🔥ה100 עונה 6 חלק 2🩸

didalf

Well-known member
ספוילר את לא טועה לגבי ההקרבה, זאת בדיוק הכוונה, המטרה של ג'וזי היתה לדלל את חסרי הגן באוכלוסיה שלהם ע"י ה"הקרבה" הזאת.
כן הבנתי. אני סתם לא סגורה מה פירוש המילה אבליישן כלומר האם זה ההפעולה הספציפית של הקרבה לעצים או הפעולה של הדילול שהקרבה לעצים היא רק דרך הפעולה (כלומר במידה אחרת יכלו לעשות אובליישן ע"י הריגות בדרכים אחרות). אבל זה לא כזה קריטי בתכלס.

LeAnnDyIan

Well-known member
כן הבנתי. אני סתם לא סגורה מה פירוש המילה אבליישן כלומר האם זה ההפעולה הספציפית של הקרבה לעצים או הפעולה של הדילול שהקרבה לעצים היא רק דרך הפעולה (כלומר במידה אחרת יכלו לעשות אובליישן ע"י הריגות בדרכים אחרות). אבל זה לא כזה קריטי בתכלס.
הפירוש עצמו של המילה זה "מנחה לאלים".

מילי08

Well-known member
רק אני ממש לא סובלת את ג'וזי? כל הפוזה הזאת שלה וההתנהגות המעצבנת הזאת?

didalf

Well-known member
אני חולה ומשעמם לי ואני לא יודעת כמה מותר לי להתקדם אז יתכן שצפיתי שוב בפרק הראשון של הסדרה.
כולם כ"כ קטנטנים ותמימים!!!!! כאלה חמודיםםםם|מאוהב|
כיף לראות את זה עכשיו כשאני יודעת מי זה מי ומה הסיפור שלהם ולא רק מנסה לקלוט מה קורה. גם נתנו הרבה פרטי מידע שבכלל לא קלטתי בצפיה ראשונה.

קצת שכחתי מקיומו של פין עד שהוא צץ|מובך|
איזה מוזר לראות את אוקטביה של ההתחלה, אני זוכרת שאמרתם את זה ולא הבנתי למה.
היה קטע מעניין של קיין ואבי בהיפוך תפקידים ממה שהם היום (או כאילו בעונה 3-4 כזה) - קיין אומר שהוא דואג להישרדות המין האנושי בכל מחיר, ואבי אומרת שהיא דואגת שזה יגיע להם בכלל. אח"כ היא זאת שתגיד לו "קודם נשרוד ואז נמצא את האנושיות שלנו". בכלל מצחיק שנראה שהם שונאים אחד את השני.
ובלאמי עדיין עם בייביפייס|מאוהב| ובלי זקן ושפם מגעילים אעהעהההההההההה|מאוהב| אפילו לא התעצבנתי עליו הפעם כי לא הקשבתי לשטויות שהוא אומר רק בהיתי בפנים היפות שלו:-D וגם הוא תמיד נראה לי גבוה מאד אבל הוא יותר נמוך מוולס מסתבר. בגלל זה הרגו את וולס כדי שהוא יראה הכי גבוה:p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חולה ומשעמם לי ואני לא יודעת כמה מותר לי להתקדם
ליאורה בכלל עדיין מגיבה על הפרקים?
ונראה לי שדילן קפצה לראות שוב את עונה 7 באופן מוזר מאוד.

וחוץ מזה נראה לי שפתרת באמ את הסיבה שוולס מת :p

didalf

Well-known member
המאה פרק 6X08

טוב סליחה ליאורה התחילו לי קריזים של גמילה:-D

אוקטביה נראית ממש רע, היא בקושי הולכת ויש לה רסטות מכוערות והיד שלה מחמירה. אקסוויר אומר שהוא יקח אותה לאנומליה לגבריאל כדי לרפא אותה.
אהבתי איך היא אמרה משהו ודיוזה השלימה אותה ואז כזה "אני אוהבת איך אנחנו משלימות את המשפטים אחת של השניה, מי היה מאמין שנהפוך לזוג נשוי זקן":-D:-D השתיים האלה זה שילוב גאוני. גם הצחיק אותי אח"כ איך אקסוויר אמר לה להשאיר את האקדח מאחורה והיא מתחילה להוציא מלא נשקים נוספים מהתיק:-D
בדרך לאנומליה מסתבר שאקסוויר הוא למעשה גבריאל עצמו!! ולמרות שהוא מתנגד למה שהפריימים עושים יש לו גוף צעיר, שלטענתו צעיר שהוא חנך נתן לו בניגוד לרצונו. אני אוהבת שאוקטביה בשארית כוחותיה עדיין מטיחה בו שהוא פחדן.
גבריאל מזהיר שהאנומליה גורמת לאנשים לראות דברים, במקרה שלו זה ג'וזי שהוא היה מאוהב בה וגם מפחד ממה שנהיה ממנה. דיוזה רואה את הבת העתידית שלה. אוקטביה רואה את בלאמי קשור בבור אעע |לב-ש|. הם מגיעים לאנומליה שזה מסך ירוק מוזר, דיוזה נכנסת בעקבות ההזיה של הבת העתידית שתה למרות שגבריאל מזהיר אותה שאף אחד עוד לא חזר. אוקטביה רצה בעקבותיה יאוו חמודות אבל היא כן חוזרת אחרי כמה דקות8-* כשהשיער שלה חלק ויפה שוב והפנים שלה נראות טוב והיד שלה חזרה:-0 האנומליה אכן ריפאה אותה ווהוו.

