תערוכת זוחלים

GUYLI9

New member
אני מכיר את החנות

ואפשר להזמין שם טרריום בגודל שרוצים וגם יש שם נחשים (ישאת הנחשים שאוכלים דגים וגם עוד סוג אבל אני לא יודע את השם. הם מוכרים עוד דברים אבל אני לא יודע אם יש משה לנחשים אבל אפשר לבדוק...

G o n n z o

New member
המ מוכרים עוד...

ציוד, כמו מצעים לנחשים,קבלי חימום וכ'ו. הזמנתי שם שבוע שעבר טרריום 150 אורך 60 גובה 60 רוחב והוא צריך להגיע אליי השבוע. משו מפלצתי :), בנוי היטב עלה 1190 שקלקלים ושווה את הכסף.

כי ככל שהגודל עולה כך עולה כמות

החומרים והעובי של הזכוכית שזה גורם די משמעותי מהמחיר של הטרריום.

פיתרון לטרריום...

הטרריום שלי הוא 90,40,40 ,זכוכית 5ממ,בניה עצמית,120 שקל בילבד,ולמי שמעוניין,אופן ההכנה:הולכים לאיש אלומיניום או מפעל זכוכית[רצוי]וקונים זכוכית לפי מידה,לדוגמא:טרריום 100,50,50 ...1-פלטת זכוכית 100 על 50 סנטימטר כפול 3 דהיינו תחתית,חזית,וגב.שתי פלטות של-50 על 50 לדופן שמאל וימין ונישאר גג פתוח,לוקחים שתי רצועןת זכוכית של 100 על-10 סנטימטר לגג ונישאר בגג פתח של 100 על 30 סנטימטר לרשת או רצוי פלסטיק[שניקרה קרח שבור]בגודל 100 על 30 וקודחים בו כמה חורים שרוצים,בנוסף לוקחים שפורפרת אחת של סיליקון שקוף ולוקחים את זה לבית ומדביקים ראשית את התחתית,דופן אחורי וקידמי,קודם מורחים פס סיליקון על התחתית לכל האורך בקצה,ממש בדופן של התחתית ועל הסיליקון מניחים את החזית ודופן אחורית וכך עם דופן שמאל וימין ועם דבק הנייר מדביקים את הקירות ל-24 שעות...עכשיו הגג,מדביקים את שתי הלוחות הקטנים שישאר רווח באמצע,והפלסטיק ברווח שנוצר.כל זה בערך 120 עד 150 שקל אמור לעלות.

חוזק זכוכית...

לנחשים קטנים לא חנקים תספיק זכוכית 4 ממ...לפיתונים למיניהם תספיק זכוכית 5,6,ממ ומעלה.

GUYLI9

New member
גם לחנויות זה עולה ככה...

החומרים עולים ככה אבל מי שמכין את זה מקבל כסף וגם מוכר לחנות והחנות רוצה רווח אז גם היא מעלה את המחיר... אבל אני מעדיף לקנות מחנות ושלא באמצע הלילה מה שבניתי יתפרק והנחש יברח החוצה...

אחרי שתדביק עם סיליקון....

תיצטרך גרר כדי לפרק את זה...תאמין לי מניסיון...כולם רוצים להרוויח והרבה,לבעל עסק הזכוכיות והסיליקון יעלו 70,80 שקל ועל הבניה הם ירצו עוד 700,800 שקל.....תחשבו על זה..

GUYLI9

New member
אז אולי תעשה לי

איזה מחיר טוב על אחד כזה?

GUYLI9

New member
באמת?

ועוד כמה זמן זה? כי אני בקרוב קונה לאיגואנה שלי אחד כזה...

רותוש

New member
תגיד, אבל לא צריך להיות מאוד

מקצועיים עם הסיליקון? שלא יהיו טיפטופים ושטויות?

הפיתרון ניראה מסובך...

דעו לכם שמעשית זה מאד קל...לו רק תאמינו בעצמכם,בהפרש תוכלו ליקנות נחש נוסף ועוד ישאר לכם עודף.....

רותוש

New member
ומידות אופטימליות לכרכן?

אני רוצה כבר מעכשיו אחד גדול שיתאים לו כבוגר... אז מה המידות לטרריום שלא יהיה קטן מדיי אבל גם לא יקר מדיי...?

naja

New member
100 על 40.

זה טרריום שיתאים לכרכן תירס בוגר. אם יש תקציב ומקום לטרריום גדול יותר הייתי הולך על 120 על 60.

למעלה