תפתחי את הרגליים,

Rinattt

New member
אם אתה כל כך רוצה להודות לי אז אולי

אם אפשר שלח מסר למנהלת שתמחק הודעה כאן של "אמת לאמיתה" כי הוא כתב באופן אישי בכדי לפגוע במשתתף בפורום. כאילו אם אתה למען הצדק? אז עד הסוף!!! צדק צדק תרדוף
נווווו... מחכה לראות איך אתה מתלהם על הודעות פוגעות ואישיות גם כשהם לא מופנות אלייך, ואף מפריעות לדיון שלך.

אא ניר

New member
מה ? את בתיבת המסרים שלי ?

מה זה עיניינך מה אני כותב למנהלת ? מה את יודעת ? ואם כבר בקשת, אז תדעי שבקשתי לשקול אפשרות של מחיקת כל ההודעות שלא קשורות לנושא, באופן חריג, בשל חשיבותו. סתם שתדעי.

Rinattt

New member
ממש לא,

תיבת המסרים שלי [הצנועה כי אין לי הרבה מסרים
] מספיקה לי ולמה אתה תוקף? לא אמרתי שזה עינייני, הערתי בדרך אגב שאם כבר אז כבר אז תחסוך ממני את הבלה בלה שלך של מה אני יודעת ומה זה עינייני כי ברור לך שאני לא יודעת מה קורה שם אצלך. יכלת רק לציין את סוף התגובה שלך, היא הרבה יותר נעימה.

Rinattt

New member
במיוחד

השיר שציינת... מכבד בהחלט, את כל נשות ישראל, אותי אותה את אמא שלך שלי ושלה גם מכבד מאוד!!!

אא ניר

New member
הפתעת אותי..

"מאמי יה מאמי תפתחי את הרגליים, לשבעה מדוכאים, שבעה פלסטינאים..." לקוח ממופע רוק, מהחשובים שעלו בארץ. ואללה הפתעת אותי...

Rinattt

New member
סולחת

אתה קראת משהו אחר אני קראתי משהו אחר כשבעצם שנינו קראנו את אותו השיר לומשנה, דיעות שונות תמיד היו תמיד יהיו, וכל אחד והבנת הנקרא שלו. שב"ש מותק

שירלי6

New member
ניר

בנשימה אחת כתבת על שירות מילואים (בערב בו אנו קוברים את אלה ששרתו במילואים) ועל הורדת זבל. מכובד בעיניך? הרי הציניות והזלזול שבה ציטטת את "שיר האונס" זועקת ממך. באמת הצלחת להתדיין? הצלחת להעביר את התחושות שלך? רק הרצפה עקומה? הדרך..לפעמים חשובה לא פחות מהמטרה.

אא ניר

New member
אנחנו קוברים בגללם. לא בגללי. לא ?

הסגנון שלי, הוא הסגנון שלי. הציניות שלי היא שלי. הסאטירה גם היא שלי. שמור לך הזכות לא להבין ולכעוס. לי אין טענה אליך. שבת שלום.

לא אישי

העובדות הן כאלה לא משנה מה הסיבה אסירים , חוות שבעה ישראל כרגע במלחמה לא מלחמה קיומית אבל העורף נפגע ללא הכר המשק נפגע אין ייצוא התיירות תיפסק בקרוב כוחות קרקעיים מנסים בדם ויזע להשתלט על מעוזים מבוצרים של האוייב במקביל יש לחימה מצד דרום ברצועה ונסראללה מצליח לחמם את הערבים הישראלים והופך ילדים שהוא בעצמו הרג לשהידים שלו . אלה העובדות ואם אתה כזה אנושי וליבך על נפגעי המלחמה קום ותעשה מעשה , לך תחלק אוכל לכלבים שנשארו נעולים בביתם בקרית שמונה אפילו סע ללבנון ותתנדב לאיזה ארגון הומוניטרי למען ילדים לבנונים .

שלי 9

New member
בתור שמאלנית, ובלי קשר מאוד לא

מסכימה עם טענותיך; 1.שמעתי את הראיון עם הרמטכ"ל דבריו היו מאוד לא מתלהמים, מאוד ענייניים, והאמת הסכמתי עם כל מילה שלו,עיקר המסר - אנו לא המתקיפים, אנו המתגוננים נקודה. מה רצית ששליש ממדינת ישראל תספוג טילים שנוחתים על ראשה והצבא ישקוט?? למה ציפית? לפעילות ההגנתית שלנו אתה קורה רצח? אתה השתגעת??? צה"ל כשמו כן הוא- צבא הגנה לישראל!. אתה דואג לילדים ולנשים שבלבנון,ליבי לא גס במוות של ילדים חפים מפשע,אבל כשמחבלי החיזבלה דואגים להציב משגרים בבתים של אוכולוסיה אזרחית- זבש"ם. בקשר לטענתך לגבי השטחים - ביצענו את ההיתנתקות (המוצדקת לטעמי), ובכוונתינו לבצע את ההתכנסות ,מה עוד אתה רוצה??

שירלי6

New member
צומי.

ואת זה..הוא יקבל כאן. כי כולנו כאן הורים, וכשילד מבקש צומי, אנחנו נותנים.

אא ניר

New member
שלום

שמח שהקשבת לרמטכ"ל, ברם, ניכר שלא שמעת אותו מתחילת העימות הזה. ממתי רמטכ"ל אמור לאיים על סוריה, איראן, נסראללה ? זה תפקיד של מדינאים. הקשיבי לו בתשומת לב, ובטוח שתשגיחי במה שאני מדבר עליו. להטיל פצצות בבירות {שאין טיל שמגיע ממנה לישראל} זה לא פעילות הגנתית. נקודה. זו פעילות ראווה וגאווה. {גם אם זה על שכונה של החיזבאללה} צה"ל, מאז 67 {73} מזמן, מזמן, אינו צבא הגנה. צבא הגנה לא אוחז במיליון אזרחים תחת שלטון צבאי ודיכוי. לא לעולם חוסן. לא לעולם ארה"ב תגבה אותנו, ולא לעולם היא תשאר המעצמה היחידה באיזור. ומה אז יהיה ?

למעלה