תראו מה מצאתי!!!

sivanick

New member
חחחח סתם סתם אני מגזימה אני לא

אפתח לה אתר שנאה
עזבי זה הלילה..בלילות יוצאים כל השטויות מהפה שלי וזה גם בגלל השיעמום

LOVEאמיר

New member
חחחח... חופשי אחותי...

כל עוד את מדברת דברים רעים עליה אז סבבה... חחחחח... (סתם, אל תתעצבנו.... חחח...)

backstreet girl

New member
זהו שהיא מאוד מאוד הסגנון שלי!!

אני מחשיבה אותה כשמרת רוק-זה הסגנון מוזיקה שלה ומצידי שכל העולם יחשוב שהיא עושה פוזות שהיא רוק! בשבילי היא רוק ו-under my skin הוא כן אלבום רוקיסטי ולא איכפת לי מה אחרים חושבים- מצידי שיחבו שזה אלבום פופ-אני יודעת שזה רוק! תגידו מה שבא לכם!! אבריל היא סופר נחמדה לדעתי!!! כמו שלבריטני יש זכות להתבטא בלבוש כך גם לאבריל יש זכות להתבטא בדיבור היא אומרת מה שהיא חושבת למרות שזה דווקא לא מוצא חן בעיניי אבל שתגיד מה שבא לה- כאילו מי אני שאגיד לה מה לומר!!! אני אוהבת את המוזיקה שלה,את הסגנון שלה,את האופי שלה ואת איך שהיא מציגה את עצמה וכמו שזכותי לחשוב ככה גם זכותכם לחשוב מה שבא לכן! כמו שאמרתי קודם-אני לא אצליח לשכנע אתכן שהיא זמרת רוק נחמדה וקולית שלא עושה פוזות ..ואתן לא תצליחו לשכנע אותי שהיא זמרת פופ מעצבנת שרוצה סתם צומי!!! לסיכום: זכותכן לחשוב מה שבא לכן ולדבוק בדעה שלכן בדיוק כמו שזכותי לחשוב מה שבא לי ולדבוק בדעה שלי!

sivanick

New member
סבבה רוני!

וואי איזה בלאגן נהיה לנו פה בשירשור חחחח

LOVEאמיר

New member
חחח... כן... אבל רוני, לא צריך ל..

התעצבן... חחח... סך הכל זמרת... את יודעת...

backstreet girl

New member
מפסת אותי!!

אבל אני עדיין אוהבת את הבויז יותר מהפפרס(ואני מטורפת בטירוף עליהם)... אז תחשבי איך אני מרגישה כלפי הבויז!!!!

LOVEאמיר

New member
מבינה אותך לגמרי...

גם אני ככה עם אמיר... פעם זה היה עם כל היי פייב... אבל עכשיו זה רק איתו כי הם יתפרקו את יודעת... :/

LOVEאמיר

New member
../images/Emo99.gifנכו, יש להם המון שירים יפים.

כמו - "יום מעונן", "אין לנו מה להפסיד" ועוד מלא... (יש על זה סקר בקומונה שלי.. חח..)

NarihS

New member
רוני, קודם כל תרגעי, עכשיו תקשיבי

למשהו.... אם היא כל כך רוקיסטית, אז איך זה שהיא כל הזמן מועמדת על פרסים כמו: שיר הפופ הכי טוב. זמרת הפופ הכי טובה. כי היא זמרת פופ!! אפילו בפורום אבריל הם אומרים את זה!! ונכנסתי לשם אתמול וראיתי אותם אומרים את זה! שהיא זמרת פופ!!! אז די להנסות להכחיש! בסדר שהסגנון שלה הוא יותר רוקסיטי, אבל זה גם פופי כזה.. ובקשר למה שאמרת שיש לה את זכות הדיבור, בזה את צודקת.. אב כל שניה להכפיש שם של זמר אחר??? את יודעת שבשבוע אחד, לפני איזה חודשיים, שמענו איזה 3 ראיונות שונים שהיא ירדה על בריט??? בשבוע אחד רק!!! מזה???? כל מה שהיא יודעת להגיד זה להכפיש ולרדת על זמרים אחרים!!! זה כל מה שהיא עושה!!!!! זה כל מה שהיא מוציאה מהפה המטומטם שלה!!! הדבר היחיד שאני יכולה להסכים איתך זה, שיש לה מוסיקה מאוד טובה, אני אוהבת את כל השירים שהיא עשתה עד היום, אבל האישיות שלה חרא!!! אפילו אמינם שירד כל הזמן על אמנים, לא שנאו אותו בצורה כזאת!!! הוא לא הכפיש אותם כל שנייה!!! והיא ילדת צ-ו-מ-י!!! היא מחפשת צומי!!!! רוצה שכולם ישימו לב אליה אז היא יורדת על אמנים אחרים!!! וזה זכותי לחשוב ככה גם, אז לא להתעצבן מזה בבקשה.

backstreet girl

New member
אני לא מתעצבנת מזה

זכותך לחשוב מה שבא לך!!! אבל אני לא מסכימה כמעט עם כלום ממה שאמרת שזאת זכותי!!

backstreet girl

New member
עכשיו יש לי מן אבל כזאת על הלב

ובא לי לבכות!! בגלל שהיא כולה בנאדם...ואתן בכלל לא מכירות אותה וכבר אתן קובעות שהיא שטן!!!

למעלה