בחלל רייבן כועסת על אבי והתוכנית הפסיכית שלה אבל אבי לא מקשיבה. אבי רוצה את עזרתה של רייבן ביצירת נייטבלאד בזירו G ורייבן מסרבת. לא הבנתי אבל משהו. סימון שם לא? והיא נייטבלאד. למה לא לקחת לה מוח עצם כמו שעשו עם קלארק ולונה? למה לייצר סרום חדש? בסוף רייבן מסכימה כדי שאבי לא תמות בהליכת חלל. בווו לא היית צריכה רייבן את טובה מידי. קיין מתעורר בגוף חדש:-0 והוא בהלם כמובן. מההההה אז זהו כאילו אין יותר קיין??? זה קיין החדש??
אה והנה ניילה!! תורידו אותה לקרקע עם כולם. גם עונה שישית כבר ועדיין אפס סצנות שלה עם מרפי!!!!
ואגב מה עם אינדרה מתכוונים להעיר אותה מתישהו?

בסנטקום החברים שלנו מתכננים תכניות להציל את קלארק, ומאדי רוצה להרוג את כל הפריימים.
מרפי עדיין בוגד אבל כשהוא ירד על הברכיים והציע לאמורי חיי נצח ביחד לא יכולתי שלא לחשוב אוווווווווווווווווווווו|מאוהב|
ואז ג'וזי מגיעה כדי לחפש את רייקר כדי שיעזור לה לחשמל את קלארק כי אבא שלה לא רוצה. הוא חושב שהם עוד יכולים לכפר על זה ולתת לג'וזי גוף אחר ולהחזיר את קלארק, אבל ג'וזי רוצה את הבובז של קלארק. מרפי מבין שקלארק עדיין חיה ויש לו קצת רגשות אשם אבל לא מספיק והוא עדיין תומך בג'וזי ואמורי מצטרפת. אוף אמורי לא. אבל כשהיא הולכת להביא קולר ופוגשת את כולם ובעיקר את המבט של אקו שאני מניחה החברה הכי טובה שלה שם (בכל זאת הן הגיעו מאותו עולם לעומת השאר) היא מתחילה להרגיש אשמה קצת ומספרת להם מה קורה. כשרייקר כמעט מוכן לניתוח של ג'וזי אמורי גונבת את המכשיר ובורחת לכיוון הגדר. בלאמי ואקו מגיעים גם. ג'וזי מאיימת על מרפי בסכין. בשלב זה הוא בוגד ולא כזה מגיע לו שיגנו עליו בשביל קלארק אבל פאק אני אוהבת את מרפי אל תפגעו בו!!! ג'קסון גם אמור להגיע אבל מאדי הורגת את אחת הפריימים ויש בלגן בסנקטום והוא ומילר מחפשים את מאדי ונעצרים.
מרפי בסוף מחליט להיות בצד הנכון ואומר להם שיחפשו את גבריאל כי הוא ידע מה לעשות. ג'וזי מתעצבנת וחותכת אותו. בלאמי מצליח לתפוס אותה וגורר אותה החוצה. זה היה קצת מצחיק איך הוא גרר אותה:-D אני מקווה שהם ימצאו את אוקטביה בחיפוש אחרי גבריאל.
מרפי ואמורי בוגדים אבל כאלה חמודים אוףףף איך שהיא אומרת לו "אני רוצה להיות איתך לנצח גם אם נמות היום"|מאוהב||מאוהב|

מאדי כמעט הורגת את דלילה אבל ג'ורדן מגן עליה ונדקר בעצמו. הוא מת? יופי. הפריימים מגלים שראסל עקף בתור והחיה את ג'וזפין. תתקפו אותו!
אגב ג'ייד לא מתה או משהו? אקו לא הקריבה אותה לעץ? למה היא חיה?

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה והנה ניילה!! תורידו אותה לקרקע עם כולם. גם עונה שישית כבר ועדיין אפס סצנות שלה עם מרפי!!!!
בעונה 7 יש להם הרבה סצנות סקס יחד. זה מאוד מטריד
:-P:

זה קיין החדש??
sexy Kane is best Kane
לא?

