🔥ה100 עונה 6 חלק 2🩸

didalf

Well-known member
תקשיבו אני צריכה עזרה רגע משהו לא מסתדר לי:

יכולתי להיות שהורדתי פרק הפוך????
פתאום בדקה 11 כל קבצי הכתוביות לא מתאימים. וניסיתי גם באנגלית והכל אותו דבר וכלום לא מתאים לפרק.
עכשיו זה סצנה שכולם בבר ובלאמי מבשר לאקו ואז למאדי שקלארק מתה.
אבללללללללללל כמה זמן אחכ פתאום יש סצנה של אקו חוקרת את השומרת ראש של ג'וזי ומסיקה שקלארק מתה. ואז קלארק הולכת לדבר עם בלאמי עדיין קשור. אבל לפני רגע הוא היה בבר וסיפר לכולם!!! מה קורה עם הפרק הזה זה הקובץ שלי??? לכולכם הייתה בעיה כזאת???? הם טעו בעריכה???
בבקשה תעזרו לי אני באמצע הפרק מבולבלת למוות;-(

LeAnnDyIan

Well-known member
תקשיבו אני צריכה עזרה רגע משהו לא מסתדר לי:

יכולתי להיות שהורדתי פרק הפוך????
פתאום בדקה 11 כל קבצי הכתוביות לא מתאימים. וניסיתי גם באנגלית והכל אותו דבר וכלום לא מתאים לפרק.
עכשיו זה סצנה שכולם בבר ובלאמי מבשר לאקו ואז למאדי שקלארק מתה.
אבללללללללללל כמה זמן אחכ פתאום יש סצנה של אקו חוקרת את השומרת ראש של ג'וזי ומסיקה שקלארק מתה. ואז קלארק הולכת לדבר עם בלאמי עדיין קשור. אבל לפני רגע הוא היה בבר וסיפר לכולם!!! מה קורה עם הפרק הזה זה הקובץ שלי??? לכולכם הייתה בעיה כזאת???? הם טעו בעריכה???
בבקשה תעזרו לי אני באמצע הפרק מבולבלת למוות;-(
הקטע של בלאמי שמספר לאקו זה בסוף הפרק. תורידי קובץ אחר

didalf

Well-known member
|פנים|
יופי פרק עקום ספיילרת לי את הסוף|פנים|
ותודה|4U|, אני מנסה אחר באמת. עכשיו רק לחכות שהוא ירד.

מעניין אז אם שאר הסצנות שהיו שם עד החלק של אקו חוקרת את ההיא היו מפרק אחר|חבול|

didalf

Well-known member
|פנים|
יופי פרק עקום ספיילרת לי את הסוף|פנים|
ותודה|4U|, אני מנסה אחר באמת. עכשיו רק לחכות שהוא ירד.

מעניין אז אם שאר הסצנות שהיו שם עד החלק של אקו חוקרת את ההיא היו מפרק אחר|חבול|
אחרי שחיכיתי שעה שירד הפרק הוא בנגטיב;-(;-(;-( נטפליקס למהההההההההה לא קניתם את עונה 6 יקמצניםםם;-(

didalf

Well-known member
כל הקטעים שציינת מאותו פרק. פשוט בסדר לא נכון
היו קטעים שלא ציינתי שהרגישו לא קשורים. או יותר נכון כן קשורים עד שחזרנו שוב לאקו והכל נהיה מבלבל.
למשל מאדי כועסת ורוצה להרוג את כולם ומגרשת את גאיה
ג'וזי הולכת לישון ובחלום היא קלארק בסקייבוקס של עונה 1
רייבן כועסת על רייקר ואז נקראית לעזור לאבי
זה מה שאני זוכרת אבל אולי היה עוד

כאילו אני לא בטוחה אם הכל לא קשור אבל חלק הרגישו לא קשורים.

אבל אוף עכשיו הורדתי אחד חדש ויקח לו מלא זמן כי הוא גדול יותר נראה לי אני כבר אראה מחר:-(

LeAnnDyIan

Well-known member
היו קטעים שלא ציינתי שהרגישו לא קשורים. או יותר נכון כן קשורים עד שחזרנו שוב לאקו והכל נהיה מבלבל.
למשל מאדי כועסת ורוצה להרוג את כולם ומגרשת את גאיה
ג'וזי הולכת לישון ובחלום היא קלארק בסקייבוקס של עונה 1
רייבן כועסת על רייקר ואז נקראית לעזור לאבי
זה מה שאני זוכרת אבל אולי היה עוד

כאילו אני לא בטוחה אם הכל לא קשור אבל חלק הרגישו לא קשורים.

