didalf
Well-known member
לאדעת על מה אתה מדברלמזלך אפשר לעשות כאן עריכה גם אחרי יותר מרבע שעה
AND YET היא עדיין מחשיבה אותי אוייבת.לפעמים את ממש קופי דילן
לאדעת על מה אתה מדברלמזלך אפשר לעשות כאן עריכה גם אחרי יותר מרבע שעה
AND YET היא עדיין מחשיבה אותי אוייבת.לפעמים את ממש קופי דילן
המאה פרק 6X09
ואעהההה התגעגעתי. מה זה הכנה למתי שאני אצטרך לחכות שבוע לפרק?
בשלב מסויים ראיתי סתם סרט רנדומלי בטלוויזיה ונאמרה המילה אקו (הד) וחשבתי אוף אני מתגעגעת לאקו(אז אני טיפה מבואסת שהיא לא הייתה היום אפילו
)
אז בחלל קיין כמובן מזועזע מאיך שהחזירו אותו לחיים. אבי דווקא נהנית מזה שלקיין החדש שלה יש ריבועים. אני חייבת להגיד כל הכבוד לשחקן הוא עשה קיין ממש טוב!! ותראו את מי הם מעירים - אינדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי!!!!!!!!!! בוקר טוב לוחמת על שכמוךכל פעם שמישהו מתעורר זה מצחיק אותי המחשבה שצריך להסביר וטפ קורה פה כי זה המון לקלוט. אהבתי את זה שאינדרה לא הייתה לגמרי מזועזעת ממה שהם עושים כי גם בתיבה וגם הגראונדרים עשו גם דברים נוראיים. לרייבן קיין ואינדרה יש תוכנית - להפליט את הנייטבלאד לחלל כדי שלא יוכלו ליצור עוד חיי נצח שכאלה. כולם שוכחים מהמח עצם????????
כשכולם מתכוונים לחזור לקרקע אינדרה וניילה וכמה חיילים מתפרצים ולוקחים את הנייטבלאד. אבי מתחננת שרייבן תיקח אותה לקיין ורייבן היא טובת לב (או סופטי אם אתם דיוזה) אז היא מסכימה. שם קיין נותן נאום קייני על למה הוא צריך לעשות את זה. אני חייבת לציין שזה מרגיש לי טיפה דבילי כי כאילו כבר יש לך את הגוף מה הקטע להתאבד איתו עכשיו? סתם רצחת פרפקטלי גוד בודי. בכל מקרה בפרידה שלהם אנחנו רואים שוב את קיין האמיתי והאמת זה היה מרגש. כן בעונה החמישית הוא עצבן אותי ואפילו מאד שכבר לא היה אכפת לי שהוא כנראה מת. אבל עבר מספיק זמן ולא ראינו אותו המון זמן שפתאום היה מרגש לראות אותו שוב בגופו שלו. הכי מרגש היה אבל כשאינדרה נשאה את נאום הפרידה של התיבה (אין פיס מיי יו ליב דה שור.... מיי וי מיט אגיין) וזה שרייבן אמרה את זה איתה ובסוף "הקרב שלך נגמר"ואז הוא הורחף
עכשיו באמת ביי ביי קיין. אהבתי אותך רוב הזמן, חבל
[אני רוצה את טקסט הפרידה של התיבה + הקרב שלך נגמר בטריג על הקבר שלי, תודה].
בלאמי וקלארק/ג'וזי ממשיכים לטייל ביער כשהיא מציקה לו ומנסה לשכנע אותו שהוא יהרוג את שתיהן אבל הוא לא מקשיב. הם מגיעים לחבורת ילדי גבריאל שכולאים אותם. לג'וזי יש עכשיו את כל הזכרונות של קלארק והיא משתמשת בהם כדי להציק לבלאמי. וואי קלארק-ג'וזי נהדרת יש אפשרות לשמור את שתיהן?קלארק מנסה לתקשר במורס קוד אבל ג'וזי עולה עליה. הרג אותי שמה שהיה לקלארק כ"כ דחוף להגיד זה "בווו-הוו"
בלאמי מבין שקלארק שומעת אותו יאיי!!!! כלומר ממש יש שתי תודעות חיות באותו גוף! ילדי גבריאל מגלים שקלארק היא נייטבלאד ואז שהיא ג'וזפין ורוצים לכרות את ראשה, וכדי להציל את עצמה היא נותנת לקלארק את השליטה!!!!
