בשלב מסויים ראיתי סתם סרט רנדומלי בטלוויזיה ונאמרה המילה אקו (הד) וחשבתי אוף אני מתגעגעת לאקו

(אז אני טיפה מבואסת שהיא לא הייתה היום אפילו

)
אז בחלל קיין כמובן מזועזע מאיך שהחזירו אותו לחיים. אבי דווקא נהנית מזה שלקיין החדש שלה יש ריבועים. אני חייבת להגיד כל הכבוד לשחקן הוא עשה קיין ממש טוב!! ותראו את מי הם מעירים - אינדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי!!!!!!!!!! בוקר טוב לוחמת על שכמוך

כל פעם שמישהו מתעורר זה מצחיק אותי המחשבה שצריך להסביר וטפ קורה פה כי זה המון לקלוט. אהבתי את זה שאינדרה לא הייתה לגמרי מזועזעת ממה שהם עושים כי גם בתיבה וגם הגראונדרים עשו גם דברים נוראיים. לרייבן קיין ואינדרה יש תוכנית - להפליט את הנייטבלאד לחלל כדי שלא יוכלו ליצור עוד חיי נצח שכאלה. כולם שוכחים מהמח עצם????????
כשכולם מתכוונים לחזור לקרקע אינדרה וניילה וכמה חיילים מתפרצים ולוקחים את הנייטבלאד. אבי מתחננת שרייבן תיקח אותה לקיין ורייבן היא טובת לב (או סופטי אם אתם דיוזה) אז היא מסכימה. שם קיין נותן נאום קייני על למה הוא צריך לעשות את זה. אני חייבת לציין שזה מרגיש לי טיפה דבילי כי כאילו כבר יש לך את הגוף מה הקטע להתאבד איתו עכשיו? סתם רצחת פרפקטלי גוד בודי. בכל מקרה בפרידה שלהם אנחנו רואים שוב את קיין האמיתי והאמת זה היה מרגש. כן בעונה החמישית הוא עצבן אותי ואפילו מאד שכבר לא היה אכפת לי שהוא כנראה מת. אבל עבר מספיק זמן ולא ראינו אותו המון זמן שפתאום היה מרגש לראות אותו שוב בגופו שלו. הכי מרגש היה אבל כשאינדרה נשאה את נאום הפרידה של התיבה (אין פיס מיי יו ליב דה שור.... מיי וי מיט אגיין) וזה שרייבן אמרה את זה איתה ובסוף "הקרב שלך נגמר"

ואז הוא הורחף

עכשיו באמת ביי ביי קיין. אהבתי אותך רוב הזמן, חבל

[אני רוצה את טקסט הפרידה של התיבה + הקרב שלך נגמר בטריג על הקבר שלי, תודה].
בלאמי וקלארק/ג'וזי ממשיכים לטייל ביער כשהיא מציקה לו ומנסה לשכנע אותו שהוא יהרוג את שתיהן אבל הוא לא מקשיב. הם מגיעים לחבורת ילדי גבריאל שכולאים אותם. לג'וזי יש עכשיו את כל הזכרונות של קלארק והיא משתמשת בהם כדי להציק לבלאמי. וואי קלארק-ג'וזי נהדרת יש אפשרות לשמור את שתיהן?

קלארק מנסה לתקשר במורס קוד אבל ג'וזי עולה עליה. הרג אותי שמה שהיה לקלארק כ"כ דחוף להגיד זה "בווו-הוו"

בלאמי מבין שקלארק שומעת אותו יאיי!!!! כלומר ממש יש שתי תודעות חיות באותו גוף! ילדי גבריאל מגלים שקלארק היא נייטבלאד ואז שהיא ג'וזפין ורוצים לכרות את ראשה, וכדי להציל את עצמה היא נותנת לקלארק את השליטה!!!!

יאייי קלארק חזרההההה לא ידעתי שזה אפשרי אפילו. קלארק נותנת בורחת ונותנת לבלאמי מפתח!! ילדי גבריאל רודפים אחריה אבל השומרים של הסנקטום יורים בהם. אבל כשג'ייד רוצה לקחת את ג'וזי קלארק מכה אותה באבן. איכשהו קלארק רואה עכשיו את ג'וזי שכועסת עליה, אבל מסרבת להחזיר לה את השליטה בגוף!! יאאא איזה מגניב. וקלארק למדה מג'וזי כמה דברים כמו לרכב על אופנוע ולדבר סינית

היא מודיעה לגבריאל שהיא בדרך אליו עם ג'וזפין בראש.
אוקטביה מתעוררת וגבריאל רוצה שהיא תגיד לו מה קרה באנומליה ומי חפף לה את השיער אבל היא לא זוכרת כלום. רגע מה עם דיוזה אבל???
גבריאל רוצה לעורר את זכרונה ע"י תכלס סם אנומליה שגורם לך להתעמת עם פחדים ולראות את היעוד שלך. אוקטביה לוקחת את זה ורואה תיבה ירוקה ותיבה אדומה שקוראות לה. מין הסתם האדומה היא הרעה אז היא פותחת אותה. והנה היא בזירה בבונקר, כשהאנשים צועקים ובלאדרינה מתסכלת מלמעלה. אוקטביה צריכה להתמודד עם השדים שלה ומגיע הגרוע מכולם - פייק

מכל הדברים הרעים שאוקטביה עשתה פייק הוא לא אחד מהם!!! אני מרגישה שכדי להגיב על כל הקטע הזה צריך להכנס לדיון מוסרי לגבי הדברים שאוקטביה עשתה ואין לי כוח כי זה מורכב. בין הדברים שפייק האשים אותה בהם - ההרג שלו היה מוצדק! הקטע של הקניבלזם גם היה מוצדק אפילו שהיה נוראי. הקטע שהיא שרפה את האוכל לא מוצדק. אבל לגבי הקניבלזם אני יכולה להבין למה זה שד שירדוף אותה אפילו שלפחות לפי הנימוקים של אבי מרגיש לי הבחירה הנכונה. זה עדיין נוראי. פייק צועק עליה מה היא רוצה כאילו הייתה רייצ'ל מקאדמס ביומן*. "מחילה" היא אומרת

אני כבר סלחתי לך

"מחילה זה לעברות קטנות, מה את באמת רוצה??" "כפרה!!" אעהאה אוקטביה שלי

אוח מגיע לה. אבל הסליחה שלי לא מספיקה לה היא צריכה לכפר בעצמה. ואז מגיעה בלאדריינה לזירה עם המבט החלול והמפחיד והטון השקט והמאיים. בלאדריינה מוציאה את פייק להורג בהשוואה לאיך שהוא הוציא את לינקולן להורג דיייי אבל להזכיר את זה דייייי

אבל אז אוקטביה מצילה את פייק, צעד ראשון לכפרה. היא נלחמת בבלאדריינה ולבסוף הורגת אותה!! אוקטביה הרגה את הבלאדריינה שבתוכה

אמנם בסופו של דבר בפרקים האחרונים של עונה 5 אחרי שקצת ראינו מה יצר את בלדאדיירנה פחות שנאתי את מה שנהיה מאוקטביה אבל אני עדיין שמחה שהיא הרגה את החלק הזה שבה. בעיקר בשבילה. אוקטביה מתעוררת ורוצה ללכת לאנשים שלה ולהשיג את הכפרה שלה. כשאז היא וגבריאל שומעים את ההודעה של קלארק!!!! יאאא הלוואי שהן יפגשו ואוקטביה תעזור!! הלוואי שגם בלאמי יגיע לשם!!!
*