אבל אוף עכשיו הורדתי אחד חדש ויקח לו מלא זמן כי הוא גדול יותר נראה לי אני כבר אראה מחר:-(
עדין כל מה שציינת קרה בפרק 6

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
המאה פרק 6X06

הפרק הארור הסכים הסכים לרדת סופסוף בסדר הנכון|חבול| אחרי שחצי ממנו כבר ראיתי בסדר לא קשור לחלוטין|חבול|

שיידהדה המפקד האפל לאט לאט משתלט על מאדי. כשמאדי מגלה בסוף שקלארק מתה זה שובר אותה לצד האפל והיא מגרשת את גאיה (כלומר הוא עדיין לא השתלט עליה לחלוטין כי הוא רצה שהיא תהרוג את גאיה) ומאדי רוצה להרוג את כולם. "כולם" זה אנשים שלנו? אנשי הסנקטום? גם וגם?

אוקטביה ודיוזה מגיעות למערה מנצנצת יפה ומוצאות שם שוב את אקסוויר. היד הזקנה של אוקטביה מחמירה, איכס. הוא אומר שיש תרופה והוא ודיוזה חוזרים לביצה להביא אותה. בדרך הוא מספר לה מה קורה עם הפריימים ומיזה ה"איש הזקן" - זה גבריאל המקורי שמתישהו התחיל להרגיש מצפון על מה שהם עושים וערק לצד השני. הוא מזהיר אותה שהילדה שלה תגדל שם כחסרת ערך. הם מגיעים לאבנים-עצים והוא מוציא משם שרף שמרפא פצעים. אבל זה לא ממש עוזר ליד הזקנה של אוקטביה. ואז היא מציירת איזה מעגל שמסתבר גם דיוזה ציירה וגם הוא - האנומליה. והאנומליה קוראת להם, וואטבר דה הל דאט מינס. האם אוקטביה ודיוזה יהיו כל העונה בנפרד מכולם? כי הן כיפיות ביחד אבל אני רוצה גם את כולם ביחד. (אל תענו לי כמובן)

מרפי יוצא מניאק למדי כשהוא מחליט לשתף פעולה עם ג'וזי בתמורה לחיי נצח. הונסטלי קצת אכזב אותי אני יודעת שהוא מרפי אבל חשבתי שהוא כן אוהב את האנשים האלה יותר משהוא מודה. היא מלמד אותה איך לתמרן את אבי. הבנות חוזרות וכולם עכשיו יודעים מה הפריימים עושים. אקו חושדת בזה שבלאמי לא נמצא והולכת לחפש אותו, וג'וזי שולחת את ג'ייד בעקבותיה. מרפי "נזרק" לכלא יחד עם בלאמי במטרה לשכנע אותו שאם הם לא ינקמו על מותה של קלארק הפריימים יעזרו להם לבנות מתחם משלהם.

בינתיים ג'וזי מצליחה לתמרן את אבי בדיוק בעזרת כל מה שמרפי אמר לה חחחח שני גאונים. איך לחצה לה בדיוק על הנקודות הנכונות:-D אבל היא גם סיפרה לה מה הפריימים עושים ואבי כן שמה לב שקלארק מדברת מוזר אז למה היא לא קלטה את זה??? בכל מקרה אבי עכשיו מסכימה לעזור להם ליצור עוד נייטבלאד.
רייבן כועסת על רייקר על היותו בודי סנאצ'ר וכל התירוצים בעולם לא עוזרים לו! ואז היא הולכת עם אבי חזרה לחללית.

אקו תופסת את ג'ייד שעוקבת אחריה ומבינה שקלארק היא כבר לא קלארק, חכמה שלי|כתר|

לג'וזי ומרפי יש תוכנית מחוכמת עכשיו שכוללת להביא את ראסל לדבר עם בלאמי, לשחרר את בלאמי להרוג את ראסל ולהוכיח לו שהם מבינים רק אלימות, כדי שבלאמי יוותר בסוף ויבין שכדאי לקחת את העסקה. מרפי בתמורה מקבל שני צ'יפים (אחד לאמורי?). דאמט מרפי. מתישו ג'וזי אמרה משהו על "עין תחת עין" ואני אומרת למסך - "לא, אומרים ג'וס דרין ג'וס דאון!".

