‏``ואל אישך תשוקתך והוא ימשול בך``

Gesikaaa

New member
עניתי וחצי!

והקטע הטכני אולי אף גרוע יותר מציור הפאר שלי..

אנחנו לא יכולים למדוד.

לא תמיד מה שאנחנו רואים זה המציאות. לדוגמא בתי בושת. הגברים לא מתביישים אז הם הולכים. הבנות? אולי הם רוצות גם ומתביישות? זה דבר שאנחנו לא יכולים לדעת!!

Gesikaaa

New member
אוייש נו..

היום כבר אין בושה.. מענין שעדין לא קם בית בושת לקהל הנשי..

זה בושה יותר עמוקה!

זה ברובד פנימי עמוק של אשה, שתעדיף להיות בודדה מאשר להיות במצב של בית בושת. זה בתת מודע

אוי זה כזה פשוט!!!

גבר צריך או לאנוס או לשלם אשה בסהכ צריכה לפתות.. זה הכל.. למה שתשלם על זה זה כזה הגיוני לא???

Gesikaaa

New member
רגע..

אם הדחף שלנו ככ חזק ורציני הבושה היתה אמורה להעלם. נראה מה יקרה אם נציב בפני גבר שתי אופציות: בדידות גמורה או הפגתה בביתי בושת.. על פי רוב מה תהיה התוצאה? אם בכלל אפשר לומר על פי רוב..

כבר אמרתי זה לא ענין של בושה

זה טכני לא נצרך! הן פשוט מפתות את בית הבושת הכי קרוב אליהם קרי הגבר שבסביבה..

Gesikaaa

New member
והיי

אפילו אם אישה רק צריכה לפתות נראה שבאמת איש לא היה מנסה לעשות כסף מסחר בגברים למטרות מין?? הלא כמעט כל דבר נמכר היום הוא בעל תחליף.. הרי לפחות בית בושת אחד היה קם.. למרות היכולת להשגה עצמית..

יש לך תאוריה מאוד יפה.

אבל בלי הוכחה... ופה התורה מגלה לך סוד! שאשה ביישנית! עד כדי כך שהיא עושה הכל כדי למצוא חן בעיני רואיה כדי שיפתו אותה!

Gesikaaa

New member
אז התורה פתאום כן קשורה למציאות?

ויש לכם סתירה פנימית עם הבושה הזו..

עולם שבו

יצר שני המינים שווה לאחד יש את כח הזרוע והוא מנצלו ולמין השני יש את כח הפיתוי והוא מנצלו, ומין זה נענש שהוא אינו הדומיננטי בכל עסקי היצר אלא המין השני.. זהו הגלובוס שלנו

Gesikaaa

New member
מדהים.

וככ לא בר קיימא. תגיד לי..למה לעזאזל גברים מתענינים במין הרבה יותר מנשים?? למה זוגות לא מעטים מקימים מריבות על `כמה פעמים בשבוע`?? למה גבר גם כשהוא נשוי יפזול כמעט תמיד לנשים אחרות? למה לפרסומות הבאות לפתות אישה לקנות דבר מה לא יהיה לעולם אלמנט מיני בעוד שאצל פרסומת לגבר האלמנט הזה הוא השולט הבלעדי??

בקשר לפירסומת כבר אמרתי לך

נשים הן פחות בקטע של פורנו.. והשאלה השניה. כאן אני נאלץ להודות שגברים פחות שולחים בעצמם בקטע המיני, אבל זה לא אומר שיצרם יותר גדול.. ולמה את אומרת שהעולם שלי רק מדהים? הוא הרבה יותר מזה הוא מקסים! הוא טהור! פחחח

toxic2004

New member
כי טבע שברא אלוקים

זה שהאשה תוכל לפתות את הגבר, ואם זה קורא מצוין ע"י פרסומות שמושכות את העיניים של הגברים, SO BE.

הי עסק כזה בחיים לא היה הולך!

הרי זה כמו למכור אויר, ובאמת כל העסק הזה של החשפנים זה בדיוק כמו שמוכרים בחו``ל בקבוקים עם אויר של ארץ ישראל.. ולכן העסק הזה קטן..

Gesikaaa

New member
בולשיט..

ובאמת לחשפנים לא בדיוק ילך.. הם מהר מאוד יגלו שהם מופיעים מול גברים..חח..

למעלה