📺דילן רואה שיימלס

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי רבע מכוחות העל של לונה.
בייבי לונה
וכי יש מצב שהמצב שבו השאירו אותה יותר גרוע מלהיות מתה.
גרוע יותר למי? לכולם המצב שלה כרגע עדיף.
היא הייתה ילדה חרא, לאמא שלה, לרואן, לליפ. אולי עצוב להם עליה אבל המצב שהיא נמצאת בו עכשיו הרבה יותר טוב להם. היא לא תככנית וממורמרת היא סתם איזה פוטטו חביב.
לאדעת הוא היה כזה דמות מטרד
לאלא פרנק זה דמות מטרד. רואן הוא סתם טמבל משעשע ולא מזיק.
בדיוק, אני. למה את חושבת שאני אוהבת את התכונות האלו בך?
בואי סתם בשביל הכיף נדבר על בלאמי וג'וזפין
ג'וזי ראויה ליותר מאשר להיות תקועה באותו משפט עם המאלמן אחיות, מקרסטל דיוזות, מאכזב בסטיות וטובח גראונדרים הזה|שפם| ככה?
דווקא אין לי משהו נגד זה שהוא יהיה עם מישהו פגום
אבל לא עם מישהו שפוגע בו
טוב כולם בסדרה הזאת פגומים, אבל כן התכוונתי לפגום שמשליך את הפגימות שלו על ה-SO שלו. אז אקבל את התיקון שלך.
מיקי מסכימה עם מיקי כי היא חלק מאיגוד המיקים (זאת גם הסיבה שהיא מאוד בעד מיקי מאוס בכל דיון בנוגע למי יותר שווה - מיקי מאוס או דונאלד דאק)
ולעדי יש איזו אהבה לשחקן שמשחק את מיקי (באופן מוזר הוא בלונדיני)
איכס. הוא בלונדיני? בעע. האמת שהוא בכלל לא נאה בעיני אולי זו אחת הסיבות שאין לי צורך להגן עליו יותר מידי. הוא צריך להיות חמוד (במראה) מכדי שאתעלם מהרבה מהחסרונות שלו.
איגוד המיקים:-D
פשוט אחרי שעדי כבר סלחה לי על הדברים הרעים שכתבתי על מיקי בעונות האלה אני לא רוצה לעורר את זה מחדש :p)
אני רוצה לקרוא את הדעות השנויות במחלוקת של לונה!! תביאו לי קישור😫

didalf

Well-known member
גרוע יותר למי? לכולם המצב שלה כרגע עדיף.
היא הייתה ילדה חרא, לאמא שלה, לרואן, לליפ. אולי עצוב להם עליה אבל המצב שהיא נמצאת בו עכשיו הרבה יותר טוב להם. היא לא תככנית וממורמרת היא סתם איזה פוטטו חביב.
קודם כל לה, הייתי מעדיפה למות מאשר להיות צמח או איך שלא השאירו אותה שם.
וגם למי שאמור לטפל בה בתכלס יותר קל שהייתה מתה.

בדיוק, אני. למה את חושבת שאני אוהבת את התכונות האלו בך?
כבר הייית בדרכי לחפש גיף לב כלשהו אבל ראיתי את השורה הבאה אז לא|שפם|

איכס. הוא בלונדיני? בעע.
כן הוא בכלל אפרוח מתוק.
אבל למרות שאני לרוב אוהבת בלונדינים אני מעדיפה אותו בשחור.

LeAnnDyIan

Well-known member
יו אם כבר המאה, התייאשתי מכם ומשיימלס להיום אז התחלתי לראות את הפרק האחרון של SVU ופתאום תראו מי קפצה לבקר
image.jpg

LeAnnDyIan

Well-known member
טוב אז לקחתי חודש הפסקה וחזרתי השבוע לראות. אבל בגלל שהתחלתי את השני פרקים הראשונים לפני יותר מחודש ורק עכשיו סיימתי אני לא כל כך זוכרת מה ראיתי. אני רק זוכרת את הדבר האפי הזה:

הוא כזה דביל אבל אני ממש אוהבת אותו|לב|
למה הפכו את איאן לטראגי כמו מוניקה בסוף :-(
עד שסוף סוף מיקי הפך להיות חמוד והוא רוצה להיות איתו חייבים להרוס להם:-( זה עשה לי ממש עצוב. בעע.
אבל אני מתנחמת בזה שכולכם כל הזמן כותבים שהם הזוג האהוב עליכם אז אני מניחה שהם מתגברים על השיט הזה והם יחזרו להיות חמודים שוב אח"כ.