ג'וזי הולכת לישון ובחלומה היא מתעוררת בסקייבוקס של קלארק, עם ציורים על הקירות של כל מיני אנשים חשובים (קלטתי את אבי, רואן, לקסה(!!) ובלאמי כשעוד היה חתיך) ושומעת קולות מההיסטוריה של קלארק. האם קלארק עדיין נמצאת שם?? יאיייי|לב|

Lhuna3

Well-known member
המאה פרק 6X06

הפרק הארור הסכים הסכים לרדת סופסוף בסדר הנכון|חבול| אחרי שחצי ממנו כבר ראיתי בסדר לא קשור לחלוטין|חבול|

שיידהדה המפקד האפל לאט לאט משתלט על מאדי. כשמאדי מגלה בסוף שקלארק מתה זה שובר אותה לצד האפל והיא מגרשת את גאיה (כלומר הוא עדיין לא השתלט עליה לחלוטין כי הוא רצה שהיא תהרוג את גאיה) ומאדי רוצה להרוג את כולם. "כולם" זה אנשים שלנו? אנשי הסנקטום? גם וגם?

אוקטביה ודיוזה מגיעות למערה מנצנצת יפה ומוצאות שם שוב את אקסוויר. היד הזקנה של אוקטביה מחמירה, איכס. הוא אומר שיש תרופה והוא ודיוזה חוזרים לביצה להביא אותה. בדרך הוא מספר לה מה קורה עם הפריימים ומיזה ה"איש הזקן" - זה גבריאל המקורי שמתישהו התחיל להרגיש מצפון על מה שהם עושים וערק לצד השני. הוא מזהיר אותה שהילדה שלה תגדל שם כחסרת ערך. הם מגיעים לאבנים-עצים והוא מוציא משם שרף שמרפא פצעים. אבל זה לא ממש עוזר ליד הזקנה של אוקטביה. ואז היא מציירת איזה מעגל שמסתבר גם דיוזה ציירה וגם הוא - האנומליה. והאנומליה קוראת להם, וואטבר דה הל דאט מינס. האם אוקטביה ודיוזה יהיו כל העונה בנפרד מכולם? כי הן כיפיות ביחד אבל אני רוצה גם את כולם ביחד. (אל תענו לי כמובן)

מרפי יוצא מניאק למדי כשהוא מחליט לשתף פעולה עם ג'וזי בתמורה לחיי נצח. הונסטלי קצת אכזב אותי אני יודעת שהוא מרפי אבל חשבתי שהוא כן אוהב את האנשים האלה יותר משהוא מודה. היא מלמד אותה איך לתמרן את אבי. הבנות חוזרות וכולם עכשיו יודעים מה הפריימים עושים. אקו חושדת בזה שבלאמי לא נמצא והולכת לחפש אותו, וג'וזי שולחת את ג'ייד בעקבותיה. מרפי "נזרק" לכלא יחד עם בלאמי במטרה לשכנע אותו שאם הם לא ינקמו על מותה של קלארק הפריימים יעזרו להם לבנות מתחם משלהם.

בינתיים ג'וזי מצליחה לתמרן את אבי בדיוק בעזרת כל מה שמרפי אמר לה חחחח שני גאונים. איך לחצה לה בדיוק על הנקודות הנכונות:-D אבל היא גם סיפרה לה מה הפריימים עושים ואבי כן שמה לב שקלארק מדברת מוזר אז למה היא לא קלטה את זה??? בכל מקרה אבי עכשיו מסכימה לעזור להם ליצור עוד נייטבלאד.
רייבן כועסת על רייקר על היותו בודי סנאצ'ר וכל התירוצים בעולם לא עוזרים לו! ואז היא הולכת עם אבי חזרה לחללית.

