מגיבה על הפרק
פרק מעולה שגרם לי לשבת על קצת המושב לכל אורכו. היו בו רגעים מרגשים, היו בו רגעיים טראגיים, והיו בו מספיק חומרים למלא גיפים שאני מחכה שאנשים מוכשרים אחרי שהם לא אני יעשו
בכל אופן, לענייננו-
קלארק לג'וזי "
אני לא צריכה אותך, אני יכולה לרכוב לבד" *שניה אחרי זה מרסקת את האופנוע*
אני מתה על הפרצופים הציניים של ג'וזי
בקטע שהן במערה וג'וזי מספרת לקלארק שהיא השתמשה בה כדי ללמוד על חרקים וקלארק מוצאת את הבקבוק יין וכזה "
מחקר הא?"
הצחיק אותי גם שקלארק שואלת על ה-Death To Primes ושואלת למה גבריאל מנסה להרוג אותה וג'וזי כזה "
זה לא מילולי, ב-70 שנה מאז שעזב הם הרגו בדיוק כלום פריימים"
זה הצחיק אותי כי קראתי יחד עם הצפיה את הציוצים של הכותב של הפרק והוא רשם "
Children of Gabriel: failing to overthrow Sanctum for nearly 100 years…" הגיף שצירף
אקו מוכיחה שוב שאפשר לסמוך עליה. היא לא נתפסה כשחזרה לסנקטום, היא ידעה למי ללכת כדי למצוא מחסה ולנצל את הידע שלה עליו לטובתה.
האמת היא שקצת חששתי מהתוכנית שלה להרוג את ראסל, כבר נקשרתי אליו ואל הפריימים ולא רציתי שימות.
שמחתי שרייקר עצר בעדה בסוף. זה היה נראה לי הדבר הנכון לעשות מבחינתו. זה דבר אחד להפסיק להאמין בצורת החיים שלהם, אבל בכל זאת הם היו המשפחה שלו במשך מעל ל-200 שנה, לא הגיוני שפתאום הוא יחליט להרוג אותם בגלל אנשים שפגש לפני דקה וחצי.
גם כשהוא סיפר להורים של דליילה ול-טאי, האבא של התינוק בפרק 7 (זה שמראים בזיכרון של ג'וזי כשהיא רוצחת את אייזיק. ואם תשימו לב, מראים אותו {את התינוק} שוב, עם ההורים שלו וג'וזי מס.7 במיינד ספייס אחרי שג'וזי מראה לקלארק את הזיכרון שלה ושל גבריאל רוקדים) הוא אמר להם שהתוכנית היא להשתמש בידע הזה כדי להפסיק את שלטון הפריימים בצורה שלווה, לא הייתה לו שום כוונה להרוג אף אחד.
היה לי קצת עצוב על סימון (בעיקר בגלל איך שזה ישפיע על ג'וזי
) אבל גם הפרידה של ראסל ממנה כשהוא מבטיח לה שהוא יחייה אותה שוב כשבשלב הזה שניהם יודעים שהסיכוי שזה יקרה די אפסי, הייתה די מרגשת.
אהבתי את הקטע שאבי מעיפה למרפי סטירה. מגיע לו. הוא נבלה.
מציק לי שרייבן ממהרת לסלוח לו כל פעם שהוא יוצא נבלה אבל עדין ממורמרת על קלארק על טעות אחת שעשתה, וזה אפילו לא היה משהו אנוכי כמו מרפי. הצביעות...
אהבתי את הקטעים במיינדספייס.
היה את הקטע שמראים את בריטני (AKA ג'וזי מס.2) בורחת וג'וזי אומרת "הגוף השני שלי" אז אני מניחה שהתינוקת בת ה-6 חודשים והילדה בת ה-15 לא נחשבו והיו לג'וזי עוד 5 הוסטים אחרים (מכיוון שקלארק היא מס' 8) אנחנו יודעים על עוד אחת (ההיא הזקנה שקיילי הרגה- ג'וזי מס.7), ענין אותי לראות את ה-5 האחרות.
אגב, לפרק קוראים מטריושקה (או כמו שרובנו קוראים לבובה הזו – בבושקה), ג'ייסון נשבע שאחרי שנצפה בפרק זה יהיה הגיוני לנו. אז מסתבר שהבובה המקורית הכילה 7 בובות קטנות יותר, כלומר עם הבובה ה"אמא" זה 8. וזה בדיוק מספר ההוסטים שג'וזי הגיעה אליו לפני שהרגו אותה. מה שכנראה רומז לנו על סופה של ג'וזי. אפילו שטכנית המיינד דרייב שלה עדין קיים ובאופן עקרוני ניתן להחיות אותה שוב.