וגם לא אהבתי מה שעשו לפיונה. אני מצטערת אבל הכתיבה של קו העלילה הזה שמשעמם לה שהיא בבית אחרי ששיחררו אותה מהכלא ואז פתאום היא מחליטה ללכת לבית של אח של ההוא עם הכוסות ופתאום להשכר ולהתמסטל עד לאיבוד הכרה זה לא פיונה.
פיונה של עונות 1-3 לא הייתה כמעט הורגת את אח שלה עם קוקאין ואז פשוט משעמם לה אז היא הולכת לעשות עוד קצת קוקאין ולסכן שוב את כל האחים שלה ואת המשמרות שהיא נלחמה כל כך קשה להשיג. מה זה החרא הזה?!
אני מבינה שהיא יכולה להיות בדיכאון אחרי כל מה שקרה אבל הטמטום הזה היה כתוב כל כך רע ולא אמין.
אבל לפחות בסופו ליפ חזר להיות הליפ החמוד של עונה 1 שאני לא שונאת והוא לא סתם רע אליה כי הוא חרא.
לפחות זה.
ממש כאב לי על קארל המסכן שהוא הביא לבוני את השרשרת הזאת שגנב והיא כזה "אל תתאהב בי" והוא כולו היה מסכן כזה כמו כלבלב שבעטו בו.
ילדה קקה. תגידי תודה שהוא מסתכל עליך בכלל!
מה הקטע של החבר בן 30 הזה של דבי? בהתחלה חשבתי שהוא גיי. למעשה אני עדין חושבת שהוא גיי. אבל הוא כזה "אני לא יכול לעשות אותך כי את ילדה". אז למה מלכתחילה בכלל יצאת איתה יא יצור|פנים|
לא אהבתי את קו העלילה עם החבר המכה של מנדי:-/ וגם לא אהבתי שמיקי לא מנסה להגן עליה. די נו, אתה אח שלה, לך תדקור אותו ואח"כ תשחק אותה קשוח כאילו לא אכפת לך מאף אחד.
אבל אם כבר מיקי, הוא הורס אותי כל פעם שאישתו מקשקשת איזה משהו ברוסית והוא כזה "no one knows what the fuck you're sayin":-D:-D
אני מבינה עכשיו למה אתן אוהבות אותו.
הוא עדין לא חתיך בעיני. והוא עדין חרא גמור בעונות 1-3
אבל מאוד אהבתי אותו העונה. והוא מצחיק אותי בעונה טראגית לגמרי. אז אני בעדו|לב| sign me up to #TeamMickey
שילה נהיית יותר מטורללת מעונה לעונה. כל הקטע עם האינדיאנים הזה היה כזה הזייה. אבל הרס אותי בסוף שהיא מגלה שהוא בכלל מקסיקני. ואיך שהיא מנסה לדבר עם הילדים באינדיאנית (או וואטאבר שקוראים לשפה שלהם) והג'סטין ביבר הזה כזה "אנחנו מדברים אנגלית":-D היא כזאת סתומה.
עדין לא החלטתי מה אני חושבת על סמי.
מצד אחד היא חמודה. אבל כל האובססיה הזאת לפרנק מורידה לי ממנה. היא צריכה לשנוא אותו כמו כולנו.
ואם כבר פרנק, די כבר, אם לא רוצים להרוג אותו, שלפחות ישאירו אותו במצב צמח עונה איזה עונה וחצי שיפסיק להציק לי. אפשר שיעשו לו סטיב/ג'ימי ויעלימו אותו לעונה שלמה. גם זה תופס.
ואם כבר ג'ימי/סטיב (סטימי?) בשביל מה החזירו אותו?
אבל אני כן אוהבת את כל הגיחות האלה של פליטי המאה (למרות שבתאכלס זה בטח אמור להיות שפליטי שיימלס מגיחים למאה, אבל ראיתי את המאה הקודם אז שיתמודדו).
טוב אני לא זוכרת יותר מידי דברים עכשיו. בטח יבואו לי עוד דברים בהמשך.

