תעשו טובה......

• פותח הנושא _Roi
  • פורסם בתאריך

_Roi

New member
תעשו טובה......

תנו לי איזה קישור לאתר שממנו אני יכול להוריד את היצירות ( המדהימות אני חייב לציין ....) של ואי...... ואל תגידו לי : " תוריד מ i-mesh , kazaa ..." , כי אני שונא את התוכנות האלא .... תנו לי אתר נורמלי שאני יוכל להוריד גם במהירות נורמלית....... ועוד משהו אם אפשר...... , תרשמו גם את כל היצירות מספר 7 שלו .. תודה מראש ... רועיקו

_Roi

New member
ת´אמת.......

אני לא יכול להגיד לך מאיפה שמעתי על וואי.... פשוט שמעתי עליו ...( זה כמו שאני יגיד לך מאיפה שמעת על מטאליקה וגאנז.... ) אבל אף פעם לא נכנסתי כל כך למוזיקה שלו... הפורום הזה תרם להכנסת רועי למוזיקה שלו , ובגלל שאני מנגן על גיטרה אז זה " בריא " לשמוע את וואי....

untitled

New member
זה לא עניין של בריא

למרות שאני באמת מעדיף את סאטריאני, אבל אין לי ממש דעה כי בניגוד אליו את ואי לא שמעתי יותר מידי.

Wyld stallyn

New member
הכי בריא

לשמוע ג´ייסון בקר ומרטי פרידמן אני עדיין בהלם מהדיסק fire garden ששמעתי של סטיב ואי ללא ספק הדיסק הכי גרוע שיצא לי לשמוע אי פעם, בכל הסגנונות במרחק גדול מהמקום השני אני לא מדבר עליו, אני מדבר על הדיסק, כי לא שמעתי עוד דברים שלו חוץ מהדיסק הזה אם אין לי הרבה ציפיות ממישהו שהוציא דיסק כזה...

,תגיד...יש לך זיכרון סלקטיבי???

כבר הסברתי לך בעבר fire garden זה חרא של דיסק!!! אבל זה ממש לא אומר שהדברים האחרים שלו גרועים!!! שפרידמן או בקר יעשו משהו מדהים כמו passion & warfare, תודיע לי...עד אז...אל תגיד סתם דברים...והכי חשוב אל תכליל!

Wyld stallyn

New member
אולי

שמעתי גם שירים פה ושם שלו, לא אהבתי בכלל זה לא הסגנון שלי וכן בטח שהם עשו משהו מדהים.... תשמע את perpetual burn (הדיסק) של בקר לגבי מרטי זה יותר מפוצל כי הוא פעל במשך יותר שנים והוציא יותר דיסקים..... אם אתה רוצה לשמוע אותם ביחד תשמע את השירים go off! speed metal symphony concerto

שמעתי את זה...

ואלו באמת דברים חביבים...אבל לא משתווים ליצירות של ואי... ובבקשה תגיד לי,איזה עוד דברים שלו(ואי) שמעת?

Wyld stallyn

New member
לא זוכר

שמעתי את פייר גרדן והייתי פעם אצל חבר ודיפדפתי בדיסק שהמלצת עליו... לא זוכר שמות שירים או משהו... אני לא אוהב שימושים נרחבים מידי באפקטים....

Wyld stallyn

New member
תיקון

אני ממש ממש ממש ממש לא אוהב שימושים נרחבים גיטאריסטים באפקטים.... אני מחרים גיטאריסטים על שימוש באפקקטים
אני לא אוהב גם שימוש לא נרחב באפקטים... ג´ייסון בקר משתמש ממש ממש לעיתים רחוקות באפקטים וכשהוא משתמש זה ממש גאוני... ככה שאפשר להיעזר בהם פעם ב... וזה טוב ולא להתבסס עליהם

Wyld stallyn

New member
ואני תיקנתי

שאני לא אוהב גם שימוש לא נרחב באפקטים... אני לא אוהב כל שימוש בזה רק לעיתים ממש נדירות... אני רוצה לשמוע אנשים מנגנים בלי יותר מידי רעש ושטויות מסביב

עזוב אחי אין טעם להתווכח...

אני אוהב את ואי,ואתה את בקר...וכל אחד תמיד יחשוב שהנגן שהוא אוהב הכי טוב(למרות שביננו ואי מזיין את בקר
סתם!)הקיצר כולנו גמדי גינה!

Wyld stallyn

New member
באמת אין לי כח לוויכוחים האלה

למרות שזה ברור שבקר (ופרידמן) לא רואה את ואי ממטר

*Dark Of Night*

New member
אם כבר מדברים על זה....

אולי תוכלו לעזור לי... התואילו בטובכם להמליץ לי על יצירה של מושא הערצתם? תודה Dark

למעלה