אקו תופסת את ג'ייד שעוקבת אחריה ומבינה שקלארק היא כבר לא קלארק, חכמה שלי|כתר|

לג'וזי ומרפי יש תוכנית מחוכמת עכשיו שכוללת להביא את ראסל לדבר עם בלאמי, לשחרר את בלאמי להרוג את ראסל ולהוכיח לו שהם מבינים רק אלימות, כדי שבלאמי יוותר בסוף ויבין שכדאי לקחת את העסקה. מרפי בתמורה מקבל שני צ'יפים (אחד לאמורי?). דאמט מרפי. מתישו ג'וזי אמרה משהו על "עין תחת עין" ואני אומרת למסך - "לא, אומרים ג'וס דרין ג'וס דאון!".

ג'וזי הולכת לישון ובחלומה היא מתעוררת בסקייבוקס של קלארק, עם ציורים על הקירות של כל מיני אנשים חשובים (קלטתי את אבי, רואן, לקסה(!!) ובלאמי כשעוד היה חתיך) ושומעת קולות מההיסטוריה של קלארק. האם קלארק עדיין נמצאת שם?? יאיייי|לב|
אויש באסה שקצת נהרס לך הפרק.

מרפי יוצא מניאק למדי כשהוא מחליט לשתף פעולה עם ג'וזי בתמורה לחיי נצח. הונסטלי קצת אכזב אותי אני יודעת שהוא מרפי אבל חשבתי שהוא כן אוהב את האנשים האלה יותר משהוא מודה.
זה באמת ממש מאכזב :-(

רייבן כועסת על רייקר על היותו בודי סנאצ'ר וכל התירוצים בעולם לא עוזרים לו!
אהבתי אותה פה מאוד עכשיו, הוא כזה צבוע שהוא באמת חושב שזה איכשהו עושה אותו טוב יותר שהוא זוכר את האנשים שהוא לקח להם את החיים ו"נותן להם כבוד", זה מעוות כל כך! לפחות ג'וזי ומשפחתה לא מנסים לגרום לעצמם להרגיש טוב יותר בדרכים מטופשות כאלה. אבל כן מעצבן נורא שהם אומרים thank you for your sacrifice גם כשהם רוצחים מישהו שלא "התנדב" כמו קלארק, או כמו כשג'וזי וסימון מחקו את 4 הפריימים מהמשפחה האחרת בפרק הזה. זה צבוע באותה מידה.

אקו תופסת את ג'ייד שעוקבת אחריה ומבינה שקלארק היא כבר לא קלארק, חכמה שלי |כתר| - |כן| אין עליה.

didalf

Well-known member
|כן| לכל מה שאמרת על רייבן ורייקר.
אבל כשאנשים כמו ג'וזי לפחות אומרים "תודה על ההקרבה" זה מרגיש לי יותר ציני כזה ואז זה לא צבוע, סתם מרושע.

Lhuna3

Well-known member
|כן| לכל מה שאמרת על רייבן ורייקר.
אבל כשאנשים כמו ג'וזי לפחות אומרים "תודה על ההקרבה" זה מרגיש לי יותר ציני כזה ואז זה לא צבוע, סתם מרושע.
ספוילר לגבי ג'וזי אני מסכימה לגמרי, לגבי סימון חצי-חצי, היא נשמעה לי כאילו היא קונה את הבולשיט של עצמה כשהיא אמרה את זה, ולגבי ראסל אני חושבת שאין בו ציניות כזאת, כשהוא אמר את זה לקלארק כשהוא הרג אותה הוא באמת הרגיש אשם וזה כאילו עזר לו.

didalf

Well-known member
כן את צודקת נראה לי לגבי ראסל. וסימון כנראה גם לא שמתי לב אליה מספיק האמת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תגובות מהעבר על פרק 6X06
מסתבר שגם לי הייתה בעיה עם הפרק הזה שסצנות היו לא לפי הסדר. אבל אני הפסקתי את הצפיה בו ברגע שהבנתי שזה קורה.
שימי לב להזהר כי בתגובה השניה בשרשור הזה דילן מספליירת מה יקרה בפרק הבא:

didalf

Well-known member
תגובות מהעבר על פרק 6X06
מסתבר שגם לי הייתה בעיה עם הפרק הזה שסצנות היו לא לפי הסדר. אבל אני הפסקתי את הצפיה בו ברגע שהבנתי שזה קורה.
שימי לב להזהר כי בתגובה השניה בשרשור הזה דילן מספליירת מה יקרה בפרק הבא:

אני שמחה שגם לך הייתה את התקלה הזאת. רק חבל שלי לקח הרבה יותר מידי זמן לקלוט שמשהו לא תקין|פנים|

כן...לגבי הפרק הבא. נראה לי שידעתי שיהיה פרק כזה וגם זה היה די ברור מהסוף של הפרק.