didalf

Well-known member
זוכרת את הדבר האפי הזה:
כן כל כך אפי שהערת אותי עם זה:-D

למה הפכו את איאן לטראגי כמו מוניקה בסוף :-(
עד שסוף סוף מיקי הפך להיות חמוד והוא רוצה להיות איתו חייבים להרוס להם:-( זה עשה לי ממש עצוב. בעע.
נכון???;-(;-(;-(
עד שמיקי התגבר על הפחדים שלו והתעמת עם אבא שלו בשביל איאן וחשב שהם יוכלו עכשיו פשוט להיות בום דיכאון ודו קוטביות;-(

וגם לא אהבתי מה שעשו לפיונה. אני מצטערת אבל הכתיבה של קו העלילה הזה שמשעמם לה שהיא בבית אחרי ששיחררו אותה מהכלא ואז פתאום היא מחליטה ללכת לבית של אח של ההוא עם הכוסות ופתאום להשכר ולהתמסטל עד לאיבוד הכרה זה לא פיונה.
פיונה של עונות 1-3 לא הייתה כמעט הורגת את אח שלה עם קוקאין ואז פשוט משעמם לה אז היא הולכת לעשות עוד קצת קוקאין ולסכן שוב את כל האחים שלה ואת המשמרות שהיא נלחמה כל כך קשה להשיג. מה זה החרא הזה?!
לא מסכימה זאת אחת העלילות האהובות עליי של פיונה בגלל שהיא כ"כ עצובה.

אבל לפחות בסופו ליפ חזר להיות הליפ החמוד של עונה 1 שאני לא שונאת והוא לא סתם רע אליה כי הוא חרא.
אבל כן אהבתי את ליפ שהוא נהיה אחראי פתאום. ממש כאב לי כשהוא רב עם פיונה ובמיוחד כשהוא לא נתן לה לדבר עם ליאם;-( אבל אהבתי את זה שהוא לוקח אחריות.

ממש כאב לי על קארל המסכן שהוא הביא לבוני את השרשרת הזאת שגנב והיא כזה "אל תתאהב בי" והוא כולו היה מסכן כזה כמו כלבלב שבעטו בו.
יאוו כן זאת הייתה עלילה כזאת מתוקה|מאוהב| מסכן קארל:-(

לא אהבתי את קו העלילה עם החבר המכה של מנדי:-/ וגם לא אהבתי שמיקי לא מנסה להגן עליה. די נו, אתה אח שלה, לך תדקור אותו ואח"כ תשחק אותה קשוח כאילו לא אכפת לך מאף אחד.
כן גם לי זה קצת מציק למה הוא לא לוקח את כל האחים הפושעים שלו ומכסחים אותו.

אבל אם כבר מיקי, הוא הורס אותי כל פעם שאישתו מקשקשת איזה משהו ברוסית והוא כזה "no one knows what the fuck you're sayin":-D:-D
חחחח כן:-D:-D הוא מדבר כזה מצחיק:-D|מאוהב|

אני מבינה עכשיו למה אתן אוהבות אותו.
הוא עדין לא חתיך בעיני. והוא עדין חרא גמור בעונות 1-3
אבל מאוד אהבתי אותו העונה. והוא מצחיק אותי בעונה טראגית לגמרי. אז אני בעדו|לב| sign me up to #TeamMickey
יאסססססססס|מאוהב|
והוא גם כזה נסיך איך הוא מחפש את איאן ודואג לו|מאוהב|
והסצנה האהובה עליי בעולם הנשיקה הארוכה הראשונה שלהם (לפחות און סקרין) במועדון הזה כשאיאן בא לנשק אותו ומיקי אוטומטית נרתע ואיאן עושה לו כזה פרצוף של "תסתכל איפה אנחנו" ומיקי מתסכל סביב ואז חושב "פאק איט" ומנשק אותו בפומבי נשיקה ארוכהההה ומהממת|מאוהב| אחרי הפרק הזה סגרתי את המחשב והלכתי לישון מאושרת כדי שאם הפרק הבא יהיה מבאס יהיה לי לפחות יום אחד של אושר.
1280_0_f8e35db9-708f-4145-96d5-e6315322853b.gif
וגם היציאה של מיקי מהארון זאת אחת הסצנות האהובות עליי אבר.

