הקטע של בלאמי שמספר לאקו זה בסוף הפרק. תורידי קובץ אחרתקשיבו אני צריכה עזרה רגע משהו לא מסתדר לי:
יכולתי להיות שהורדתי פרק הפוך????
פתאום בדקה 11 כל קבצי הכתוביות לא מתאימים. וניסיתי גם באנגלית והכל אותו דבר וכלום לא מתאים לפרק.
עכשיו זה סצנה שכולם בבר ובלאמי מבשר לאקו ואז למאדי שקלארק מתה.
אבללללללללללל כמה זמן אחכ פתאום יש סצנה של אקו חוקרת את השומרת ראש של ג'וזי ומסיקה שקלארק מתה. ואז קלארק הולכת לדבר עם בלאמי עדיין קשור. אבל לפני רגע הוא היה בבר וסיפר לכולם!!! מה קורה עם הפרק הזה זה הקובץ שלי??? לכולכם הייתה בעיה כזאת???? הם טעו בעריכה???
בבקשה תעזרו לי אני באמצע הפרק מבולבלת למוות
אחרי שחיכיתי שעה שירד הפרק הוא בנגטיב
יופי פרק עקום ספיילרת לי את הסוף
ותודה, אני מנסה אחר באמת. עכשיו רק לחכות שהוא ירד.
מעניין אז אם שאר הסצנות שהיו שם עד החלק של אקו חוקרת את ההיא היו מפרק אחר![]()
כל הקטעים שציינת מאותו פרק. פשוט בסדר לא נכוןאחרי שחיכיתי שעה שירד הפרק הוא בנגטיבנטפליקס למהההההההההה לא קניתם את עונה 6 יקמצניםםם
![]()
היו קטעים שלא ציינתי שהרגישו לא קשורים. או יותר נכון כן קשורים עד שחזרנו שוב לאקו והכל נהיה מבלבל.כל הקטעים שציינת מאותו פרק. פשוט בסדר לא נכון
עדין כל מה שציינת קרה בפרק 6היו קטעים שלא ציינתי שהרגישו לא קשורים. או יותר נכון כן קשורים עד שחזרנו שוב לאקו והכל נהיה מבלבל.
למשל מאדי כועסת ורוצה להרוג את כולם ומגרשת את גאיה
ג'וזי הולכת לישון ובחלום היא קלארק בסקייבוקס של עונה 1
רייבן כועסת על רייקר ואז נקראית לעזור לאבי
זה מה שאני זוכרת אבל אולי היה עוד
כאילו אני לא בטוחה אם הכל לא קשור אבל חלק הרגישו לא קשורים.
אבל אוף עכשיו הורדתי אחד חדש ויקח לו מלא זמן כי הוא גדול יותר נראה לי אני כבר אראה מחר![]()
תודהעדי
עדין כל מה שציינת קרה בפרק 6
המאה פרק 6X06
הפרק הארור הסכים הסכים לרדת סופסוף בסדר הנכוןאחרי שחצי ממנו כבר ראיתי בסדר לא קשור לחלוטין
שיידהדה המפקד האפל לאט לאט משתלט על מאדי. כשמאדי מגלה בסוף שקלארק מתה זה שובר אותה לצד האפל והיא מגרשת את גאיה (כלומר הוא עדיין לא השתלט עליה לחלוטין כי הוא רצה שהיא תהרוג את גאיה) ומאדי רוצה להרוג את כולם. "כולם" זה אנשים שלנו? אנשי הסנקטום? גם וגם?
אוקטביה ודיוזה מגיעות למערה מנצנצת יפה ומוצאות שם שוב את אקסוויר. היד הזקנה של אוקטביה מחמירה, איכס. הוא אומר שיש תרופה והוא ודיוזה חוזרים לביצה להביא אותה. בדרך הוא מספר לה מה קורה עם הפריימים ומיזה ה"איש הזקן" - זה גבריאל המקורי שמתישהו התחיל להרגיש מצפון על מה שהם עושים וערק לצד השני. הוא מזהיר אותה שהילדה שלה תגדל שם כחסרת ערך. הם מגיעים לאבנים-עצים והוא מוציא משם שרף שמרפא פצעים. אבל זה לא ממש עוזר ליד הזקנה של אוקטביה. ואז היא מציירת איזה מעגל שמסתבר גם דיוזה ציירה וגם הוא - האנומליה. והאנומליה קוראת להם, וואטבר דה הל דאט מינס. האם אוקטביה ודיוזה יהיו כל העונה בנפרד מכולם? כי הן כיפיות ביחד אבל אני רוצה גם את כולם ביחד. (אל תענו לי כמובן)
מרפי יוצא מניאק למדי כשהוא מחליט לשתף פעולה עם ג'וזי בתמורה לחיי נצח. הונסטלי קצת אכזב אותי אני יודעת שהוא מרפי אבל חשבתי שהוא כן אוהב את האנשים האלה יותר משהוא מודה. היא מלמד אותה איך לתמרן את אבי. הבנות חוזרות וכולם עכשיו יודעים מה הפריימים עושים. אקו חושדת בזה שבלאמי לא נמצא והולכת לחפש אותו, וג'וזי שולחת את ג'ייד בעקבותיה. מרפי "נזרק" לכלא יחד עם בלאמי במטרה לשכנע אותו שאם הם לא ינקמו על מותה של קלארק הפריימים יעזרו להם לבנות מתחם משלהם.
