../images/Emo204.gif
1. זה לא כ"כ משהו שלא ידעתן, אבל - אני ענבר. 2. אני מתחילה להשלים עם מי שהפכתי להיות בשנה האחרונה. השתנתי ברמות מטורפות, והחיים שלי נעשו הרבה יותר כתומים. 3. אני הולכת לפסיכולוגית במשך שנה וחודש, ואני גאה ומרוצה מהצעד הזה יותר מכל דבר שעשיתי בחיים שלי. 4. עכשיו אני בהתלבטויות לגבי הנושא הזה, אבל זה לא משנה כרגע. 5. יש לי חבר, עוד מעט חודש. במשך 3 שנים לא הייתי מסוגלת לחשוב על זה בכלל, לא רציתי אף אחד בקשר רומנטי, והרחקתי את עצמי מכל משהו שהתקרב לזה. אפשר להגיד שהיתה לי חוויה לא נעימה בכיתה ט' שבעיקר בגללה לא הייתי מסוגלת להכניס את עצמי לקשר רציני עם מישהו. 6. הספקתי להתנשק עם 2 בנות מאז, ואני מתחרטת על שתיהן, פשוט בגלל העובדה שזה הרס לי חברויות. 7. בגלל כל השינוי הזה שחל בחיים שלי, הסכמתי לעבור לשלב הבא בחיים [על פי אריקסון - אינטימיות לעומת בדידות
. כן, אני מושפעת מפסיכולוגיה], ולהכנס לקשר רומנטי. אני שמחה על כך, וכיף לי מכל רגע איתו. ואני מתחילה להרגיש ממש הרבה כלפיו. 8. אני ממש מפחדת מלהמשיך, אבל אני מנסה לחיות את הרגע, ולא מרגע לרגע, כמו שנהגתי בהרבה תקופות בחיים שלי. החלטתי פשוט לשנות גישה כלפי הכל, ובנתיים הולך לי. 9. אני גם ממש מפחדת מהעתיד שלי, בעיקר העתיד הקרוב. עזבו את הצבא שאני מתה מפחד ממנו, ואני עוד בהתלבטויות רבות לגבי אם אני רוצה להתגייס או לא [אני יודעת שבסופו של דבר כן, אבל קודם כל אני חייבת להיות שלמה עם זה לגמרי, יהיה לי יותר קל], מה אני אמורה לעשות בכל הזמן הזה עד פברואר 2008? 10. אף פעם לא הייתה לי עבודה מסודרת, וזה משהו שחייב לקרות בזמן הקרוב. אני חייבת כסף משל עצמי, בעיקר בגלל המצב הכללי בבית שממש לא בשמיים בתקופה האחרונה. ממש ממש ממש לא. 11. המלווה שלי נגמר ב13.6, ואני לא אוכל לקחת כ"כ הרבה את האוטו אם לא אשלם על הדלק. אני יודעת שיהיו מריבות עם ההורים בעניין, ולכן אני חייבת לקחת את עצמי בידיים בעניין העבודה. קשה, אבל בר ביצוע. 12. אני משתדלת שהכל יהיה בר ביצוע, בעיקר בזמן האחרון. אני לא שוללת שום דבר, ואני מתקדמת לאט לאט לעבר השגת המטרות שהצבתי לעצמי. אני כמעט בטוחה שבסופו של דבר, עם המון כח רצון, אני אצליח להשיג את כולן. 13. המטרה הכי גדולה שלי כרגע זה לבלות הרבה זמן בארה"ב לפני הגיוס. אני רוצה לברר על ביתספר לריקוד, ולהסתובב בניו יורק. בהתחלה להיות עם אחותי, ואז להשאר לבד. אני אתחיל לברר על הנושא הזה, אני רוצה שזה יהיה רציני. חוצמזה, אבא שלי הבטיח לעזור, וזה ממש נחמד מצידו. 