📺דילן רואה שיימלס

LeAnnDyIan

Well-known member
הוא אבא של לוגן והוא היה אבא חלאה שמכה אותו וגם היה לו רומן עם לילי וגם הוא שרצח אותה.
הו, אוקיי, תודה. אני זוכרת את קו העלילה אובייסלי. אבל עדין מתקשה לזכור את הפרצוף שלו שם. אבל בטח גם שם הוא היה חתיך. למרות שגברים כמוהו נוטים להיות סקסיים יותר כשהם מתבגרים.
אין ספק שיש לך זכרון סלקטיבי:-D
אני זוכרת את הדברים החשובים. בדיוק כמוך!

LeAnnDyIan

Well-known member
אגב סתם משהו שרציתי לחלוק אתכם-
יש לי איזה לקוחה שכל פעם שהיא באה היא שואלת אותי אם ראיתי משהו מענין בטלווזיה. פעם קודמת שהיא הייתה פה אמרתי לה שראיתי שיימלס והיא אמרה שהיא תנסה. ועכשיו היא חזרה מזועזעת ותהתה למה אני צופה בזה:-D
לכי תסבירי לה שהתערבתי עם איזה חזיר 🤷‍♀️

didalf

Well-known member
אגב סתם משהו שרציתי לחלוק אתכם-
יש לי איזה לקוחה שכל פעם שהיא באה היא שואלת אותי אם ראיתי משהו מענין בטלווזיה. פעם קודמת שהיא הייתה פה אמרתי לה שראיתי שיימלס והיא אמרה שהיא תנסה. ועכשיו היא חזרה מזועזעת ותהתה למה אני צופה בזה:-D
לכי תסבירי לה שהתערבתי עם איזה חזיר 🤷‍♀️
חחח תמיד אני מפחדת להמליץ על זה לאנשים שלא יחשבו שאני מטורפת:-D

לפחות נתת לה את צ'יפ ה100 א.ל.י?

LeAnnDyIan

Well-known member
חחח תמיד אני מפחדת להמליץ על זה לאנשים שלא יחשבו שאני מטורפת:-D

לפחות נתת לה את צ'יפ ה100 א.ל.י?
חחח האמת שחפרתי על המאה לרוב הלקוחות שלי. שזה מצחיק כי רובן בנות 60+ אז הן ממש לא קהל היעד לזה. (אבל מצד שני אני גם חופרת להן על דרו וליאן אז הן רגילות אליי:-D)
זאתי ספציפית אמרה שזה לא נשמע כמו משהו בשבילה (המאה) אז היא לא ניסתה. אז במקום סיפרתי לה את כל העלילה:-D

LeAnnDylan

Well-known member
לקח לי איזה נצח לסיים את העונה. אבל היו לי כל מיני הסחות דעת. אני מאמינה שעכשיו יהיה לי קצת יותר זמן לראות בקצב נורמלי.
הבעיה היא שהפרקים ממש ארוכים. מניחה שזה כיף כשרואים פרק בשבוע. אבל כשמנסים לראות כמה ביום זה מעייף.

