תקיפת צוותי מד"א!!!

אך הסקרים מייצגים יותר טוב את

דעת הקהל מאשר דיברים עם אנשים שונים....הרבה אנשים שאני מכיר אומרים שצריך לשלול את האזרחות למתנחלים, אז אם פתאום אני רואה סקר שאומר ש90 אחוז טוענים זאת, אני צריך להאמין לו ע"פ ההגיון שלך?

זה תלוי

אם אתה מסתובב בחברה הומוגנית אז לא אתה לא צריך להאמין, אבל אם אתה מסתובב בחברה הטרוגנית אז תאמין.

אך גם אם אתה מסתובב הטרוגנית,

הסקר קצת יותר מבוסס מהכרויות שלך עם אנשים. שנינו יכולים להסתובב בחברה הטרוגנמית, ולהגיע למסקנות שונות לחלוטין.

סלוניק

New member
כמו שאתה שונא ערבים, לא?

למרות שהשנאה שלך מוגדרת כ"גזענות" בעוד שהאיבה למתנחלים נובעת מכורח עמדה פוליטית.

Vrock

New member
לא מדוייק בכלל.

אנשים מודים בזה בגלוי ללא כל בעייה.

קקטוסץ

New member
אתה מופתע?

לא פעם ולא פעמיים יצא לי להגיע לבתים של פצועים או חולים ולהרגיש סכנה ממשית. במקרים לא מעטים טלטלו לנו את האמבולנס, זרקו עלינו אבנים או תקפו אותנו מילולית ואף פיזית. באחת הפעמים שוטר דחף אותי בזמן טיפול באישה בהריון. האלימות כלפי צוותי מד"א מתרחשת ביום-יום ומושתקת שוב ושוב.

קקטוסץ

New member
והכי חשוב

אני מאחלת לך רפואה שלמה ומקווה שהנושא לא רק ייבדק, אלא גם יטופל.

ופה אתה בוחר שהחוק מתאים לך אז

יש לציית לו? תחליט- או שמבחינת החוק מחייב, ואז תאמין בו ותפעל לפיו, או שהוא לא מתאים לך, ואז אל תדרוש מאחרים שיצייתו לחוק.

שתכיר בעובדה שאתה חי

במדינת חוק דמוקרטית. במדינה כזאת אתה לא יכול לעשות ולהגיד כל מה שב לך.

toxic2004

New member
במדינת חוק החוק לא נוטה רק לכיוון 1

פה זה מדינת חוק? כשרוצים החוק מופעל כנגד המתיישבים? מה זה? זה הדמוקרטיה? זה דיקטטורה. זה פשע. פושע קטן עובר על החוק. פושע בינוני יודע לעקוף את החוק. פושע גדול עושה את פשעיו באמצעות החוק. תתמודד עם זה. לילה טוב. חלומות נעימים. מקווה לחזור מחר!

בדמוקרטיה החוק נוטה לדעת הרוב.

(כמובן בגבול מסויים) אם החוק פונה לכיוון מסויים, זה הכיוון של רוב העם. כן, החוק מופעל כנגד המתנחלים במקרה והם עוברים על החוק. זה הדמקורטיה. החוק חל על כולם. להפך-אם זה לא היה חל עליהם זה היה דיקטטורה. אולי לפי כמה מחוקי התנ"ך זה פשע, אבל אנחנו לא חיים במדינת הלכה כמו שאמרתי.... "פושע גדול עושה את פשעיו באמצעות החוק". שטויות. אם זה חוקי-אין זה פשע.

toxic2004

New member
בטח.

גם לרצוח יהודים זה לא פשע. וגם הרוב אמר לשרון לא להתנתקות הרוב במרכז שהוא הקובע בזמן שהוא רה``מ והוא שם ז על זה ולא הסכים למשעל עם וכל ההצעות. לכן הוא משלם על זה בהדסה. ואולמרט לא לומד לקח

Vrock

New member
שתי בעיות-

1.גבול מסויים. מי קובע? 2.זה לא בהכרח נכון. זה נכון רק בדמוקרטיה ישירה כפוייה. זה רק ייצוגי, וזה בסדר כשהחוקים קטנים או כשהם הולמים את המצע. כשלא-אז זה לא מתאים.

למעלה