טוב אין לי זמן כרגע כי בזבזתי יותר מידי זמן בלרפרף על תקציר של הפרק עם תמונות כאן:
זה ספציפי לפרק הזה, רק על תעברי לדף הראשי של האתר (זה לא צריך להיות בעיה)
הנה תמונה משם:
the 100 608 01.jpg
לרוב זה יותר מצחיק אבל זה מצריך רצפים.
בעצם אני יכול לעשות כאן רצפים:
the 100 608 02.jpg
the 100 608 03.jpg
the 100 608 04.jpg

מילי08

Well-known member
המאה פרק 6X08

טוב סליחה ליאורה התחילו לי קריזים של גמילה:-D

אוקטביה נראית ממש רע, היא בקושי הולכת ויש לה רסטות מכוערות והיד שלה מחמירה. אקסוויר אומר שהוא יקח אותה לאנומליה לגבריאל כדי לרפא אותה.
אהבתי איך היא אמרה משהו ודיוזה השלימה אותה ואז כזה "אני אוהבת איך אנחנו משלימות את המשפטים אחת של השניה, מי היה מאמין שנהפוך לזוג נשוי זקן":-D:-D השתיים האלה זה שילוב גאוני. גם הצחיק אותי אח"כ איך אקסוויר אמר לה להשאיר את האקדח מאחורה והיא מתחילה להוציא מלא נשקים נוספים מהתיק:-D
בדרך לאנומליה מסתבר שאקסוויר הוא למעשה גבריאל עצמו!! ולמרות שהוא מתנגד למה שהפריימים עושים יש לו גוף צעיר, שלטענתו צעיר שהוא חנך נתן לו בניגוד לרצונו. אני אוהבת שאוקטביה בשארית כוחותיה עדיין מטיחה בו שהוא פחדן.
גבריאל מזהיר שהאנומליה גורמת לאנשים לראות דברים, במקרה שלו זה ג'וזי שהוא היה מאוהב בה וגם מפחד ממה שנהיה ממנה. דיוזה רואה את הבת העתידית שלה. אוקטביה רואה את בלאמי קשור בבור אעע |לב-ש|. הם מגיעים לאנומליה שזה מסך ירוק מוזר, דיוזה נכנסת בעקבות ההזיה של הבת העתידית שתה למרות שגבריאל מזהיר אותה שאף אחד עוד לא חזר. אוקטביה רצה בעקבותיה יאוו חמודות אבל היא כן חוזרת אחרי כמה דקות8-* כשהשיער שלה חלק ויפה שוב והפנים שלה נראות טוב והיד שלה חזרה:-0 האנומליה אכן ריפאה אותה ווהוו.

בחלל רייבן כועסת על אבי והתוכנית הפסיכית שלה אבל אבי לא מקשיבה. אבי רוצה את עזרתה של רייבן ביצירת נייטבלאד בזירו G ורייבן מסרבת. לא הבנתי אבל משהו. סימון שם לא? והיא נייטבלאד. למה לא לקחת לה מוח עצם כמו שעשו עם קלארק ולונה? למה לייצר סרום חדש? בסוף רייבן מסכימה כדי שאבי לא תמות בהליכת חלל. בווו לא היית צריכה רייבן את טובה מידי. קיין מתעורר בגוף חדש:-0 והוא בהלם כמובן. מההההה אז זהו כאילו אין יותר קיין??? זה קיין החדש??
ואגב מה עם אינדרה מתכוונים להעיר אותה מתישהו?

בסנטקום החברים שלנו מתכננים תכניות להציל את קלארק, ומאדי רוצה להרוג את כל הפריימים.
מרפי עדיין בוגד אבל כשהוא ירד על הברכיים והציע לאמורי חיי נצח ביחד לא יכולתי שלא לחשוב אוווווווווווווווווווווו|מאוהב|
ואז ג'וזי מגיעה כדי לחפש את רייקר כדי שיעזור לה לחשמל את קלארק כי אבא שלה לא רוצה. הוא חושב שהם עוד יכולים לכפר על זה ולתת לג'וזי גוף אחר ולהחזיר את קלארק, אבל ג'וזי רוצה את הבובז של קלארק. מרפי מבין שקלארק עדיין חיה ויש לו קצת רגשות אשם אבל לא מספיק והוא עדיין תומך בג'וזי ואמורי מצטרפת. אוף אמורי לא. אבל כשהיא הולכת להביא קולר ופוגשת את כולם ובעיקר את המבט של אקו שאני מניחה החברה הכי טובה שלה שם (בכל זאת הן הגיעו מאותו עולם לעומת השאר) היא מתחילה להרגיש אשמה קצת ומספרת להם מה קורה. כשרייקר כמעט מוכן לניתוח של ג'וזי אמורי גונבת את המכשיר ובורחת לכיוון הגדר. בלאמי ואקו מגיעים גם. ג'וזי מאיימת על מרפי בסכין. בשלב זה הוא בוגד ולא כזה מגיע לו שיגנו עליו בשביל קלארק אבל פאק אני אוהבת את מרפי אל תפגעו בו!!! ג'קסון גם אמור להגיע אבל מאדי הורגת את אחת הפריימים ויש בלגן בסנקטום והוא ומילר מחפשים את מאדי ונעצרים.
מרפי בסוף מחליט להיות בצד הנכון ואומר להם שיחפשו את גבריאל כי הוא ידע מה לעשות. ג'וזי מתעצבנת וחותכת אותו. בלאמי מצליח לתפוס אותה וגורר אותה החוצה. זה היה קצת מצחיק איך הוא גרר אותה:-D אני מקווה שהם ימצאו את אוקטביה בחיפוש אחרי גבריאל.
מרפי ואמורי בוגדים אבל כאלה חמודים אוףףף איך שהיא אומרת לו "אני רוצה להיות איתך לנצח גם אם נמות היום"|מאוהב||מאוהב|

