אך בשל הדמוקרטיה הייצוגית
הממשלה והלשכה בעצם מייצגים את רצון העם. במידה והעם לא תומך בהם, העם יכול להחליפם במערכות הבחירות. ובשל כך, בדרך עקיפה למדי, אך עדיין מקושרת, הרכב בית המשפט העליון מייצג את רצון העם. כך שלא ה11 איש הללו קובעים מה המוסר של "הנורמה", אלא מדינה שלמה. ומידה והרכב בית המשפט העליון היה מורכב מרבנים, אזי זה היה מייצג גם אז את הרצון של העם, ובגלל "עול" הדמוקרטיה הייתי נאלץ לקבל זאת כחוק. הייתי נאבק לשנות זאת כמו שאני מנסה לשנות חוקים רבים, אך בדרכים דמוקרטיות וחוקיות. ובעצם עניתי על השאלה השניה בלי לשם לב עוד בשאלה הראשונה....אז כן, הייתי מקבל זאת כחוק, ומנסה לשנותו...האם הייתי מסכים איתו-קרוב לוודאי שלא, כמו שאתה לא חייב להסכים לזה, אך עליך לקבל את זה כחוק. ולשלישית-עבירה קלה היא עדיין עבירה.... התנגדות למעצר, על אף השם, ואת זה אני יודע בוודאות(מקרה שעבר חבר שלי), לא חייבת לכלול מעצר....אפילו אם השוטר ניסה לתפוס אותך ולהזיז אותך למקום מסויים, והתנגדת, זה נחשב התנגדות למעצר.... אולי הסגת גבול זה לא השם המתאים לעבירה. התכוונתי שאסור היה לכם להכנס לשם ע"פ חוק ועדיין נכנסתם. לא יודע השם הרישמי של העבירה. לגבי תקיפת כוחות הביטחון-לא מדוייק. באתם כ"המון", והרבה ממעשי ה"המון" הז מושלכים על חבריהם (תרתי משמע, שכן הרגע ראיתי הוכחה לזה שאפי איתם נפגע בראש לא מסוס אלא מאבן שכנראה הושלכה ע"י מתנחל אחר...).