תקני-בטיחות לנשק

Varkong

New member
אולי באמת נוריד קצת את הזמן?

אני באמת מתחיל לחשוב ש 6000 שנה הם המון זמן... אולי נקצר את זה, כך שיהיו פחוט מ 120 דורות של אנשים?

או, אל תתעצל לכתוב הסטוריה...

כמובן שזו רק המלצה, ואתה רשאי לפעול בכל קנה מידה שתוכל לרכז ושיבחרו חברי-המחוז שלך. אתם תעשו - מה שבא לכם

Varkong

New member
*משתעל*

כן כן... אני בלי בעיה כותב על 600 דורות!! זה לא משנה כמה זמן זה יהייה.. אפשר להכסים את אותה כמות היסטוריה גם ביום אחד.

אמרתי לך לכתוב בעצמך?

כל שתצטרך הוא ליצור צוותי-תיאום בין הקבוצות השונות, ולרכז את כל מה שנכתב בצוותים האלה. זה הרבה פחות קשה ממה שזה נראה. קחו בחשבון, שכעת עובדים על העולם כ-60 מוחות ברמות שונות של חשיבה, והמספר הולך וגדל - בעזרת כולכם כמובן. הרי טבעי שיווצרו צוותי תיאום. מה שנוצר אצלכם הוא דבר יפה, אז קדמו את זה הלאה.

5נדב

New member
ספוג

לדעתי חרבות נקניקייה הם הכי טובות. הם קלות, מהירות, והכי חשוב לא כואבות. אולי אני משוחד, כי משום מה לחברות עץ יש נטייה להיכנס לי בראש, שוב ושוב. עברתי כבר פנס בעין, מכה שתודות לליפה שהייתה לי בזמנו עברה בשלום, ועכשיו יש לי נפיחות מעל הגבה. הכל בגלל חרבות עץ. אז מה אם הם מכוערות, אז נצטרך להפעיל את הדימיון עוד קצת, יש דברים ששווים את זה.

Zigmar

New member
do not agree

.I do not like "sausage" swords because they look awefuly and TOO light Nadav, I think most of the hits you´r telling about is just because you´re used to sausage swords and therefore your defence is poor developed. o I do not mind soft swords in games (until they look good) but I think pepole should practice more with wooden swords to develop their skill (especially defence). o Another thing - people used to soft sword usually do not only have poor defence, but also do not controlling their weapons well, so if they take wooden sword it is usually turns very traumatic :) o

Mongarele

New member
No wooden swords

From now on I hope to see more (most) games having insurance, legal backing and the intervention of the “Amuta”. I would also like to see these games open to minors (under 16). Wooden weapons and these things simply don’t go together. A wooden weapon in the hands of a trained swordsman who has passed safety tests is very, very safe. A properly designed soft weapon in the hands of an unskilled warrior or a maniac is almost completely safe. Painful but safe. I doesn’t matter how much I trust the people who wield wooden swords, human error is always a painfully present reality. There are many other reason why I dislike wooden weapons but they are all debatable: Safety and the law however are not.

פדמירדן

New member
נישקי ספוג!!

אני לחלוטין לא מתכוון לנקניקיות קרב אלה לנשקים מעוצבים העשויים ברמה אינו ערך חרבות ריוונדל(שאותם יצא לי מאוד במקרה להכין). נשק ספוג יכול להיות יפיפה בדיוק אם לא יותר מחרבות עץ. היתרון הנוסף והברור ביותר הוא שאתה יכול לחטוף מכות כמעט בכל מקום בגוף(לגברים אזור החגורה וקצת מטא עדיין כואב לא משנה במה תשתמשו) אבל אנשים שימו לב נילחמתי עם שני הסוגים ובספוג פשוט יותר נהנתי. הסיבה הבסיסית שאני מתנגד לעץ הוא הכאב המרגיז עד טרוף באצבעות הידיים

האצבעות זו הבעייה? תילחם עם כפפות.

אני בכוונה פרובוקטיבי. אי רוצה דיון ער בנושא.

סילבן

New member
כפפות אגרוף?

איך כפפות בעובי מספר מ"מ יגנו על אצבעותיך ממכת חרב חדה במשל מספר ק"ג?

Zigmar

New member
בכיף!

במיוחד אם זה כפפות עור או\ו אם משהוא כשה מודבר\מחובר עלהם. אבל אני אישית לא אוהב כפפות. הם מפריעם קצת "להרגיש" את הנשק.

