תערוכת זוחלים

GUYLI9

New member
מצטער אבל-

אני לקחתי משם מחיר של אחד קצת יותר קטן מזה בשליש מחיר...

AB15

New member
יכול להיות ש..

הזכוכית משורינת אם זה לזוחל חזק וגדול יכול להיות שהשתמשו בחומרים טובים יותר (לא יכול להיות אלא בטוח!) תתחדש אחי:) וזהר במדרגות איתו חח

o r i 6 6 6

New member
הזכוכית

מספיק שאחד טיפה יותר קטן יהיה עשוי מזכוכית 4 מ"מ לדוגמא...ואחר בגודל הזה יהיה ב-8 מ"מ...כבר העלות הרבה יותר גבוהה ומה שאתה לקחת היה אקזוטיקה?

GUYLI9

New member
אני לא מבין בטרריומים../images/Emo4.gif

אבל מה שלקחתי הוא מה שיש תמיד בחנויות עםהפתח בצד והתחי איורור השחורים האלה... איזה סוגים יש?

סוגי טרריומים...

בבניה עצמית תוכל ליבנות מה שתירצה,את כל המינים והסוגים שאתה מסוגל לדמיין לעצמך...כמו לגו....וכמו שאמרתי סיליקון מאד מאד מאד חזק......איך לדעתכם אקווריום תפוס ועוד עם מים.

אילון פ

New member
הסיליקון באקווריום מיוחד ו...

הוטא עולה יותר, לטרריום (בגלל שאין מים) לא צריך סליקון מיוחד.

dreaming h

New member
הסבלנות בד"כ משתלמת

אולי כדאי לחכות לתערוכה, ולהתרשם ממגוון רחב של נחשים, לקבל חוות דעת פנים מול פנים, לראות קצת יותר על תנאי הגידול, ואז להחליט.

BabaGee

New member
רק המוות בטוח אבל....

סיכויים מאוד גבוהים שהיא תתקיים

naja

New member
אל תבני על זה.

גם אם התערוכה תתקיים ויהיו בה חיות למכירה, אני לא חושב ששוה לך לחכות, אם את כבר יודעת מה הכיוון שלך. קחי בחשבון שמרבית המוכרים בתערוכה יהיו יבואנים וסוחרים, ולדעתי עדיף לנסות ולמצא מגדל פרטי ולקנות ממנו.

gaichuk

New member
צודק במאה אחוז!

נגעת כאן בנקודה שהייתי רוצה להבין אותה. לא פעם ולא פעמיים,יצא לי לראות שאנשים (גם חברי פורום) באו במשא ומתן עם מגדלים פרטיים שמוציאים חיות יפיפיות על קנית נחש. המחיר שהוצע להם היה נמוך עד סביר,החיות אוכלות,ילידות הארץ,ללא כל הבלאגן של היבוא והטילטולים וההסתגלות,ומה לא? אבל מה? בסופו של דבר,שינו את דעתם וביטלו. במקום,הלכו לחנות,ראו פרט מאותו השגר שהיו אמורים לבחור מתוכו,שמעו על איזה יופי הוא אוכל,שהוא 'צבר' שנולד כאן בארץ הקודש,הוא לא עבר את כל הסרט של ההבאה לארצינו הקטנה ומה לא... אבל מה??? שילמו יותר!!! למה? איפה ההגיון כאן? מה מניע בנאדם להחליט לרדת מההצעה הטובה יותר ולשלם יותר בחנות? החנות נותנת אחריות? טיפול 10,000? חלקי חילוף??? מה? המגדלים הפרטיים מוציאים את החיות הטובות ביותר בנמצא.עובדה. חלק לא קטן מהחיות שנמכרות בחנויות מגיעות ממגדלים פרטיים,עובדה. אתה קונה את אותו נחש. למה לשלם יותר?!?

naja

New member
בוא אני אסביר לך....

דבר ראשון סיפור קצר-מישהו התעניין דרכי לגבי קניה של נחש. הסכמתי לעזור לו ולהביT בשבילו נחש מהצפון, בדיוק כמו שהוא רוצה במחיר מאוד אטרקטיבי. הוא לא היה סגור על זה ואת הנחש שקיבלתי העברתי לחנות חיות. שעה אחרי שהעברתי אותו לשם, אותו בחור הגיע וקנה אותו ב50 אחוז יותר ממה שיכולתי לתת לו אותו..... אני חושב שהסיבה לכך היא שקניה ממקומות מוכרים היא יותר "בטוחה" ואנשים חושבים שברגע שהם יקנו מחנות, יהיה להם את הגב של החנות במקרה שהנחש יחלה או ימות. במציאות, כמובן, אין לכך כל בסיס.

gaichuk

New member
תודה על ההסבר...../images/Emo8.gif

הסיבה ברורה לי,רק הייתי רוצה לשמוע מה דעתם של החברים (שביניהם גם כאלה שקנו ביותר...) אני רוצה לדעת אם הנקודה ברורה גם לשאר או שאנחנו (אני אתה וקומץ נוספים) היחידים שמודעים לזה. האבסורד בכל הקטע הזה פשוט עבר כל גבול...

דעתי

לי אישית אין שום בעיה לקנות ממגדל פרטי, ההפך אני מעדיף ככה, בדרך כלל נחש ממגדל פרטי קיבל יחס הרבה יותר טוב מאשר נחש אצל חנות\יבואן. אבל כשאתה קונה ממגדל פרטי, אתה לא יכול לדעת מה עשה אותו איש עם הנחש. נגיד ואתה קונה נחש חולה, אתה לא יכול להיות בטוח, שתקבל את הכסף חזרה במידה ויקרה משהו לנחש. אין פה את הבטחון הזה כמו שאתה קונה מיבואן. כי אתה לא יכול לדעת ממי קנית, אם הוא אדם הגון או לא.

Nailicq

New member
ידידי

"נגיד ואתה קונה נחש חולה, אתה לא יכול להיות בטוח, שתקבל את הכסף חזרה במידה ויקרה משהו לנחש" שיקום פו הבן-אדם שקיבל מחנות כסף חזרה על חיה שקנה ומתה! שים לב, בתחתית החשבונית של החנות ה- "חביבה" על חלק ניקר מחברי הפורום יש הערה- "אין החזר כסף על חיות"!. דוד

לא כסף

אבל זיכוי קיבלתי. על כרכן תירס שנקנה ומת לאחר שבוע. זיכוי מלא ומידה והייתי דורש הייתי מקבל כסף. זה היה מרפי.

למעלה