יאייי קלארק חזרההההה לא ידעתי שזה אפשרי אפילו. קלארק נותנת בורחת ונותנת לבלאמי מפתח!! ילדי גבריאל רודפים אחריה אבל השומרים של הסנקטום יורים בהם. אבל כשג'ייד רוצה לקחת את ג'וזי קלארק מכה אותה באבן. איכשהו קלארק רואה עכשיו את ג'וזי שכועסת עליה, אבל מסרבת להחזיר לה את השליטה בגוף!! יאאא איזה מגניב. וקלארק למדה מג'וזי כמה דברים כמו לרכב על אופנוע ולדבר סינית
היא מודיעה לגבריאל שהיא בדרך אליו עם ג'וזפין בראש.
אוקטביה מתעוררת וגבריאל רוצה שהיא תגיד לו מה קרה באנומליה ומי חפף לה את השיער אבל היא לא זוכרת כלום. רגע מה עם דיוזה אבל???
גבריאל רוצה לעורר את זכרונה ע"י תכלס סם אנומליה שגורם לך להתעמת עם פחדים ולראות את היעוד שלך. אוקטביה לוקחת את זה ורואה תיבה ירוקה ותיבה אדומה שקוראות לה. מין הסתם האדומה היא הרעה אז היא פותחת אותה. והנה היא בזירה בבונקר, כשהאנשים צועקים ובלאדרינה מתסכלת מלמעלה. אוקטביה צריכה להתמודד עם השדים שלה ומגיע הגרוע מכולם - פייקמכל הדברים הרעים שאוקטביה עשתה פייק הוא לא אחד מהם!!! אני מרגישה שכדי להגיב על כל הקטע הזה צריך להכנס לדיון מוסרי לגבי הדברים שאוקטביה עשתה ואין לי כוח כי זה מורכב. בין הדברים שפייק האשים אותה בהם - ההרג שלו היה מוצדק! הקטע של הקניבלזם גם היה מוצדק אפילו שהיה נוראי. הקטע שהיא שרפה את האוכל לא מוצדק. אבל לגבי הקניבלזם אני יכולה להבין למה זה שד שירדוף אותה אפילו שלפחות לפי הנימוקים של אבי מרגיש לי הבחירה הנכונה. זה עדיין נוראי. פייק צועק עליה מה היא רוצה כאילו הייתה רייצ'ל מקאדמס ביומן*. "מחילה" היא אומרת
אני כבר סלחתי לך
"מחילה זה לעברות קטנות, מה את באמת רוצה??" "כפרה!!" אעהאה אוקטביה שלי
אוח מגיע לה. אבל הסליחה שלי לא מספיקה לה היא צריכה לכפר בעצמה. ואז מגיעה בלאדריינה לזירה עם המבט החלול והמפחיד והטון השקט והמאיים. בלאדריינה מוציאה את פייק להורג בהשוואה לאיך שהוא הוציא את לינקולן להורג דיייי אבל להזכיר את זה דייייי
אבל אז אוקטביה מצילה את פייק, צעד ראשון לכפרה. היא נלחמת בבלאדריינה ולבסוף הורגת אותה!! אוקטביה הרגה את הבלאדריינה שבתוכה
אמנם בסופו של דבר בפרקים האחרונים של עונה 5 אחרי שקצת ראינו מה יצר את בלדאדיירנה פחות שנאתי את מה שנהיה מאוקטביה אבל אני עדיין שמחה שהיא הרגה את החלק הזה שבה. בעיקר בשבילה. אוקטביה מתעוררת ורוצה ללכת לאנשים שלה ולהשיג את הכפרה שלה. כשאז היא וגבריאל שומעים את ההודעה של קלארק!!!! יאאא הלוואי שהן יפגשו ואוקטביה תעזור!! הלוואי שגם בלאמי יגיע לשם!!!
