תקשיבו...

תקשיבו...../images/Emo180.gif../images/Emo85.gif

אני רוצה לעשות פרוייקט לפורום רוני. מה זה הפרוייקט ולמה הוא קשור אליכם? תקשיבו, הפרוייקט הזה שאתם בעצם מכינים את רוני בתור בובת דוליז. אני מבקשת ממנהלי הפורום לנעוץ את ההודעה. אני אפתח לזה שרשור בפורום רוני, ואתם מוזמנים להכין, לשים פה, ואחר כך בפורום רוני. אני ישים לכם קצת תמונות שתראו איך רוני נראת (למרות שנראה לי שאתם יודעים)...

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif |:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDD חכי.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif הו, *מצחקקת*

אל תדאגי, אנחנו יודעות מצוין איך רוני'לה נראית XDDDDDDD

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif *מחזיקהאתהבטן*

זה-*צחקוק* א דרים- *צחקוק* ט'ט קומז טרו *נופלתמהכסא* *מתגלגלתעלהרצפה* *נחנקתמצחוק* סליחה, ליאור.
אנחנו פשוט לא מטורפות פה על רוני.
*חוזרתלהתגלגלעלהרצפה* XD

*מכורה*../images/Emo79.gif איי אם לאקי,יו אר לאקי,היז איז לאקי ווי אול לאקי../images/Emo70.gifחעחעחעחעחעחעחעחעחע *ההתמכרות*

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifכאילו אנחנו צריכות לצייר

פאקצה מזייפת? לא תודה,את הכישרון שלנו לא מבזבזים על זה :|

Science Fiction

New member
*מזילה דמעה* ../images/Emo119.gif

חלום חיי התגשם! מאז ומתמיד רציתי שפאקצה ראנדומאלית תבוא ותפקוד עליי לצייר פאקצה ראנדומאלית אחרת! תודה לך, פאקצה יקרה, על שנתת לחיי משמעות.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif בלעכס../images/Emo122.gif

אני לא 'צה להיות כלבה. |: אתן משפיעות עליי לרעה
פעם הייתי אחת מהן! *מצביעהבציפורנייםמרוחותבוורוד-בזוקהעלחברותפורוםרוני* נוסטלגיה. ואני, כלבה שכמוני, חרפה לאבותיי. [פקאצותיי וזה.
]

DafnOosh1

New member
../images/Emo12.gif

אז את היית אחת מהפאקצונים הקדומים ביותר, שהשתנו במהלך האבולוציה! *______*

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אהא.

ועכשיו בגלל השיבושים ב.. אהה טמפרטורה! כן, טמפרטורה, אני חצי פקאצה חצי... טוב, אני אגלה מתישהו.

למעלה