שילה נהיית יותר מטורללת מעונה לעונה. כל הקטע עם האינדיאנים הזה היה כזה הזייה. אבל הרס אותי בסוף שהיא מגלה שהוא בכלל מקסיקני. ואיך שהיא מנסה לדבר עם הילדים באינדיאנית (או וואטאבר שקוראים לשפה שלהם) והג'סטין ביבר הזה כזה "אנחנו מדברים אנגלית":-D היא כזאת סתומה.
יאו שילה מתישה עם האינדיאנים שלה|פנים|

אבל אני כן אוהבת את כל הגיחות האלה של פליטי המאה (למרות שבתאכלס זה בטח אמור להיות שפליטי שיימלס מגיחים למאה, אבל ראיתי את המאה הקודם אז שיתמודדו).
אניה צריכה למרוח לג'ימי קצת בוץ על הפנים הוא מסריח:-P:

keren or5

Well-known member
יאייי.. המשכת לראות. גם אני רוצה להגיב

פחדתי שהברחתי אותך עם זה שהגנתי על מיקי בפעם הקודמת, אז אני אנסה למתן את ההתפנגרלות שלי עכשיו, וגם אני שמחה שראית עונה 4 כי חשבתי שאולי תשני את דעתך בעונה הזאת ואני שמחה ששינית |לב|

אני ממש לא מסכימה איתך לגבי פיונה, אבל בסופו של דבר זה מגיע לקטע אישי כזה שאי אפשר ממש להתווכח עליו, אני מאוד אהבתי שהראו שהיא לא מושלמת, למרות שגם חליתי עליה בעונות עד עכשיו, אהבתי מאוד שנתנו לה עלילה כזאת מאתגרת, ובעיני זה היה כתוב מעולה, כי מצד אחד ידעתי שהיא מתדרדרת למקום רע, ומצד שני ראו איך זה גם הגיוני ואני לגמרי מבינה שהיא נשברה במסיבה הזאת. אני לא זוכרת ברמה של לפרט, אבל אני זוכרת שהמערכת ממש דפקה אותה ועם כל כמה שהיא ניסתה לא להתדרדר, כל הזמן היה לה קשה עד שהבנתי למה היא נשברה.
אוי קארל היה כזה חמוד בעונה הזאת. הוא מתאהב כ"כ מהר. כן וזה היה סופר חמוד איך שהוא התאהב ככה בבוני, ועצוב שבסוף זה יצא עצוב |לב-ש|
:-D כן זה גם הצחיק אותי הרבה
ישששששש!!!
ואם כבר ג'ימי/סטיב (סטימי?) בשביל מה החזירו אותו?
אני גם התבאסתי שהחזירו אותו. פאן פאקט- אף אחד מהקאסט לא ידע על הסצנה הזאת האחרונה בעונה שרואים אותו וכולם הופתעו כמו כולנו הצופים כשהם ראו את הפרק.

didalf

Well-known member
אני ממש לא מסכימה איתך לגבי פיונה, אבל בסופו של דבר זה מגיע לקטע אישי כזה שאי אפשר ממש להתווכח עליו, אני מאוד אהבתי שהראו שהיא לא מושלמת, למרות שגם חליתי עליה בעונות עד עכשיו, אהבתי מאוד שנתנו לה עלילה כזאת מאתגרת, ובעיני זה היה כתוב מעולה, כי מצד אחד ידעתי שהיא מתדרדרת למקום רע, ומצד שני ראו איך זה גם הגיוני ואני לגמרי מבינה שהיא נשברה במסיבה הזאת. אני לא זוכרת ברמה של לפרט, אבל אני זוכרת שהמערכת ממש דפקה אותה ועם כל כמה שהיא ניסתה לא להתדרדר, כל הזמן היה לה קשה עד שהבנתי למה היא נשברה.
|כן||כן|
מזל שלגבי שיימלס אנחנו עדיין מסכימות|מזיע|

