תפקיד לא מתאים...?

תפקיד לא מתאים...?

לילה...משעמם... (לא, לישון זה לא אופציה) מזפזפ בין ערוצים ומה אני רואה? נתקלתי בסרט "פרק אפס" (?) ושם מופיע לו פתאום קולם מני (הלא הוא מיילס אובריין) לבוש קימונו, מאופר, עם לק וכו'..גאה. הייתי חייב להגביר לשמוע. לא יודע מה איתכם אבל זה שעשע אותי ביותר:) הוא עם הקול העבה והעצבני הנצחי.. הומוסקסואל? כמובן, לא בכוונה להעליב את ציבור הגאים, אבל בחייכם......הוא? אגב, את וויליאם שטנר מצאתי בהרבה סדרות וסרטים בתור האיש הרע. מתאים לו, הוא שחקן אופי טוב לדעתי. (במיוחד בגלל ההגזמות שלו OVER-ACTING?:) את מרינה סירטיס(או סיר-טריס?:) מצאתי פעם בסרט ישן בתור הערומה-שנרצחת-בהתחלה:) האם מצאתם פעם דמויות שלא מתאימות לגיבורינו הידועים?

בוודאי... (מוהאהאהאהא!../images/Emo123.gif)

לפני שנים רבות מאוד, ראיתי סרט שנקרא "היד שמנענעת את העריסה". נחשו מי היה שם? קיו! ג'ון דה-לאנסי היקר שלנו... נחשו מה היה התפקיד שלו? בחיים לא תנחשו. הוא שיחק רופא נשים שהטריד מינית את הפציינטית שלו. בקיצור- הוא היה הבאד גאיי... (והתאבד 15 דק' אחרי תחילת הסרט.) נחמד, לא?

ראיתי, בהחלט תפקיד מעניין

אבל הדמות דיי התאימה. לא? הוא תמיד משחק...איך לומר...שחצן..? (תוכל למצוא אותו גם באנדרומדה)

Sefy

New member
וגם במקגיוור הוא שיחק סוחר נשק ../images/Emo8.gif

Sefy

New member
ונזכרתי גם בסרט: FiloFax

שגם Q היה בו וגם בבוורלי בתפקידים שונים (בבוורלי ממש לא יודעת לשחק!)

ליזידי

New member
הו הו הו

אני דווקא זוכרת אותו בתפקיד עוד יותר היסטרי סרט "Fearless": בתור ארכיטקט פוץ - עם עניבת פרפר (!) ושלייקס (!!) שמשחק עם הלפטופ באמצע טיסה, ואז מת במפתיע בהתרסקות המטוס... אחרי שהוא ביטל את הביטוח נגד תאונות...
לקראת הסוף שלו (באמצע הסרט) הוא מתקשר לאשתו בהבעה מבוהלת שכזו
. והמזכירה עונה לו: "שלום, הגעתם לבית בלה-בלה-בלה, אנחנו לא בבית, אנא השאירו את הודעתכם. תודה." הפנים שלו באותו הרגע - פשוט כשרון צרוף. בראבו, דוז פואה, כל הכבוד לצה"ל! אף סמיילי לא יבטא זאת נכונה. אמנם ספויילר, אבל ממילא אף אחד לא ימצא את הסרט הזה בשום מקום חוץ מ-IMDB, אז לא נורא.

לא מוכר לי

אגב את פיקארד אין טעם להזכיר. סטיוארט הוא שחקן אדיר... שיחק מגוון ענק של סרטים והפתיע אותנו בגדול ב"גברים בגטקס":) ITS GOOD TO BE A KING מישהו שבקושי ראיתי זה רייקר, למה ג'ונתן לא עושה חלטורות?:)

Sefy

New member
דווקא ראיתי את פרייקס גם פה ושם

ודרך אגב, ה"משחק" של סטיוארט היה גרוע ולא משכנע בכלל בתור קומדיה ואני מקווה שהוא לא יעליב שום קומדיות יותר בעתיד

Sefy

New member
תראה, תשמע...

בדרמה הוא פנטסטי, בשייקספיר הוא מעולה. בתור בדחן הוא מסריח, בסרט קומדיה הוא עלבון לאנושות. הוא פשוט לא מצחיק!

Lu Tze

New member
לא מסכים,

הבנאדם היה מאוד מצחיק בפרק של SNL שבו הוא הופיע.

Sefy

New member
אל תסכים כמה שתרצה, גם אני לא מסכים

החוש הומור שלו דפוק מידי ומזוייף והביצוע עוד יותר גרוע

Sefy

New member
תראה שוב את הקטע

ואל תסתכל כמו מעריץ שלו, אלה כמו אל כל שחקן אחר, ותראה שהוא ממש לא משכנע ולא מצחיק בסרט הזה.

Sefy

New member
אומני העל האמיתיים מתים בימיינו...

אחד אחרי השני, כל השחקנים הבאמת מעולים מתים... רק ההיסטוריה נשארת..

למעלה