מסכנוןןןןשיהיה בריא בעזרת ה' זה נראה כואב...אאוץ'
B BShenB New member 15/8/04 #71 מסכנוןןןן../images/Emo7.gifשיהיה בריא בעזרת ה'../images/Emo23.gif זה נראה כואב ...אאוץ'
B BShenB New member 15/8/04 #74 חחח סורי מותק../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif אני פשוט בקושי במחשב.... אתמול הייתה שבת, נכנסתי רק ל-2 דקות בלילה כמו ששמת כבר... אז מצטערת אבל אל תדאגי אני לא עוזבת אותך
חחח סורי מותק../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif אני פשוט בקושי במחשב.... אתמול הייתה שבת, נכנסתי רק ל-2 דקות בלילה כמו ששמת כבר... אז מצטערת אבל אל תדאגי אני לא עוזבת אותך
L LOVEאמיר New member 15/8/04 #79 חחח..../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif אני פשוט לא אוהבת שנוטשים אותי... חחחח..
B BShenB New member 15/8/04 #82 ../images/Emo13.gifחחח אל תדאגי ../images/Emo23.gif גם אני לא אוהבת שנוטשים אותי... ושאני נוטשת אחרים.... כל הזמן אני חושבת עלייך ועל כולם בפורום ועל כל הקומונות שאני משתתפת בהם ... אני לא שוכחת אפחד אתם חשובים לי מדיייי
../images/Emo13.gifחחח אל תדאגי ../images/Emo23.gif גם אני לא אוהבת שנוטשים אותי... ושאני נוטשת אחרים.... כל הזמן אני חושבת עלייך ועל כולם בפורום ועל כל הקומונות שאני משתתפת בהם ... אני לא שוכחת אפחד אתם חשובים לי מדיייי
B BShenB New member 15/8/04 #84 בבקשה מותק../images/Emo92.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif אתןןןןן מדהימותתתתת איך אפשר לא לאהוב אתכן ...
בבקשה מותק../images/Emo92.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif אתןןןןן מדהימותתתתת איך אפשר לא לאהוב אתכן ...