*
![]()
בדרכי לראות את 10, אבל פתחתי לשניה וכן אני רואה אייקוניםגילוי נאות- התחלתי לסכם על הפרק אבל באמצע דעתי הוסחה (עם קנדי קראש) וזה הפך לסיכום של 2 שורות. אז נראה כמה אצליח לשחזר.
........... לא הרבהלפחות לא ברמה סיכומית.
בגדול, ומה שהכי חשוב פה, שזה שקלארק חזרה אלינואחרי מאבק עם ג'וזי שבו היא (קלארק) התרוצצה לה והתחבאה מהאנשים של גבריאל בזמן שג'וזי צעקה לה מהגלריה "תחזירי לי שליטה על הגוף שלך, אני רוצה לתפעל את הבובז האלה" ואפילו חטפה התקף בדרך, ג'וזי החזירה לעצמה שליטה והתאחדה עם גבריאל אהובה מהעבר אבל קרו כל מיני דברים שבסופם ג'וזי נעלמה (כנראה) וקלארק התאחדה עם בלאמי (ואוקטביה) בחיבוק מרגש. חמודים
ובמקום פחות מלהיב אבל עדיין חשוב, תושבי עיר הפריימים גילו שהכהן הגדול ושאתו שיקרו להם על מה שקורה למתנדבי הגופות התחליפיות, והתחיל מרד. זה לא יסתיים טוב.
עריכה- אתם רואים פה אייקונים של |כתר/ ותפוזיים אחרים? כי כתבתי אותם אוטומטית אבל אני רואה רק שטח לבן ריק. הבנתי שיש אייקונים ישנים אבל אני לא רואה אותם
אנסה לראות את 11 היום ואז מחר את 12+13, כי אני נוסעת לכמה ימים ואז באים אלי ויהיה פחות זמןבדרכי לראות את 10, אבל פתחתי לשניה וכן אני רואה אייקונים
אם בא לך גם 11 בינתיים אפשר![]()
גילוי נאות- התחלתי לסכם על הפרק אבל באמצע דעתי הוסחה (עם קנדי קראש) וזה הפך לסיכום של 2 שורות. אז נראה כמה אצליח לשחזר.
........... לא הרבהלפחות לא ברמה סיכומית.
בגדול, ומה שהכי חשוב פה, שזה שקלארק חזרה אלינואחרי מאבק עם ג'וזי שבו היא (קלארק) התרוצצה לה והתחבאה מהאנשים של גבריאל בזמן שג'וזי צעקה לה מהגלריה "תחזירי לי שליטה על הגוף שלך, אני רוצה לתפעל את הבובז האלה" ואפילו חטפה התקף בדרך, ג'וזי החזירה לעצמה שליטה והתאחדה עם גבריאל אהובה מהעבר אבל קרו כל מיני דברים שבסופם ג'וזי נעלמה (כנראה) וקלארק התאחדה עם בלאמי (ואוקטביה) בחיבוק מרגש. חמודים
ובמקום פחות מלהיב אבל עדיין חשוב, תושבי עיר הפריימים גילו שהכהן הגדול ושאתו שיקרו להם על מה שקורה למתנדבי הגופות התחליפיות, והתחיל מרד. זה לא יסתיים טוב.
