אתה טועה :) זה היה סרט עתידני שבו אלן נרדם לכמה עשרות שנים ומתעורר בעתיד.
L Lu Tze New member 4/8/03 #112 אתה טועה זה היה סרט עתידני שבו אלן נרדם לכמה עשרות שנים ומתעורר בעתיד.
E elocin New member 4/8/03 #115 כן, ככה זה היה!!! שיש מישו נרדם לכמה שנים ומתעורר בעתיד ואז יש את הקטע עם המין ראיתי אותו לפני 5-6 שנים
כן, ככה זה היה!!! שיש מישו נרדם לכמה שנים ומתעורר בעתיד ואז יש את הקטע עם המין ראיתי אותו לפני 5-6 שנים
נ נכה זכר 25 New member 4/8/03 #118 קלאסי עתיק... ראיתי, הקטע עם המין שם הוא שיש תא גלילי כזה שאליו נכנסים הגבר, האישה ו/או שניהם יחד.. ולאחר כמה שניות.. יוצאים עם חיוך שם הסרט: ישנוני Sleeper 1973
קלאסי עתיק... ראיתי, הקטע עם המין שם הוא שיש תא גלילי כזה שאליו נכנסים הגבר, האישה ו/או שניהם יחד.. ולאחר כמה שניות.. יוצאים עם חיוך שם הסרט: ישנוני Sleeper 1973
נ נכה זכר 25 New member 5/8/03 #121 אני מוכן להסביר לך ב4 עיניים אך מכיוון שיש לי רק 2 כנראה לעולם לא תדעי אגב למישהו יש מוליך פלזמה מיותר?
אני מוכן להסביר לך ב4 עיניים אך מכיוון שיש לי רק 2 כנראה לעולם לא תדעי אגב למישהו יש מוליך פלזמה מיותר?
נ נכה זכר 25 New member 8/8/03 #132 בטח טיפשה רק טיפשה תדחה את אודו עד הדקה ה99.9.... אךךך...אם הייתי שאיפשיפטר נשים היו מתות עלי, כל הביצועים האפשריים
בטח טיפשה רק טיפשה תדחה את אודו עד הדקה ה99.9.... אךךך...אם הייתי שאיפשיפטר נשים היו מתות עלי, כל הביצועים האפשריים
B bewiched New member 1/8/03 #51 טארי פרל המהממת למשל, בבקר, עדיין יפה ושנונה אבל לא מתאים לה בית קפה, היא יותר מידי מדהימה בשביל זה ופטריק סטוארט בתור הומו בסרט שהיה לפני כמה שירושים(ניראה לי לפני כחודש)
טארי פרל המהממת למשל, בבקר, עדיין יפה ושנונה אבל לא מתאים לה בית קפה, היא יותר מידי מדהימה בשביל זה ופטריק סטוארט בתור הומו בסרט שהיה לפני כמה שירושים(ניראה לי לפני כחודש)