אני מקווה שזה לא המקרה, כי עצם העובדה שמרפי חשב על זה שניתן ליצור עוד נייטבלאד ע"י תרומת מח עצם, נותנת לי תקווה קלושה שיחזירו את ג'וזי. וכן, זה כל מה שאכפת לי ממנו בשלב הזה. הרגו אותה בסוף הפרק ואני כבר מתגעגעת
בכל אופן, נחזור לפרק, הקטע שג'וזי אומרת לקלארק
Go Float Yourself זה חתיכת MOOD ואני חיה בשביל זה!!
תהיה - כשקלארק החליטה להעיף את כל הזכרונות של ג'וזי שהיו שם, האם זה רק אלה ש"זלגו" לצד של קלארק, או שמדובר בכל הזכרונות שלה? ואיך זה ישפיע על מה שנמצא במיינד דרייב? ז"א, האם כשישתילו את המיינד דרייב בגוף של הוסט חדשה, האם הזכרונות שמחקו יחזרו לשם או שהם נמחקו לנצח?
בהתחלה חשבתי שלא כל הזכרונות שלה נמחקו, מכיוון שאיך שהתעוררה במערה, ישר זיהתה את גבריאל ואותם רגשות שהיו לה כלפיו, עדין היו שם. אבל מצד שני, אלו רגשות שהיו לה גם לפני שהתחילו את כל ענין ההוסטים, אז אולי כל מה שהיה לפני נשאר?
אגב, מה היה הקטע של המבטים הנבוכים של גבריאל ואוקטביה כשג'וזי שאלה אותם איך שניהם מכירים
הקטע בסוף שעומדים לשרוף את החבר'ה שלנו ומרפי הג'וק הזה מצליח להיות ג'וק פעם נוספת, היה מוצלח.
ואגב, רק לי הקטע שראסל שורף את טאי ואומר "דרך אש אנחנו מטהרים את סנקטום" הזכיר ממש את הדרך בה הגראונדרים נוקמים את נקמת הדם שלהם? ז"א, נראה לי שזה היה מכוון, אבל מרגיש לי שהרבה מהצופים כבר הדחיקו או מיצו לחלוטין את הקטע של הקומנדר והגראונדרים שלא ראיתי התייחסות לזה בשום מקום שקראתי תגובות של אנשים.
אגב, כבר החמאנו ליכולות המשחק המשובחות של אלייזה העונה, אבל אני רק רוצה להדגיש את זה שבעונה 1 היה לה פאקינג קשה להגיד "יוניטי דיי" בלי המבטא האוסטרלי שלה, ועכשיו היא מצליחה לעשות 2 מבטאים אמריקאים עם אינטונציה שונה בצורה מדויקת. אני אוהבת איך הטון שלה והבעות הפנים שלה משתנות בהתאם לדמות שהיא מגלמת. היא עושה עבודה נפלאה!!
וזה שג'וזי גוססת מכאבים שם באוהל הזה של גבריאל אבל עדין מוצאת כוחות לפלרטט איתו
מתה!!
אני פאקינג מאוהבת בה!!! תחזירו לי אותה!!!
הקטע שהיא אומרת לבלאמי "
תאמין או לא אבל אנחנו בעצם חברות" גרם לי להיות ממש עצובה. מצד אחד, כי ידעתי שזה יכול להיות אפי אם הן היו מתקיימות יחד בעולם האמיתי. ואגב, חשבתי על זה שאולי היא סתם אמרה לו את זה כדי שיחוס עליה, אבל בעצם היא ידעה שהתוכנית שלו זה להחזיר את הצ'יפ שלה לראסל בכל מקרה וגם קלארק חיזקה ואמרה לה את זה, אז אין לה באמת סיבה לחשוש שהוא ירצה להשמיד את הצ'יפ שלה ברגע שיוציאו אותו מקלארק. ולא היה באמירה הזו שום דבר שאמור לפגוע בבלאמי שזה עוד משהו שהייתי מצפה ממנה להגיד, ככה שאני באמת חושבת שהיא הרגישה שהן חברות וזה מביא אותי לסיבה שזה העציב אותי- אם בחורה שגנבת לה את הגוף וניסית להרוג כמה פעמים אחרי זה, נחמדה אליך לשניה וחצי ואת מחשיבה אותה לחברה, כנראה שלא היו לה הרבה מערכות יחסים בריאות בכל המיליון שנה שהיא חיה וזו אחת הסיבות שהיא בטח הפכה למה שהיא. ועכשיו אני די משוכנעת שזה פחות הרצון לחיות לנצח שמניע את ג'וזי ויותר הפחד שלה למות.
אגב, הקטע בסוף שבלאמי מבצע החייאה, מישהו צריך לעשות לו שיעור באנטומיה
סרייסלי, ממתי הלב נמצא בבטן?
אני מבינה שזו סדרת CW ויש שם הרבה בובז בדרך ללב, אבל בוא..
וכל הבוקסים האלה שהוא נתן לה, אם היא מתעוררת בלי צלעות שבורות אני דורשת פיצויים על המוות של לקסה.