תקיפת צוותי מד"א!!!

אבל, ולצערי,

המצב לא ככה.... אתה לא יכול לדרוש שמסקנות של וועידה מסויימת יהיו מחייבות, כאשר אם הם לא יהיו לרוחך, מבחינתך הם מבוטלות.... יש להחליט מראש- האם מסקנות החקירה יהיו מחייבות או לא.....

Vrock

New member
ובוודאי שאתה טועה פה.

אני יכול לדרוש מסקנות הוגנות וצודקות. אם אני אחליט שהן לא מחייבות, אין פיקוח על המשטרה ונשארה לנו רק מלחמת אזרחים. אם אני אחליט שהן מחייבות בהכרח, מח"ש יכולה להגיד לי שהאלימות המשטרתית הייתה מוצדקת לנוכח השימוש המוגזם של המתנחלים בפילים ורודים מעופפים ושרוב הפציעות של המתנגדים נגרמו מעדר משתולל של פיקוסים.

אכן מותר לך לדרוש מסקנות אחרות, אך

כמו כן חובה עליך לקבל גם את מסקנות החקירה הנוכחית כפעילים כעת.

Vrock

New member
אני מעדיף מדינת צדק על מדינת חוק

אין משמעות לחוק בלי צדק. אם יהיה חוק שכולנו חייבים ללבוש כובע מגבינה? זה מיותר וטיפשי ויש לוותר על זה. חוק חייב לחפוף במידת האפשר לצדק. שנית, אנחנו באמת לא מדינת צדק. לא ועדת חקירה ולא בטיח. אולמרט מכסה את התחת של עצמו. 100% חוקי, ספק מוסרי.

גם אני.....

אך לא כך המצב. למרות שאני לא כ"כ בטוח שיהיה אפשרי לקיים מדינה כזאת ללא חוק, אבל עזוב. המטרה שלי היא להפוך את המדינה הזאת לכמה שיותר מוסרית. ולכן אני לא יכול לעבור בשביל זה על חוקים, גם אם הם נראים בעיני לא מוסריים.

Vrock

New member
איך זה מסתדר?

אם משהו אינו מוסרי, ואתה אדם מוסרי-אסור לך לקיים אותו.

toxic2004

New member
קל וחומר

אם אתה איש ציבור שוטר שאמור להגן ולא להכות ילדים. עם כל הכבוד לחוק זה פשע! לא חוק! זה עבירה על החוק

מי אמר שאני אקיים אותו?

בילבלנו קצת.... לדוגמא עמונה-נגיד אני הייתי במקומך, והחוק הזה שאומר שאסור לי להכנס לשם נראה לי לא מוסרי....אבל מה-אני מאמין שצריכה להיות חברה מוסרית-וחברה כזאת צריכה להיות שומרת חוק, ושעבירה על החוק היא גם לא מוסרית, ועל כן אני לא אעבור על החוק, ואנסה כמה שאני יכול להשפיע לשינוי החוק הנ"ל בדרכים חוקיות.

Vrock

New member
אוקיי, ואם החוק אומר שחייבים לדחוף

זקנות כל פעם שאתה רואה אותן? אני גם רוצה חבר שומרת חוק, אבל אני מעוניין שהחוק יהיה מוסרי. אין טעם בחוק בלי מוסר כמו שאין טעם במוסר בלי חוק.

חוק שכזה לא יוכל להחקק

שכן ישנם חוקים המונעים חקיקת חוקים מסוג זה. ואולי אין טעם בחוק זה, אך יש טעם לקיימו, שכן כל עבירה על חוק דינה למעשה פגיעה בדמוקרטיה....

toxic2004

New member
ואיי

ואיך קוראים לחסימת אוטובוסים להפגנה? אם אתה זוכר את זה אני מקווה.

היה חוק שקובע כי אסור בכל מקרה

להכניס אף אוטובוס לאף הפגנה בכל מקום בארץ? ועל איזה הפגנה אתה מדבר? ה"הפגנה" אשר הייתה בעמונה? אז בוא אני אגיד לך משהו, ההפגנה ההיא הייתה הפגנה לא חוקית. לא היה להם סיבה להכניס את האוטובוס. לא חוסמים זאת סתם. או שיש סיבה, אולי ביטחונית, או לוגיסטית, אולי אנא עראף, לא יודע מה, שאתה פשוט לא יודע אותה, או למקרה הספציפי הזה זה היה מעשה לא חוקי של שוטר מסויים ואותו שוטר יענש, שכן חקירות מח"ש מתקיימות כל הזמן, וגם על מקרים כאלו.... המקרים היחידים שמח"ש לא מתפקד בהם באופן יעיל זה באלימות המשטרה במגרשים, אבל גם זה רק בגלל חוק אבו וילן אשר נותן כח כמעט אבסולוטי לשוטרים שם.

SensaiToro

New member
איזה רגשי נחיתות

ברגע שאתה מגדיר את עצמך כ"שנוא", אתה הופך שנוא. לאף אחד אין בעיה אישית איתך או עם כל מתנחל אחר רק בגלל עצם היותו "מתנחל".

yochay 2

New member
אז תאמיני שיש..

יש אנשים ששונאים מתנחלים בהיותם מתנחלים תראי סק בידיעות אחרונות 60 ומשו אחוז של שמאלנים שונאים מתנחלים ורק בגלל שהם "מתנחלים"

למעלה