עריכה- אתם רואים פה אייקונים של |כתר/ ותפוזיים אחרים? כי כתבתי אותם אוטומטית אבל אני רואה רק שטח לבן ריק. הבנתי שיש אייקונים ישנים אבל אני לא רואה אותם
בעצם אם זה שוב כמה ימים אולי כדאי שאני לא אראה עוד היום ואשלים בימים שתעלמי לי שוב. אחרת שוב יהיו לי קריזים של גמילהאנסה לראות את 11 היום ואז מחר את 12+13, כי אני נוסעת לכמה ימים ואז באים אלי ויהיה פחות זמן
אז את רוצה שאני אכתוב את התגובות שלי, או שאשמור ואגיב אלייך?המאה פרק 6X10
בעצם אם זה שוב כמה ימים אולי כדאי שאני לא אראה עוד היום ואשלים בימים שתעלמי לי שוב. אחרת שוב יהיו לי קריזים של גמילה![]()
תכתבי, אני אתאפק יפה.אז את רוצה שאני אכתוב את התגובות שלי, או שאשמור ואגיב אלייך?
המאה פרק 6X10
קלארק וג'וזי הן פרנמיס עכשיו וזה כיף. הגוף מתחיל להחלש והן מתחבאות מהשומרים של ג'וזי באיזה מסתור באדמה, וקלארק מסרבת להחזיר לג'וזי שליטה על הגוף. לקלארק יש התקף כי הגוף מתקשה להתמודד עם שתי תודעות והיא נמצאת שוב במיינספייס. התודעות מתחילות להתחבר והספרים של ג'וזי נמצאים בכל מקום. כשהמערכות כמעט קורסות קלארק רוצה להרוג את ג'וזי אבל היא מתחננת שלא כי הדלת שלה נעלמה, ולקלארק יש רעיון והיא מתחילה לזרוק את הזכרונות של ג'וזי. זה עוזר לכמה רגעים אבל צריך עוד. יש זיכרון שג'וזי מבקשת להשאיר - היא וגבריאל בגופים חדשים רוקדים ביחד. היה קצת עצוב איך שהיא הסתכלה על זה בגעגוע. המצב מחמיר ועוד ועוד ספרים נערמים ומישהו מוצא אותן. אבל זה לא השומרים זה גבריאל ואוקטביה!! אוקטביה החמודה שמחה לראות את קלארק, אבל עכשיו ג'וזי בשליטה והיא מתרגשת לראות את גבריאל. היא מזהה את אוקטביה כבלאדרינה, באד טיימינג. אבל גם השומרים מגיעים ורוצים לקחת חזרה את ג'וזי ולהרוג את אוקטביה, כשאז אחד השומרים יורה בכולם - בלאמי כמובןהוא אמנם אידיוט שעדיין כועס על אוקטביה אבל הוא לא יתן לאף אחד להרוג אותה!!! אוקטביה מחבקת אותו אעהאההה
הוא מגרש את ג'ייד ואומר לה שתודיע לראסל שאם הוא יפגע באנשים שלו ג'וזי מתה. הוא עדיין מתעלם מאוקטביה יאווווו נו די
.
גבריאל מתכונן לניתוח וג'וזי מנסה לשכנע אותו להשאיר אותה, למזלנו המצפון שלו חזק מהרגשות שלו כלפיה. אבל קלארק לא מתעוררת. ג'וזי עדיין שם!! איך?? ג'וזי הפכה את הזיכרון של אבא שלה רוצח אותה לגרזן והיא תוקפת את קלארק!!! גבריאל אומר משהו על פקודה שמוח נותן ללב ובלאמי נזכר במה שקלארק אמרה לו פעם על הלב והראש. אין לי מושג איך הוא הגיע מזה למסקנה שצריך CPR אבל זה מה שהוא עושה. הוא לא מפסיק אעהאהה הוא מתחנן לקלארק שתקום. בעקרון זה היה די מרגש אבל גם הדיונים שלכם מהעבר נכנסו לי לראש ולא יכולתי לחשוב שזה הכי קרוב לנשיקה שלהם שנקבל וזה קצת הצחיק אותי כי מהדיונים שלכם עולה שהפנדום מטורףהתחינות של בלאמי מגיעות לקלארק והיא נלחמת חזרה בג'וזי והורגת אותה. מצד אחד יאיייי קלארק איז באקקק!!
