תפתחי את הרגליים,

יושבת בביתי בהרצליה פיתוח-5 מיפלסים

על הכורסא מעור תנין....צופה על הבריכה שיש לי בחצר...(חייבים להחליף כבר את המים...) ולידי מונחת כוס מרטיני וצלחת טופינים...ובדיוק עושים לי גם מסג'.. אבל רוצה להגיד לכם שיש הרבה עניים במדינה...וחייבים לעשות משהו בעיניין... טוב ..לא יכולה להמשיך כי חייבת להיסתובב כדי שלמעסה יהיה יותר נוח לעסות לי את הצד בראש - שאחראי על הטקט... אז ביי

קליל 1

New member
והמשכיל בעת ההיא ידום

ואני מציע לך לסגור לא רק את הרגליים..אלא גם את הפה.. אתה כנראה לא חוית שכול.. כנראה לא התפוצץ לידך מחבל או ליד מישהו מהמשפחה שלך..אחד כזה שנכנס לדוכן שוורמה ועומד בתור ומפוצץ את עצמו.. אתה כנראה לא היית כאן לאורך ההסטוריה של עם ישראל מקום המדינה ומלחמת ההשרדות שלה מאז ועד היום..אתה כנראה לא יודע כלום.. או אולי אתה סוס טרויאני..אחד כזה בן מיעוטין (ערבי)שמנצל את הדמוקרטיה שלנו ומתחזה ליהודי ומציג עמדות אנטי ישראליות בעליל..

ת י א ה

New member
לא שווה תגובה

עצוב שדובר החיזבאללה ונאסראללה, קרי ניר, מקבל במה גם פה. ועוד היום. ובכלל.

folkman1

New member
כזה הבחור

אפילו לא בטוח שאילו דעותיו,פשוט אוהב להעלות את המשהו שירגיז,שיקומם תעקבי לאחור אילו מסקנותי חוץ מזה הוא בסדר,אפילו חמוד שפוגשים אותו

אא ניר

New member
גם זו דרך לברוח מהאמת.

הכי קל לאמר, הוא משוגע.. הוא סתם אומר את זה.. תשומת לב... לא, חבר, ממש לא. זו דעתי

folkman1

New member
השתכנעתי שזו באמת דעתך אך

ממש מהרגע הראשון ,עקבתי פחות או יותר לדברים שכתבת הייתה בדעה זו מהתחלה אז אין פה מבחן התוצאה אלא נסיון לבסס את דעותך ואין אומרים "לא מראים חצי עבודה ..... ולסיום הלהניח להם (לחזבללה )????????? האם זו הדרך שאתה מציע להמשיך בחיים כאלה נקווה ולא "נביא "שהפעם זה יסתיים כאשר גם לעם הלבנוני יהיה כדאי

אא ניר

New member
פולקי

בחיאאת, פולקי. אני חוזר על עצמי בטירוף. אם דעתי באמת מעניינת לך, קרא את תגובותיי בשרשור. כל התשובות נמצאות שם.

shir61

New member
שכחת: *כן, אני טיפש...

וחסר רגישות עד כדי לפרסם את הטיפשות שלך בימים כ"כ טעונים ורגישים בפורום הורים לחיילים...

אא ניר

New member
נכון.

או ואבויי.. ביקורת... מצטער שאני לא רגיש כמו החיילים והוריהם.

ניר היקר קום ועשה מעשה

תעבור את הגבול לצד השני תעזור ןלמסכנים הנקטשים שם הרי אותם מילים בהם אתה משתמש משתמש גם הטרוריסט נאסראללה אני חושב שתהיה הרבה יותר יעיל לצד השני בתור יד ימינו של הצורר מי צריך חבר למילואים שכמוך? ותודה לך באמת תודה שאתה כואב את הפגיעות בנו (ממש מנחם)

מיקי 43

New member
לא חייבים לחשוב אותו דבר

אבל כל דבר בעיתו והעת עדיין לא הגיע נכון שלא הכל חלק ונכון שיש ביקורת אבל הכי נכון כשאנשים טובים מסכנים את חייהם למען כל אחד ואחת מאיתנו לתת להם את מירב הגיבוי והתמיכה ולא לנהוג כמוך הפעם הגזמת עד כדי שותפות גורל עם נסראללה אז למה לא תלך ותתגייס לחיזבאללה ותבוא על פתרונך באחד ממוצביו כמובן בעזרתו של ד'ר צה"ל

שירלי6

New member
הצחקתי את עצמי...

איזה צבא יקח אותו?? נפלאות הפוטושופ..עלק עושה מילואים..

שירלי6

New member
כי הביקורת שלך

בזויה בעיני. כי הדרך שלך לבקר את צה"ל בשעה זו שמיטב בנינו נקברים מחליאה אותי ולולא הייתי ממתינה כרגע למשהו וקצת משועממת..לא היית זוכה לתגובה אז האמת, שלקרוא את השטויות שלך, זה די משעשע עבורי.

שירלי6

New member
אין לך קצה של מושג מה אני חושבת

כמו שהסברתי לך לפני שביקשת למחוק, יש דרך להעביר ביקורת באופן רציני, ענייני ומכובד, כך גם תקבל תגובות ראויות.

Rinattt

New member
נו באמת שירלי

אבל אם ימחקו תגובות שלו "אישיות"???????? מה פתאום!!! ישר יפתח עצומה ויתלהם

למעלה