לא תמיד מה שאנחנו רואים זה המציאות. לדוגמא בתי בושת. הגברים לא מתביישים אז הם הולכים. הבנות? אולי הם רוצות גם ומתביישות? זה דבר שאנחנו לא יכולים לדעת!!
אם הדחף שלנו ככ חזק ורציני הבושה היתה אמורה להעלם. נראה מה יקרה אם נציב בפני גבר שתי אופציות: בדידות גמורה או הפגתה בביתי בושת.. על פי רוב מה תהיה התוצאה? אם בכלל אפשר לומר על פי רוב..
אפילו אם אישה רק צריכה לפתות נראה שבאמת איש לא היה מנסה לעשות כסף מסחר בגברים למטרות מין?? הלא כמעט כל דבר נמכר היום הוא בעל תחליף.. הרי לפחות בית בושת אחד היה קם.. למרות היכולת להשגה עצמית..
יצר שני המינים שווה לאחד יש את כח הזרוע והוא מנצלו ולמין השני יש את כח הפיתוי והוא מנצלו, ומין זה נענש שהוא אינו הדומיננטי בכל עסקי היצר אלא המין השני.. זהו הגלובוס שלנו
וככ לא בר קיימא. תגיד לי..למה לעזאזל גברים מתענינים במין הרבה יותר מנשים?? למה זוגות לא מעטים מקימים מריבות על `כמה פעמים בשבוע`?? למה גבר גם כשהוא נשוי יפזול כמעט תמיד לנשים אחרות? למה לפרסומות הבאות לפתות אישה לקנות דבר מה לא יהיה לעולם אלמנט מיני בעוד שאצל פרסומת לגבר האלמנט הזה הוא השולט הבלעדי??
נשים הן פחות בקטע של פורנו.. והשאלה השניה. כאן אני נאלץ להודות שגברים פחות שולחים בעצמם בקטע המיני, אבל זה לא אומר שיצרם יותר גדול.. ולמה את אומרת שהעולם שלי רק מדהים? הוא הרבה יותר מזה הוא מקסים! הוא טהור! פחחח