מאדי כמעט הורגת את דלילה אבל ג'ורדן מגן עליה ונדקר בעצמו. הוא מת? יופי. הפריימים מגלים שראסל עקף בתור והחיה את ג'וזפין. תתקפו אותו!
אגב ג'ייד לא מתה או משהו? אקו לא הקריבה אותה לעץ? למה היא חיה?
קיין החדש 8-{
ג'ורדן- מה שכתבת :-D

מילי08

Well-known member
אני חולה ומשעמם לי ואני לא יודעת כמה מותר לי להתקדם אז יתכן שצפיתי שוב בפרק הראשון של הסדרה.
כולם כ"כ קטנטנים ותמימים!!!!! כאלה חמודיםםםם|מאוהב|
כיף לראות את זה עכשיו כשאני יודעת מי זה מי ומה הסיפור שלהם ולא רק מנסה לקלוט מה קורה. גם נתנו הרבה פרטי מידע שבכלל לא קלטתי בצפיה ראשונה.

קצת שכחתי מקיומו של פין עד שהוא צץ|מובך|
איזה מוזר לראות את אוקטביה של ההתחלה, אני זוכרת שאמרתם את זה ולא הבנתי למה.
היה קטע מעניין של קיין ואבי בהיפוך תפקידים ממה שהם היום (או כאילו בעונה 3-4 כזה) - קיין אומר שהוא דואג להישרדות המין האנושי בכל מחיר, ואבי אומרת שהיא דואגת שזה יגיע להם בכלל. אח"כ היא זאת שתגיד לו "קודם נשרוד ואז נמצא את האנושיות שלנו". בכלל מצחיק שנראה שהם שונאים אחד את השני.
ובלאמי עדיין עם בייביפייס|מאוהב| ובלי זקן ושפם מגעילים אעהעהההההההההה|מאוהב| אפילו לא התעצבנתי עליו הפעם כי לא הקשבתי לשטויות שהוא אומר רק בהיתי בפנים היפות שלו:-D וגם הוא תמיד נראה לי גבוה מאד אבל הוא יותר נמוך מוולס מסתבר. בגלל זה הרגו את וולס כדי שהוא יראה הכי גבוה:p
שכחתי להגיב לך מקודם.. תרגישי טוב |4U| |חיבוק|

limors2

Well-known member
אני עדיין לא מבינה מספיק בשרשורים פה כדי להגיב כמו שצריך ובצורה מסודרת, אז אני אדביק את הסיכומים שלי בסוף השרשור ושלום על ישראל.
וב"הסיכומים שלי" אני מדברת רק על פרק 7, כמובן, כי למי אכפת מפרק 6 בהשוואה אליו.