חחחחח דילן שמה שם גיף שהזכיר לי שהצחיק אותי איך בלאמי וג'וזי/קלארק אמרו ביחד "שאט אפ מרפי":-D

חייבת לציין שלא כזה אכפת לי מהסיפור עם העצים יחסית לכמה שאתם מדברים על זה8-*

(דילן)[על בלאמי שלדעתה לא מתאבל מספיק]" ינסה להשתחרר מהאזיקים שלו, קצת יותר כמו שעשה בעונה 4 כשהיה כלוא בבונקר. " - אני רוצה להזכיר שאז זה היה חלק מתוכנית להביא את אבי לטפל בו ולשכנע אותה לעזור לו, ולא נטו זעם.

(דילן)"ג'וזי נראתה ממש מופתעת לגלות שאבי הצליחה לייצר נייטבלאד במעבדה, אבל כשחושבים על זה, הרי גם כל הפריימים הפכו להיות נייטבלאד במעבדה. הרי מן הסתם ה-13 המקוריים שהיו על אליג'ס 3 לא נולדו ככה, אלא בקה הפכה אותם לכאלה. אז למה זה הפתיע אותה כל כך שאפשר לייצר נייטבלאד?
" - ווי תכלס!!!

didalf

Well-known member
המאה פרק 6X07

מה זה הפרק נגמר מהר מידי!!

אני חייבת להודות שמרתון של סדרה אחרת ממש גרם לי להתגעגע למאה:-D

וואו|מאוהב|

אז כל הפרק מתקיים בתוך המוח של קלארק ובמלחמה של קלארק וג'וזי על הגוף שלה.
זה גם הפרק שסיפק לנו גיפים בלתי נשכחים של ג'וזי אומרת JUDGY ו RUDE:-D
חחח הצחיק אותי שקלארק אמרה לה GO FLOAT YOURSELF וג'וזי כזה "מה זה אומר בכלל":-D

אז קלארק מתעוררת בסקייבוקס עם ציורים של כל הזכרונות שלה. היא פותחת את הדלת ומגיעה למקום שבו היא חיה עם מאדי ופוגשת את אבא שלה יאאא|לב|
היא חוזרת לחדר הזכרונות למצוא שם את אלי:-0 מסתבר שבגלל הצ'יפ של אלי יש למוח של קלארק גיבוי!! איזה גאוני לא חשבתי על זה בכלל וגם אתם לא!!! זה למה אני לא אוהבת תיאוריות היה באסה לחזות את זה מראש. ואלי אפילו עוזרת לה להחביא זיכרון חשוב של איך נפטרים משאריות הצ'יפ. קלארק חוזרת למרחב של האמצע וג'וזי יוצאת מהדלת שלה ומתחילה המלחמה על הגוף. קלארק הורגת אותה אבל ג'וזי קמה לתחייה כי המוח שלה מגובה. גוזי מבינה שקלארק מסתירה זכרון חשוב ורוצה לדעת מה הוא.

ג'וזי היא לחלוטין סוציפתית מרשעת אבל רעה מהסוג שאני אוהבת. היא חכמה וצינית ואדישה ובעיקר יודעת שהיא רעה, היא לא מדברת לאט ובפאתוס על להשמיד/להציל את העולם.

קלארק בורחת מג'וזי שרוצה להרוג אותה ומגיעה לזירה בבונקר, שם היא פוגשת את אוקטביה שמטיחה בה דברים קשים, על זה שהיא גנבה את הבונקר בזמן שאוקטביה נלחמה בשבילם, ובעיקר על זה שהיא בגדה בבלאמי. האמת הייתי רוצה יותר שקלארק תתעמת עם בלאמי עצמו מאשר עם אוקטביה שתדבר בשמו, ומרגיש לי שהסיבה העיקרית שלא עשו את זה זה כי אין להם איך לשחזר את בלאמי של העונות הקודמות מבחינת מראה:-D. לא שאני מתלוננת כן אני תמיד שמחה לראות את אוקטביה. (אם כי בעצם אוקטביה אמרה שהוא לא שם כי קלארק מפחדת להתעמת איתו).

