תקני-בטיחות לנשק

Bahadur

New member
!Nagh ra nias

We of the Khazad-Nhaz roleplay every wound, cut,bruise and scrape. And most certianly every death. We show the utmost respect to the weapons with which we are faced but we do not fear death. It is the will of Oppagen and to die in battle is a worthy honor

Paralax

New member
תקן אחיד

אני, אישית, בעד תקן אחיד. בRים שבהם הייתי והיתה גמישות בנשק שניתן היה להביא היו טעויות. אם מותר להביא נשקים לא מרופדים אז גם הנשקים המרופדים יזכו ל"הקלה" של התקנים לטובת מראה יפה יותר - וזה לא טוב. אני אבוא לR עם חרבות עץ - אבל אני לא אשתמש בהם. אני פשוט לא סומך על עצמי מספיק בעניין של להניף מקל על אדם אחר. אולי אני פשוט צריך אימון.

עומר כץ

New member
נקודות למחשבה

בצורה הכי פשוטה (אבולוציה) תחשוב עלי תחשוב עלי עם חרב תחשוב עלי עם חרב עץ תחשוב עלי עם חרב עץ באורך 150 ס"מ

Mongarele

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo63.gif../images/Emo59.gif

asshole

New member
עומר כץ? עם חרב עץ!?! לא לא לא!!!

יש חוק מיוחד לעומר כץ! (לפחות אצלי). 70 ס"מ ריפוד!!! עומר...מת עליך...מתי הולכים להרוג צבאות בRים?(אני אתה וכמובן ההוביט שלנו) AlN0thin

but

New member
רגע רגע!

עומר? הוא לא יודע במקרה להכין חרבות מלאטקס? זה הדבר הכי אלגנטי, וזה פחות כואב מעץ (למרות שלטעמי האישי, זה יותר כואב מספוג).

Zigmar

New member
לכל מי שאוהב חרבות ואמנות ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

הסתכלתי אתמול סרט Kenshin (Samurai X) o ופשות לא היתי יכול לא לספר למישהו! לכן עשיתי במה "סקרינים": http://zigmar.hotbox.ru/kenshin.html

Lielle swift

New member
תקובה מקוצרת

הי אושר, 1. יש להחליט על תקן יחיד בכל משחק:- או משחק ריאליסטי יותר - עם נשקי עץ המחייב את אלה המעוניינים לשחק לוחמים להיות לוחמים מאומנים בקפידה גם במציאות, או פחות ריאליסטי, המאפשר נשקי נקניקיה, ומתמקד בצד המשחקי של המשחק. משחק כזה נותן הזדמנות גם ללא מיומנים לשחק לוחמים ליום אחד. 2. שוב, שחקנים שמעניין אותם לשחק ולאו דוקא להלחם, המוכנים להתפשר על ריאליסטיות, יכולים להגיע עד קרבות פנטומימה או קרבות על ניר. יש לבדוק מה רוצים רוב השחקנים באותו משחק. 3. בענין לשים חרב בראש - ודאי שלא. אני מסכימה שעצם הפעילות הפיסית מוסיפה ריאליסטיות ואוירה, אך שחקן מתחיל צריך מהר מאוד ללמוד שלחימה דוקא מפחיתה את אמינות הדמות שלו. במקום להלחם בהתאם לתכונות הדמות (לדוגמא: בורגול האיום, לוחם ברברי מנוסה) הוא נלחם בהתאם ליכולותיו כשחקן (דני לוי, בן 14, רואה פעם ראשונה בחיים חרב). שחקן מנוסה (שאיננו לוחם מנוסה) ינסה להתחמק מלחימה וישאף הנאה דוקא ממשחק הדמות בנסיון לא להגיע למצבים מביכים כאלה. מי שרוצה להיות ראליסט עד הסוף יתאמן בקביעות בנשק מקצועי *במציאות* ע"מ לשפר את משחק הדמות שלו, או, בפשטות, ישחק דמות לא לוחמת. 4. אני מקווה שכולם מבינים ש"אימון" כאן משמעו ללמוד כיצד *לא* לגרום נזק ליריב, ולהרויח מהצד גם הצצה אל אומנות הסיוף כמובן. אין להרשות לשחקנים שישנה סכנה שיפגעו באמת ביריבם להכנס אל שטח המשחק. אין הבדל אם זה משחק בחרבות עץ או בחרבות מרופדות. 5. כיצד לאכוף את בטיחות הנשק? שהמומחים יחליטו. אין לי הרבה מה להציע בנושא. יום טוב וד"ש לתוכיים. איה J.R

Lielle swift

New member
המילה תקובה

שרשי המילה "תקובה" התגלו בסוף המאה ה-18 ע"י ארכאולוג בריטי שחקר את התרבות החיוית הקדומה. לפי ממצאיו העלו חוקרים מאוחרים יותר השערות מספר הנוגעות למשמעותה, בינהן: נוצת זנב אמצעית מזנבו של עוף צבעוני עתיק; אבן הכת של המאכלת החיוית הטקסית; וצורה משובשת של המילה "תגובה" אותה ניתן למצוא עד היום בעברית המודרנית. Sorry J.R

רק לשם בהירות -

אם אני מבין נכון מההצעה לקבוע את תקני הנשק באופן השונה ממשחק למשחק בהתאם לקהל היעד, אז למעשה את תומכת בשני תקנים שונים, כאשר בכל משחק יופעל תקן אחיד?

asshole

New member
חרבות עץ-ניסיון

בתחילת ה "R"ים ה"ישראלים" היו חרבות עץ. אני לא אתחיל להיכנב לפרטים אבל יש יותר מ"זה כואב" בלמה לא! רק נקודה קטנה אחת ללמה באמת לא: לא לכולם יש את הזמן(יכולת) להתאמן בלחימה ושליטה על נשק! ישנם עוד המון סיבות למה לאץ מי שרוצה עוד סיבות שיפנה לאחד ה"אלדרים" שהיו בגיבעת האירוסים.(בהצלחה זה לא קל). ואושר, אל תזיין פה את השכל על "זה לא מסוכן" , אני עבדתי איתך המון ואתה יודע טוב מאוד למה לא! דרך אגב רדגסט הקטן אם אתה תמחוק את ההודעה הזאת אני נותן את התוכים שלך לנחש שלי! AllN0thin

למעלה