תעשו טובה......

• פותח הנושא _Roi
  • פורסם בתאריך

*Dark Of Night*

New member
כן,

זה מעולה! (!!!) הבעיה היא שזאת היצירה היחידה של ואי שנמצא ברשותי
(אם לא מחשיבים את My Guitar Wants To Kill Your Mama שמנוגן על ידי ואי סטריאני וג´ונסון) יש עוד המלצות?

ברור שיש עוד!

אבל בואי נחלק את זה לקטעים שקטים ויפים ולקטעים עצבניים ויפים מהקטעים השקטים והיפים את אני ממליץ לך בחום על - tender surrender die to live sisters ויש עוד...אבל שתגמרי עם אלה תגידי כי אין טעם סתם לפוצץ אותך בשמות מהקטעים העצבניים והיפים אני ממליץ על - erotic nightmares the audience is listening jucie -ועוד פעם יש עוד(הרבה) אבל חבל להעמיס עליך סתם שמות...אם תרצי עוד תגידי...

ועוד דבר...

עכשיו קראתי בפורום רוק שהקטע המוזיקלי שאתה אוהב ביותר הוא הסולו סיום מביל וטד...נחש מי מנגן אותו....כן!!! סטיב ואי!!! הגיטריסט שאתה כלכך שונא... הידעת את זה???... Zed off - סנגורו הוירטואלי של ואי...

wiz

New member
../images/Emo32.gif הייתי צריך לארגן

את הסרט הזה להיום.... אוף!
wiz

../images/Emo32.gif

מתי פעם אחרונה שראית את הסרט הזה? כי אני ראיתי אותו פעם ראשונה בגיל 11 או משהו כזה וממש אהבתי אותו ולפני כמה זמן נזכרתי בו וכמה שצחקתי ממנו אז השגתי אותו ושראיתי אותו(בזמנים אלו) זה ממש לא היה אותו דבר...כלומר יש שם קטעים שמעלים חיוך והקטע המוזיקלי של הסרט באמת נחמד...אבל הוא לא היה מצחיק כמו שזכרתי שהוא היה...ככה זה...

Wyld stallyn

New member
כמו שאמרתי

לצערי הרב הוא הוציא רק דיסק סולו אחד כשהוא עדיין יכל לנגן, אחרי זה הוציא עוד 2 שאם את\ה רוצה אני ייפרט עליהם... בקשר ל perpetual burn אני ממליץ לשמוע את השירים altitudes, eleven blue egyptians, air אבל אני לא אומר שאלה השירים הכי טובים בדיסק, כל שיר בדיסק הוא יצירת מופת פשוט עדיף לשמוע אותם בהתחלה אם את\ה רוצה לשמוע דברים של קקופוני (עם מרטי פרידמן)...שירים ממומלצים להתחלה... go off! speed metal symphony concerto (בסדר שצויין אם אפשר) שירים מייצגים וטובים של מרטי פרידמן: night, forbidden city

Liquid Tension

New member
המלצה!

שמתי לב שאתה מטורף על בקר(בצדק!!) אז אני ממליץ לך על השיר blue הפיל שלו שם פשוט אדיר!

Wyld stallyn

New member
לא יצא לי

לשמוע את השיר הזה יותר מידי שמעתי אותו איזה פעמיים (ממזמן) בקשר לפיל של ג´ייסוןב קר מי שמעוניין אז ההתחלה (עד הסוויפינגים) של altitudes מגדירה מחדש את המושג פיל וגם הדקה הראשונה של opus popus ענקית!!! (כמעט נכנסה לחמיישית הקטעים המוזיקלים הגדולים בכל הזמנים שלי)

new_rider

New member
מממ...אוקי....

אני רושם רק מאלבומי סולו שלו,ורק מהקלטות אולפן 7-for the love of god מ-Passion And Warfare 7-Touching Tongues מ-Sex & Religion 7-tender surrender מ-alien love secrets 7-Hand On Heart מ-Fire Garden 7-Burnin´ Down The Mountain מ-Flex-Able Leftovers 7-Windows To The Soul-מ-Ultra Zone