קיר ציורי הזיכרון/כלא של קלארק מהמם. וכמה לקסהההההההה והפרצוף שלה!!! היוא יוצאת לשוטט בכלא ההזיות ורואה את אבא שלהההההההה. היא מתבאסת שהיא לא הספיקה להיפרד מכולם, קלטה במהירות על שהתחילה סופה עם רעמים כשהיא התעצבנה, שמעה דפיקות לב וקלטה שהיא עדיין בחיים. יאללה מלחמההההההההה.
היא צועדת לה בכלא המוח שלה ורואה את האישה באדום שכבר שכחתי את שמה, שאומרת לה שבזכות מה שעשו לה היא עדיין קיימת או שהיא הייתה נעלמת. יכולים להשמיד אותה עם טיפול הEMP שהשתמשו בו על רייבן והאישה באדום אומרת לה שכדאי לה להסתיר את הזיכרון הזה, ואז ג'וזפין באה לבקרררררררר. חייבת להודות שאני מעדיפה את קלארק כג'וזפין, אבל ג'וזי אומרת לקלארק שהיא אוהבת את הגוף שלה היה די נחמד. היא עוקבת אחריה לתא הציורים ורואה שקלארק מסתירה ממנה זיכרון והן הולכות מכות. FIGHT FIGHT FIGHT!!!! קלארק מפרקת אותה במכות, ג'וזפין קורסת ומדממת אבל חוזרת לתחייה כי מרוב שכפולים המוח שלה נשאר במקום. קלארק בורחת ומגיעה להזיה של אוקטביה בגרסה הרצחנית שלה, שאומרת לה "נו נו נו יא פחדנית". ג'וזי מגיעה, קלארק בורחת וג'וזי מגחכת על זה ש"אפילו ההזיות שלך שונאות אותך" לא נעים.
קלארק בורחת ומגיעה להזיה של מאיה ז"ל, מכוסת צלקות הקרינה. מאיה יורדת על קלארק וממשיכה לבאס אותה, מנסה לגרום לה לוותר אבל קלארק קולטת שהיא זו שבשליטה במסע המוח הזה. ג'וזי נכנסת, יש קטע ממש מצחיק עם מאיה שבו היא אומרת לה "יש לך משהו על הפנים" ואז מאיה אומרת לה שקלארק החביאה את הזיכרון במערה. הן הולכות, אבל זו מלכודת כי קלארק בשליטההההההההה. ג'וזי מתנצחת איתה, אומרת "יכולנו להיות חברות", עושה לעצמה ריסט ומביאה את אבא שלה לעזרה. בלה בלה בלה הן מגיעות ליער, ג'וזפין מזכירה לקלארק שהיא בוכה כשהיא חושבת על לקסה ואומרת לה שאם היא תמשיך להילחם ולהתעורר החברים שלה ימותו כי הסכם השלום לא יחתם. היא מראה לה זיכרון שמאשר את הדברים האלה וקלארק מחליטה לוותר כדי להגן עליהם פעם אחת אחרונה. היא פותחת לג'וזפין את תיבת הזכרונות המתים שלה ומביאה לה את הצ'יפ, הסוד על הEMP מתגלה, ג'וזפין הולכת וקלארק נשארת לבכות לבד על הכיסא של לקסה ביער.
ג'וזפין ממשיכה לישון כי הלילה ארוך וקלארק מתעוררת בבקתה ביער. היא הוזה את מונטי עם תספורת לא יפה שאומר לה "מה את מוותרת יא פחדנית". הוא נואם לה, היא אומרת "זה מאוחר מדי" והוא אומר "יאללה מלחמה". הם פולשים למוח של ג'וזפין דרך דלת שמזכירה לי את "שכחו אותי בבית" והולכים לטייל בארכיון ספרותי עצום. הם מוצאים חדר שבו קלארק תוכל להשתלט על הגוף שלה, מונטי פורץ אילו ובינתיים קלארק צופה בהזייה שבה הגלגול האחרון של ג'וזפין נרצח ע"י ההיא שראינו ושדחפה אותה מהחלון אחרי סצינה דרמטית ומוגזמת. קאט להזייה נוספת, שבה ג'וזפין הזקנה באה ומתעמתת עם מישהו שמציל תינוקות חסרי דם אצולה שהוקרבו ליער (או במקרה הזה, נמסרו לגבריאל). היא הורגת אותו, קלארק חוזרת אל מונטי והם נכנסים לתא הסודי שמתגלה כדיינר על כדוה"א לפני ההפצצות. הם רואים עיתון עם תמונה של דיוזה ואת ג'וזפין מפלרטטת עם איזה בן אנוש מכוער. היא מייבשת אותו קצת, הוא נעלב ומתאבד. דרמה קווין מאצ'? הם מבינים שזה נשק יום הדין שלהם, מונטי בורח, ג'וזפין תוקפת אבל ג'וזפין מתעוררת. לפני שקלארק מצליחה להילחם. אופס. או שלא אופס? כי מונטי שם, מתחבא בדיינר וגורם לג'וזפין לכתוב מסר על הזרוע שלה בכתב מורס שבלאמי קורא. ג'וזפים מתכננת מלחמה עם אבא שלה, ובלאמי הולך ומספר לשכחתי את שמו על המסר, ומה שכתוב במסר- ALIVE. קלארק בחיייםםםםםםםםםםםםםםםם

didalf

Well-known member
אני עדיין לא מבינה מספיק בשרשורים פה כדי להגיב כמו שצריך ובצורה מסודרת, אז אני אדביק את הסיכומים שלי בסוף השרשור ושלום על ישראל.
וב"הסיכומים שלי" אני מדברת רק על פרק 7, כמובן, כי למי אכפת מפרק 6 בהשוואה אליו.