אניווי, נראה מה אני זוכרת בשעה כזאת:
קארל ואיאן גידלו את השיער שלהם קצת יאיי (אני יודעת שהמילה הנכונה היא האריכו אבל זה נשמע לי גיי מידי)
ספיקינג אוף גיי, מיקי שלכן הוא גיי לא כיף! בעע
וספיקינג אוף שיער, קארל היה כזה חמוד שהוא לקח אוטובוס לבית חולים כדי לגלח לפרנק את הראש כדי שהשמש תוכל לחדור לקרקפת שלו ולרפא את הסרטן שלו כפי שעשה לקארל. אני לא מבינה, אף אחד לא סיפר לקארל שענין הסרטן היה המצאה של פרנק?! מסכן הילד. הצחיק אותי אבל שהוא גילח לו רק את השיער שהוא ראה. כאילו, הוא לא אמר לו להרים את הראש וגילח לו כמו שצריך מאחרוה גם. אז עכשיו פרנק מסתובב עם התחת חשוף ועם מולט. אין גבול להתעללות בצופים...
אגב, איך זה שלאיאן היה שיער חלק יחסית בעונה הראשונה ועכשיו אחרי שהוא התגלח הוא האריך קצת וזה נראה ממש מתולתל. מה הוא עשה החלקות כל העונה? יש להם חשמל מיותר בשביל זה?
קארן הספיקה לחזור, להתפגר ושוב לעזוב. וגם רכבת ההרים הרגשית שלי הספיקה כבר לעשות 180. או אולי אפילו 360 כי שמחתי כשהיא חזרה, כי שילה הייתה ממש מאושרת. ואז מגלים שהדבילית הזאת אמרה לסבתא השניה לקחת את הילד. שאומנם לא היה לי אכפת כל כך מזה כי הקו עלילה של שילה-ורואן-לא-ישנים-בלילה-כי-התינוק-בוכה לא ענין אותי כל כך אבל אז היא העלתה הילוך לכלבה וניסתה להפריד בין מנדי לליפ, שעדין, אלוהים יודע למה, מאוהב בקארן. די ליפ, היא נראית כמו בובת בארבי ישנה שקארל הכניס למיקרוגל. מה לעזאזל הוא מוצא בה?! אבל אז מנדי דרסה אותה (לא היה אכפת לי מזה) והיא הפכה לירק חביב בלי זיכרון אז זה גרם לי לחבב אותה שוב.
ואם כבר מנדי, היא גם עיצבנה אותי בהתחלה, וגם כל הקלינגיות הזאת לליפ די מעצבנת כי הוא באמת לא ראוי לה. אבל היא הייתה כזאת חמודה כשמילאה לו את כל הטפסים לקולג'ים והעתיקה כל מיני חיבורים שמצאה באינטרנט של נשאים מתים, ודרסה את קארן (כן, גם זה היה חמוד) ואח"כ היא מנקה את הדם שלה מהמכונית ומיקי רואה אותה ולא מתרגש בכלל וכזה "אל תשכחי לנקות את השיער מהוישרים" :-D
אגב, אני מניחה שצדקתי לגבי מולי ושהסדרה הזאת כזאת מטורללת שאמא שלה/ו גרמה לו להאמין שהוא בת|חבול|
וגם קיבלתי תשובה לגבי התהיה שלי על מה קרה עם התלונה של פרנק לשירותי הרווחה.
זה היה ממש דושי מצידו והיה ממש כואב לראות את כל הילדים מופרדים. אבל הצחיקו אותי ממש הסצינות של קארל והזוג הומואים שרצו לאמץ אותו ואת ליאם:-D
בכלל כל סאגת הקארל מגלה איך הומואים עושים סקס הייתה קורעת:-D הצחיק אותי איך החבר הזה של קארל (האנק?) אומר לו כזה בביטחון "כן, כשהומואים רוצים לעשות סקס, החור של הפיפי שלהם מתרחב" וקארל כולו מבולבל ותוהה בקול "I wanna know where do gay wieners go"
הקטעים של רואן שההתמכרות שלו לסקס יצאה מכלל שליטה גם היו קורעים. כשהוא תלה את הנדנדות סקס האלה מהתקרה נקרעתי מצחוק. ואז כשהם ניסו לעשות intervention ואזקו אותו למיטה ואז קארן נכנסת בסוף ומוצאת את עצמו בתנוחה כזאת שהוא יורד לעצמו:-D:-D
יו היה קטע שקארן בבית חולים ורואן שולח את שילה הביתה לנוח והיא כזה "אתה נסיך" ואני כזה כןןןן של אזגדה!
כל הקטעים של וי וקווין מנסים להיכנס להיריון הרגו אותי:-D יואו צחקתי בקול כשהם הביאו את אמא של וי ואז בפעם הראשונה וי כיסתה אותה בסדין וקווין כולו נראה אומלל והיא שיכורה וכזה "הוו יש כאן מישהו, מישהו נכנס פנימה":-D אמא בכיתי מצחוק:-D:-D
וגם כל הדיון שלהם של האם לחתוך או לא לחתוך לתינוק:-D אז קודם כל, חברים פיונה צודקת. אף בחורה לא רוצה לרדת לגבר לא נימול. זה נראה כמו חדק של פיל וזה הדבר הכי לא מושך שיש. לכו תחתכו את עצמכם!
הקטעים של דבי עם הילדות הרעות בבריכה שמתעללות בה היה קצת עצוב. אבל הצחיק אותי שהיא הטביעה שם איזה אחת בתור נקמה:-D Atta girl!
התחלתי לחבב את מיקי כשאיאן התלונן בפניו שאבא של ג'ימי לא מפחד לנשק אותו ואז כשהם פרצו לבית שלו הוא (מיקי) חזר לרכב איפה שאיאן היה ונישק אותו. חשבתי שזה היה כזה חמוד.
אבל אז הדביל הזה פוצף את איאן מכות כבר בפרק הבא. איכסה עליו.
איך איאן ישב שם ונאלץ לצפות במיקי מזיין את הזונה הזאת שאבא שלו הביא לו;-(
עדין לא אכפת לי מליפ כל כך. הוא טמבל עם טעם רע. והוא ממש חרא למנדי:-/
טוב איבדתי ריכוז כבר ואני לא זוכרת על מה עוד רציתי להגיב.
אולי אמשיך אח"כ.
אה רגע, נפטרנו מג'ימי סטיב? הוא מת או שהוא ג'וק כמו פרנק ועוד ישוב? כי אני קצת אוהבת את פיונה עם הבוס של הכוסות שלה. הוא חמודי.

keren or5

Well-known member
תגובה לדילן:
וספיקינג אוף שיער, קארל היה כזה חמוד שהוא לקח אוטובוס לבית חולים כדי לגלח לפרנק את הראש כדי שהשמש תוכל לחדור לקרקפת שלו ולרפא את הסרטן שלו כפי שעשה לקארל. אני לא מבינה, אף אחד לא סיפר לקארל שענין הסרטן היה המצאה של פרנק?! מסכן הילד.
אוייי זה אחד הקטעים הכי מתוקים בסדרה |מאוהב|. וזה כ"כ לא מגיע לפרנק שקארל יראה לו אהבה כזאת. ובאמת מסכן שאף אחד לא אמר לו, יש מצב שאולי אף אחד לא באמת ידע שפרנק סיפר לו שיש לו סרטן? אני לא זוכרת.