סילבן

New member
יש כאן משהו מפוקפק...

משחק חי, כשמו כן הוא, אבל אין להגזים! כלומר, איננו רוצים להפצע כמו הלוחמים בעולמות הפנטסיה "האמיתיים", בשביל זה יש משחק תפקידים. לכן, איני רואה כל צורך ביצירת סבל גופני!

חבר´ה, זה לגיטימי שנחשוב אחרת

חבר´ה, זה לגיטימי שנחשוב אחרת. לא ניתן להסכים על נוסחה אחת. התוצאה של הסכמה כזו היא - טוטליטאריות - ומשמעותה איבוד היחוד של הפרט, או לחליפין - מרד. בדיוק בגלל ´הדבר-הבא´ נבנה בצורה שתאפשר בו-זמנית את כל סגנונות המשחק וצורות המשחק האפשריות. רוצה ראליזציה? הצטרף לקבוצות שחורטות ראליזציה ותפאורה מושקרעת עכל דגלן. רוצה קרבות? הצטרף לקבוצות לוחמות בעליל. רוצה נשקי עץ? הצטרף למחוזות בהן נשק עץ יהיה דומיננטי. לא רוצה נשקי עץ? הצטרף למחוזותץ בהן נשקי עץ אסורים. הרעיון הוא - הצטרף לאנשים שמשחקיעם כמוך, בעוד ששש פעמים בשנה, נפגשים כוווולם באתר משחק אחד, ומשחקים יחד - כולל בעלי קבוצות Table-Top שמחשקות באותו עולם, וכולל עוד הרבה תוספות מעניינות אחרות. כפי שאמרתי, היעד המגאלומאני שלי למשחק הסיום - לארח קבוצה של שחקנים מארץ אחרת. ´הדבר-הבא´ - עולם חובק עולם!

סילבן

New member
אבל אני מדבר על המפגשים הגדולים

בהם יש חוק אחד לגבי נשק, לא?

בעיקרון - וכרגע - לא.

מכיוון שיהיו מחוזות המאופיינים על פי שאיפותיהם של שחקניה, ועל פי אופי המשחק של השחקנים, כל מחוז שומר על הצביון שלו, ואופי המחק שלו. מכיון שהמחוזות לא נלחמים זה בזה באופן מוכרז (אם כי תיתכן מלחמה בין שתי מדינות ממחוזות שונים), אין זו בעייה. המשחק הוא משחק מבוסס Role-Play, בו כל קבוצה נאבקת לשמור ולהעצים, או לפחות לשמר את תרבותה וצביונה, הקרבות מתוכננים להיות בו רקע, או ´תפאורה´ לכל הנאמר על שולחנות הדיונים בין המעצמות האימפריליסטיות, ובין מדינות החסות השונות המרכיבות אמפריה. זה המצב כרגע לפי התכנון. בה במידה - אם יהיה קונצנזוס ברור לתקן נשק אחיד - זה מה שיהיה. במקרה הגרוע, שאתה לא רוצה לפגוש נשקי עץ, תדאג לכך שבמחוז בו תשחק נשקי עץ יהיו לא חוקיים, ומערכת החוקים הכללית תגבה את זה. מיותר לציין, שצריך גם סיפור ל-למה מבני המחוז הזה יכולים לצאת החוצה, אך לא כל בן-מחוז אחר יוכל להכנס...

סילבן

New member
אני תומך!!!

לדעתי הרעיון של תקני נשק המותאמים בנפרד לכל אזור הוא גאוני, כי הוא יאפשר את משחק התפקידים האיכותי ביותר בכל אזור ואזור, ללא מעצורים.

סילבן

New member
לא, אנחנו מדברים על יצירת.

לומר שעל הלוחמים ללבוש שיריון אמיתי וכך יגנו על עצמם מפציעות אמיתיות זה מגוחך, כי כולנו יודעים עד כמה היו תכופות וקשות הפציעות בקרבות ימי-ביניימים. זה כאילו שבלארפ עתידני תשתמש באקדח אמיתי ותגיד לי:"תחבוש קסדה ותעטה אפוד מגן כדי שלא תפגע, כך באמת עושים".

vekcna

New member
סדנת נשקי ספוג

אני מוכן לארוך סדנה ללימוד הדור הצעיר את תורת יצור נשקי ספוג (שנראים טוב!). אז אם יש עניין בדבר ניתן להסיג אותי ב[email protected]

למעלה