תפקיד לא מתאים...?

deathcaster

New member
עוד דוגמאות

למי שלכלך כאן על פאטריק סטוארט ! הוא שיחק את גרני האלק בסרט המקורי של "חולית" - פנינה קולנועית הוא שיחק את קפטן אחאב במובי דיק ויכול היה ללמד כמה דברים במשחק את קפטן אחאב המקורי - גרגורי פק ז"ל שאף נתן הופעת אורח בתור הכומר של הנמל הוא שיחק בלש בסרט ערפדים מדרגה ז' - דוגמה רעה אבל הוא שיחק שם טוב
משחק את צ'רלס אקסוויאר באקס מן - ואל תגידו לי שהוא לא משחק שם טוב ! משחק את ריצ'רד לב הארי בגברים בגטקעס - וכל הסרט מטומטם בצורה הנפלאה שרק מל ברוקס יכול לעשות , אז למה שסטיוארט יהיה שונה ?! אגב ראיתי פעם את ברנט ספינר ( דאטה כמובן ) משחק באיזה סדרה בלשית , אני לא זוכר איזו , בתור איזה גנגסטר , הייתי בשוק שזה היה הוא
ג'ורדי ( לבאר בורטון שיחק בסדרה הנפלאה שורשים , שבה גם שיחקו פול ווינפילד ( הקפטן שחור העור בסטאר טרק 2 - זעמו של קאהן וגם ג'יימס ארל ג'ונס הנפלא שהוא כמובן קולו של דארת' ויידאר במלחמת הכוכבים

רנדל

New member
ועוד דוגמית...

סטיוארט שיחק גם ב"הרוח מטירת קנטרוויל" בתור הרוח כמובן...

Sefy

New member
מאד קל לענות על כולם

חולית - דרמה, משחק שייקספירי מובי דיק - דרמה, משחק שייקספירי הרוח מקנטרוויל - דרמה, משחק שייקספירי סרט הערפדים - משחק גרוע! (משחק שייקספירי כרגיל) אבל זה בסדר, כל הסרט היה דפוק חוץ מהחתיכה בתפקיד הראשי, אז נסלח לו
צרל'ס אקסוויאר - משחק את פיקארד על כסא גלגלים ובקושי רואים אותו בכל הסרט! ונוסף על כך, אין לו כמעט משפטים
גברים בגטקעס - הוכיח כמה הוא רחוק מלהיות מצחיק
וסתם סקרנות, מה ג'יימס ארל ג'ונס קשור לעניין ?

itstzar

New member
אז אני מניח שבג'פרי הוא פשוט שיחק

את פיקארד הומו, נכון? ובבית מוגן הוא שוב שיחק את פיקארד כזקן סנילי

Sefy

New member
את אלו לא ראיתי אז לא יודע איך שיחק

אבל בכל מה שראיתי, היה לו את אותו סוג משחק, או שייקספירי או פיקארדי

itstzar

New member
אה, התקדמות, אתה כבר מודה שיש לו

לפחות שני סוגי משחק,

Sefy

New member
לא בדיוק ../images/Emo3.gif

לאור העובדה שהמשחק הפיקארדי שלו דיי זהה למשחק השייקספירי שלו

itstzar

New member
אתה אמרת או, או, לא אף אחד אחר

אל תתכחש למילים שלך

Sefy

New member
טוב טוב! אז יש לו שני סוגי משחק ../images/Emo3.gif

משעמם או משעמם יותר

itstzar

New member
חכה חכה, אתה מתחיל להשבר ../images/Emo3.gif

בסוף תודה שסטויארט הוא אחד השחקני םהטובים ביותר אתה תראה.... ויאך משה אוהב להגיד מוההאהאהאהאאהאהאהאאהאהאא מוהאהאהאאהאאהאהאאהההאהאאה

Sefy

New member
אנ מאד מקווה לטובתך..

שאתה לא מחזיק את הנשימה עד שזה יקרה

למעלה