קיר ציורי הזיכרון/כלא של קלארק מהמם. וכמה לקסהההההההה והפרצוף שלה!!! היוא יוצאת לשוטט בכלא ההזיות ורואה את אבא שלהההההההה. היא מתבאסת שהיא לא הספיקה להיפרד מכולם, קלטה במהירות על שהתחילה סופה עם רעמים כשהיא התעצבנה, שמעה דפיקות לב וקלטה שהיא עדיין בחיים. יאללה מלחמההההההההה.
היא צועדת לה בכלא המוח שלה ורואה את האישה באדום שכבר שכחתי את שמה, שאומרת לה שבזכות מה שעשו לה היא עדיין קיימת או שהיא הייתה נעלמת. יכולים להשמיד אותה עם טיפול הEMP שהשתמשו בו על רייבן והאישה באדום אומרת לה שכדאי לה להסתיר את הזיכרון הזה, ואז ג'וזפין באה לבקרררררררר. חייבת להודות שאני מעדיפה את קלארק כג'וזפין, אבל ג'וזי אומרת לקלארק שהיא אוהבת את הגוף שלה היה די נחמד. היא עוקבת אחריה לתא הציורים ורואה שקלארק מסתירה ממנה זיכרון והן הולכות מכות. FIGHT FIGHT FIGHT!!!! קלארק מפרקת אותה במכות, ג'וזפין קורסת ומדממת אבל חוזרת לתחייה כי מרוב שכפולים המוח שלה נשאר במקום. קלארק בורחת ומגיעה להזיה של אוקטביה בגרסה הרצחנית שלה, שאומרת לה "נו נו נו יא פחדנית". ג'וזי מגיעה, קלארק בורחת וג'וזי מגחכת על זה ש"אפילו ההזיות שלך שונאות אותך" לא נעים.
קלארק בורחת ומגיעה להזיה של מאיה ז"ל, מכוסת צלקות הקרינה. מאיה יורדת על קלארק וממשיכה לבאס אותה, מנסה לגרום לה לוותר אבל קלארק קולטת שהיא זו שבשליטה במסע המוח הזה. ג'וזי נכנסת, יש קטע ממש מצחיק עם מאיה שבו היא אומרת לה "יש לך משהו על הפנים" ואז מאיה אומרת לה שקלארק החביאה את הזיכרון במערה. הן הולכות, אבל זו מלכודת כי קלארק בשליטההההההההה. ג'וזי מתנצחת איתה, אומרת "יכולנו להיות חברות", עושה לעצמה ריסט ומביאה את אבא שלה לעזרה. בלה בלה בלה הן מגיעות ליער, ג'וזפין מזכירה לקלארק שהיא בוכה כשהיא חושבת על לקסה ואומרת לה שאם היא תמשיך להילחם ולהתעורר החברים שלה ימותו כי הסכם השלום לא יחתם. היא מראה לה זיכרון שמאשר את הדברים האלה וקלארק מחליטה לוותר כדי להגן עליהם פעם אחת אחרונה. היא פותחת לג'וזפין את תיבת הזכרונות המתים שלה ומביאה לה את הצ'יפ, הסוד על הEMP מתגלה, ג'וזפין הולכת וקלארק נשארת לבכות לבד על הכיסא של לקסה ביער.
ג'וזפין ממשיכה לישון כי הלילה ארוך וקלארק מתעוררת בבקתה ביער. היא הוזה את מונטי עם תספורת לא יפה שאומר לה "מה את מוותרת יא פחדנית". הוא נואם לה, היא אומרת "זה מאוחר מדי" והוא אומר "יאללה מלחמה". הם פולשים למוח של ג'וזפין דרך דלת שמזכירה לי את "שכחו אותי בבית" והולכים לטייל בארכיון ספרותי עצום. הם מוצאים חדר שבו קלארק תוכל להשתלט על הגוף שלה, מונטי פורץ אילו ובינתיים קלארק צופה בהזייה שבה הגלגול האחרון של ג'וזפין נרצח ע"י ההיא שראינו ושדחפה אותה מהחלון אחרי סצינה דרמטית ומוגזמת. קאט להזייה נוספת, שבה ג'וזפין הזקנה באה ומתעמתת עם מישהו שמציל תינוקות חסרי דם אצולה שהוקרבו ליער (או במקרה הזה, נמסרו לגבריאל). היא הורגת אותו, קלארק חוזרת אל מונטי והם נכנסים לתא הסודי שמתגלה כדיינר על כדוה"א לפני ההפצצות. הם רואים עיתון עם תמונה של דיוזה ואת ג'וזפין מפלרטטת עם איזה בן אנוש מכוער. היא מייבשת אותו קצת, הוא נעלב ומתאבד. דרמה קווין מאצ'? הם מבינים שזה נשק יום הדין שלהם, מונטי בורח, ג'וזפין תוקפת אבל ג'וזפין מתעוררת. לפני שקלארק מצליחה להילחם. אופס. או שלא אופס? כי מונטי שם, מתחבא בדיינר וגורם לג'וזפין לכתוב מסר על הזרוע שלה בכתב מורס שבלאמי קורא. ג'וזפים מתכננת מלחמה עם אבא שלה, ובלאמי הולך ומספר לשכחתי את שמו על המסר, ומה שכתוב במסר- ALIVE. קלארק בחיייםםםםםםםםםםםםםםםם

יאייייייייי
חחחח בסוף את תלמדי:-D

האישה באדום - אלי!! איך כבר שכחת?

"חייבת להודות שאני מעדיפה את קלארק כג'וזפין," - קלארק מעולה בתור ג'וזי, אבל אני גם אוהבת את ג'וזי בתור ג'וזי.

"קלארק בורחת ומגיעה להזיה של אוקטביה בגרסה הרצחנית שלה, שאומרת לה "נו נו נו יא פחדנית". ג'וזי מגיעה, קלארק בורחת וג'וזי מגחכת על זה ש"אפילו ההזיות שלך שונאות אותך" לא נעים." :-D:-D

"קלארק צופה בהזייה שבה הגלגול האחרון של ג'וזפין נרצח ע"י ההיא שראינו ושדחפה אותה מהחלון אחרי סצינה דרמטית ומוגזמת" - חחח לגמרי מוגזמת, הרגיש טיפה אופרת סבון. במיוחד זה שהן מבוגרות:-D אבל זה לא הזיות זה זיכרונות.