mocko

New member
רבותיי - צאו מהשבלונה

כן , הגיע הזמן להטיח את האמת בפרצוף אם היא לא הייתה ידועה עד עכשיו . זה נהדר לשמוע ואי , זה כיף לשמוע סטריאני ופטרוצ´י ותמיד נעים לקרוא שמלמסטין ניסה לרצוח שוב את אשתו ( או משהו כזה ) .... לכל האנשים האלה בלי שום ספק תרומה מכריעה בעיצוב ז´אנר "גיבורי הגיטרה" , חוץ מפטרוצ´י ( סתם WIZ
) . אבל .... לא משעמם לשמוע אותם כל כך הרבה זמן ? יש המון גיטריסטים צעירים ומבריקים , שמדהימים לפי דעתי אפילו יותר מה"זקנים" , עם טכניקה ורעיונות חולניים לגמרי ( ולא תמיד מסחריים כמו השמות שלמעלה ) . מישהו שמע פעם על Derryl Gabel או scott Mishoe ( כן , כדאי לחפש אותם באינטרנט ) ? אני יודע שזה לא חוכמה לזרוק סתם ככה שמות באוויר , אבל כל אחד מהם מספיק כדי להכניס את ואי או סטריאני למבוכה לא קטנה . נסו לחפש גיטרסטים ב www.guitar9.comולהזמין כמה דסקים מהם ( ואני לא מקבל אחוזים ) . סה"כ יוצא הרבה יותר זול מאשר לקנות סאטריאני חדש בטאוור . וזה לא שאני יורד חלילה על הותיקים , הרי בזכותם לקחנו את הגיטרה ליד ( לפחות חלקנו ) - פשוט לדעתי תמיד כיף לגלות עולמות חדשים ( וזה גם נותן המון חשק לנגן , מנקה את דרכי העיכול ומחזק את כוח הגברא ) .

מה פתאום...

שמע...הגיטריסטים האלה הם לא איזה להקת פופ ממוסחרת שחוזרת על עצמה...כל דיסק שלהם זה הרפתקאה אחרת...שסטיב ואי מוציא דיסק חדש,אין לי מושג איזה סגנונות וזרמים הוא ישלב שם...הוא כל פעם מפתיע מחדש! בגלל זה אני יכול לשמוע אותו עוד פעם ועוד פעם,ותמיד אני יגלה דברים חדשים! ובקשר למה שאמרת על הגיטריסטים החדשים והצעירים, את הגיטריסטים הספציפים שאתה אמרת אני לא מכיר...אבל שמע משהו - כל איזה חודש בא אלי איזה בן אדם אחר ואומר לי "שמעת כבר את X??? בואנה הוא קורע את ואי!!! את סטריאני הוא מכניס לכיס" וכולי וכולי...כאחד שתמיד אוהב לנסות דברים חדשים תמיד ברצון אני שומע את כל הגיטריסטים החדשים למינהם,אבל תמיד אני מתאכזב לשמוע שאף אחד מהם לא מחדש שום דבר(שמע גם יש להם איזה פאקינג ראף גבוה להדביק...)שלא תבין לא נכון,אני לא מקובע! הלוואי והיה איזה גיטריסט חדש שיקבור את ואי סטריאני פטרוצי או איזה גיטריסט גדול שלא היה,הלוואי!!! אבל מצטער...עד היום עוד שמעתי אחד כזה...בגלל זה אני נשאר עם הישנים והטובים...

mocko

New member
אולי לא ניסחתי נכון

לא התכוונתי להעליב מישהו
אני התכוונתי יותר להשפעות מוסיקליות למי שרוצה להתקדם מבחינה טכנית . לא שואי וסטריאני לא בסדר בקטע הזה - גם אני מאוד אוהב אותם , אבל יש רבים אחרים , בוא נאמר טובים בסגנונם המיוחד ולא נשווה אם טובים פחות או יותר . זו בהחלט לא הנקודה במה שאמרתי ( ואני מוחק את הקטע עם המבוכה הלא קטנה - זה באמת לא היה במקום ) . קרוב לוודאי שזה גם עניין של גיל ותקופה - זה תמיד מתחיל עם הגיטרסטים הותיקים , לפחות כמה שנים של נגינה , ואז מי שרוצה נפתח גם להשפעות אחרות . אתה מכיר את הקטע הזה שאתה שומע מישהו חדש מנגן ומרוב התלהבות רוצה שגם אחרים ידעו? אז זה מה שתמיד קורה לי , וזו תהיה הפתעה נעימה כשמישהו יענה לי שהוא כן מכיר ושמע . קשה לי בדיוק להסביר איך תמיד מסכמים את הז´אנר האנסטרומנטלי בואי וסטריאני . כי בהחלט יש מלא מלא כשרונות בתחום עם כל מיני סגנונות ( כולל בלוז ופיוז´ן ) . תמיד כשאני מגמגם למישהו שאני אוהב מוזיקה אנסטרומנטלית עם גיטרה אז הוא ישר קופץ ומזכיר ואיסטריאני - כן הם גדולים , אבל לא היחידים . ואי אפשר להגיד טובים פחות או יותר . לא אני וגם לא אתה נוכל להקשיב לשני קטעים משני גיטרסטים מקצועיים כאלה , ולאמר מי יותר טוב ( אחרי שנגדיר כמובן מה זה יותר טוב ) . סליחה על ההתפלצפות , אבל אני קצת רגשני בקטע הזה &quot

למעלה