משם קלארק בורחת ומגיעה להר וות'ר, שם היא פוגשת את מאיה המכוסה בקרינה (גאד היא הפחידה אותי ככה!) מאיה גם מאשימה אותה בזה שקלארק הרגה אותה "בשביל האנשים שלה" ובזה שהיא גם הביאה למותו של ג'ספר כי המוות של מאיה זה מה שדחף אותו. מהדיונים שלכם עד כה אני מניחה שטל הייתה מרוצה מחשבון הנפש הזה של קלארק. מתישהו רציתי לצעוק על המסך "דיייייי תעזבו אותה!!!!" אנשים כועסים על קלארק על הבחירות שלה אבל נראה אתכם מתמודדים במקומה!!!! אבל קלארק מצליחה לתחמן את ג'וזי ומעבירה אותה למערה (של הריפרים?) שם היא שמה לה קולר של אליג'יוס אבל גוזי לא מפחדת למות והורגת את עצמה כדי לקום לתחיה מחדש במרחב שבין שני מרחבי הזיכון.

היא ממשיכה לרדוף אחרי קלארק. קלארק עוברת ליד זכרון של אבא של מורחף ובורחת משם. ג'וזי קולטת שזה זיכרון שקלארק מתחמקת ממנו ונכנסת פנימה. אנחנו מגיעים למקום שבו פין נרצח:-0 ויש שם גם כסא של לקסה. אני מניחה שזה הפרק שדילן הייתה בטוחה שלקסה תחזור. האמת לגמרי חבל שלא הביאו אותה. גם היה יפה אם היו מביאים את פין, אם כבר קלארק מתמודדת עם שדים מהעבר שהיא הרגה.
ג'וזי מוצאת שם קופסה נעולה ומנסה לפתוח, היא מנסה קוד 100 כמובן אבל זה לא עובד. קלארק מגיעה גם. ג'וזי מנסה לשכנע אותה שתוותר בשביל להציל את האנשים שלה. שבלאמי עשה עסקה עם ראסל שיקימו להם מתחם משלהם שהם יוכלו לחיות בו בשלום. אבל אם קלארק תהרוג את ג'וזי תתחיל עוד מלחמה. קלארק מסכימה לבסוף;-( ופותחת את הקופסה - הקוד הוא 102 - "שכחת את בלאמי ורייבן"|מאוהב| אעההה תמיד אמרתי שהם 102|לב| דילן הבטיחה לי התייחסות לזה יאיי|לב|
בקופסה יש את ההודעה של אבא של קלארק על המצב בתיבה, את המשקפיים של ג'ספר, שיחד עם הכסא של לקסה והעמוד של פין אני מניחה שהחלק הזה במוח שלה מייצג את את המיתות שקלארק מרגישה הכי אשמה בהן ומנסה להדחיק. בנוסף בקופסא יש גם את הזיכרון של השמדת הצ'יפ שלי אלי עם EMP.