בינתיים ג'וזי מצליחה לתמרן את אבי בדיוק בעזרת כל מה שמרפי אמר לה חחחח שני גאונים. איך לחצה לה בדיוק על הנקודות הנכונותאבל היא גם סיפרה לה מה הפריימים עושים ואבי כן שמה לב שקלארק מדברת מוזר אז למה היא לא קלטה את זה??? בכל מקרה אבי עכשיו מסכימה לעזור להם ליצור עוד נייטבלאד.
רייבן כועסת על רייקר על היותו בודי סנאצ'ר וכל התירוצים בעולם לא עוזרים לו! ואז היא הולכת עם אבי חזרה לחללית.
אקו תופסת את ג'ייד שעוקבת אחריה ומבינה שקלארק היא כבר לא קלארק, חכמה שלי
לג'וזי ומרפי יש תוכנית מחוכמת עכשיו שכוללת להביא את ראסל לדבר עם בלאמי, לשחרר את בלאמי להרוג את ראסל ולהוכיח לו שהם מבינים רק אלימות, כדי שבלאמי יוותר בסוף ויבין שכדאי לקחת את העסקה. מרפי בתמורה מקבל שני צ'יפים (אחד לאמורי?). דאמט מרפי. מתישו ג'וזי אמרה משהו על "עין תחת עין" ואני אומרת למסך - "לא, אומרים ג'וס דרין ג'וס דאון!".
ג'וזי הולכת לישון ובחלומה היא מתעוררת בסקייבוקס של קלארק, עם ציורים על הקירות של כל מיני אנשים חשובים (קלטתי את אבי, רואן, לקסה(!!) ובלאמי כשעוד היה חתיך) ושומעת קולות מההיסטוריה של קלארק. האם קלארק עדיין נמצאת שם?? יאיייי
ספוילר לגבי ג'וזי אני מסכימה לגמרי, לגבי סימון חצי-חצי, היא נשמעה לי כאילו היא קונה את הבולשיט של עצמה כשהיא אמרה את זה, ולגבי ראסל אני חושבת שאין בו ציניות כזאת, כשהוא אמר את זה לקלארק כשהוא הרג אותה הוא באמת הרגיש אשם וזה כאילו עזר לו.לכל מה שאמרת על רייבן ורייקר.
אבל כשאנשים כמו ג'וזי לפחות אומרים "תודה על ההקרבה" זה מרגיש לי יותר ציני כזה ואז זה לא צבוע, סתם מרושע.
תגובות מהעבר על פרק 6X06
מסתבר שגם לי הייתה בעיה עם הפרק הזה שסצנות היו לא לפי הסדר. אבל אני הפסקתי את הצפיה בו ברגע שהבנתי שזה קורה.
שימי לב להזהר כי בתגובה השניה בשרשור הזה דילן מספליירת מה יקרה בפרק הבא:
![]()
והנה התגובות על הפרק משנה שעברה.
אני מקווה שזה יעבוד כי משום מה הקישור לשרשור הקודם כבר לא עובד לי.
![]()
דיוני סדרות לאמצע השבוע [IMG]http://timg.co.il/f/Emo44.gif[/IMG]
דיוני סדרות לאמצע השבוע הי תראו זה יום שלישיwww.tapuz.co.il
אני קראתי עכשיו את הדברים שלך והופתעתי שמונטי היה בפרק הזה.
עם כל זה שהזיכרון שלי לפעמים חרא אני ממש מופתע ששכחתי דבר כזה אחרי שעברה בסך הכל שנה אחת. וזה מונטי שאני מאוד אוהב (ואפשר לראות שהתלהבתי שם)
אגב, זכור לי שאני הסברתי את המונח אבלשיין באחד הדיונים מהעבר.
זה סוג של הקרבה לאלים. וכאן ההקרבה היא של תינוקות שלא נושאים את הגן לנייטבלאד.
אה זה הקרבה לעצים? חשבתי שזה איזה מונח שאומר דילול אוכלוסיה או שיבוח אוכלוסיה על ידי דילול או משהו נורא כזה, ועושים אותו באמצעות הקרבה לעצים. שיהיה התוצאה היא אותו דבר.
ג'וזי היא אכן - " זה נבל רע שעשוי בצורה כזו טובה שאי אפשר שלא לאהוב אותו. " (דילן)
(דילן)" פתאום חשבתי על זה שלקלארק ואוקטביה לא באמת יצא לדבר מאז שאוקטביה התעוררה מקריו. ... אז כן מענין אותי אם שיחה בין שתיהן תראה ככה גם במציאות ולא רק בראש של קלארק. גם מענין אותי לראות את התגובה של אוקטביה למוות של קלארק. למרות שטכנית עכשיו הם כבר יודעים שהיא לא לגמרי מתה. " - וואלה נכון. מעניין באמת.
(דילן)" אני רוצה לדעת איך כולם שוכבים עם כולם בסדרה הזו, לאף אחד אין אמצעי מניעה ביער אני מאמינה, אבל איכשהו רק דיוזה בהיריון. " - נכון?????!!!!!!
(טל)" וזה היה די מצחיק איך כמעט כולם מלבד מונטי, פשוט דפקו אותה מול ג'וזי. " - חחחחח כן
(דילן)" עוד משהו שעשו שחשבתי שהיה ממש מגניב זה שהתאימו את ההתראות במיינד ספייס בכל פעם שג'וזפין חוזרת אחרי שמתה, ללוקיישן של הסצינה- נגיד בסצינה בהר וות'ר הייתה התראה של קרינה, בסצינה בספינה הייתה התראה של התנגשות וכו' " - כן אני גם אהבתי את זה.
יאאאא איזה כיף שדילן שמה שם את כל הציורים ואפשר לראות מה היה שם, לא הצלחתי לקלוט הרבה בצפיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.