תשעה באב מתקרב ו...

איך אוכלים (בעבודה) כשאתם אמורים להיות בצום?

יש למישו רעיון לפתירת הפרדוכס?

yoni13077

New member
לא תוכלי לקצר את יום העבודה בתשעה באב?

הלו... התחשבות? משהו???

ולצום יום מקוצר?

תבדקי אופציות של מרפסת/ פינת עישון / חדר ישיבות צאי לשיחת טלפון פרטית... אנשים ירגישו לא נעים להפריע. ונ.ב. אם מישהו מתעניין במשרת "משנע רכבים" (נהג מוסר/לוקח רכבים מלקוחות), אפשר לפנות בפרטי.

סוג ב

New member
הפסקה בטוח יש לך

ואם לא, הציעו בעבר לאכול בשירותים... והכי טוב להגיד- אני חולה, יש לי פטור מהרב....

mister xy

New member
ועוד יותר טוב

לספר לחברים/ת בעבודה מי את באמת. זה עושה את החיים יותר קלים, מנסיון.

איזה כיף לי

הנה אני מבקשת יפה. לצערי הצום כבר נכנס אז אני לא יכולה לשחד אותך בעוגה, אשלח לך בצאת הצום...

זה שווה שרשור בפני עצמו

אבל בגדול, אם את רוצה לספר להם כדי שהם יורידו את העיניים ממך כשאת אוכלת בצום או שותה הפוך אחרי בשרי, רוב הסיכויים שהם לא יבינו אותך (בהנחה שאת לבושה כדתיה).

mister xy

New member
אני חושב שזה תלוי במי מדובר

אם מדובר בחברים מאמינים או מסורתים אז יתכן שלא יבינו, אבל אם מדובר באתאיסטים אז אין סיבה שלא יבינו.

yoni13077

New member
בדרך כלל זה לא רצוי

וברוב המקרים גם אתאיסטים לא יבינו. כי הבעיה היא לא ההבנה התיאולוגית אלא חוסר היכולת של חילוני ממוצע להבין את ההשפעה הגדולה כל כך של הסביבה החרדית על כל הלחצים החברתיים והמשפחתיים שבה, מה שיגרום להם לשאלה המתבקשת: למה לעזאזל להשאר במצב הזה ולא לצאת לגמרי??? הרי גם בינינו לא תמיד התשובה ברורה אבל בעיניים חילוניות זה ישר מתפרש כפחדנות פרופר בלי לראות את כל התמונה בצורה הנכונה. אוטומטית זה יגרור חוסר הערכה מתבקש (ומובן בהחלט מנקודת מבטם). ו... זה אכן שוה שרשור בפני עצמו...

למעלה