תעשו טובה......

• פותח הנושא _Roi
  • פורסם בתאריך
יופי אז אז אנחנו מבינים אחד את השני

וברור שיש אחרים וטובים,ותאמין לי שהידע שלי בגיטריסטים לא מסתיים ב ואי וסטריאני(בלי להשוויץ או משהו).אבל היה לי חבל להפציץ פה בשמות של גיטריסטים שאף אחד לא ימצא אותם,אפילו לא באינטרנט,ובטח שלא בחנויות אצלנו בארץ... אבל אתה דיי צודק שבפורום הזה לא מדברים פה על עוד גיטריסטים...מה לעשות הגיטריסטים האלה הם המיינסטרים של הז´אנר הזה פחות או יותר...לעתיד אני מבטיח לנסות לכתוב פה שמות שאנשים יוכלו גם להשיג עליהם דברים...

wiz

New member
אממ....

אני מאמין שצריך לטעום משני העולמות... אני תמיד אשאר עם הקבוצה המוכרת שלי: סטריאני, ואי, פטרוצ´י, מלמסטין, פרידמן (ועוד כמה פחות מוכרים), וזה בגלל שאני אוהב את המוזיקה שהם עושים. אני הכי מושפע מפטרוצ´י, וזה לא מפתיע שהיחס שלי אליו שונה
... בקשר לחומר חדש... אני נוהג להתעדכן בחומר מקורי של כל מיני נגנים (שחלקם צעירים מאוד), ולשמוע את ההברקות שלהם. רובם מושפעים מאותם אלה שהזכרתי בקבוצה הראשונה, ולמרות זאת הם מחפשים את הייחודיות שלהם. וזה מה שיפה בעניין. שמעתי כמה קטעים של נער אוסטרלי בן 16 בערך... הוא מנגן כבר 11 שנים על גיטרה, והוא מנגן שלל סגנונות, מקלאסי עד לקטעים וירטואוזים של ממש. תאמינו לי, הוא מדהים! לא להאמין לאיזה רמה הוא הגיע, ואני בטוח שהוא עוד יגיע רחוק. כמו כן שמעתי קטעים של בחורה אחת, בוגרת ברקלי, שמנסה למצוא את החיבור בין שתי ההשפעות שלה: סטיב ואי (וירטואוזיות) מצד אחד, ודרים ת´יאטר (פרוגרסיב) מהצד השני. פשוט ענק! בקיצור... אני ממליץ לכם להקשיב להכל, ולא לשפוט סתם... ואל תזלזלו בחומר חדש ומקורי, כי בכל זאת - זה העתיד של המוזיקה הזאת... והמאזינים הם אלה שצריכים לעודד אותו, ולעזור לנגנים לפרוח
... wiz

Liquid Tension

New member
מאיפה?

אתה שומע על כל הנגנים האלה אחד מאוסטרליה אחת סיימה ברקלי איך הגעת עד לשם?!

wiz

New member
המלצות של אנשים,

בעיקר מפורומים אחרים מהעולם... wiz

למעלה