תקשיבו...

אתן ממש רעות../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

בסדר, אתן לא אוהבות את רוני, וגם אני לא, ולגיטימי שלא תרצו להכין דולי על פי הזמנה. אבל למה להגיב בצורה מזלזלת?

אולי תרגעו?..

היא באה ומציעה לכן משהו.. ואתן כולכן צוחקות לה בפנים. ואם מישהי הייתה מביאה לכן תמונה של רוני בתור השראה לא הייתה לכן בעיה, נכון? תחשבו על זה :/ היא בסה"כ באה להציע משהו

כן..

אמנם כמה קצת הגזימו, אבל היא באה ופקדה עלינו להכין דוליז. היא לאביקשה. יש הבדל.

אבל כשהיא הבינה שאתן לא

מעוניינות במיוחד היא אמרה סליחה ולהתראות. והיא לא פקדה היא אמרה.. זה לא שהיא מכריחה.. היא מציעה לכן לעשות דולי של רוני, להשתתף בפרויקט הזה.. אז די כבר.. אתן לא רוצות אז פשוט תגידו שאתן לא מעוניינות וזהו..

אהם..

היא -אמרה-. אכן. אבל עדיין יש הבדל בין זה לבין לומר: בבקשה. מילת הקסמים. והן יכלו לומר שהן לא מעוניינות וזהו, אבל שמישו בא ואומר לך "אני מציעה לכן לעשות לי דולי" כאילו היא עושה לך טובה בעצם זה שמציעה לך משו, זה.. גורם לגישה אגרסיבית במקצת.

The Evil Fairy

New member
ממש לא מבינה..../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

איפה היא פקדה.. לא אומרים "אתן מוזמנות בבקשה".. ו"אתן מוזמנות" זה בהחלט מספיק מנומס. צאו מזה.

כן, זה מנומס

אבל האופן שהיא אמרה את זה, היה בצד היותר מרגיז/מעליב של הנימוס. וד"א, אני לא הייתי בין אלו שצחקו עליה או משו... אמרתי את מה שאמרתי לרותם, משום שהן הגיבו לחברת-פורום רוני בצורה כזו, לא בגלל שהן רעות. אלא משום שאיך שהיא אמרה את זה, זה אמנם היה בנימוס, אבל המילים שבחרה.. היו מעט חסרות טקט. חצופות [לא מצאתי מילה אחרת], בשביל מי שבא מפורום אחר ומבקש מחברי הפורום הנ"ל לעשות משהו. אתן כמה דוגמות, ואסביר למה: היה הרבה יותר ידידותיות פה אם הייתה משתמשת במילה "בבקשה". כי זה שהיא מציעה לנו לעשות משהו שאנחנו משקיעות בו מאוד, ושהיא לא תעשה למען זה כמעט כלום. זה לא שהיא מציעה לנו עסקה מפתה כזו או משו P:::: "אני רוצה לעשות פרוייקט לפורום רוני" אם היא רק הייתה משנה קצת את המשפט ל-"אני מבקשת ממכם לצייר לפורום רוני כמה דוליז של רוני, אם תסכימו", היה גורם לגישה *הרבה* יותר ידידותית. מצטערת אם אני נשמעת תוקפנית או ביקורתית, ומקווה שהסברתי את דעתי. [מילים רציניות זה לא אני |:]

אבל לשם הבהרה-

לא חושבת שזה תומך בזה שצחקו עליה כל כך... פשוט אני הסברתי למה הגיבו לה ככה.. בכולופן, מצטערת...

PinK inK

New member
אני מבינה אותך.

וזה באמת נותן הרגשה כזאת שהיא באה לדרוש מאיתנו. אבל זה לא נותן לנו זכות לרדת עליה ועל רוני.

למעלה