"דרמה קווין מאצ'?" - חחח ממש:-D

limors2

Well-known member
מנסה להגיב ל608

ולמרות שהוא מתנגד למה שהפריימים עושים יש לו גוף צעיר, שלטענתו צעיר שהוא חנך נתן לו בניגוד לרצונו
וואי ממש. איזה טמבל, כל הכבוד שאתה נאמן לעקרונות שלך ככה |פנים|
פרק נחמד, קרו דברים נחמדים ומעניינים, אבל הדבר הכי משמעותי פה הוא שאמורי ומרפי חמודיםםםםםםםםםם:love::love::love::love:

didalf

Well-known member
מנסה להגיב ל608

וואי ממש. איזה טמבל, כל הכבוד שאתה נאמן לעקרונות שלך ככה |פנים|
פרק נחמד, קרו דברים נחמדים ומעניינים, אבל הדבר הכי משמעותי פה הוא שאמורי ומרפי חמודיםםםםםםםםםם:love::love::love::love:

"וואי ממש. איזה טמבל, כל הכבוד שאתה נאמן לעקרונות שלך ככה |פנים|" - חחחח כן:-D
מרפי ואמורי באמת כאלה חמודים אני לא יכולה לכעוס עליהם אפילו|מאוהב|

ויאייי הולכת לראות את 9!!!!!!

limors2

Well-known member
"וואי ממש. איזה טמבל, כל הכבוד שאתה נאמן לעקרונות שלך ככה |פנים|" - חחחח כן:-D
מרפי ואמורי באמת כאלה חמודים אני לא יכולה לכעוס עליהם אפילו|מאוהב|

ויאייי הולכת לראות את 9!!!!!!
אראה אותו מחר, מקווה שגם את 10!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נו קדימה, אתן כל כך קרבות

didalf

Well-known member
המאה פרק 6X09

ואעהההה התגעגעתי. מה זה הכנה למתי שאני אצטרך לחכות שבוע לפרק?:-D

בשלב מסויים ראיתי סתם סרט רנדומלי בטלוויזיה ונאמרה המילה אקו (הד) וחשבתי אוף אני מתגעגעת לאקו|פנים| (אז אני טיפה מבואסת שהיא לא הייתה היום אפילו:-()

אז בחלל קיין כמובן מזועזע מאיך שהחזירו אותו לחיים. אבי דווקא נהנית מזה שלקיין החדש שלה יש ריבועים. אני חייבת להגיד כל הכבוד לשחקן הוא עשה קיין ממש טוב!! ותראו את מי הם מעירים - אינדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי!!!!!!!!!! בוקר טוב לוחמת על שכמוך|מאוהב| כל פעם שמישהו מתעורר זה מצחיק אותי המחשבה שצריך להסביר וטפ קורה פה כי זה המון לקלוט. אהבתי את זה שאינדרה לא הייתה לגמרי מזועזעת ממה שהם עושים כי גם בתיבה וגם הגראונדרים עשו גם דברים נוראיים. לרייבן קיין ואינדרה יש תוכנית - להפליט את הנייטבלאד לחלל כדי שלא יוכלו ליצור עוד חיי נצח שכאלה. כולם שוכחים מהמח עצם????????
כשכולם מתכוונים לחזור לקרקע אינדרה וניילה וכמה חיילים מתפרצים ולוקחים את הנייטבלאד. אבי מתחננת שרייבן תיקח אותה לקיין ורייבן היא טובת לב (או סופטי אם אתם דיוזה) אז היא מסכימה. שם קיין נותן נאום קייני על למה הוא צריך לעשות את זה. אני חייבת לציין שזה מרגיש לי טיפה דבילי כי כאילו כבר יש לך את הגוף מה הקטע להתאבד איתו עכשיו? סתם רצחת פרפקטלי גוד בודי. בכל מקרה בפרידה שלהם אנחנו רואים שוב את קיין האמיתי והאמת זה היה מרגש. כן בעונה החמישית הוא עצבן אותי ואפילו מאד שכבר לא היה אכפת לי שהוא כנראה מת. אבל עבר מספיק זמן ולא ראינו אותו המון זמן שפתאום היה מרגש לראות אותו שוב בגופו שלו. הכי מרגש היה אבל כשאינדרה נשאה את נאום הפרידה של התיבה (אין פיס מיי יו ליב דה שור.... מיי וי מיט אגיין) וזה שרייבן אמרה את זה איתה ובסוף "הקרב שלך נגמר";-( ואז הוא הורחף:-0 עכשיו באמת ביי ביי קיין. אהבתי אותך רוב הזמן, חבל:-( [אני רוצה את טקסט הפרידה של התיבה + הקרב שלך נגמר בטריג על הקבר שלי, תודה].

