לקח לי איזה נצח לסיים את העונה. אבל היו לי כל מיני הסחות דעת. אני מאמינה שעכשיו יהיה לי קצת יותר זמן לראות בקצב נורמלי.
הבעיה היא שהפרקים ממש ארוכים. מניחה שזה כיף כשרואים פרק בשבוע. אבל כשמנסים לראות כמה ביום זה מעייף.
אניווי, נראה מה אני זוכרת בשעה כזאת:
קארל ואיאן גידלו את השיער שלהם קצת יאיי (אני יודעת שהמילה הנכונה היא האריכו אבל זה נשמע לי גיי מידי)
ספיקינג אוף גיי, מיקי שלכן הוא גיי לא כיף! בעע
וספיקינג אוף שיער, קארל היה כזה חמוד שהוא לקח אוטובוס לבית חולים כדי לגלח לפרנק את הראש כדי שהשמש תוכל לחדור לקרקפת שלו ולרפא את הסרטן שלו כפי שעשה לקארל. אני לא מבינה, אף אחד לא סיפר לקארל שענין הסרטן היה המצאה של פרנק?! מסכן הילד. הצחיק אותי אבל שהוא גילח לו רק את השיער שהוא ראה. כאילו, הוא לא אמר לו להרים את הראש וגילח לו כמו שצריך מאחרוה גם. אז עכשיו פרנק מסתובב עם התחת חשוף ועם מולט. אין גבול להתעללות בצופים...
אגב, איך זה שלאיאן היה שיער חלק יחסית בעונה הראשונה ועכשיו אחרי שהוא התגלח הוא האריך קצת וזה נראה ממש מתולתל. מה הוא עשה החלקות כל העונה? יש להם חשמל מיותר בשביל זה?
קארן הספיקה לחזור, להתפגר ושוב לעזוב. וגם רכבת ההרים הרגשית שלי הספיקה כבר לעשות 180. או אולי אפילו 360 כי שמחתי כשהיא חזרה, כי שילה הייתה ממש מאושרת. ואז מגלים שהדבילית הזאת אמרה לסבתא השניה לקחת את הילד. שאומנם לא היה לי אכפת כל כך מזה כי הקו עלילה של שילה-ורואן-לא-ישנים-בלילה-כי-התינוק-בוכה לא ענין אותי כל כך אבל אז היא העלתה הילוך לכלבה וניסתה להפריד בין מנדי לליפ, שעדין, אלוהים יודע למה, מאוהב בקארן. די ליפ, היא נראית כמו בובת בארבי ישנה שקארל הכניס למיקרוגל. מה לעזאזל הוא מוצא בה?! אבל אז מנדי דרסה אותה (לא היה אכפת לי מזה) והיא הפכה לירק חביב בלי זיכרון אז זה גרם לי לחבב אותה שוב.
ואם כבר מנדי, היא גם עיצבנה אותי בהתחלה, וגם כל הקלינגיות הזאת לליפ די מעצבנת כי הוא באמת לא ראוי לה. אבל היא הייתה כזאת חמודה כשמילאה לו את כל הטפסים לקולג'ים והעתיקה כל מיני חיבורים שמצאה באינטרנט של נשאים מתים, ודרסה את קארן (כן, גם זה היה חמוד) ואח"כ היא מנקה את הדם שלה מהמכונית ומיקי רואה אותה ולא מתרגש בכלל וכזה "אל תשכחי לנקות את השיער מהוישרים"

אגב, אני מניחה שצדקתי לגבי מולי ושהסדרה הזאת כזאת מטורללת שאמא שלה/ו גרמה לו להאמין שהוא בת

וגם קיבלתי תשובה לגבי התהיה שלי על מה קרה עם התלונה של פרנק לשירותי הרווחה.
זה היה ממש דושי מצידו והיה ממש כואב לראות את כל הילדים מופרדים. אבל הצחיקו אותי ממש הסצינות של קארל והזוג הומואים שרצו לאמץ אותו ואת ליאם

בכלל כל סאגת הקארל מגלה איך הומואים עושים סקס הייתה קורעת

הצחיק אותי איך החבר הזה של קארל (האנק?) אומר לו כזה בביטחון "כן, כשהומואים רוצים לעשות סקס, החור של הפיפי שלהם מתרחב" וקארל כולו מבולבל ותוהה בקול "I wanna know where do gay wieners go"
הקטעים של רואן שההתמכרות שלו לסקס יצאה מכלל שליטה גם היו קורעים. כשהוא תלה את הנדנדות סקס האלה מהתקרה נקרעתי מצחוק. ואז כשהם ניסו לעשות intervention ואזקו אותו למיטה ואז קארן נכנסת בסוף ומוצאת את עצמו בתנוחה כזאת שהוא יורד לעצמו

יו היה קטע שקארן בבית חולים ורואן שולח את שילה הביתה לנוח והיא כזה "אתה נסיך" ואני כזה כןןןן של אזגדה!
כל הקטעים של וי וקווין מנסים להיכנס להיריון הרגו אותי

יואו צחקתי בקול כשהם הביאו את אמא של וי ואז בפעם הראשונה וי כיסתה אותה בסדין וקווין כולו נראה אומלל והיא שיכורה וכזה "הוו יש כאן מישהו, מישהו נכנס פנימה"

אמא בכיתי מצחוק

וגם כל הדיון שלהם של האם לחתוך או לא לחתוך לתינוק

אז קודם כל, חברים פיונה צודקת. אף בחורה לא רוצה לרדת לגבר לא נימול. זה נראה כמו חדק של פיל וזה הדבר הכי לא מושך שיש. לכו תחתכו את עצמכם!
הקטעים של דבי עם הילדות הרעות בבריכה שמתעללות בה היה קצת עצוב. אבל הצחיק אותי שהיא הטביעה שם איזה אחת בתור נקמה

Atta girl!
התחלתי לחבב את מיקי כשאיאן התלונן בפניו שאבא של ג'ימי לא מפחד לנשק אותו ואז כשהם פרצו לבית שלו הוא (מיקי) חזר לרכב איפה שאיאן היה ונישק אותו. חשבתי שזה היה כזה חמוד.
אבל אז הדביל הזה פוצף את איאן מכות כבר בפרק הבא. איכסה עליו.
איך איאן ישב שם ונאלץ לצפות במיקי מזיין את הזונה הזאת שאבא שלו הביא לו
עדין לא אכפת לי מליפ כל כך. הוא טמבל עם טעם רע. והוא ממש חרא למנדי

טוב איבדתי ריכוז כבר ואני לא זוכרת על מה עוד רציתי להגיב.
אולי אמשיך אח"כ.
אה רגע, נפטרנו מג'ימי סטיב? הוא מת או שהוא ג'וק כמו פרנק ועוד ישוב? כי אני קצת אוהבת את פיונה עם הבוס של הכוסות שלה. הוא חמודי.