‏``ואל אישך תשוקתך והוא ימשול בך``

Gesikaaa

New member
אני דורשת תשובה על הממזרים שלי..

נתקעת באמצע איתם. זה לא סגור לי..

Gesikaaa

New member
נוו בחיאאת..

תעיין לעיל..דיברת על ענין הממזרים בנישואי כמה גברים עם אישה אחת.. לא אחזור על הכל.. תביט שם!

אוקי אני אלך לבדוק ובינתים השגתי את

המילים של השיר גסיקה אני מחכה לקבל את השיר.. קבלי את המילים

אין שם שום שאלה

את שואלת שם שההלכה תסדר את ענין הבילבול.. דהיינו שאת רוצה שאשה שתלד לגבר שאינו בעלה הילד לא יהיה ממזר.. אז זה דברים שלא קשורים אלינו זה דברים ששייכים ליצירת העולם.. ואולי פשוט תשאלי למה לא באה ההלכה ותסדר שמותר לזנות או כל עברה אחרת על זה אמרתי אין שום שאלה! ובינתיים שמתי לב שאת לא ענית על כמה דברים שהעיקר זה הקללה שקלל הקבה את חוה שלטענתך אינה קללה.. ולכן כיון שלא היה לך תשובה קמת לזעוק שטכנית המצב בשטח.. נראה אחרת.. והנה השאלה שלך..

Gesikaaa

New member
יאאא

א)דיברתי עלזה שנניח שאכן לא היו רוצים ליצור בלבול..אז מה ענין ההיתר?? וב) טענתי שאיני רואה קללה..ובססתי זאת בנתונים מהשטח.. אז..בבקשה.. ו..ג) עדין לא ענית על הנקודה שהתורה בעצם נתנה כאן לאשה כביכול מכשול שאינה יכולה לעמוד בו.. ועומת הגבר שקיבל תוספת סרק כביכול.. ו..ה) אם אכן אתם ככ מתוני יצרים מענין מדוע התירה התורה אישה יפת תואר.. מה קרה? שלטו בעצמכם!

אז ככה

לשאלה א) יש לך פשוט טעות כי אצל גבר אין בלבול הילד תמיד שלו לעומת זה אשה של כמה גברים יש בלבול רציני ובקשר לשאלה ב)כבר עניתי עליה הנה כנסי לקישור.. ואני יענה לשאר השאלות בהמשך

בקשר ל שאלה ג)

אני לא יודע למה את אומרת שהתורה מעמידה את האישה בניסיון שהיא לא יכולה לעמוד בו?? האשה פשוט נענשה על שפתתה את אדם לאכול מעץ הדעת זה עדיין לא נהפך לנסיון שאי אפשר לעמוד בו.. והשאלה האחרונה בכלל לא מתחילה מזתומרת שלטו על עצמכם?? התורה אומרת שאי אפשר ו..אשה אין דרכה לצאת למלחמה כך שהיא לעולם לא יכולה להגיע למצב הזה של לשבות שבויים כך שזה נסיון שלא קיים אצל הנשים ואם כן היה קיים מנין לך שהייתן יכולים לעמוד בו?? אולי גם לכן התורה היתה מתירה.. מקוה שהבנת אותי..

Gesikaaa

New member
שמת לב..

שאפי לשאלה אחת מבין הארבע לא ענית עד הסוף?? ענית חצי..רק מה שמתאים לך.. תענה עד הסוף!

חחח אז אני מזכיר לך מישהו שהיה עונה

הכל חצי אההה? אבל למה את אומרת את זה? עניתי על הכל מלא!

Gesikaaa

New member
זו היתה אחת הבעיות שלו.

ולא ענית אפי על דבר אחד מלא ואף על שניים מהם ללא קשר..אולי הגזמתי..עם קשר קלוש..

מצטער

או שלא הבנתי נכון או שלא ניסחת נכון או שהשאלות לא מתחילות ונובעות מטעות או שלא הבנת אותי נכון..

Gesikaaa

New member
ופליז

תענה שם..בשרשור של הממזרים ולא כאן.. אין לי כבר כח לדפדף

ספציפית לפני כמה שבועות נכנס חוק של

עברינות מין, ובחורות עם פורנו יש בהחלט! וסתכלי קצת בפורמים נוספים פה... לפני שאת מדברת (בעצם אל תסתכלי!)ומה שהולך שם.. רק איך אמרת גבר הוא הדומיננטי בכל העסק הזה.. הוא הפעיל יותר, זה טבעו וזה טבעה אבל זה לא אומר שיצרה קטן יותר.. גסי פתחי תעניים.. פליז

למעלה