תפקיד לא מתאים...?

tw1975

New member
מה דעתכם עליו ב Moby Dick או X-Men

בשבילי זה מאוד מוזר לראות אותו בתור דמות אחרת...בשבילי הוא תמיד ישאר קפטן פיקארד...דרך אגב,אתם יודעים שמרינה סירטיס הייתה לפני כן כוכבת פורנו...

ROZELESS

New member
כולה פעם אחת חשפה ציצים .. "פורנו"

עלללל'ק פורנו .. שכחתי איך קראו לסרט .. משו על ימי האצולה של אנגליה בשנת 1800 או משו כזה ..

היא חשפה גם בסרט רציחות כלשהו

אם זכור לי נכון אז הרוצח גם צייר עליה לפני..את הצורה בה יחתוך אותה ואז... ביי ביי מרינה

Sefy

New member
חשפנית לא קטנה!

ודווקא אותה אני מעדיף שתשאר עם הבגדים! לא יכלו להפשיא את ט'פול או 7 ??

Sefy

New member
או כמו שאומרים...

אף אחד לא מושלם

Sefy

New member
מובי דיק מתאים לו

ב X-Men הוא משחק פיקארד נכה, ועם אולי 10 שורות (שלא חוזרות על עצמן) במשך כל הסרט

itstzar

New member
אכן סטיוארט שחקן בחסד,

בקשר לרייקר, הוא פשוט מחלטר לרוב מאחורי המצלמה אבל אם אני זוכר נכון אפשר היה לראות אותו לכמה שניות ברוזוול

מעולם לא ישבתי לראות רוזוול

מהתמונות הבודדות שראיתי זה נראה כמו: A.L.F. 90210 כזה:)

אודו

New member
היה

גם לפרייקס (וגם לשאטנר דר"כ) פרק שלם במפגשים מהסוג האישי

Sefy

New member
שאטנר גם זכה ב"איימי" על המשחק שם

(תתקיפו, אני מצפה לכם
)

Lu Tze

New member
אתה מתכוון ל"אמי"?

בכל מקרה, למה לתקוף? כל עוד אתה מציין עובדות, אין לאף אחד בעיה עם זה.

Sefy

New member
גם כשאני מציין עובדות לכולם יש בעיה

כי לא מוכנים לקבל אותם (וכן, התכוונתי ל"אמי" פשוט לא זכרתי איך כותבים)

שאטנר תמיד יהיה קירק בשבילי

הדביקו לו את האגו של קיו וכך נולד "מיסטר ג'יינט הד":)

Sefy

New member
הידעת...

שהיה פעם שמועות על לעשות סדרת אקדמיה שבה רואים את קירק בצעירותו ואיך הוא פוגש את אלו שישרתו איתו על האנטרפרייז בסופו של דבר ? זה היה אמור להוביל עד לסיום שבו הוא טס לכיוון החללית והייתה אמורה להופיע כתובית: And The Voyage Begins או משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, וכריסטיאן סלייטר היה אמור להיות קירק (היה שחקן יותר פופלארי אז)

מזל שלא עשו את זה

גם ככה קשה להם לשמור על שלמות ההיסטוריה עם "אנטרפריז"

seti2

New member
ההבדל בין פטריק לשאטנר...

הוא שלשאטנר יש כריזמה, לפטריק אין כריזמה בגרוש! קירק נראה הרבה יותר חברותי וחביב ומשכנע בתור בן אדם אמיתי מאשר פיקארד שנראה רוב הזמן רציני ולא כל כך משכנע בתור בן אדם הוא יותר דומה למורה שיודע רק להיות רציני או לצעוק בדרמטיות הוא פשוט לא משכנע כמו קירק.

הפעם לכלכת...

קירק תוקפני.. לא חושב, רודף לחימה... זכור לי ריאיון עם שאטנר שדיבר על ההבדלים בין קירק לפיקארד, בתרגום חופשי ומהזכרון: "פיקארד: יש לך 3 שניות להכנע. 3... 2... 1.5... 1.4... קירק: יש לך 3 שניות להכנע. 3... בום." היה משעשע כשסיפר את זה:) אני מניח שלכל קפטן היתרנות שלו אבל לדעתי פיקארד תומך יותר באופטימיות והכנות שעליה מבוססת הפדרציה האנושית במאה ה24. באשר לשחקן, סטיוארט הרבה יותר רציני ומשקיע, יש לו מגוון רב של דמויות. הייתי שם אותו לצד שון קונרי, השחקן המכובד ביותר לטעמי.

Sefy

New member
../images/Emo45.gif

זהירות, כל אוהד קירק/שאטנר נועד לסקילה בפורום הזה!

למעלה