מה קרה אין פה הרבה תגובות? אם זה היה מתנחלים שמרביצים לאנשי מד"א.. 239823948 תגובות היו פה.. אבל זה לא מתנחלים.. אז אין.. פאק אני לא מאמיןןן למה שאני רושם... שיהודי ישנא מתנחל.. שישנא יהודים אחרים.. לא ניכנס לי לראש העיקר אותם האנשים קוראים לעצמם "יפי הנפש".. אולי חולי נפש
שמעת מתנחלים אז קפצת מייד? ומה עם אלימות כלפי צוותי מד"א ביום-יום? ומה עם אלימות כלפי רופאים? כמה מקרים של שוטרים שמרביצים לחובשים/פרמדיקים/מתנדבים מרחשים, אתה יודע? כמה מקרים שבהם בני משפחה אלימים כלפי הצוותים קורים, אתה יודע? למה אז לא נשאת קול זעקה?
שנית, אני לא שולטת במזג האוויר, בשער הדולר ובתגובות של החבר'ה פה. חבל מאוד שהדיון בנושא כ"כ עקרוני יתרכז במדוע אין או יש הרבה תגובות. ההתלהמות שלו מיותרת וטיפשית והצדקנות שלו מזויפת. אם אתה רואה בהודעה שלי שינוי נושא ולא תגובה עניינית לדבריו אז אתה אידיוט.
הוא ששוטרים הכו ללא רחמים בלי חשבון וללא לב יהודי גם את אנשי מד"א אני במקומם הייתי עוזב את המקום ושיסתדרו לבד. למה את יורדת לרמה אישית? את לא רוצה שאני יגיד שאת שמאלנית מאנייקית פושעת וחולת נפש נכון? אז למה?
ההודעה שלי דווקא דיברה על זה שהוא צבוע והצדקנות שלו מיותרת. האלימות כלפי צוותי מד"א קיימת כל יום. האם עליהם לא לטפל ולעזוב פצועים וחולים? אתה בעצם אומר שמבחינתך עדיף שהמנתחלים היו נשארים ללא טיפול רפואי בשטח? איפה הלב היהודי שלך? אז כמה טוב שאתה לא במד"א. יש דברים נעלים יותר ואחד מהם הוא טיפול גם בתנאי שטח קשים. אתה לא אידיוט. סליחתי. אמרתי את זה רק כי אני פושעת וחולת נפש.
המקרה נורא. אם אכן כך המקרה, אני מגנה בכל צורה. אך מה קשור כמה תגובות יש....? אתם צריכים אישור לזה שאנחנו חושבם שהחוק מחייב ושמי שעובר על החוק צריך להענש? מקרים כאלו קורים לצערי מידי יום, ויש לטפל בכולם. מרוצה?
האלימות המשטרתית הייתה בבירור מופרזת בחלק מהמקרים. אם מח"ש תודה בזה ותנקוט בצעדים המתאימים, זה בסדר. תלוי בחומרת הצעדים. אם מח"ש לא תודה באלימות, אז זה לא שווה כלום. למעשה, זה אפילו יותר גרוע.