תראה, אם לדעתך התנהגות צרכנית
נבונה, הכוללת חרם על מוצרים שפוגעים בי כצרכנית, משמעה ילדותיות, אז אולי אנחנו לא מדברים באותם מושגים. אבל אחרי שראיתי את שאר הודעתך לדעתי היא נובעת מבורות צרכנית פשוט מדהימה. אנשים כמוך הם הם המונעים מצרכנים לקבל שירות טוב יותר, על ידי הרמת ידיים מראש, והכללת כל נסיון של הצרכנים להשפיע על היצרן כ"ילדותי וקטנוני". כן, אני מפעילה את האסטרטגיה הזו בגלל הפרסומת. לא רוצה לתת את דעתי עלי? אל תתן. ואם אני מפעילה אותה בקנה מידה גדול יותר מטעמי האישי, זה נקרא מרד צרכנים או חרם צרכנים, ולא רק שלא תובעים במקרה כזה, אלא גם נכנעים במקרה כזה. במגזר החרדי זה מאוד נפוץ. תעשה אתה REALITY CHECK פליז. אתה יודע, זו עדין מדינה חופשית. זה לא אומר שאני חייבת לקנות כל מה שדוחפים לי. כן, אני מנסה לפגוע בהכנסה של חברה רק בגלל האידיאלים שלי. כמו שעושים צמחונים כשלא קונים בשר, כמו שעושים אנשים שמקפידים לא לקנות דבר שיוצר בשטחים, כמו שעושים שומרי כשרות שקונים רק דברים כשרים. אגב, אתה לא חושב שיש הבדל בין "משהו קורקטי עבור כולם" לבין "ייאלה, בואו נעליב קצת נשים, קצת הומואים, קצת שחורים, וקצת ערבים, אם אי אפשר לעשות משהו קורקטי עבור כולם, נלך יחדיו לפגוע באוכלוסיות שלמות, ואם הם יגיבו, נקרא לזה ילדותיות". סלח לי, אבל הפגנת בהודעתך לעיל בורות צרכנית משוועת. אני מקווה שזה בגלל שאתה כל כך צעיר ושזה יעבור לך עם הגיל.