LeAnnDyIan

Well-known member
אפשר להפסיק בבקשה להפוך את פיונה לטריין רק?! די אין לי כוחות לזה. עד שהיא העיפה את ג'ימי לכל הרוחות (למה היא לא השאירה את אניה אבל?:-P:) עכשיו היא מתנשקת עם השון הקופיף הזה. די😫😫
סמי עולה לי על העצבים, איפה קארל שינסה להרעיל אותה עם רעל עכברים?
אה שכחתי, זרקו אותו לכלא של דמויות שאהבתי והרסו לי|שפם|
ומה נסגר עם דבי השרמוטה הזאת?! בחיים שלי לא השתמשתי במילה הזאת לתאר אישה אחרת כי למרות שאני חרא של בן אדם יש לי כבוד לנשים. אבל היא כזאת יצורה. היא הופכת להיות הגלאגרית הכי מיותרת במשפחה הזאת. בעע.
אני שונאת את כולם בסדרה הזאת ואת כולכם (עדי) שגרמתם לי לצפות בה|שפם|

בעצם אני אוהבת את קווין. הראש המגולח הזה שלו כזה סקסי|יאמי|

LeAnnDyIan

Well-known member
אני כבר שעה מנסה להגיב לכן וזה לא נותן לי לצטט הודעות.
אין לי כוח לתפוז יותר|חבול|

didalf

Well-known member
אפשר להפסיק בבקשה להפוך את פיונה לטריין רק?! די אין לי כוחות לזה. עד שהיא העיפה את ג'ימי לכל הרוחות (למה היא לא השאירה את אניה אבל?:-P:) עכשיו היא מתנשקת עם השון הקופיף הזה. די😫😫
חח אבל זה שהיא הרביצה לג'ימי וסופסוף נפטרה ממנו באמת היה מספק!

סמי עולה לי על העצבים,
אני שונאת את סאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייי:-[:-[:-[ את מוזמנת להרעיל אותה עם איזה רעל שבא לך ימח שמה:-[

איפה קארל שינסה להרעיל אותה עם רעל עכברים?
אה שכחתי, זרקו אותו לכלא של דמויות שאהבתי והרסו לי|שפם|
ממ החדשות הטובות הן שמתישהו הוא חוזר להיות מותק.

ומה נסגר עם דבי השרמוטה הזאת?! בחיים שלי לא השתמשתי במילה הזאת לתאר אישה אחרת כי למרות שאני חרא של בן אדם יש לי כבוד לנשים. אבל היא כזאת יצורה. היא הופכת להיות הגלאגרית הכי מיותרת במשפחה הזאת. בעע.
כן:-( החדשות הרעות הן שדבי רק מדרדרת.

אני שונאת את כולם בסדרה הזאת ואת כולכם (עדי) שגרמתם לי לצפות בה|שפם|
;-(;-(

LeAnnDyIan

Well-known member
חח אבל זה שהיא הרביצה לג'ימי וסופסוף נפטרה ממנו באמת היה מספק!
בהחלט.
ואני רק רוצה לציין שאני מבינה שזו אמורה להיות סדרה מטורפת כזאת שכל הזמן קורים בה דברים מוזרים ומעצבנים. אבל אפשר שכל הטראומות האלה יקרו בכל מה שלא קשור לחיי האהבה שלה? די התעללו בה כבר איזה 5 שנים, מספיק. היא הופכת להיות סמרטוט וזה עושה לי עצוב.
אני שונאת את סאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייי:-[:-[:-[ את מוזמנת להרעיל אותה עם איזה רעל שבא לך ימח שמה:-[
יואו איך החלאה הזאת הסגירה את איאן לצבא;-( מטומטמת:-[
ממ החדשות הטובות הן שמתישהו הוא חוזר להיות מותק.
יופי. כי אני אוהבת קארל פסיכופט חמוד. קארל גנגסטר שחושוב שהוא קשוח, קצת פחות.
כן:-( החדשות הרעות הן שדבי רק מדרדרת.
בעע. אני מקווה שהיא לא תיכנס להיריון מהטמטום שלה|פנים| יש בסט הזה יותר מידי תינוקות שיהיו מצולקים נפשית אחרי זה:-D
נזכרתי שאני אוהבת גם את הפרופסורית של ליפ.
היא וקווין מצילים לי את הסדרה.
אני מתחילה להבין למה ניק בחר בליאם כדמות החודש שלו. כולם מעצבנים אז הגיוני שהתינוק הזה שלא מזיק לאף אחד יהיה הנורמלי היחיד:-P:

אהה רגעע אני אוהבת גם את סווטה וה-wifely duty שלה:-D היא הורסת אותי:-D:-D
אני גם צריכה סווטה כזאת בחיי.
יואו איך צחקתי שקווין שאל אותה איך קוראים ליבגני והיא אומרת ואז הוא כזה "אהה הבנתי, איבגננה":-D:-D
והיה עוד קטע שהוא הצחיק אותי, אחרי שהוא חזר הביתה מהקולג' וי מספרת לו שהיא יצאה לדייט עם אדי מרפי ואז הוא מתעצבן והיא כועסת כי הוא שכב עם כל מיני יצורות בקולג' והוא מנסה להסביר שלצאת לדייט זה יותר גרוע כי "כולם יודעים שדייט זה הצעד הראשון למערכת יחסים, בעוד שסקס זה הצעד הראשון ל.... סקס" :-D:-D:-D
אמאל'ה תביאו לי גיף של זה:-D

didalf

Well-known member
ואני רק רוצה לציין שאני מבינה שזו אמורה להיות סדרה מטורפת כזאת שכל הזמן קורים בה דברים מוזרים ומעצבנים. אבל אפשר שכל הטראומות האלה יקרו בכל מה שלא קשור לחיי האהבה שלה? די התעללו בה כבר איזה 5 שנים, מספיק. היא הופכת להיות סמרטוט וזה עושה לי עצוב.
העונה הזאת באמת קצת הגזימו בהתעסקות בגברים הכושלים של פיונה.

יואו איך החלאה הזאת הסגירה את איאן לצבא;-( מטומטמת:-[
נבלההההההההההההההה:-[ כשצפיתי בזה לראשונה צרחתי על המחשב קללות בטירוף:-D:-[

אהה רגעע אני אוהבת גם את סווטה וה-wifely duty שלה:-D היא הורסת אותי:-D:-D
חחחחחח וואי כן:-D

