תערוכת זוחלים

GUYLI9

New member
אבל בפורום הזה

אתה רואה שיש אנשים שהם לא שקרנים ורמאים ודברים כאלה... ולא יתנו לך נחש או זוחל אחר חולה.

naja

New member
כאן בפורום.

מעל הכותרת "זוחלים" יש אופציות שונות(סקר, קישורים, מאמרים.....). כנסי ל-"לוחות" משם ל"מוכרים".

רותוש

New member
מצאתי

איך אני יודעת שאפשר לסמוך על המודעות שם? כלומר, איך אני יודעת אם מגדל הוא טוב?

naja

New member
תשאלי אותו.....

"אתה מגדל רציני?" אם הוא יענה כן אז כנראה שכן....
האמת היא שאי אפשר לדעת. חלק מהמוכרים גולשים כאן בפורום ולפי העצות והעזרה שלהם ניתן לדעת וחלק סתם כתבו הודעה חד פעמית.

רותוש

New member
וואי איזה גאון

אני אתן לך פרטים על מה שכתוב שם ואתה תעזור לי, מאחר ואתה כל כך גאון...
תום קליין מוכר בייבי כרכנים. אור מוכר כרכנית בודדה. מה עמדתך בנושא מעורבים?

naja

New member
לא גאון.

הייתי אומר-מחונן...... אז ככה-לא מכיר אף אחד מהם. הדיל של אור נשמע לי מצויין. הנחשים שתום מציע נמכרים אצל מגדלים במחירים שבין 100 ל250 ש"ח. "מעורבבים"-הכוונה להכלאות? אם כן-אל תגעי אפילו עם מקל......

רותוש

New member
סבבה...תודה!

אבל למה לאור למכור נחשה? אלא אם הוא לא מסתדר או שהיא חולה או משהו..?..

Nailicq

New member
אור לא מוכר...

ועל זה נאמר מאוחר מדי. הנחשה נמכרה יום אחרי שהמודעה נכתבה. דברים טובים נמכרים מהר... דרך אגב: נחשה מדהימה! כימיה מושלמת עם המשפחה. ביתי בת ה-5 מתה עליה. רשמי מה את מחפשת! אני קניתי את שני הנחשים שלי ממגדלים פרטיים. ל- "שחר" יש כרכנים ביבי למכירה כמו גם נחשים אחרים. צרי איתי קשר עם את רוצה המלצות על מגדלים. דוד

gaichuk

New member
שאלה.

מה דעתך שבמקום לשלוח לה מסר אישי עם המלצות,תעשה את זה כאן בפורום? אתה אומר שקנית ממגדלים פרטיים ואתה מרוצה. למה שלא תגיד ממי ? אם X כותב שקנה בבית החיות או בילד הג'ונגל,אין סיבה שלא תגיד שקנית מגיא או שחר או יענקל'ה... חלק בלתי נפרד מהפורום זו היכולת להעביר מידע לגבי איפה ניתן להשיג ציוד טוב,טיפול וטרינרי מומלץ וכמובן איפה ניתן למצוא זוחלים איכותיים. אם מסתכלים לרחוק,אפשר לראות איך זה גם יכול להשפיע על השוק. הורדת מחירי יבוא,הורדת מחירי החיות והיצע גדול יותר של זוחלים. מה אתה אומר?

gaichuk

New member
מכל הסיבות שבעולם...

אנשים עוזבים את הארץ,מחסלים אוספים כי צריך כסף או שפשוט נמאס, הנחשים שלהם מתרבים ,רוצים להחליף ולשנות,סיבות,סיבות ועוד סיבות... נחשים חולים,עייפים,פיסחים ותוקפניים יש בכל מקום. גם אצל מגדלים פרטיים אבל הרבה הרבה פחות מאשר אצל יבואנים (וחנויות).

רותוש

New member
אני צריכה גם מנורה וגם לבנת חימום?

אני יכולה תאורה רגילה ולבנת חימום? אני צריכה לבנת חימום אחת לטרריום של מטר? אוווף אני ממש אהיה אמא פולנייה לנחש/ה!!

naja

New member
רק לא לבנה חימום.

האמצעי חימום הטוב והנוח ביותר זה כבל חימום. תאורה לא צריך, אם הטרריום נמצא במקום מואר. ויש לך מסר.....

Rea Livny

New member
אופסס..התכוונתי

שזה בקשר לתערוכה והכל..ומדברים פה על אקווריומים, כבל חימום ודברים לא קשורים בכלל.

gaichuk

New member
קשור ועוד איך!

תערוכה של זוחלים קשורה באופן ישיר לכל חלק בתחום. גידול,תחזוקה,מזון,טרריומים וגם יחס של מייבא/מוכר ולקוח. עם צורת מחשבה כזו אני לא מבין למה לא ענית לשאלה שלי על הקניה של נחש מחנות במקום ממגדל פרטי... וברמה הכללית. בפורום זוחלים דנים בכל הנושאים שקשורים בתחום. אין בלעדיות לנושא מסוים בשירשור. אם זה לא נראה לך אתה יכול פשוט לא להגיב...

למעלה