‏``ואל אישך תשוקתך והוא ימשול בך``

Gesikaaa

New member
מה אתה שח?

לא שמעתי על שום חוק כזה.. אנא הסבר לי מה הוא אומר.. ובנות עם פורנו יש! ברור! אך אתה משוה אחוזים?? נו באמת.. הצחקת אותי..

לא דע מה אומר החוק אבל השובינסטים

סוף סוף הצליחו להזיז משהו.. ובנות עם פורנו יש אמנם הרבה פחות מה לעשות זה כנראה לא עושה להם את זה... ובכלל זה ההבדל בין יצר האיש לאישה שהאיש מתענין פחות בגופו ויותר ובעיקר בגוף האישה.. ואישה מתענינת בעיקר בגופה ופחות בגוף הגבר.. מבינה?

Gesikaaa

New member
אההה

רגע..שמעתי טוב?? לאישה זה מזיז פחות? לא עושה להן אתזה? יפה..התקדמות בהבנה.. וברור שגבר מתענין יותר בגופה של האישה כיון שהיא המקור לסיפוק יצריו.. ואגב..לא מצאתי שגברים מוזנחים עד כדי כך.. ואם לאישה היה חשוב רק סיפוק גופה עצמה..לא היה משנה לה בדיוק מראהו..מה שמופרך לחלוטין לאור המציאות.. ועדין לא ענית לי על ענין הממזרים.

זה מה שאמרתי שאישה

מתענינת פחות! בגוף האיש אבל ודאי שמתענית אבל לא יותר מדי כדי שפורנו יעשה לה את זה.. ואולי בכלל זה פחות הקטע שלכן.. כמו שלכל אחד יש את הסטיות והפנטזיות שלו אז לנשים הקטע של הפורנו פחות תופס.. ובכלל את יודעת שיש תוכנית ריאליטי לנשים... ושימי לב שאולי פורנו זה פחות בקטע אבל סייברים... לכי לשתי דקות לצאטים.. מה לעשות זה כן עושה לכן את זה.. ובקשר לממזרים מה רצית?

Gesikaaa

New member
דיי

שים לב לאחוזים.. ברור שגבר הרבה יותר ייצרי..עובדה שזה יותר מענין אותו! ובענין צ`אטים סורי אני לא בקיאה.. ותביט שוב כמה הודעות לפני כשדיברתי על נישואים לכמה נשים..

אני לא מעונין לפרט..

רק תחשבי מי מספק ומה. מי המופקר, ואיפה עיקר הבושה במי שמפקיר עצמו או מי שזוכה מההפקר.

toxic2004

New member
יפה!

מעניין מה תהיה תשובתה ע"ז.

Gesikaaa

New member
זה בסהכ

נראה כמשחק מילים חסר בסיס.. ושני האוביקטים בו זנחו את הבושה. אז מה אם כך רצית לומר כאן?

אני מבקש ממך

שתקראי שוב מה שכתבתי, השתדלתי לדייק בכל מילה. רק נשאר לך לחשוב על זה. מעבר לזה, זה מצב נתון של מכשול, שאנשים נכשלים בו. יוצר המכשול גרוע מהמוכשל.

toxic2004

New member
תוספת

האשה מצפה למשהו בתמורה למה שהיא נותנת. התמורה יכולה להיות עזרה בבית, יותר יחס אליה, וכבוד הדדי. בגלל חולשתה ויצרה היא מוכנה לתת מעצמה (אפילו שקשה לה ויש סיבות וד"ל) אפילו שיש בה קול שקורא לה להתנגד. יש בה קול אחר ש"קורא להתמסר". אגב, יש המשך, אולי מאוחר יותר.

למעלה