בנות, מה שמארתן לא היה ממש יפה../images/Emo29.gif
דיברתי עם "אוהבת את רוני" במסרים והיא בן אדם נפלא. היא מאוד מאוד נפגעה
. בואו תראו את השיחה.
המסר הראשון(אני שלחתי): הודעה מ: מדוזה משועממת אל: אוהבת את רוני תאריך: 17/07/2005, שעה: 23:01:02 אני מדברת מפורום דוליז. אממ..הבנות בפורום שלנו לא ממש אוהבות את רוני, אבל יש לנו כבוד אליה
. אני ממש ממש ממש מצטערת שחלק מהבנות צחקו על רוני והכל. אבל איי!שתי בנות הכינו דוליז של רוני:] אז את יכולה לבוא לראות. אני ממש ממש מצטערת אם פגענו, צחקנו והעלבנו אתכן באופן אישי. זה לא יקרה יותר:].
המסר השני(היא כתבה): הודעה מ: אוהבת את רוני אל: מדוזה משועממת תאריך: 18/07/2005, שעה: 11:15:43 זה בסדר. אני צריכה לבקש סליחה... אבל לא משנה. תודה בכל מקרה.
המסר השלישי(אני כתבתי): הודעה מ: מדוזה משועממת אל: אוהבת את רוני תאריך: 18/07/2005, שעה: 11:40:53 למה את צריכה לבקש סליחה?
המסר הרביעי(היא כתבה): הודעה מ: אוהבת את רוני אל: מדוזה משועממת תאריך: 18/07/2005, שעה: 15:48:01 רוב הבנות אמרו שכאילו חייבתי אותם (למרות שאמרתי בצורה הכי עדינה שאני יכולה) נפגעתי מזה, אפילו מאוד, אבל זה לא משנה, זה לא שהבנות האלה חברות שלי, וגם אם עכשיו בא לי לכתוב בפורום הזה, אני לא יכולה, כל הבנות חושבות שאני פאקצה, שאני נוראית. אבל אין מה לעשות! התבגרתי על זה ואני לא בוכה על זה הבנות העליבו אותי? אני לא אשמה! אבל אם הבנות חושבות שאיך שכתבתי, זה כאילו שהן היו חייבות לי משהו, אז לא משנה. בכל זאת תודה
המסר החמישי(אני כתבתי): הודעה מ: מדוזה משועממת אל: אוהבת את רוני תאריך: 18/07/2005, שעה: 15:57:53 אני ממש מצטערת בשם הפורום, הבנות אצלנו לא רעות.
המסר השישי(היא כתבה): הודעה מ: אוהבת את רוני אל: מדוזה משועממת תאריך: 18/07/2005, שעה: 16:00:55 בסדר, כלום לא קרה. אני לא אכתוב עוד בפורום הזה והבנות לא יעליבו אותי.
המסר השביעי(אני כתבתי): את מוזמנת לכתוב בפורום מתי שבא לך:]. רק בגלל שאת אוהבת רוני זה לא אומר שאת פאקצה או פרחה או כל דבר רע אחר. את בסך הכל בנאדם. ואת מוזמנת לכתוב מתי שבא לך:]. היא עדיין לא ענתה לי. אבל היא נפגעה. וזה היה ממש לא יפה.