בלאמי וקלארק/ג'וזי ממשיכים לטייל ביער כשהיא מציקה לו ומנסה לשכנע אותו שהוא יהרוג את שתיהן אבל הוא לא מקשיב. הם מגיעים לחבורת ילדי גבריאל שכולאים אותם. לג'וזי יש עכשיו את כל הזכרונות של קלארק והיא משתמשת בהם כדי להציק לבלאמי. וואי קלארק-ג'וזי נהדרת יש אפשרות לשמור את שתיהן?:-D קלארק מנסה לתקשר במורס קוד אבל ג'וזי עולה עליה. הרג אותי שמה שהיה לקלארק כ"כ דחוף להגיד זה "בווו-הוו":-D:-D בלאמי מבין שקלארק שומעת אותו יאיי!!!! כלומר ממש יש שתי תודעות חיות באותו גוף! ילדי גבריאל מגלים שקלארק היא נייטבלאד ואז שהיא ג'וזפין ורוצים לכרות את ראשה, וכדי להציל את עצמה היא נותנת לקלארק את השליטה!!!!:-0 יאייי קלארק חזרההההה לא ידעתי שזה אפשרי אפילו. קלארק נותנת בורחת ונותנת לבלאמי מפתח!! ילדי גבריאל רודפים אחריה אבל השומרים של הסנקטום יורים בהם. אבל כשג'ייד רוצה לקחת את ג'וזי קלארק מכה אותה באבן. איכשהו קלארק רואה עכשיו את ג'וזי שכועסת עליה, אבל מסרבת להחזיר לה את השליטה בגוף!! יאאא איזה מגניב. וקלארק למדה מג'וזי כמה דברים כמו לרכב על אופנוע ולדבר סינית:-D היא מודיעה לגבריאל שהיא בדרך אליו עם ג'וזפין בראש.

אוקטביה מתעוררת וגבריאל רוצה שהיא תגיד לו מה קרה באנומליה ומי חפף לה את השיער אבל היא לא זוכרת כלום. רגע מה עם דיוזה אבל???
גבריאל רוצה לעורר את זכרונה ע"י תכלס סם אנומליה שגורם לך להתעמת עם פחדים ולראות את היעוד שלך. אוקטביה לוקחת את זה ורואה תיבה ירוקה ותיבה אדומה שקוראות לה. מין הסתם האדומה היא הרעה אז היא פותחת אותה. והנה היא בזירה בבונקר, כשהאנשים צועקים ובלאדרינה מתסכלת מלמעלה. אוקטביה צריכה להתמודד עם השדים שלה ומגיע הגרוע מכולם - פייק|חבול| מכל הדברים הרעים שאוקטביה עשתה פייק הוא לא אחד מהם!!! אני מרגישה שכדי להגיב על כל הקטע הזה צריך להכנס לדיון מוסרי לגבי הדברים שאוקטביה עשתה ואין לי כוח כי זה מורכב. בין הדברים שפייק האשים אותה בהם - ההרג שלו היה מוצדק! הקטע של הקניבלזם גם היה מוצדק אפילו שהיה נוראי. הקטע שהיא שרפה את האוכל לא מוצדק. אבל לגבי הקניבלזם אני יכולה להבין למה זה שד שירדוף אותה אפילו שלפחות לפי הנימוקים של אבי מרגיש לי הבחירה הנכונה. זה עדיין נוראי. פייק צועק עליה מה היא רוצה כאילו הייתה רייצ'ל מקאדמס ביומן*. "מחילה" היא אומרת;-( אני כבר סלחתי לך;-( "מחילה זה לעברות קטנות, מה את באמת רוצה??" "כפרה!!" אעהאה אוקטביה שלי;-( אוח מגיע לה. אבל הסליחה שלי לא מספיקה לה היא צריכה לכפר בעצמה. ואז מגיעה בלאדריינה לזירה עם המבט החלול והמפחיד והטון השקט והמאיים. בלאדריינה מוציאה את פייק להורג בהשוואה לאיך שהוא הוציא את לינקולן להורג דיייי אבל להזכיר את זה דייייי;-(;-(;-( אבל אז אוקטביה מצילה את פייק, צעד ראשון לכפרה. היא נלחמת בבלאדריינה ולבסוף הורגת אותה!! אוקטביה הרגה את הבלאדריינה שבתוכה|לב| אמנם בסופו של דבר בפרקים האחרונים של עונה 5 אחרי שקצת ראינו מה יצר את בלדאדיירנה פחות שנאתי את מה שנהיה מאוקטביה אבל אני עדיין שמחה שהיא הרגה את החלק הזה שבה. בעיקר בשבילה. אוקטביה מתעוררת ורוצה ללכת לאנשים שלה ולהשיג את הכפרה שלה. כשאז היא וגבריאל שומעים את ההודעה של קלארק!!!! יאאא הלוואי שהן יפגשו ואוקטביה תעזור!! הלוואי שגם בלאמי יגיע לשם!!!

*

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הרג אותי שמה שהיה לקלארק כ"כ דחוף להגיד זה "בווו-הוו":-D:-D
חחחחח :-D:-D

הפריימים מגלים שקלארק היא נייטבלאד ואז שהיא ג'וזפין ורוצים לכרות את ראשה,
למזלך אפשר לעשות כאן עריכה גם אחרי יותר מרבע שעה

וואי קלארק-ג'וזי נהדרת יש אפשרות לשמור את שתיהן?:-D
לפעמים את ממש קופי דילן
אני עדיין שמחה שהיא הרגה את החלק הזה שבה.
ולפעמים פחות

למעלה