אוקי- לגבי מנדי- כי אמרת הרבה דברים- אז בכמעט כל דבר אני חושבת הפוך ממך. אהבתי מאוד את מנדי עד שהיא דרסה את קארן. נכון היא הייתה פאטית וקלינגית ועשתה עבור ליפ הרבה יותר ממה שהגיע לו, אבל ככה זה אהבה לפעמים, ויש משהו טראגי בזה שהיא כ"כ אוהבת אותו והוא פשוט לא אוהב אותה חזרה ומתייחס אליה כמו חרא אבל היא עדיין לא יכולה להפסיק לאהוב אותו ולדאוג לו. כל זה דברים שהרגשתי עד שהיא דרסה את קרן- שאני דווקא לא חשבתי שחמוד, אלא פסיכוטי ממש. לייק (אני יכולה לגנוב לך את ה-"לייק"? זה הרבה יותר כייף לכתוב מכאילו) לא שאהבתי את קארן, והרסו אותה לגמרי בעונה 2-3. זה נכון. ועדיין לדרוס בן אדם ולהפוך אותו לנכה בין רגע הפך לי את מנדי מדמות מורכבת ונוגעת ללב, לנבלית חד מיימדית מאופרת סבון סוג ז', כי כי, עם כמה לפעמים שהסדרה פרובוקטיבית, עדיין לדרוס מישהי צעירה כ"כ ולהשאיר אותה נכה הרגיש לי נורא ממש, אפילו אם זאת מישהי כלבה כמו קארן. ואז ירד לי לגמרי ממני, כי לייק- היא חצתה את הקו ממאוהבת טראגית ומעט פאטתית לסייכו אמיתי. אבל עם השנים אני פשוט מדחיקה את הקטע הזה ומעמידה פנים שהוא לא קרה כי באמת שממש אהבתי את מנדי עד לקטע הזה.
וכן, זה כזה חמוד מצידה היה למלא לליפ את כל הטפסים לקולג', וגם השיחה שלו איתה שהוא שאל אותה למה- והיא כזה אמרה שהיא חשבה שמגיע לו לצאת משם, ושעמוק בלב היא חשבה שהוא יקח אותה איתו, אבל היא גם יודעת שזה כנראה לא יקרה. פאק. הלב שלי |לב-ש|. וליפ באמת עצבן אותה נורא שבכלל לא היה אכפת לו לנסות, והוא הצליח רק כי מנדי ליטרלי שלחה את מכתבי ההרשמה בשבילו (וגם בגלל שהוא המשיך לאהוב את קארן ועוד סיבות).
ואח"כ היא מנקה את הדם שלה מהמכונית ומיקי רואה אותה ולא מתרגש בכלל וכזה "אל תשכחי לנקות את השיער מהוישרים" :-D
:-D אוי כן, קטע גדול. הדבר היחיד הטוב בכל העלילה של "מנדי דורסת את קארן". :-/
בכלל כל סאגת הקארל מגלה איך הומואים עושים סקס הייתה קורעת:-D הצחיק אותי איך החבר הזה של קארל (האנק?) אומר לו כזה בביטחון "כן, כשהומואים רוצים לעשות סקס, החור של הפיפי שלהם מתרחב" וקארל כולו מבולבל ותוהה בקול "I wanna know where do gay wieners go"
אוי אני זוכרת את זה :-D. אני ממש אהבתי את הקטעים שקארל קטן ומנסה להבין איך עובד הקטע של ההומואיות, אבל לייק למרות שהוא חושב שזה עובד בקטע מפגר, זה באמת בגלל שהוא לא מבין ולא כי הוא הומופוב, אלא הוא באמת ילד קטן שעוד לא הושחת מכל הסטיגמות על הומואים ובאמת מנסה להבין איך זה עובד. זה כ"כ יפה.
כל הקטעים של וי וקווין מנסים להיכנס להיריון הרגו אותי:-D יואו צחקתי בקול כשהם הביאו את אמא של וי ואז בפעם הראשונה וי כיסתה אותה בסדין וקווין כולו נראה אומלל והיא שיכורה וכזה "הוו יש כאן מישהו, מישהו נכנס פנימה":-D אמא בכיתי מצחוק:-D:-D
כן, גם אני אהבתי את זה. אני חושבת שזו הייתה עלילה שנויה במחלוקת עבור חלק מהמעריצים, אבל בעיני זה בדיוק הגבול הזה שבין סיטואציה סופר מוזרה ומגעילה, אבל מצד שני, אני לגמרי קונה את זה ושזה לא רק בשביל השוק ווליו, כי אני באמת יכולה לראות איך לאנשים עניים שלא יכולים להביא ילדים בדרך הרגילה ואין להם כסף לכל הטיפולים והשטויות פשוט יעשו את זה בקטע הזה, כך שזה גם מגעיל, אבל גם מוצדק, וגם מצחיק, וגם קצת עושה שוק אבל בקטע מוצדק. ושיימלס לא תמיד יודעת ללכת על הקו הזה והרבה פעמים לטעמי, חוצה את הגבול רק בשביל השוק ווליו (ראי מקרה מנדי דורסת את קארן), אבל פה הם לחלוטין nailed it.
גם כל הדיון שלהם של האם לחתוך או לא לחתוך לתינוק:-D אז קודם כל, חברים פיונה צודקת. אף בחורה לא רוצה לרדת לגבר לא נימול. זה נראה כמו חדק של פיל וזה הדבר הכי לא מושך שיש. לכו תחתכו את עצמכם!
לא זכרתי שהיה דיון כזה בכלל, אבל סורי, אני נגד לעשות לקטינים ברית מילה בקטע אידיאולוגית אז אני בקטע של מי שלא רצה לחתוך לו, לא יודעת איזה דמות הייתה נגד.
התחלתי לחבב את מיקי כשאיאן התלונן בפניו שאבא של ג'ימי לא מפחד לנשק אותו ואז כשהם פרצו לבית שלו הוא (מיקי) חזר לרכב איפה שאיאן היה ונישק אותו. חשבתי שזה היה כזה חמוד.
כןןןןן!!!!!! |מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|

לא נו, תנסי שניה לראות את זה מנקודת המבט שלו. הוא קלירלי כבר עם רגשות לאיאן ובאמת רוצה להיות נחמד אליו, אבל הוא גדל עם אבא הומופוב ופסיכופט שכמו שאת בעצמך אמרת:
לייק- הסצנה הזאת היא אונס פר אקסלנס. לא של הזונה את מיקי, אלא של אבא של מיקי את מיקי, הוא מכריח אותו לשכב עם מישהי באיומי אקדח, אחרי שהוא מרביץ לו מכות רצח, ומיקי עוד חושב שהוא יוצא מזה בזול כי הוא ממש חשב שהוא יהרוג אותו. כאילו, איך הילד הזה לא יהיה בטראומה של החיים שלו?! וזה לא בדיוק שיש לו איך לעבד את זה חוץ מלשתות ולהתבודד. הוא לגמרי בפוסט טראומה ואיזה שני פרקים סתם יושב באיזה חור ושותה ויורה בדברים. ואז איאן בא והוא לא יכול אפילו לדבר איתו כי הוא לגמרי בטראומה, וכשאיאן מתחיל לדבר איתו הוא קם והולך ואיאן לא עוזב אותו, אז הוא מתפרץ ומרביץ לו. ושוב לא מגינה על זה, הוא לא צריך להרביץ לו. אבל זה לא כזה פשוט, הוא ניסה להימנע מזה כמה שאפשר אבל בסוף הוא התפוצץ, אז נו קצת התחשבות... מה כבר ביקשתי. חוץ מזה לא ראית כמה הוא היה עצוב כשאיאן הלך והוא אמר לו- . don't הוא רק רוצה אהבה ולא נותנים לו!! הוא לא סבל מספיק? |לב-ש| ;-(

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
הבעיה היא שהפרקים ממש ארוכים. מניחה שזה כיף כשרואים פרק בשבוע. אבל כשמנסים לראות כמה ביום זה מעייף.
דווקא אני ראיתי את 5 העונות הראשונות 4 פרקים ליום ומאד נהניתי.