יואו איך צחקתי שקווין שאל אותה איך קוראים ליבגני והיא אומרת ואז הוא כזה "אהה הבנתי, איבגננה":-D:-D
והיה עוד קטע שהוא הצחיק אותי, אחרי שהוא חזר הביתה מהקולג' וי מספרת לו שהיא יצאה לדייט עם אדי מרפי ואז הוא מתעצבן והיא כועסת כי הוא שכב עם כל מיני יצורות בקולג' והוא מנסה להסביר שלצאת לדייט זה יותר גרוע כי "כולם יודעים שדייט זה הצעד הראשון למערכת יחסים, בעוד שסקס זה הצעד הראשון ל.... סקס" :-D:-D:-D
:-D:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
פחדתי שהברחתי אותך עם זה שהגנתי על מיקי בפעם הקודמת
סוף סוף אני יכולה ללחוץ על ציטוט וזה ידביק אותו בשניה במקום שיטען לי שנה ובסוף לא ידביק אותו.
הבעיה היא שאני כבר בעונה 7 ולהגיב לדברים שקרו בעונה 4 מרגיש לי כבר לא רלוונטי|חבול|
אבל לא הברחת אותי, וגם לא התייאשתי (עדי) אני פשוט קצת מיואשת מהעבודה לפעמים ואני חוזרת הביתה גמורה ולא בא לי להדליק טלוויזיה או מחשב אז יש לי פתאום הפסקות גדולות בלי סיבה.
אבל כן חשוב לי לציין שזה ממה לא לענין שעד שהתחלתי לאהוב את מיקי פתאום העלימו לי אותו|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
* אני ממש ממש אוהבת את סווטלנה. כרגע היא הדבר הכי טוב בסדרה. בכלל, כל משולש הורוניקה-קווין-סווטלנה זה קו עלילה מעולה:-D
* קווין ממש חתיך העונה עם השיער ככה|מאוהב| אפשר שישאר ככה תמיד?|יאמי|
* הקטע של איאן עם הכבאי שחושב שהוא גיי אבל לא מבין שהוא ביי היה די דפוק. ואולי אני מבטלת פה נתח קטן מהאוכלוסיה אבל אני עם איאן, גבר שסועד בילבלים לא יכול ליהנות גם מללקלק פותים. זה לא עובד ככה|שפם| גברים ביסקסואלים זו אגדה אורבנית.
* מה שפראנק עשה בסוף העונה הקודמת בחתונה של פיונה היה דיק מוב רציני אבל לא אהבתי את שון אז אני שמחה שנפטרנו ממנו. פיונה בטינדר זה משהו מרענן ואני לגמרי בעד. אני רק מקווה שהיא תמשיך להיות קלילה כזו ולא תתאהב שוב באיזה טריין רק.
* לגמרי מציתי את דבי הסתומה הזאת וכל ה"אני רוצה להיות אמא טובה" שלה. תמותי יא פוסטמה. פאקינג הפלת את הילדה שלך על הראש. את לא אמא טובה. את ילדה מפונקת וטיפשה|פנים|די כבר עם הגאווה העצמית הזאת. את אובייסלי לא מסוגלת לטפל בתינוקת שלך לבד. את לא רוצה לבקש עזרה מפיונה, אין בעיה, יש לך עוד שבעתלאפים אחים אחרים. והקטעים שהיא גונבת עגלות תינוקות בפארק היה קרינג'י למות.
* אולי הדחקתי אבל לאיפה שילה נעלמה?
* היה כיף לראות את מנדי שוב. חבל שבנסיבות האלה, אבל חששתי שהשחור שלה רצח אותה ולא נשמע ממנה יותר לעולם. אז לפחות אנחנו יודעים שהיא בחיים.
* אני דווקא ממש אוהבת את צ'אקי ואני רוצה שיחזירו אותו. הוא כזה ילד טמבל וזה כזה חמוד.
* אני שמחה שהחזירו את קארל להיות שוב טמבל. הקטע שלחברה שלו יש זיבה והוא שואל את ליפ ואיאן מה מביאים לברה שנתתם לה זיבה ואז הם שואלים אותו אם הוא לוקח אנטיביוטיקה והוא כולו בתמימות כזה אומר השוא יצא שלילי ואז שואל אותם אם היא יכלה לקבל את זה מלשבת על האסלה:-D קלאסי קארל. ממש לא אהבתי את השלב של קארל הגנגסטר. למרות שמודה שכן השתעשתי מאיך שהוא היה מדברת אל פיונה you feel:-D לעומת זאת, אני ממש מוכנה כבר לזה שהוא יסתפר. השיער הארוך הזה זה פויה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
* אני ממש ממש אוהבת את סווטלנה. כרגע היא הדבר הכי טוב בסדרה. בכלל, כל משולש הורוניקה-קווין-סווטלנה זה קו עלילה מעולה:-D
וואי, זה אחד הדברים שהכי שיעממו אותי בתקופה הזאת
* הקטע של איאן עם הכבאי שחושב שהוא גיי אבל לא מבין שהוא ביי היה די דפוק. ואולי אני מבטלת פה נתח קטן מהאוכלוסיה אבל אני עם איאן, גבר שסועד בילבלים לא יכול ליהנות גם מללקלק פותים. זה לא עובד ככה|שפם| גברים ביסקסואלים זו אגדה אורבנית.
גם נשים שלא אוהבות גברים זאת אגדה אורבנית. הם פשוט לא פגשו את הגבר הנכון.
(כטענה שיש לה תוקף באותה מידה)
* אולי הדחקתי אבל לאיפה שילה נעלמה?
פרנק פוצץ לה את הבית כשהוא ניסה להכין בירה במרתף. ואז היא עזבה.

למעלה