מצד שני קצת חבל על ג'וזי. לא הבנתי אבל קלארק הרגה אותה לחלוטין? כי גבריאל כן הוציא את הכונן שלה לא? היא עדיין שם? קלארק מתעורררתתתת והיא מסתכלת על בלאמיי והוא עליה ושניהם נרגשים - "הלב והראש"
היא בהתה בו בצורה כזאת שלרגע חשבתי שהיא הולכת לנשק אותו אבל היא רק חיבקה אותו חזק
ואוקטביה גם שמחה מאחורה
עכשיו רק שהאחים בלייק ישלימו ובל יפסיק להיות אידיוט בהקשר של אוקטביה ואני אהיה מאושרת.
אני תוהה אבל כי חשבתי שג'וזי היא הנבל הראשי העונה והאם היא מתה? ואם כן עם מה נתמודד בפרקים שנשארו? שיידהדה? ראסל?
בסנקטום סופסוף היה תקציב לכל הדמויות בבת אחת. אבי ורייבן חוזרות לסנקום ונלקחות למעצר (אבל עדיין השארתם את אינדרה וניילה למעלה??? בחייאת למההההה? שלא נדבר על זה שאינדרה יכלה לעזור עם מאדי). מסתבר ששניים לא נתפסו, אקו אני מניחה ו? מסתבר שגאיה. רייקר משתף איתן פעולה עכשיו כי אקו מאיימת עליו במידע שיש לה והוא במילא חצוי יחסית. הוא מספר לכמה אנשים את האמת על הפריימים. רגע מה האנשים חשבו עד עכשיו? שמה קורה בדיוק למי שהופך לפריים? שהתודעה עדיין נמצאת שם? ו? כי הוא פריים עד יום מותו זה לא שהאדם השני חוזר. (וגם: הנה אקו, התגעגעתי)
ראסל מודיע שאחד מהאנשים שלנו יוצא להורג, והם צריכים לבחור. לכולם ברור שזה יהיה מרפי ולאקו יש תוכנית. בכלא אכן מרפי המועמד להוצאה להורג על בגידתו. אהבתי שרייבן הייתה נחמדה אליו, וגם אהבתי שהיא אמרה לו שהדרך להתחמק מהגיהינום זה לא אלמותיות, אלא מוסריות. אהבתי את זה גם כי אני אוהבת את הקשר של רייבן ומרפי וגם כי זה הפיל לי אסימון למה מרפי עשה את מה שהוא עשה. שהוא עד כדי כך פוחד מהגיהינום שהוא הולך אליו בגלל הדברים שהוא עשה ומה שהוא ראה כשהוא היה מת שהוא היה מוכן לעשות באמת הכל בשביל לא למות ולא להגיע לשם. גרם לי טיפה לסלוח לו (לא שממש כעסתי עליו אני לא יכולה לכעוס על מרפי גאדדמיט איך הוא עושה את זה?).
שיידהדה משתלט על מאדי והיא רצחנית ומעצבנת, אבל לרייבן יש תוכנית לבודד את הקוד שלו, יאיי סופר רייבן
אחד האנשים שרייקר סיפר להם את האמת מתפרץ לארוחה של הפריימים וכועס עליהם. אדידיוטבעקבות זה ראסל משנה את דעתו ומחליט להוציא את כולם + איש מסכן להורג. לא כולל מאדי כי היא מארחת. כולם מועלים על המוקד (מה זה ימי הביניים?) אקו מכוונת אליו את החץ אבל רייקר ברגע האחרון בוגד ומנטרל אותה, בווווווווווווו
רגע לפני שהוא שורף את כולם ראסל אומר למרפי "חבל, העצמות שלך יכלו להיות בהיכל המייסדים" [אז זה מה שהעצמו האלה? הגוף של הפריימים המקוריים?] מה שמדליק למרפי נורה במוח - מח עצם!!! זה מה שאני אמרתי תודה באמת!!!!!!!! וככה הם משכנעים את ראסל להוריד אותם. למרבה הצער טאי המסכן עדיין נשרף חי אמאלה איזה מחזה מחריד.