וספיקינג אוף שיער, קארל היה כזה חמוד שהוא לקח אוטובוס לבית חולים כדי לגלח לפרנק את הראש כדי שהשמש תוכל לחדור לקרקפת שלו ולרפא את הסרטן שלו כפי שעשה לקארל.
הוא כזה מקסים|מאוהב|

אז עכשיו פרנק מסתובב עם התחת חשוף ועם מולט. אין גבול להתעללות בצופים...
:-D:-D

אגב, איך זה שלאיאן היה שיער חלק יחסית בעונה הראשונה ועכשיו אחרי שהוא התגלח הוא האריך קצת וזה נראה ממש מתולתל. מה הוא עשה החלקות כל העונה? יש להם חשמל מיותר בשביל זה?
חחחחח אני גם תוהה לפעמים.

והיא הפכה לירק חביב בלי זיכרון אז זה גרם לי לחבב אותה שוב.
:-D:-D
את גורמת לי להרגיש טיפה יותר טוב על זה שזה לא הפריע לי יותר מידי אף פעם|מובך| כאילו כפי שאת רואה בתגובה של מיקי-טוויסטד זה תמיד מאד הורס לה את הדמות של מנדי ואני כאילו די החלקתי את זה וחשבתי שמשהו לא בסדר בי. מצד שני מדובר בך אז לא זה אומר שאני אדם שפוי אלא ששתינו פסיכופטיות כנראה:-D

ואח"כ היא מנקה את הדם שלה מהמכונית ומיקי רואה אותה ולא מתרגש בכלל וכזה "אל תשכחי לנקות את השיער מהוישרים" :-D
כן:-D:-D

אגב, אני מניחה שצדקתי לגבי מולי ושהסדרה הזאת כזאת מטורללת שאמא שלה/ו גרמה לו להאמין שהוא בת|חבול|
וגם קיבלתי תשובה לגבי התהיה שלי על מה קרה עם התלונה של פרנק לשירותי הרווחה.
חחח כן התאפקתי לא לענות לך.

כן:-D קארל כזה חמוד|לב| וכל מה שמיקי אמרה.

הקטעים של רואן שההתמכרות שלו לסקס יצאה מכלל שליטה גם היו קורעים. כשהוא תלה את הנדנדות סקס האלה מהתקרה נקרעתי מצחוק. ואז כשהם ניסו לעשות intervention ואזקו אותו למיטה ואז קארן נכנסת בסוף ומוצאת את עצמו בתנוחה כזאת שהוא יורד לעצמו:-D:-D
בחיי שרק את מתייחסת לקטעים שלו:-D אבל בסדר אני גם הייתי מגיבה ככה אם היה מישהו שאהבתי בשיימלס מה100. הוא לא נחשב כי לא היה אכפת לי ממנו בשיימלס ה100 היה תיקון.

והיא כזה "אתה נסיך" ואני כזה כןןןן של אזגדה!
:-D
הוא מלך כבר!

וואי זה כזה מטורלל כל העלילה הזאת וקצת מטרידה אבל גם משעשע אז אני שמחה שזה הצחיק אותך יותר מהטריד. וגם פה מסכימה עם מה שמיקי אמרה.

וגם כל הדיון שלהם של האם לחתוך או לא לחתוך לתינוק:-D אז קודם כל, חברים פיונה צודקת. אף בחורה לא רוצה לרדת לגבר לא נימול. זה נראה כמו חדק של פיל וזה הדבר הכי לא מושך שיש. לכו תחתכו את עצמכם!
זה הנימוק הכי טוב בעד ברית מילה ששמעתי. הסדרה שכנעה אותי שזה עדיף:-D

אאאעהאהההההההה|מאוהב|

מתה על זה שמיקי כל פעם יוצא עוד טיפה לאט לאט מאזור הנוחות שלו כדי לא לאבד את איאן.

הרגע הכי טראומתי בחיי;-(

לא נו, תנסי שניה לראות את זה מנקודת המבט שלו. הוא קלירלי כבר עם רגשות לאיאן ובאמת רוצה להיות נחמד אליו, אבל הוא גדל עם אבא הומופוב ופסיכופט שכמו שאת בעצמך אמרת:
לייק- הסצנה הזאת היא אונס פר אקסלנס. לא של הזונה את מיקי, אלא של אבא של מיקי את מיקי, הוא מכריח אותו לשכב עם מישהי באיומי אקדח, אחרי שהוא מרביץ לו מכות רצח, ומיקי עוד חושב שהוא יוצא מזה בזול כי הוא ממש חשב שהוא יהרוג אותו. כאילו, איך הילד הזה לא יהיה בטראומה של החיים שלו?! וזה לא בדיוק שיש לו איך לעבד את זה חוץ מלשתות ולהתבודד. הוא לגמרי בפוסט טראומה ואיזה שני פרקים סתם יושב באיזה חור ושותה ויורה בדברים. ואז איאן בא והוא לא יכול אפילו לדבר איתו כי הוא לגמרי בטראומה, וכשאיאן מתחיל לדבר איתו הוא קם והולך ואיאן לא עוזב אותו, אז הוא מתפרץ ומרביץ לו. ושוב לא מגינה על זה, הוא לא צריך להרביץ לו. אבל זה לא כזה פשוט, הוא ניסה להימנע מזה כמה שאפשר אבל בסוף הוא התפוצץ, אז נו קצת התחשבות... מה כבר ביקשתי. חוץ מזה לא ראית כמה הוא היה עצוב כשאיאן הלך והוא אמר לו- . don't הוא רק רוצה אהבה ולא נותנים לו!! הוא לא סבל מספיק? |לב-ש| ;-(
|כן||כן||כן||כן||כן||כן||כן||כן|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אין לי הרבה זמן ויש עוד דברים שאני צריך להספיק לקרוא בפורום ועוד דברים לעשות אז ריפרפתי בקריאה על השאר והתמקדתי בחלק של איאן ומיקי
היה לי מאוד קשה להתחבר למערכת היחסים של איאן ומיקי
עדי וגם אחרות טענו שזה בגלל שאני חסר לב
אבל דווקא יש לי לב ובגלל זה קשה לי לראות את איאן עם מישהו שמפוצץ אותו במכות. גם אם מובן לחלוטין למה הוא עושה את זה.
אני לא חושב שבמצב של גבר ואישה היו כל כך בקלות ממשיכים להיות בעד זוג שבו הגבר הכה ככה את האישה.