14. היחסים עם ההורים שלי לא משהו בכלל. כאילו, הם השתפרו פלאים מתקופות מסוימות השנה ובעיקר שנה שעברה. אני ואבא שלי לעולם לא הסתדרנו, ומאז שאני הרחקתי את עצמי מההורים, אני והוא לא הפסקנו לריב והקשר בינינו התנתק לגמרי. בזמן האחרון הכל הפך להיות טוב יותר, מסתבר שבעיקר בגלל השינוי שלי. אין לנו יותר על מה לריב, אני לא רוצה להכנס לזה יותר, לא לצעקות ובעיקר לא להשפעה של זה עלי. כנראה שגם את זה הייתי צריכה לעבור כדי להגיע למצב הזה איתו היום. 15. אני מסתירה מהם בערך הכל, וזה די חבל לי. אבל אני לא חושבת שיש סיבה שהם צריכים לדעת עכשיו מכל מה שהיה לי בעבר. עברתי תקופות נוראיות והם לא היו חלק מהם בכלל. אני לא זוכרת את עצמי יושבת עם אמא וממש מדברת איתה שיחת נפש. פחדתי מתגובות שלה, לא רציתי שהיא תהיה חלק. גם כשהפסיכולוגית רצתה להיפגש איתם התנגדתי. 16. אני משתדלת לא להתחרט על יותר מדי דברים, בעיקר שהיו בעבר, כי הבנתי שזה פשוט לבזבז את הזמן על כלום. אלו דברים שקרו, שעיצבו אותי והביאו אותי למי שאני היום. וכמו שכבר כתבתי, אני לאט לאט משלימה עם מי שאני, ועם כל מה שעברתי. אני לא רוצה להתחרט ולהתייסר על העבר שלי, גם לא להדחיק. אני רוצה להשלים איתו, להבין לגמרי שהוא מאחוריי וזהו. 17. אני יודעת בוודאות שאני לא אחזור למי שהייתי בעבר. שנאתי להרגיש את הדיכאון הזה, שנאתי את התקופות שלא הפסקתי ליפול. היום אני יודעת להתמודד אחרת עם הדברים, ולכן אני בטוחה בכמעט 100% שזה לא המקום שלי יותר, אין שם שום דבר טוב יותר, לא כמו שחשבתי בעבר. 18. אני בן אדם מאד נוסטלגי, ואני חושבת שזה מתבטא בעיקר בכך שאני פשוט שומרת כמעט כל דבר. יש לי מבחנים, מכתבים, ברכות, מתנות, תמונות... הכל מלפני כ"כ הרבה שנים. לא מסוגלת לזרוק שום דבר. 19. לפעמים הנוסטלגיה הזאת עושה לי ממש רע. אם אני שומעת שיר ונזכרת בתקופה מסויימת, או רואה תמונות ומכתבים מפעם, בעיקר דברים שאני כתבתי.. זה עושה לי רע. אבל אני לא מסוגלת למחוק את זה, כי זה כאילו למחוק את עצמי. אפילו שהשתנתי. 20. אני לא אוהבת להגדיר את עצמי, ולכן אף פעם לא השלמתי עם הפסימיות שלי. אני לא חושבת שאני בן אדם פסימי, אלו היו פשוט תקופות ארוכות מאד. היה גם דיכאון, אבל זה לא האישיות שלי באמת. 21. אני גם לא בן אדם אופטימי. קל לי מאד להתחבר למחשבות פסימיות ולחיות שם את רב הזמן, אבל מכל הנסיון הזה שצברתי שם והזמן שבזבזתי שם, אני יודעת שלא שווה לי. 22. אני די שונאת את המראה החיצוני שלי, ואני רוצה להתחיל דיאטת כסאח בקרוב. הפסקתי ללכת לדיאטנית ואני שונאת את עצמי על זה, אבל אני אחזור למשטר עצמי כמו שאני אוהבת, והכל יהיה בסדר. לפחות 3 קילו עד המסיבת סיום. 23. המסיבת סיום שלי היא ב12.6. הנושא הוא על הצבא והביתספר. מציגים את הצבא בהקשר של דברים שהיו בביתספר. נגיד יש סצנה של יועצת ותלמידה בביתספר, ואח"כ רואים מש"קיות ת"ש שמדברות עם איזה שני חיילים שמבקשים לצאת מהצבא. ויש עוד הרבה כאלה. 24. אני משחקת בסצנה של המש"קיות ת"ש+סצנה של כיתה, שחיילים באים להסביר על היום הראשון בצבא. ואני אשתתף גם בריקודים, כמובן.