אני זוכר את זה - כזה כיף, כשאז אחד השומרים יורה בכולם - בלאמי כמובן
לא! יא דילן קטנה שכמותך, ג''וזפין היא רעה וטוב שמתה.מצד שני קצת חבל על ג'וזי.
כן. הם האמינו שאתה נעשה one with the primes. כולמר הם חשבו שהם נותרים שם.רגע מה האנשים חשבו עד עכשיו? שמה קורה בדיוק למי שהופך לפריים? שהתודעה עדיין נמצאת שם?
למה את קוראת לראסל הכהן הגדול? הוא לא כהן גדול. הוא סוג של מלך/אל.תושבי עיר הפריימים גילו שהכהן הגדול
חחחח ממש. ועדיין אפילו לא חשבתי על האפשרות הזאת עד שהוא ירה בשומרים האחרים וחשבתי אה זה בטח בלאמי יאיי.וזה כזה טרופ נפוץ הקטע של רעים יש מדים אחידים שמסתירים את הפנים ככה שנורא קל לאחד הטובים להתחפש לאחד מהם.
לא! יא דילן קטנה שכמותך, ג''וזפין היא רעה וטוב שמתה.
התחלתי לקרוא לו ככה כשהוא רק הופיע, וזה נשארלמה את קוראת לראסל הכהן הגדול? הוא לא כהן גדול. הוא סוג של מלך/אל.
כבר כמה זמן שאני לא שם קישורים לתגובות הישנות. אני לא יודע אם את מחפשת אותן.
אבל הנה. זה יכול אולי גם לעזור לך להעביר את הזמן שאת צריכה לחכות לליאורה כי אנחנו חפרנו המון.
עדיין לא צפיתי בפרק 606 אבל מקפיצה את השירשורררררררררראוקי צריך תוכן מסתבר
עזבי את 6 תראי כבר את 7!!!עדיין לא צפיתי בפרק 606 אבל מקפיצה את השירשורררררררררר
לוודא שהוא אכן קופץ או שצריך לפתוח חדש בגלל ברוטוס![]()
המאה פרק 6X07
מה זה הפרק נגמר מהר מידי!!
אני חייבת להודות שמרתון של סדרה אחרת ממש גרם לי להתגעגע למאה
וואו
אז כל הפרק מתקיים בתוך המוח של קלארק ובמלחמה של קלארק וג'וזי על הגוף שלה.
זה גם הפרק שסיפק לנו גיפים בלתי נשכחים של ג'וזי אומרת JUDGY ו RUDE
חחח הצחיק אותי שקלארק אמרה לה GO FLOAT YOURSELF וג'וזי כזה "מה זה אומר בכלל"
אז קלארק מתעוררת בסקייבוקס עם ציורים של כל הזכרונות שלה. היא פותחת את הדלת ומגיעה למקום שבו היא חיה עם מאדי ופוגשת את אבא שלה יאאא
היא חוזרת לחדר הזכרונות למצוא שם את אלימסתבר שבגלל הצ'יפ של אלי יש למוח של קלארק גיבוי!! איזה גאוני לא חשבתי על זה בכלל וגם אתם לא!!! זה למה אני לא אוהבת תיאוריות היה באסה לחזות את זה מראש. ואלי אפילו עוזרת לה להחביא זיכרון חשוב של איך נפטרים משאריות הצ'יפ. קלארק חוזרת למרחב של האמצע וג'וזי יוצאת מהדלת שלה ומתחילה המלחמה על הגוף. קלארק הורגת אותה אבל ג'וזי קמה לתחייה כי המוח שלה מגובה. גוזי מבינה שקלארק מסתירה זכרון חשוב ורוצה לדעת מה הוא.