אבל מיקי בהחלט מסכן נורא ואני מסכים עם... מיקי (בגלל זה אני מעדיף לקרוא לך טוויסטד) שזה סוג של אונס.

הקטע עם הנשיקה תוך כדי הפריצה ההיא היה חמוד מאוד:
אאאעהאהההההההה|מאוהב|

מתה על זה שמיקי כל פעם יוצא עוד טיפה לאט לאט מאזור הנוחות שלו כדי לא לאבד את איאן.

didalf

Well-known member
אני לא חושב שבמצב של גבר ואישה היו כל כך בקלות ממשיכים להיות בעד זוג שבו הגבר הכה ככה את האישה.
נכון אבל יחסי הכוחות שונים במקרה שלהם כי שניהם גברים. במיוחד כשאיאן גדל עוד טיפה ולגמרי יכול לכסח את מיקי חזרה.

אבל מיקי בהחלט מסכן נורא ואני מסכים עם... מיקי (בגלל זה אני מעדיף לקרוא לך טוויסטד) שזה סוג של אונס.
זה לא "סוג של אונס" זה אונס.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני אגיב באריכות אח"כ אבל רק רוצה להסביר את עמדתי יותר טוב בנוגע ל
מיקי
את לא הבנת אותי, כל הרגשות העצובים שחשתי היו כלפיי איאן. הוא הקורבן בסיטואציה הזאת. הוא מסכן ומגיע לו יותר טוב מגבר מתעלל.

יותר מזה, אני מסכימה עם מנדי, לא חשבתי שזה שהוא אמר לאיאן "don't" היה רומנטי כמו שחשבת אלא מהלך עלוב, פאתטי ופחדני. אם לא היה אמור כלום הייתי יותר בסדר מזה מאשר שרק יגיד דונט. מה זה הבולשיט הזה?

ואת רוצה לדבר על אונס. מה עם הליטרלי אונס שמנדי עברה ע"י אבא שלה? איך זה לא מצדיק בעיניך את ההתנהגות המטורפת שלה. אבא שלה פאקינג היה אונס אותה כל פעם שהיה שיכור. אפילו הגלאגרים עם פרנק הפסיכי לא יכולים להזדהות עם הסיטואציה המחרידה הזאת.
ואני מצטערת אבל לכוון אקדח לבן שלך ולהכריח אותו לזיין בחורה (שזו לא הפעם האחרונה שהוא, מיקי, עשה את זה) זה אומנם נורא, אבל זה מבחינתי אפילו לא קרוב למה שמנדי ספגה מהגבר הזה.
אף אחד מהאחים המטורפים שלה לא היה שם כדי להגן עליה מפניו, אז זה נחמד שמיקי מזכיר לה לנגב את הוישרים, אבל איפה הוא היה עם כל התחמושת המיותרת שלו שהוא מבזבז על בקבוקי בירה ריקים במקום להציל את אחותו כשהיא באמת זקוקה לזה?
אז עד שהיא מצאה מישהו שהיא מרגישה שבאמת אכפת לו ממנה (ליפ) אבל בגלל הטראומה שעברה והציפיות הנמוכות שלה לא מצליחה אפילו לראות כמו שהוא חרא אליה והיא באמת מנסה לעשות משהו נחמד בשבילו כדי שהוא ירוויח מזה, ולא היא. מעשה שהיא באמת עשתה מכל הלב ולא מאיזה אינטרס סמוי, כי היה לה ברור שהוא לא יקח אותה איתו לקולג'. זה באמת שבר אותה לראות שאיזה מישהי כמו קארן תיקח את הסיכוי היחיד של ליפ לצאת מהאשפתות. אז נכון שהייתה בזה גם קנאה מעורבת, אבל לפחות היא לא עשתה את זה מטעמים אנוכיים בלבד. אז במקרה הזה, אני בהחלט מבינה יותר את מנדי מאשר את מיקי.
וגם האם שכחנו מהפעם הזאת שמיקי ואיאן הלכו איפשהו ואז אנג'י הזאת שאלה את מיקי הוא הוא רוצה לשכב איתה והוא כזה "למה לא". אבא שלו לא היה שם, המוניטין שלו לא היה בספק. הוא סתם עשה את זה כשאיאן שם ופגע בו במודע. זו התנהגות דושית מבחינתי.
את חושבת שזה רומנטי אבל אין בזה שום דבר רומנטי מבחינתי. הוא ממש הפוסטר צ'יילד של גבר מכה. גם הם עברו התעללות בילדותם ש"תצדיק" את ההתנהגות הנוכחית שלהם, הוא מכה את איאן כשהוא בהתקף עצבים ו"נחמד" אליו כשהוא נרגע.
איך לעזאזל התרבות הזאת אמורה להיות רומנטית?
שילך לטיפול לטפל באגרסיות שלו ויחזור לאיאן כגבר שהוא ראוי לו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מיקי

את לא הבנת אותי, כל הרגשות העצובים שחשתי היו כלפיי איאן. הוא הקורבן בסיטואציה הזאת. הוא מסכן ומגיע לו יותר טוב מגבר מתעלל.