קלארק יושבת ומציירת לה אחרי שהיא השלימה עם מותה כשמונטי מגיע!! יאא חמוד. הוא משכנע את קלארק לא לוותר עדיין ויחד הם מתגנבים למרחב הזיכרון של ג'וזי. הם מגיעים לדלת נעולה שכנראה זה זיכרון שג'וזי מדחיקה. בינתיים קלארק מחטטת לה בזכרונות ומגלה איך הגוף הקודם שלה מת. היא נרצחה ע"י קיילי שכעסה על מה שג'וזי עשתה לאחד בשם אייזק. זכרון אחד נוסף אחורה - ג'וזפין רוצחת את אייזק כי הוא גונב תינוקות שהיא מקריבה (???)) ומביא אותם לגבריאל. לא הבנתי מה זה אבליישן כי התרגום כתב אבליציה שזה חסר משמעות באותה מידה אבל ממה שהבנתי - יש אנשים שהם מגדירים כ - NULL (משעשע אותי בתור מתכנתת לכתוב את זה, אני מקווה שזה לא יבלבל את תפוז:-D) שממה שהבנתי זה אנשים שאין סיכוי שיוכלו ללדת נייטבלאדים ולכן מבחינת ג'וזי הם מעכבים את לידת הנייבטלאדים ויש להשמיד אותם כי הגנים שלהם מיותרים. בחורה חמודה סה"כ. וטפ אבל היה שם תינוק פיצי שהוקרב לעצים איך אפשר?? קלארק מבינה שג'וזפין היא A-קלאס סייקו וזה נותן לה מוטיבציה מחודשת להלחם נגדה.
מונטי מצליח לפרוץ והם מגיעים לזכרון מכדוה"א כמו שאנחנו מכירים אותו, דיינר בתקופת הכריסמס. על הדלפק יש עיתון עם תמונה של דיוזה שכראה מועמדת למשפט "המאה". ג'וזי הצעירה לומדת/מרכלת עם חברה על דברים נורמליים כמו אוניברסיטה (כשלידה מגזין עם תמונה של בקה). ואז מגיע בחור שדלוק עליה והיא מסננת ומתאבד כי היא סיננה אותו:-0 קצת נסחפנו ילד. ג'וזי מגיעה וכועסת על קלארק שהיא פרצה לשם והן הולכת מכות ואז ג'וזי מתעוררת, מה שאומר שהיא ניצחה כי עכשיו היא יכולה להשתמש בEMP להעיף את קלארק אחת ולתמיד. האמנם?

קלארק ומונטי מהדיינר יכולים לשלוט עכשיו בגוף של ג'וזי! ג'וזי מגיעה לפגישה של ראסל ובלאמי שבה הם מסכמים על הקמת המתחם, אבל קלארק ומונטי דרך הנורות שולחים מסר לבלאמי דרך מורס קוד דרך היד של ג'וזי - ALIVE!!!!! ובלאמי קולטטטטטט חכם שלי|מאוהב|
חחחחח הצחיק אותי שהוא שואל את מילר אם הוא זוכר את השיעורים של פייק על מורס קוד ומילר כזה "ישנתי רוב הזמן":-D (למרות שאני רוצה לציין פאשלה - בלאמי לא היה בשיעורים כי הוא לא היה חלק מ100 במקור [אה או שזה חלק מתוכנית הלימוד הרגילה שלהם בעצם]).
בלאמי מבין את המסר והוא בדרכו להחזיר את קלארק!!! יאסס!!

אהבתי איך בכל מיני מעברים המראה של קלארק משתנה בהתאם. קלארק של עונה 1 בסקייבוקס, קלארק של עונה 2 ליד העמוד שפין הוצא להורג בו ובהר וותר, קלארק של עונה 3 עם השיער הארוך והשמלה במפגש עם אלי. אהבתי גם את הטריפ דאון ממורי ליין והביקור בכל מיני מקומות מהעונות הראשונות.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
והנה התגובות על הפרק משנה שעברה.
אני מקווה שזה יעבוד כי משום מה הקישור לשרשור הקודם כבר לא עובד לי.

אני קראתי עכשיו את הדברים שלך והופתעתי שמונטי היה בפרק הזה.
עם כל זה שהזיכרון שלי לפעמים חרא אני ממש מופתע ששכחתי דבר כזה אחרי שעברה בסך הכל שנה אחת. וזה מונטי שאני מאוד אוהב (ואפשר לראות שהתלהבתי שם)

אגב, זכור לי שאני הסברתי את המונח אבלשיין באחד הדיונים מהעבר.
זה סוג של הקרבה לאלים. וכאן ההקרבה היא של תינוקות שלא נושאים את הגן לנייטבלאד.

didalf

Well-known member
והנה התגובות על הפרק משנה שעברה.
אני מקווה שזה יעבוד כי משום מה הקישור לשרשור הקודם כבר לא עובד לי.

אני קראתי עכשיו את הדברים שלך והופתעתי שמונטי היה בפרק הזה.
עם כל זה שהזיכרון שלי לפעמים חרא אני ממש מופתע ששכחתי דבר כזה אחרי שעברה בסך הכל שנה אחת. וזה מונטי שאני מאוד אוהב (ואפשר לראות שהתלהבתי שם)

אגב, זכור לי שאני הסברתי את המונח אבלשיין באחד הדיונים מהעבר.
זה סוג של הקרבה לאלים. וכאן ההקרבה היא של תינוקות שלא נושאים את הגן לנייטבלאד.

