תערוכת זוחלים

רעיון לפרסום!

טוב זה יותר לרפי אבל אולי יש פה אנשים עם קשרים לטלויזיה רפי לא היה פעם או פעמיים בטלויזיה והוא בטח מכיר כמה אנשים שיכולים לתת לו כמה דקות בחדשות או משהו כזה שיגיד כמה מילים ותאריך אני חושב שאין פירסום יותר טוב!

GUYLI9

New member
אני לא מכיר את רפי...

ואת החנות אבל אם יש מספיק מקום אצלו(אני מתכוון מחוץ לחנות) אז אפשר שלעות שם וגם הוא יעזור בתרומה לפירסום כי אז אנשים יבואו לחנות שלו
ואם לא עושים שם אז אפשר לעשות את זה בחסותו כמו שערוץ 1 עושים

רותוש

New member
פתאום חשבתי

איך אני אקנה קודם את הטרריום ואז את הנחש? אני אלך עם הטרריום לנחש?.. איך עושים את זה?.. איך באמת נסיעה של שעה באוטו עוברת על נחש...?

BabaGee

New member
לא הכי נעימה אבל הוא ישרוד

אם הנחש לא יבוא לטרריום אז הטרריום יבוא אל הנחש
אין צורך לקחת את הטרריום לנחש - תקחי איתך שק בד בגודל סביר לנחש (כסוי של כרית יכול להיות מצויין רק תוודאי שאין בו חורים) או שתשאלי את המוכר לפני שאת באה אם יש לו אחד כזה בשבילך. גם קופסאת פלסטיק תהיה רעיון סביר לנחש קטן כמו כרכן או קינג. הדבר הכי חשוב הוא לשים לב ולדאוג שהנחש יהיה במקום מוצל ולא חם מידי . וכשאתם כבר באוטו איתו אז כמה שפחות טלטולים והטרדות.

רותוש

New member
אז שווה לקנות קודם את הטרריום

ולמקם אותו ולהכין אותו ואז לקנות....או...לקנות בחנות עם הנחש...?

maorkn

New member
לא נראה לי שזה משנה

כאילו אם תקני את הטרריום ביחד אם הנחש תשימי אותו בפנים בדרך
משהו יכול לפול עליו הוא יכול ליפול (הטרריום) בכל מקרה זה לא נראה כרעיון טוב
. באיזה גודל את מתכננת לקנות אותו? אם בייבי אז תקני פלסטקייה קטנה שעולה בן 25-35 שקל ואם גדול הרעיון של הציפית אחלה ואל תדאגי כבר הרבה נחשים נעו כך גם מרחקים גדולים יותר.

BabaGee

New member
לא רואה שום סיבה למה לא לקנות את...

הטרריום מראש. רק תוודאי שהמידות שלו יהיו תואמות את הדרישות של הנחש הספציפי.

תקני את הטרריום מראש

עדיף שתקני את הטרריום מראש תמקמי אותו במקום הרצוי ותראי שהטמ"פ וכל התנאים עונים על הצרכים של הנחש ורק אז תביאי את הנחש לטרריום.

AB15

New member
אני רוצה להזכיר לך רק..

תחטאי כול מה שנכנס לטרריום מבחוץ.. למשל גזעים אבנים וכו מומלץ בחום לחטאות בשביל למנוע מתפילים להגיעה לזוחל כשאני קניתי את הבואה שלי הוא הביא אותה בקופסא של עוגיות(קופסא שקונים בחנות משהו טוב לא סתם קופסא) והבחור היה צריך את הקופסא אז בדרך החזקתי את הנחש ביד וזו הייתה נסיעה של שעה והנה הוא חיי נושם ובריא תודה לה':)

רותוש

New member
ויש לי עוד שאלה-

טרריום לאקווריום זה כמו אומלט לחביטה? כאילו...למה יש הבדל גדול במחירים? למה לא פשוט לשים כבל חימום ומנורה באקווריום? מצאתי מחירים בחנויות דגים וירטואליות של אקווריומים מטר על מטר עם עומק 60 במחיר של 600 שקל. דברים כאלה עולים פי שלוש כשאני מחפשת טרריומים...

naja

New member
ההבדל הוא.....

טרריום בנוי בצורה כזו שלא תאפשר לנחש לברוח(ונחש זו חיה ברחנית!!)ובנוסף ברובם יש איוורור שהכרחי לזוחל. בקשר למחיר-בטרריום משקיעים יותר עבודה וחומר ולכן מחירו בהתאם, אבל במחיר של 600 ש"ח אני מאמין שבחנויות המתאימות ניתן למצא גם טרריום לא קטן.

naja

New member
חנויות אני מכיר אבל באיזור המרכז.

זה יכול לעזור לך במשהו? אם כן אני אשמח להמליץ לך על כמה.

naja

New member
אז ככה.....

זו-ארץ-זו. יש סניף בכפר מלל וסניף בפ"ת. טלפון-039048884.(אם תצטרכי איזו הנחה קטנה שלחי לי מסר ונראה מה אפשר לעשות) ילד הג'ונגל, מושב רינתיה-0522250029 בית החיות, מושב כפר הנגיד(ליד יבנה)-089420466. ממליץ לך להמשיך לאסוף אינפורמציה ולקבל החלטה מה את רוצה ואז להרים טלפון לשלושת המקומות האלה ולקחת הצעת מחיר לגבי הציוד בלבד(ממליץ לך לבקש את זה בפאקס....). את הנחש עצמו אני ממליץ לך לנסות לקנות ממגדלים פרטים(יש לוח מכירות בקישורי הפורום).

G o n n z o

New member
יש רשת חנויות בארץ...

שנקראת זוארץZoo הם מכינים טרריומים איכותיים וטובים. הנה הטלפון שלהם בסניף צומת סגולה: 039048884

למעלה