יותר מזה, אני מסכימה עם מנדי, לא חשבתי שזה שהוא אמר לאיאן "don't" היה רומנטי כמו שחשבת אלא מהלך עלוב, פאתטי ופחדני. אם לא היה אמור כלום הייתי יותר בסדר מזה מאשר שרק יגיד דונט. מה זה הבולשיט הזה?

ואת רוצה לדבר על אונס. מה עם הליטרלי אונס שמנדי עברה ע"י אבא שלה? איך זה לא מצדיק בעיניך את ההתנהגות המטורפת שלה. אבא שלה פאקינג היה אונס אותה כל פעם שהיה שיכור. אפילו הגלאגרים עם פרנק הפסיכי לא יכולים להזדהות עם הסיטואציה המחרידה הזאת.
ואני מצטערת אבל לכוון אקדח לבן שלך ולהכריח אותו לזיין בחורה (שזו לא הפעם האחרונה שהוא, מיקי, עשה את זה) זה אומנם נורא, אבל זה מבחינתי אפילו לא קרוב למה שמנדי ספגה מהגבר הזה.
אף אחד מהאחים המטורפים שלה לא היה שם כדי להגן עליה מפניו, אז זה נחמד שמיקי מזכיר לה לנגב את הוישרים, אבל איפה הוא היה עם כל התחמושת המיותרת שלו שהוא מבזבז על בקבוקי בירה ריקים במקום להציל את אחותו כשהיא באמת זקוקה לזה?
אז עד שהיא מצאה מישהו שהיא מרגישה שבאמת אכפת לו ממנה (ליפ) אבל בגלל הטראומה שעברה והציפיות הנמוכות שלה לא מצליחה אפילו לראות כמו שהוא חרא אליה והיא באמת מנסה לעשות משהו נחמד בשבילו כדי שהוא ירוויח מזה, ולא היא. מעשה שהיא באמת עשתה מכל הלב ולא מאיזה אינטרס סמוי, כי היה לה ברור שהוא לא יקח אותה איתו לקולג'. זה באמת שבר אותה לראות שאיזה מישהי כמו קארן תיקח את הסיכוי היחיד של ליפ לצאת מהאשפתות. אז נכון שהייתה בזה גם קנאה מעורבת, אבל לפחות היא לא עשתה את זה מטעמים אנוכיים בלבד. אז במקרה הזה, אני בהחלט מבינה יותר את מנדי מאשר את מיקי.
וגם האם שכחנו מהפעם הזאת שמיקי ואיאן הלכו איפשהו ואז אנג'י הזאת שאלה את מיקי הוא הוא רוצה לשכב איתה והוא כזה "למה לא". אבא שלו לא היה שם, המוניטין שלו לא היה בספק. הוא סתם עשה את זה כשאיאן שם ופגע בו במודע. זו התנהגות דושית מבחינתי.
את חושבת שזה רומנטי אבל אין בזה שום דבר רומנטי מבחינתי. הוא ממש הפוסטר צ'יילד של גבר מכה. גם הם עברו התעללות בילדותם ש"תצדיק" את ההתנהגות הנוכחית שלהם, הוא מכה את איאן כשהוא בהתקף עצבים ו"נחמד" אליו כשהוא נרגע.
זה אחד מהמצבים המוזרים האלו שבהם אני ודילן מסכימים לגבי משהו וזה לא ממש נעים לאף אחד מאיתנו :rolleyes:

LeAnnDylan

Well-known member
אוייי זה אחד הקטעים הכי מתוקים בסדרה |מאוהב|. וזה כ"כ לא מגיע לפרנק שקארל יראה לו אהבה כזאת. ובאמת מסכן שאף אחד לא אמר לו, יש מצב שאולי אף אחד לא באמת ידע שפרנק סיפר לו שיש לו סרטן? אני לא זוכרת.
אממ היה איזה קטע שפיונה צועקת על סטימי (סטיב+ג'ימי) אחרי שהוא מתבכיין שאבא שלו גיי במשך איזה שלושה פרקים שיש להם צרות גדולות יותר שהם מנסים לחפור את העצמות של הדודה המתה שלהם שפרנק קבר בחצר, ופיונה כזה "מולי חושב שהוא בת, קארל חושב שהיה לו סרטן, ודבי עוברת התעללות בבריכה, אין לנו זמן לבעיות שלך"
אז פיונה אובייסלי ידעה בשלב הזה שקארל חשב שהיה לו סרטן, גם קארל היה שם. אז כאילו הם לא רצו לספר לו את האמת.
(אני יכולה לגנוב לך את ה-"לייק"? זה הרבה יותר כייף לכתוב מכאילו)
לא ידעתי שלקחתי בעלות על הלייק, אבל את בהחלט מוזמנת לגנוב:-P:
אוקי- לגבי מנדי- כי אמרת הרבה דברים- אז בכמעט כל דבר אני חושבת הפוך ממך. אהבתי מאוד את מנדי עד שהיא דרסה את קארן. נכון היא הייתה פאטית וקלינגית ועשתה עבור ליפ הרבה יותר ממה שהגיע לו, אבל ככה זה אהבה לפעמים, ויש משהו טראגי בזה שהיא כ"כ אוהבת אותו והוא פשוט לא אוהב אותה חזרה ומתייחס אליה כמו חרא אבל היא עדיין לא יכולה להפסיק לאהוב אותו ולדאוג לו. כל זה דברים שהרגשתי עד שהיא דרסה את קרן- שאני דווקא לא חשבתי שחמוד, אלא פסיכוטי ממש. לייק (אני יכולה לגנוב לך את ה-"לייק"? זה הרבה יותר כייף לכתוב מכאילו) לא שאהבתי את קארן, והרסו אותה לגמרי בעונה 2-3. זה נכון. ועדיין לדרוס בן אדם ולהפוך אותו לנכה בין רגע הפך לי את מנדי מדמות מורכבת ונוגעת ללב, לנבלית חד מיימדית מאופרת סבון סוג ז', כי כי, עם כמה לפעמים שהסדרה פרובוקטיבית, עדיין לדרוס מישהי צעירה כ"כ ולהשאיר אותה נכה הרגיש לי נורא ממש, אפילו אם זאת מישהי כלבה כמו קארן. ואז ירד לי לגמרי ממני, כי לייק- היא חצתה את הקו ממאוהבת טראגית ומעט פאטתית לסייכו אמיתי. אבל עם השנים אני פשוט מדחיקה את הקטע הזה ומעמידה פנים שהוא לא קרה כי באמת שממש אהבתי את מנדי עד לקטע הזה.
וכן, זה כזה חמוד מצידה היה למלא לליפ את כל הטפסים לקולג', וגם השיחה שלו איתה שהוא שאל אותה למה- והיא כזה אמרה שהיא חשבה שמגיע לו לצאת משם, ושעמוק בלב היא חשבה שהוא יקח אותה איתו, אבל היא גם יודעת שזה כנראה לא יקרה. פאק. הלב שלי |לב-ש|. וליפ באמת עצבן אותה נורא שבכלל לא היה אכפת לו לנסות, והוא הצליח רק כי מנדי ליטרלי שלחה את מכתבי ההרשמה בשבילו (וגם בגלל שהוא המשיך לאהוב את קארן ועוד סיבות).
מדהים אותי איך את עושה עבודת תחקיר מעמיקה של לקרוא בין השורות בין כל מערכת היחסים של איאן ומיקי. אבל למנדי את לא נותנת את אותו היחס. גזענות!!!
סתם, בסדר, מבינה את הנקודה שלך, זו אכן הייתה התנהגות פסיכוטית. אבל אחרי 3 עונות של הסדרה הזאת, סף הפסיכוטיות שלי עלה ואני צריכה שיקרו דברים שממש יזעזעו אותי מכדי שיהיה אכפת לי מדמות שלא אהבתי שנדרסה ואז הפכה להיות דמות שאני מחבבת שוב.
לא זכרתי שהיה דיון כזה בכלל, אבל סורי, אני נגד לעשות לקטינים ברית מילה בקטע אידיאולוגית אז אני בקטע של מי שלא רצה לחתוך לו, לא יודעת איזה דמות הייתה נגד.
אין לך מה להצטער. לא נכנסתי בכלל למה צריך לעשות לדעתי לתינוק ואיך. אני פשוט טוענת שבולבול לא נימול זה דבר דוחה שלא הייתי נותנת להתקרב אליי.
ולמעשה (אני מרגישה בנוח לספר לכן כאן, רק רק את ועדי קוראת את זה במילא) הייתי פעם באיזה מסיבה בווגאס ויש מצב ששתיתי קצת יותר מידי והסכמתי לעלות לחדר של איזה בחור חמוד שהכרתי שם, ואז כשהוא החליט להתפשט וראיתי את החתיכת עור המיותרת הזאת, פשוט אמרתי nope קמתי והלכתי. זה היה פשוט בעע. וכל אלה שטוענים שכשהוא עומד אז לא שמים לב. זה לא נכון, זה עדין דוחה8-{
אני מצטערת אבל גברים לא נימולים צריכים להזהיר בחורות לפני שאנחנו נכנסות איתם למיטה. תן לבחורה להחליט אם זה משהו שהיא מעוניינת בו או לא. אם היה שואל אותי הייתי חוסכת לו את הכאב ביצים:-P:
יש לי האמת עוד מלא סיפורים מצחיקים/מזעזעים כאלה, אבל נראה לי שכבר חלקתי יותר ממה שתיכננתי אז לא משנה.
אז נו קצת התחשבות... מה כבר ביקשתי.
ביקשת ממני להתחבר לגבר מכה ומתעלל.
סורי, קשה לי.
אני לוקחת את כל הסדרה הזאת with a grain of salt כי הכל שם מוגזם ומוקצן, ובגלל זה על סצינות שהיו אמורות לזעזע אותי (כמו קווין ששוכב עם חמותו כי אישתו לא יכולה להיכנס להיריון) אני מחליקה.
אבל יש דברים שמצליחים להכאיב ולערער אותי גם אם זו רק סדרה מוקצנת שלא תמיד עושה עבודה טובה בהליכה על חבל דק

didalf

Well-known member
מיקי

דווקא אני כן מסכימה איתך לגבי מנדי אבל עם מיקי לגבי מיקי.

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא אני ראיתי את 5 העונות הראשונות 4 פרקים ליום ומאד נהניתי.
טוב את סוג של לונה.
נראה לי שהקורונה דפקה אותי האמת. הייתי צופה בהתחלה בעונות שלמות בלילה, ואז לאט לאט הסיבולת שלי לשבת מול מסך ולהתרכז במה שקורה עליו ומבלי לנדוד בנחשבות ובמעשים לדברים אחרים התדרדרה משמעותית.
וגם מתווספים לי כל מיני מיגרנות לא חביבות אם אני מול המסך יותר מידי, אז אני משתדלת להימנע מזה.
את גורמת לי להרגיש טיפה יותר טוב על זה שזה לא הפריע לי יותר מידי אף פעם|מובך|
למה זה בעצם אמור להפריע לנו? היא לא מתה מזה אז כל אפקט הטראומה התנדף. היא גם חזרה להיות חביבה ובלתי מזיקה אז זה ווין ווין לכולם.
כן:-D קארל כזה חמוד|לב| וכל מה שמיקי אמרה.
אבל לייק למרות שהוא חושב שזה עובד בקטע מפגר, זה באמת בגלל שהוא לא מבין ולא כי הוא הומופוב
אני לא חושבת שאף אחד חשב לרגע שהוא הומופוב. הוא חמוד וטמבל.
בחיי שרק את מתייחסת לקטעים שלו:-D
די נו, יש לו קטעים ממש מצחיקים:-D כל פעם שהוא מחליט לשיר. עלק לשיר- לזייף, לאיזה שיר אייטיז אני נקרעת מצחוק:-D
זה הנימוק הכי טוב בעד ברית מילה ששמעתי. הסדרה שכנעה אותי שזה עדיף:-D
חחח אני תמיד אמרתי את זה ואז כשפיונה אמרה את זה גם הרגשתי מובנת.
הרגע הכי טראומתי בחיי;-(
אחד הדברים שאני אוהבת בך זה שאת לא דרמטית ולוקחת דברים בפרופורציות|4U|

LeAnnDylan

Well-known member
היה לי מאוד קשה להתחבר למערכת היחסים של איאן ומיקי
עדי וגם אחרות טענו שזה בגלל שאני חסר לב
אבל דווקא יש לי לב ובגלל זה קשה לי לראות את איאן עם מישהו שמפוצץ אותו במכות. גם אם מובן לחלוטין למה הוא עושה את זה.