ג'וזי היא לחלוטין סוציפתית מרשעת אבל רעה מהסוג שאני אוהבת. היא חכמה וצינית ואדישה ובעיקר יודעת שהיא רעה, היא לא מדברת לאט ובפאתוס על להשמיד/להציל את העולם.
קלארק בורחת מג'וזי שרוצה להרוג אותה ומגיעה לזירה בבונקר, שם היא פוגשת את אוקטביה שמטיחה בה דברים קשים, על זה שהיא גנבה את הבונקר בזמן שאוקטביה נלחמה בשבילם, ובעיקר על זה שהיא בגדה בבלאמי. האמת הייתי רוצה יותר שקלארק תתעמת עם בלאמי עצמו מאשר עם אוקטביה שתדבר בשמו, ומרגיש לי שהסיבה העיקרית שלא עשו את זה זה כי אין להם איך לשחזר את בלאמי של העונות הקודמות מבחינת מראה. לא שאני מתלוננת כן אני תמיד שמחה לראות את אוקטביה. (אם כי בעצם אוקטביה אמרה שהוא לא שם כי קלארק מפחדת להתעמת איתו).
משם קלארק בורחת ומגיעה להר וות'ר, שם היא פוגשת את מאיה המכוסה בקרינה (גאד היא הפחידה אותי ככה!) מאיה גם מאשימה אותה בזה שקלארק הרגה אותה "בשביל האנשים שלה" ובזה שהיא גם הביאה למותו של ג'ספר כי המוות של מאיה זה מה שדחף אותו. מהדיונים שלכם עד כה אני מניחה שטל הייתה מרוצה מחשבון הנפש הזה של קלארק. מתישהו רציתי לצעוק על המסך "דיייייי תעזבו אותה!!!!" אנשים כועסים על קלארק על הבחירות שלה אבל נראה אתכם מתמודדים במקומה!!!! אבל קלארק מצליחה לתחמן את ג'וזי ומעבירה אותה למערה (של הריפרים?) שם היא שמה לה קולר של אליג'יוס אבל גוזי לא מפחדת למות והורגת את עצמה כדי לקום לתחיה מחדש במרחב שבין שני מרחבי הזיכון.
היא ממשיכה לרדוף אחרי קלארק. קלארק עוברת ליד זכרון של אבא של מורחף ובורחת משם. ג'וזי קולטת שזה זיכרון שקלארק מתחמקת ממנו ונכנסת פנימה. אנחנו מגיעים למקום שבו פין נרצחויש שם גם כסא של לקסה. אני מניחה שזה הפרק שדילן הייתה בטוחה שלקסה תחזור. האמת לגמרי חבל שלא הביאו אותה. גם היה יפה אם היו מביאים את פין, אם כבר קלארק מתמודדת עם שדים מהעבר שהיא הרגה.
ג'וזי מוצאת שם קופסה נעולה ומנסה לפתוח, היא מנסה קוד 100 כמובן אבל זה לא עובד. קלארק מגיעה גם. ג'וזי מנסה לשכנע אותה שתוותר בשביל להציל את האנשים שלה. שבלאמי עשה עסקה עם ראסל שיקימו להם מתחם משלהם שהם יוכלו לחיות בו בשלום. אבל אם קלארק תהרוג את ג'וזי תתחיל עוד מלחמה. קלארק מסכימה לבסוףופותחת את הקופסה - הקוד הוא 102 - "שכחת את בלאמי ורייבן"
אעההה תמיד אמרתי שהם 102
דילן הבטיחה לי התייחסות לזה יאיי
בקופסה יש את ההודעה של אבא של קלארק על המצב בתיבה, את המשקפיים של ג'ספר, שיחד עם הכסא של לקסה והעמוד של פין אני מניחה שהחלק הזה במוח שלה מייצג את את המיתות שקלארק מרגישה הכי אשמה בהן ומנסה להדחיק. בנוסף בקופסא יש גם את הזיכרון של השמדת הצ'יפ שלי אלי עם EMP.
