תראו מה מצאתי!!!

backstreet girl

New member
תראו מה מצאתי!!!

הזמרת אבריל לווין כבר לא מתביישת להודות שהיא הייתה מעריצה ענקית של הדיווה המסובכת מאריה קארי. "היו לי פוסטרים של מאריה קארי בכל החדר" אמרה לווין, "אני לא מתפדחת - למה שאתפדח? היו לי גם פוסטרים של הבאקסטרייט בויז"

NarihS

New member
זה לא משנה את העובדה שהיא עדיין

בנאדם וואנבי מעצבן שמחפש צומי..

sivanick

New member
אבריל היא הבנאדם הכי מעצבן שראיתי

בטלוויזיה...איך בכלל אפשר להעריץ אותה??!!

sivanick

New member
אוי יש לה מוזיקה טובה פה ושם אבל...

מבחינת בנאדם..איך אפשר לאהוב מישהו שיש לו רק דברים שליליים ומגעילים לומר?? הפעם היחידה ששמעתי אותה אומרת משו טוב זה על ג'סיקה סימפסון..היא אמרה שהיא מעריצה את ג'סיקה, גם כן, מצאה לה את מי להעריץ

airgirl

New member
וגמני..../images/Emo13.gif

אבל לפחות היה לה טעם טוף במוזיקה! חח...=)

backstreet girl

New member
כן כתבת טוב!!

אתן יודעות מה..אני מודה שאני אוהבת יותר את המוזיקה שלה(אוהבת... מטורפת על המוזיקה שלה...)!! ואני מודה שזה לא יפה שהיא יורדת על בריטני!!! אבל היא מאוד חמודה!! כאילו..אני יודעת שאני לא אצליח לשכנע אתכן כי כבר גיבשתן דעה וזה אחלה שאתן חושבות אחרת כי לכל אדם יש דעות שונות אבל אני רק רוצה לומר שאני חושבת שהיא שמהרושם שאני שקיבלתי ממנה היא חמודה ואני לא חושבת שהיא עושה פוזות או רוצה צומי!!!

LOVEאמיר

New member
../images/Emo9.gif*שמחה שלא טעיתי*

אממממ... יש לה קצת מבטא מעצבן כזה... של אנגלים... אני לא אוהבת... :/ אבל, לאחרונה נראה לי היא השתפרה אבל בשיר הראשון שהיא הוציא - "מסובך" זה היה ממש קטסטרופה! אני פשוט שונאת ת'מבטא הזה... יש אותו גם למיסטר בין... חחח..

sivanick

New member
היא לא יורדת רק על בריטני היא יורדת

על כולם..וזה מעצבן כבר כאילו גם אם זה מה שהיא באמת חושבת למה היא חושבת שזה צריך לעניין את כולם?! שתעשה את המוזיקה שלה שתסתום אני שונאת אנשים שמנסים להתפרסם רק בגלל הדברים שהם אומרים..כמו שקלי אוסבורן תמיד יורדת על כריסטינה כאילו מה הקטע שלה? אנשים יוצאים מפרופורציות לפעמים ואצל אבריל זה תמיד..פשוט תמיד..ואני גם לא מתה על הקול שלה והמוזיקה שלה זה לא בגלל שאני לא אוהבת אותה כי אני אובייקטיבית באמת, אבל הסגנון שלה לא לטעמי..אבל שיהיה כל אחד והדעות שלו כמו שאמרת רונוש.

LOVEאמיר

New member
נכון אבל...

האמת אני לא שמה דגש על האופי של כל המפורסמים האלה... כאילו אם יש שיר טוב שאני אוהבת, אז אני לא פתאום יפסיק לשמוע אותו אם פתאום יתברר שמי ששר אותו הוא גנב, מסומם, הומו, אהבל וכו'... וחוצמזה, היא בת, אז בכלל מה איכםת לי?! זה לא שאני יתחתן איתה או משהו כזה.. חחחח.. אז שתעשה מה שבראש שלה!!

sivanick

New member
כן זה לא שאני לא אשמע את השירים

שלה בגלל האופי שלה..אני לא שומעת אותם כי אני לא ממש אוהבת את הסגנון שלה, כמו שאמרתי. אבל להעריץ אותה אני ממש לא מסוגלת אולי להקים לה אתר שנאה אני יכולה

למעלה