תקשיבו...

בייס איקנדי ../images/Emo9.gif

לא עשיתי נעליים כי אין בתמונה, והיא לא יצאה משהו אבל לא נורא.. "אוהבת את רוני" אני מקווה שאת יוצאת מפה עם חיוך, ומצטערת על ההשפלה שעברת

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifתני לי להבין משהו-

נניח שהכנו דולי ופתחת הודעה ובלה בלה.. מה הפרוייקט פה?

להכין דולי של רוני

ובלה בלה בלה...
אני אנסה להכין. אבל בלי שמלה... והיא נתנה לי רעיון!!! *סתמו*

GalGul000

New member
נצל"ש ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כי אין לי כוח לאוף, וזה מספיק חשוב ומעצבן בשביל לנצל"ש. גם לכן הפרסומת של סמסונג תקוע על התפוזישי וצריך להכנס ל"פורומים" בשביל להכנס לפורום?!?
זה פאקינג מעצבן.

GalGul000

New member
תקועה* ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo122.gifחבול|

דיי, בנות ../images/Emo4.gif ../images/Emo21.gif

אז אתן לא אוהבות את רוני. היא באה לפה לא כדי להציק לנו, היא לא טרולית. היא סתם מעריצה של רוני דואני (מצטערת, 'סופרסטאר' ממש לא משקף אותה
), כמו שאתן מעריצות של גרין דיי (אל תגידו שלא
). ואם הייתה באה לפה מישהי מפורום יוני בלוך והייתה ומבקשת שתציירי את יוני בלוך לפרוייקט שלהן (נו ראיתי שאתן אוהבות אותו
) הייתן לפחות מנסות לצייר, נכון?
. חוצמזה הגישה הייתה לא ממש נעימה, היינו יכולות פשוט לסרב אבל לא לעשות את זה בדרך מגעילה כמו שאתן עשיתן
ועכשיו הרשו גם לי (נו, היא הלכה
): XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Shusho

New member
לדעתי, אתן פשוט

רעות. וגם אני כמו מיכל ממש מאוכזבת. ממש ממש.

אני לא רעה..../images/Emo10.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני פשוט לא הגבתי, ועשית את הדולי

CoW MiLk

New member
תומכת במה שאמרתן.../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

זה באמת לא יפה.
הילדה באה לכאן עם כוונה טובה, היא לא דרשה מאיתנו ולא רשמה "תכינו דוליז של רוני ותשימו בפורום של רוני!!!!" היא פנתה בנימוס, ואם תשימו לב, בכל הפרוייקטים הבנות לא אומרות "בבקשה, הכינו דולי כזאת וכזאת..." אלא מזמינות אותנו להכין. וזה בדיוק מה שהיא עשתה. לא, היא לא עושה לנו טובה, היא בסך הכל רצתה להכין פעילות בין שני הפורומים. פשוט יכלתן לסרב בנימוס, ולא לצחוק לה בפרצוף, כי היא לא אמורה לנחש אם אנחנו אוהבות את רוני או לא. עכשיו אני אשתוק, כי במילא הפסקתן אבל היה חשוב לי להגיד את זה -.-

CoW MiLk

New member
אה, ואני חייבת להודות,../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

שיכולה לצאת דולי די מגניבה עם התמונות שהיא שמה P:

תודה לך../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo85.gif

נראה לי שאני מפריעה פה לפורום, אני לא אכתוב פה יותר. אני מבקשת סליחה. להתראות!

../images/Emo110.gifאת לא חייבת לצאת..