הקטע עם הנשיקה תוך כדי הפריצה ההיא היה חמוד מאוד:
שוב יש לי את התחשוה הלא נעימה הזאת בגוף בכל פעם שאני מסכימה איתך על משהו. אפשר שזה יפסק?
אבל כן, מיקי מסכן. אין בכלל ספק שהוא עובר התעללות מתמשכת ע"י אבא שלו. אבל אני עדין לא חושבת שהמערכת יחסים בינו לבין איאן בריאה, ואיאן כזה חמודי ולא מגיע לו גבר פגום.
וזה שמיקי ועדי ממציאות תירוצים לאיך ההתנהגות הפגומה שלו היא בעצם רומנטית עושה לי רע כמעט כמו להסכים עם ניק על משהו.

Lhuna3

Well-known member
שוב יש לי את התחשוה הלא נעימה הזאת בגוף בכל פעם שאני מסכימה איתך על משהו. אפשר שזה יפסק?
אבל כן, מיקי מסכן. אין בכלל ספק שהוא עובר התעללות מתמשכת ע"י אבא שלו. אבל אני עדין לא חושבת שהמערכת יחסים בינו לבין איאן בריאה, ואיאן כזה חמודי ולא מגיע לו גבר פגום.
וזה שמיקי ועדי ממציאות תירוצים לאיך ההתנהגות הפגומה שלו היא בעצם רומנטית עושה לי רע כמעט כמו להסכים עם ניק על משהו.
אז הנה אני אעשה לך עוד יותר לא נעים: גם אני חשבתי כמוכם (פשוט אחרי שעדי כבר סלחה לי על הדברים הרעים שכתבתי על מיקי בעונות האלה אני לא רוצה לעורר את זה מחדש :p)

didalf

Well-known member
טוב את סוג של לונה.
אין לי רבע מכוחות העל של לונה.

למה זה בעצם אמור להפריע לנו? היא לא מתה מזה אז כל אפקט הטראומה התנדף. היא גם חזרה להיות חביבה ובלתי מזיקה אז זה ווין ווין לכולם.
כי כל מה שמיקי אמרה (והיא אומרת לי את זה כבר שנים).
וכי יש מצב שהמצב שבו השאירו אותה יותר גרוע מלהיות מתה.

די נו, יש לו קטעים ממש מצחיקים:-D כל פעם שהוא מחליט לשיר. עלק לשיר- לזייף, לאיזה שיר אייטיז אני נקרעת מצחוק:-D
לאדעת הוא היה כזה דמות מטרד. באמת מזל שיש רואן.

אחד הדברים שאני אוהבת בך זה שאת לא דרמטית ולוקחת דברים בפרופורציות|4U|
לא כי את|זורו|

מהר תמצאו משהו לריב עליו (אבל שלי אין צד בעניין בו אז לא ה100)
טוב שלא ראית אותנו מדברות על אוז:-D
אני לא חושבת שזאת מערכת יחסים מאד בריאה אם היא הייתה מציאותית אבל חלק מהכיף שלי בסדרות זה לתת לעצמי להנות ולהתרגש מדברים שהם לא הכי בריאים אבל יפים וטרגיים בעיניי. אם איאן היה אמיתי כנראה שהייתי אומרת לו להתרחק ממיקי אבל זאת סדרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בואי סתם בשביל הכיף נדבר על בלאמי וג'וזפין
מהר תמצאו משהו לריב עליו (אבל שלי אין צד בעניין בו אז לא ה100)
ראיתי באיחור
ואני לא מצליח לחשוב על עוד משהו לריב עם דילן עליו
ואיאן כזה חמודי ולא מגיע לו גבר פגום.
הוא באמת חמודי
דווקא אין לי משהו נגד זה שהוא יהיה עם מישהו פגום
אבל לא עם מישהו שפוגע בו
וזה שמיקי ועדי ממציאות תירוצים
מיקי מסכימה עם מיקי כי היא חלק מאיגוד המיקים (זאת גם הסיבה שהיא מאוד בעד מיקי מאוס בכל דיון בנוגע למי יותר שווה - מיקי מאוס או דונאלד דאק)
ולעדי יש איזו אהבה לשחקן שמשחק את מיקי (באופן מוזר הוא בלונדיני)

didalf

Well-known member
בואי סתם בשביל הכיף נדבר על בלאמי וג'וזפין
ראיתי באיחור
ואני לא מצליח לחשוב על עוד משהו לריב עם דילן עליו
אה על ג'וזי אתם יכולים לריב כי אני בצד של דילן.

ולעדי יש איזו אהבה לשחקן שמשחק את מיקי (באופן מוזר הוא בלונדיני)
לשתינו. כי נואל פישר מושלם וכשהעיניים שלו עצובות והקול שלו רועד אני מתה|מאוהב|

LeAnnDylan

Well-known member
אז הנה אני אעשה לך עוד יותר לא נעים: גם אני חשבתי כמוכם (פשוט אחרי שעדי כבר סלחה לי על הדברים הרעים שכתבתי על מיקי בעונות האלה אני לא רוצה לעורר את זה מחדש :p)
רגע רגע גרעעעעע
כל מה שאני לקחתי ממה שאמרתם כאן זה שעכשיו אני, לונה וניק זה הרוב ועדי ומיקי הן המיעוט המודחק!!

בשביל הג'וי הזה אני מוכנה להסכים עם ניק

למעלה