אה זה הקרבה לעצים? חשבתי שזה איזה מונח שאומר דילול אוכלוסיה או שיבוח אוכלוסיה על ידי דילול או משהו נורא כזה, ועושים אותו באמצעות הקרבה לעצים. שיהיה התוצאה היא אותו דבר.

ג'וזי היא אכן - " זה נבל רע שעשוי בצורה כזו טובה שאי אפשר שלא לאהוב אותו. " (דילן)

(דילן)" פתאום חשבתי על זה שלקלארק ואוקטביה לא באמת יצא לדבר מאז שאוקטביה התעוררה מקריו. ... אז כן מענין אותי אם שיחה בין שתיהן תראה ככה גם במציאות ולא רק בראש של קלארק. גם מענין אותי לראות את התגובה של אוקטביה למוות של קלארק. למרות שטכנית עכשיו הם כבר יודעים שהיא לא לגמרי מתה. " - וואלה נכון. מעניין באמת.

(דילן)" אני רוצה לדעת איך כולם שוכבים עם כולם בסדרה הזו, לאף אחד אין אמצעי מניעה ביער אני מאמינה, אבל איכשהו רק דיוזה בהיריון. " - נכון?????!!!!!!:-D

(טל)" וזה היה די מצחיק איך כמעט כולם מלבד מונטי, פשוט דפקו אותה מול ג'וזי. " - חחחחח כן:-D

(דילן)" עוד משהו שעשו שחשבתי שהיה ממש מגניב זה שהתאימו את ההתראות במיינד ספייס בכל פעם שג'וזפין חוזרת אחרי שמתה, ללוקיישן של הסצינה- נגיד בסצינה בהר וות'ר הייתה התראה של קרינה, בסצינה בספינה הייתה התראה של התנגשות וכו' " - כן אני גם אהבתי את זה.

יאאאא איזה כיף שדילן שמה שם את כל הציורים ואפשר לראות מה היה שם, לא הצלחתי לקלוט הרבה בצפיה.

Lhuna3

Well-known member
אה זה הקרבה לעצים? חשבתי שזה איזה מונח שאומר דילול אוכלוסיה או שיבוח אוכלוסיה על ידי דילול או משהו נורא כזה, ועושים אותו באמצעות הקרבה לעצים. שיהיה התוצאה היא אותו דבר.

ג'וזי היא אכן - " זה נבל רע שעשוי בצורה כזו טובה שאי אפשר שלא לאהוב אותו. " (דילן)

(דילן)" פתאום חשבתי על זה שלקלארק ואוקטביה לא באמת יצא לדבר מאז שאוקטביה התעוררה מקריו. ... אז כן מענין אותי אם שיחה בין שתיהן תראה ככה גם במציאות ולא רק בראש של קלארק. גם מענין אותי לראות את התגובה של אוקטביה למוות של קלארק. למרות שטכנית עכשיו הם כבר יודעים שהיא לא לגמרי מתה. " - וואלה נכון. מעניין באמת.

(דילן)" אני רוצה לדעת איך כולם שוכבים עם כולם בסדרה הזו, לאף אחד אין אמצעי מניעה ביער אני מאמינה, אבל איכשהו רק דיוזה בהיריון. " - נכון?????!!!!!!:-D

(טל)" וזה היה די מצחיק איך כמעט כולם מלבד מונטי, פשוט דפקו אותה מול ג'וזי. " - חחחחח כן:-D

(דילן)" עוד משהו שעשו שחשבתי שהיה ממש מגניב זה שהתאימו את ההתראות במיינד ספייס בכל פעם שג'וזפין חוזרת אחרי שמתה, ללוקיישן של הסצינה- נגיד בסצינה בהר וות'ר הייתה התראה של קרינה, בסצינה בספינה הייתה התראה של התנגשות וכו' " - כן אני גם אהבתי את זה.

יאאאא איזה כיף שדילן שמה שם את כל הציורים ואפשר לראות מה היה שם, לא הצלחתי לקלוט הרבה בצפיה.

ספוילר את לא טועה לגבי ההקרבה, זאת בדיוק הכוונה, המטרה של ג'וזי היתה לדלל את חסרי הגן באוכלוסיה שלהם ע"י ה"הקרבה" הזאת.

למעלה