טוב אז לקחתי חודש הפסקה וחזרתי השבוע לראות. אבל בגלל שהתחלתי את השני פרקים הראשונים לפני יותר מחודש ורק עכשיו סיימתי אני לא כל כך זוכרת מה ראיתי. אני רק זוכרת את הדבר האפי הזה:
הוא כזה דביל אבל אני ממש אוהבת אותו

למה הפכו את איאן לטראגי כמו מוניקה בסוף
עד שסוף סוף מיקי הפך להיות חמוד והוא רוצה להיות איתו חייבים להרוס להם

זה עשה לי ממש עצוב. בעע.
אבל אני מתנחמת בזה שכולכם כל הזמן כותבים שהם הזוג האהוב עליכם אז אני מניחה שהם מתגברים על השיט הזה והם יחזרו להיות חמודים שוב אח"כ.
וגם לא אהבתי מה שעשו לפיונה. אני מצטערת אבל הכתיבה של קו העלילה הזה שמשעמם לה שהיא בבית אחרי ששיחררו אותה מהכלא ואז פתאום היא מחליטה ללכת לבית של אח של ההוא עם הכוסות ופתאום להשכר ולהתמסטל עד לאיבוד הכרה זה לא פיונה.
פיונה של עונות 1-3 לא הייתה כמעט הורגת את אח שלה עם קוקאין ואז פשוט משעמם לה אז היא הולכת לעשות עוד קצת קוקאין ולסכן שוב את כל האחים שלה ואת המשמרות שהיא נלחמה כל כך קשה להשיג. מה זה החרא הזה?!
אני מבינה שהיא יכולה להיות בדיכאון אחרי כל מה שקרה אבל הטמטום הזה היה כתוב כל כך רע ולא אמין.
אבל לפחות בסופו ליפ חזר להיות הליפ החמוד של עונה 1 שאני לא שונאת והוא לא סתם רע אליה כי הוא חרא.
לפחות זה.
ממש כאב לי על קארל המסכן שהוא הביא לבוני את השרשרת הזאת שגנב והיא כזה "אל תתאהב בי" והוא כולו היה מסכן כזה כמו כלבלב שבעטו בו.
ילדה קקה. תגידי תודה שהוא מסתכל עליך בכלל!
מה הקטע של החבר בן 30 הזה של דבי? בהתחלה חשבתי שהוא גיי. למעשה אני עדין חושבת שהוא גיי. אבל הוא כזה "אני לא יכול לעשות אותך כי את ילדה". אז למה מלכתחילה בכלל יצאת איתה יא יצור

לא אהבתי את קו העלילה עם החבר המכה של מנדי

וגם לא אהבתי שמיקי לא מנסה להגן עליה. די נו, אתה אח שלה, לך תדקור אותו ואח"כ תשחק אותה קשוח כאילו לא אכפת לך מאף אחד.
אבל אם כבר מיקי, הוא הורס אותי כל פעם שאישתו מקשקשת איזה משהו ברוסית והוא כזה "no one knows what the fuck you're sayin"

אני מבינה עכשיו למה אתן אוהבות אותו.
הוא עדין לא חתיך בעיני. והוא עדין חרא גמור בעונות 1-3
אבל מאוד אהבתי אותו העונה. והוא מצחיק אותי בעונה טראגית לגמרי. אז אני בעדו

sign me up to #TeamMickey
שילה נהיית יותר מטורללת מעונה לעונה. כל הקטע עם האינדיאנים הזה היה כזה הזייה. אבל הרס אותי בסוף שהיא מגלה שהוא בכלל מקסיקני. ואיך שהיא מנסה לדבר עם הילדים באינדיאנית (או וואטאבר שקוראים לשפה שלהם) והג'סטין ביבר הזה כזה "אנחנו מדברים אנגלית"

היא כזאת סתומה.
עדין לא החלטתי מה אני חושבת על סמי.
מצד אחד היא חמודה. אבל כל האובססיה הזאת לפרנק מורידה לי ממנה. היא צריכה לשנוא אותו כמו כולנו.
ואם כבר פרנק, די כבר, אם לא רוצים להרוג אותו, שלפחות ישאירו אותו במצב צמח עונה איזה עונה וחצי שיפסיק להציק לי. אפשר שיעשו לו סטיב/ג'ימי ויעלימו אותו לעונה שלמה. גם זה תופס.
ואם כבר ג'ימי/סטיב (סטימי?) בשביל מה החזירו אותו?
אבל אני כן אוהבת את כל הגיחות האלה של פליטי המאה (למרות שבתאכלס זה בטח אמור להיות שפליטי שיימלס מגיחים למאה, אבל ראיתי את המאה הקודם אז שיתמודדו).
טוב אני לא זוכרת יותר מידי דברים עכשיו. בטח יבואו לי עוד דברים בהמשך.