תראו מה מצאתי!!!

backstreet girl

New member
אני די מעריצה אותה

למרות שלא איכפת לי מה כולם חושבים זה פוגע לשמוע עליה כ"כ הרבה דברים רעים!! שירן,אם אני הייתי אומרת "בריטני זונה,בריטני מעצבנת,בריטני חושבת את עצמה..אין לה קול יפה"....היית נעלבת נכון????????? וסיוון..אני לא יודעת את מי את מעריצה חוץ מהבויז.. אבל אם משהו יבוא פתאום ויגיד לך משהו שניק מגעיל אותו סתם נמציא תירוץ..בגלל פאריס(לא יודעת)...זה לא היה לך נעים נכון? האמת שזאת אשמתי..אני הבאתי את המאמר הזה... סתם רציתי להראות לכן שאבריל אהבה את הבויז..סתם ככה.. ואתן פתאום התחלתן לקלל אותה...כאילו לא צפיתי את זה ולכן אני אשמה..

LOVEאמיר

New member
חחח... אני חושבת ששפכת מספיק...

יאללה עכשיו נתקן אותו!
תוקן בהצלחה!

LOVEאמיר

New member
חח.. סבבה! אני שמחה שאת בסדר!!!

ותמשיכי להיכנס לקומונה שלי!!! :) יום טוב לך!

sivanick

New member
תנקס אולגוש אני שמחה שאת מסכימה

איתי.
אבל רוני כאילו אם את אוהבת אותה אז סבבה לך אפחד לא אמר לך לא לאהוב אותה פשוט אני מסבירה לך למה אני לא יכולה לאהוב אותה.

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifפירגון הדדי או מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חחח..

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לא ממש.. כאילו שתיכן צודקות.. זה באמת לא משנה אם מי ששר את השיר הוא גנב או מסומם.. גם לי לא איכפת של מי השיר.. וגם סיוני צודקת כי זה מעצבן שיש אומנים שיורדים על אומנים אחרים כדי להתפרסם...

LOVEאמיר

New member
כן, כמו מאיה בוסקילה!../images/Emo128.gif../images/Emo5.gif

כאילו בהתחלה קצת חיבבתי אותה, אבל היא ממש תופסת מעצמה... ובכלל התעצבנתי כשהאמרגן של מאיה ירד על נינט! חצוף! נינט משלשת את מאיה!!!!!!! מאיה הייתה מתה להיות נינט!!!!

airgirl

New member
חחח האמת,

אין לי מושג מי זאת המאיה הזאת... חח אבל המארגן שלה באמת חוצפן! שישמור את הדעות שלו לעצמו...

sivanick

New member
אני אומרת שכולנו צודקות.

ושברנו הלילה שיאים בפורום תראו איזה שירשורים ארוכים עשינו בבוקר הבנות יהיו גאות בנו

sivanick

New member
וואי מה זה רציתי להביא את מאיה

בוסקילה כדוגמא! גמאני בתהחלה אהבתי אותה אני עדיין אוהבת את השירים שלה אבל אותה אני ממש לא אוהבת אחרי מה שהיא אמרה על נינט! נינט מלכה!!!! שולטתתתת!!!!

למעלה