את יכולה להשאר פה ואפילו ללמוד איך להכין דוליז, ואז ביום מן הימים תוכלי להכין דולי של רוני בעצמך:) ואת לא מפריעה...זה שיש פה אנשים לא בוגרים במיוחד זה לא אשמתך|4u| ואם תשימי תמונה של רוני מהקליפ אדוני, עם החולצה הורודה והתחרה השחורה אני אנסה להכין דולי שלה כי יש לי חשק פתאומי:) אה..ואני חייבת לציין שאני ממש לא אוהבת אז רוני!! ממש ממש לא! (אבל יש לה שם יפהD:)

בנות, מה שמארתן לא היה ממש יפה../images/Emo29.gif

דיברתי עם "אוהבת את רוני" במסרים והיא בן אדם נפלא. היא מאוד מאוד נפגעה
. בואו תראו את השיחה. המסר הראשון(אני שלחתי): הודעה מ: מדוזה משועממת אל: אוהבת את רוני תאריך: 17/07/2005, שעה: 23:01:02 אני מדברת מפורום דוליז. אממ..הבנות בפורום שלנו לא ממש אוהבות את רוני, אבל יש לנו כבוד אליה
. אני ממש ממש ממש מצטערת שחלק מהבנות צחקו על רוני והכל. אבל איי!שתי בנות הכינו דוליז של רוני:] אז את יכולה לבוא לראות. אני ממש ממש מצטערת אם פגענו, צחקנו והעלבנו אתכן באופן אישי. זה לא יקרה יותר:]. המסר השני(היא כתבה): הודעה מ: אוהבת את רוני אל: מדוזה משועממת תאריך: 18/07/2005, שעה: 11:15:43 זה בסדר. אני צריכה לבקש סליחה... אבל לא משנה. תודה בכל מקרה. המסר השלישי(אני כתבתי): הודעה מ: מדוזה משועממת אל: אוהבת את רוני תאריך: 18/07/2005, שעה: 11:40:53 למה את צריכה לבקש סליחה? המסר הרביעי(היא כתבה): הודעה מ: אוהבת את רוני אל: מדוזה משועממת תאריך: 18/07/2005, שעה: 15:48:01 רוב הבנות אמרו שכאילו חייבתי אותם (למרות שאמרתי בצורה הכי עדינה שאני יכולה) נפגעתי מזה, אפילו מאוד, אבל זה לא משנה, זה לא שהבנות האלה חברות שלי, וגם אם עכשיו בא לי לכתוב בפורום הזה, אני לא יכולה, כל הבנות חושבות שאני פאקצה, שאני נוראית. אבל אין מה לעשות! התבגרתי על זה ואני לא בוכה על זה הבנות העליבו אותי? אני לא אשמה! אבל אם הבנות חושבות שאיך שכתבתי, זה כאילו שהן היו חייבות לי משהו, אז לא משנה. בכל זאת תודה
המסר החמישי(אני כתבתי): הודעה מ: מדוזה משועממת אל: אוהבת את רוני תאריך: 18/07/2005, שעה: 15:57:53 אני ממש מצטערת בשם הפורום, הבנות אצלנו לא רעות. המסר השישי(היא כתבה): הודעה מ: אוהבת את רוני אל: מדוזה משועממת תאריך: 18/07/2005, שעה: 16:00:55 בסדר, כלום לא קרה. אני לא אכתוב עוד בפורום הזה והבנות לא יעליבו אותי. המסר השביעי(אני כתבתי): את מוזמנת לכתוב בפורום מתי שבא לך:]. רק בגלל שאת אוהבת רוני זה לא אומר שאת פאקצה או פרחה או כל דבר רע אחר. את בסך הכל בנאדם. ואת מוזמנת לכתוב מתי שבא לך:]. היא עדיין לא ענתה לי. אבל היא נפגעה. וזה היה ממש לא יפה.

אוקי, היא ענתה לי.../images/Emo29.gif

המסר השמיני והאחרון(היא כתבה): הודעה מ: אוהבת את רוני אל: מדוזה משועממת תאריך: 18/07/2005, שעה: 16:22:18 תודה לך, אבל זה כבר בטוח, אות לא חייבת להגיב לי, שום דבר לא ישנה את דעתי.

למעלה