It's Always Sunny
Well-known member
מה זה היה?
תודהרשמית זה טובין.
אז אני לקחתי את זה לכיוון של סחורה, אם כי אני יכולה לכתוב טובין. כעקרון זה להערות שלי על טקסטים לימודיים, לכן אף אחד לא קורא אותם חוץ ממני אז אני יכולה לכתוב מה שבא לי
מה זה היה?
תודהרשמית זה טובין.
אני גם חשבתי על סחורה.תודה
אז אני לקחתי את זה לכיוון של סחורה, אם כי אני יכולה לכתוב טובין. כעקרון זה להערות שלי על טקסטים לימודיים, לכן אף אחד לא קורא אותם חוץ ממני אז אני יכולה לכתוב מה שבא לי![]()
ראיתי עכשיו שוב.ברור שכל מי שהיה בדיון הזה צריך לראות את הסרט (וניק זה שראית פעם אחת לפני מיליון שנה לא נחשב), אבל נראה לי גם אם הם יראו הם לא יעריכו את זה כמונו כי זה יושב בול עת התבנית של השיפ של הגייז שאנחנו הכי אוהבות!
מה שמצחיק זה שקראתי את מה שכתבת כשהייתי בערך באמצע הסרט אז כשג'ק מת חשבתי על מה שאמרת ובדקתי כמה זמן נשאר ונותרו רק 20 דקות (ומתוכם איזה 5 דקות של כתוביות). והקטעים אחרי שהוא מגלה שהוא מת היו מהחזקים בסרט.את היחידה שצודקת פה! כי בדיוק כמו שאמרת זה הזוג הכי יפה והכי מהמם שאולי אי פעם צולם על המסך.
וזה התפקיד הכי טוב של הית' לדג'ר ואל תבלבלו לי את המוח עם הג'וקר שלכם.
אני ראיתי את הסרט המון פעמים, וסצנות ספציפיות ממנו עוד יותר פעמים, לרמה שאני יודעת אותם בע"פ!
למעשה ראיתי את הסרט שוב לפני כמה חודשים בנטפליקס והתפלאתי מאוד לגלות שהסרט ממשיך עוד איזה חצי שעה אחרי שג'ק מת. יש סצנה ממש יפה ועצובה שאניס (הית' לדג'ר), הולך לפגוש את ההורים של ג'ק אחרי שהוא מת, ולא זכרתי כמה זאת סצנה מעניינת כי אף אחד לא אומר שום דבר מפורשות אבל זה נראה ממש ברור שההורים של ג'ק יודעים מי אניס הוא בשבילו, אבל לפי איך שהאבא מדבר עליו זה נראה כאילו הוא לא מרוצה מזה, אבל האמא נראית ממש מקבלת ושמחה לפגוש את האדם שג'ק הכי אהב, והיא אפילו מבקשת ממנו שיבוא לבקר אותם שוב וזה שבר לי את הלב.![]()
האמת שאין לי כל כך מה להגיד עליו. הוא לא עשה לי כלום.אבל נו עכשיו אחרי שראית, מה חשבת בכל זאת? גם אם לא אהבת מעניין אותי מה לא אהבת (אם את רוצה להגיד).
זה החלק המתסכל של הסרט מה אתה מקולקל?באמת מאוד טוב, מה שלא זכרתי זה שדווקא החצי השני, שבו אין להם המון אינטראקציה זה החלק הטוב יותר לדעתי.
כןקטעים אחרי שהוא מגלה שהוא מת היו מהחזקים בסרט.
זה שזה היה כואב זה מה שהפך את זה לטוב.זה החלק המתסכל של הסרט מה אתה מקולקל?
נראה לי שאין ברירה ואת פשוט צריכה לראות יותר טלוויזיהסיימתי את כל הספרים ממודן, היום קניתי 5 ביריד של סטימצקי, עוד 3 שקניתי בשישי בסיפור חוזר ואני הולכת לעשות מחר הזמנה של אופוס( שלושה, כולם סנדרסון, שניים כבר קראתי באנגלית ואחד גם לקחתי פעם בעברית מהספרייה).
שבוע הבא שוב ספרייה.
אני נוראית.
אין לי סבלנות. וכל מה שאני קוראת עכשיו זה דברים קלילים שאני יודעת בוודאות שיהיה להם סוף טוב. אבל אני לא חושבת שאני אהיה מסוגלת לראות קומדיות רומנטיות.נראה לי שאין ברירה ואת פשוט צריכה לראות יותר טלוויזיה
בהחלט נשמע חשוד, יכול להיות שהם אותו בן אדם? לא! רגע, זה לא נשמע הגיוני כי לקלארק קנט יש משקפיים ולסופרמן לא.פתאום קלטתי שאני אף פעם לא ראיתי את קלארק קנט וסופרמן באותו חדר באותו זמן.
בכלל לא חשבתי בכיוון הזה.בהחלט נשמע חשוד, יכול להיות שהם אותו בן אדם? לא! רגע, זה לא נשמע הגיוני כי לקלארק קנט יש משקפיים ולסופרמן לא.
ניק, תדבר פחות ותחייך יותר בבקשה.What time is it?
Showtime!
Like I said
Showtime! Showtime! Yo!
I'm John Laurens in the place to be
Two pints o' Sam Adams, but I'm workin' on three
Those redcoats don't want it with me
'Cause I will pop chick-a pop these cops 'til I'm free!
אם כל האנשים שמעולם לא נראו באותו חדר באותו זמן הם אותו בנאדם, אז יש די מעט אנשים בעצם.פתאום קלטתי שאני אף פעם לא ראיתי את קלארק קנט וסופרמן באותו חדר באותו זמן.
אני לא אמרתי שהם אותו בן אדםאם כל האנשים שמעולם לא נראו באותו חדר באותו זמן הם אותו בנאדם, אז יש די מעט אנשים בעצם.
פשוט חשבתי שהם לא מחבבים זה את זה.
אבל אז לא ידעו בעד מה אני ומה נגדניק, תדבר פחות ותחייך יותר בבקשה.
השתיקה יפה לחכמים?אבל אז לא ידעו בעד מה אני ומה נגד
או במילים אחרות: טיפשים שמדברים יותר מידי בסוף מתים.השתיקה יפה לחכמים?
קראת עכשיו לניק טיפש?או במילים אחרות: טיפשים שמדברים יותר מידי בסוף מתים.
אני לא הזכרתי שמות!קראת עכשיו לניק טיפש?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.