קלארק יושבת ומציירת לה אחרי שהיא השלימה עם מותה כשמונטי מגיע!! יאא חמוד. הוא משכנע את קלארק לא לוותר עדיין ויחד הם מתגנבים למרחב הזיכרון של ג'וזי. הם מגיעים לדלת נעולה שכנראה זה זיכרון שג'וזי מדחיקה. בינתיים קלארק מחטטת לה בזכרונות ומגלה איך הגוף הקודם שלה מת. היא נרצחה ע"י קיילי שכעסה על מה שג'וזי עשתה לאחד בשם אייזק. זכרון אחד נוסף אחורה - ג'וזפין רוצחת את אייזק כי הוא גונב תינוקות שהיא מקריבה (???)) ומביא אותם לגבריאל. לא הבנתי מה זה אבליישן כי התרגום כתב אבליציה שזה חסר משמעות באותה מידה אבל ממה שהבנתי - יש אנשים שהם מגדירים כ - NULL (משעשע אותי בתור מתכנתת לכתוב את זה, אני מקווה שזה לא יבלבל את תפוז) שממה שהבנתי זה אנשים שאין סיכוי שיוכלו ללדת נייטבלאדים ולכן מבחינת ג'וזי הם מעכבים את לידת הנייבטלאדים ויש להשמיד אותם כי הגנים שלהם מיותרים. בחורה חמודה סה"כ. וטפ אבל היה שם תינוק פיצי שהוקרב לעצים איך אפשר?? קלארק מבינה שג'וזפין היא A-קלאס סייקו וזה נותן לה מוטיבציה מחודשת להלחם נגדה.
מונטי מצליח לפרוץ והם מגיעים לזכרון מכדוה"א כמו שאנחנו מכירים אותו, דיינר בתקופת הכריסמס. על הדלפק יש עיתון עם תמונה של דיוזה שכראה מועמדת למשפט "המאה". ג'וזי הצעירה לומדת/מרכלת עם חברה על דברים נורמליים כמו אוניברסיטה (כשלידה מגזין עם תמונה של בקה). ואז מגיע בחור שדלוק עליה והיא מסננת ומתאבד כי היא סיננה אותוקצת נסחפנו ילד. ג'וזי מגיעה וכועסת על קלארק שהיא פרצה לשם והן הולכת מכות ואז ג'וזי מתעוררת, מה שאומר שהיא ניצחה כי עכשיו היא יכולה להשתמש בEMP להעיף את קלארק אחת ולתמיד. האמנם?
קלארק ומונטי מהדיינר יכולים לשלוט עכשיו בגוף של ג'וזי! ג'וזי מגיעה לפגישה של ראסל ובלאמי שבה הם מסכמים על הקמת המתחם, אבל קלארק ומונטי דרך הנורות שולחים מסר לבלאמי דרך מורס קוד דרך היד של ג'וזי - ALIVE!!!!! ובלאמי קולטטטטטט חכם שלי
חחחחח הצחיק אותי שהוא שואל את מילר אם הוא זוכר את השיעורים של פייק על מורס קוד ומילר כזה "ישנתי רוב הזמן"(למרות שאני רוצה לציין פאשלה - בלאמי לא היה בשיעורים כי הוא לא היה חלק מ100 במקור [אה או שזה חלק מתוכנית הלימוד הרגילה שלהם בעצם]).
בלאמי מבין את המסר והוא בדרכו להחזיר את קלארק!!! יאסס!!
אהבתי איך בכל מיני מעברים המראה של קלארק משתנה בהתאם. קלארק של עונה 1 בסקייבוקס, קלארק של עונה 2 ליד העמוד שפין הוצא להורג בו ובהר וותר, קלארק של עונה 3 עם השיער הארוך והשמלה במפגש עם אלי. אהבתי גם את הטריפ דאון ממורי ליין והביקור בכל מיני מקומות מהעונות הראשונות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.