כח כח כח אהמ אהמ ובכן....
הדבר הכי חשוב למשיכת אנשים זה פירסום , אני יודע שזה דבר בעייתי כיוון שתקציב האירוע גם ככה מוגבל ורוב האנשים שתורמים לאירוע עושים את זה בשביל ה fun ו pure אהבת זוחלים (כמובן שיש גם קצת רווחים באירוע אבל אני בטוח שזה לא המניע המרכזי) ושאלת 1,000,000 ה $ היא איך לפרסם . פרסום בכלי התקשורת הסטנדרטיים לא בא בחשבון בגלל בעייה תקציבית אבל מה שכן אפשר לעשות (בהשקעה מינימלית שתבוא משכירת הדוכנים ודמי הכניסה) הוא להדפיס פוסטרים מושכי עין ולהדביק אותן בחנויות לממכר בע"ח ובכל מיני לוחות מודעות (הפריסה של הפרסום הזה תהיה בעייתית אבל זה יותר טוב מכלום) את ההדבקה יעשו מתנדבים מהאיזור שמוכנים לקחת על עצמם כמה פוסטרים ולפזר אותם בחנויות שהם מכירים (כולם מכירים חנויות בע"ח) מיותר לציין שגם בבית החיות וילד הג'ונגל ידביקו
(אולי אפילו להציע למדביקים כניסה חינם לאירוע או משהו כזה.) כדאי לנצל את האינטרנט ופשוט לפרסם את זה בהרבה פורומים, זאת עבודה למנהלים אחרי שיבקשו אישור גורף ממנהלי הפורומים של תפוז בפורום מנהלים שלהם (מה יש ?? שיתחילו לעבוד כבר שני אלה
) הצעה קצת בעייתית שתמשוך את הקהל שלא מתעסק בזוחלים ביום יום היא הופעה עם זוחלים אני מניח וגישה "חופשית" (עד כמה שאפשר כמובן לליטוף והחזקת זוחלים (איזה פיתון או בואה בנחשים ואיגואנה רגועה בלטאות עם אפשרות להצטלם עם אחד ) כולם הרי רוצים להתקרב ל"מפלצת" ואם זה לא יעזור אז רקדניות בחוטיני שמפזזות בן המבקרים עם חזיה קטנטנה יבטיחו הצלחה וקהל רב
(אני יודע שאני יבוא בשבילן
) אפשר להוסיף הרצאה על זוחלי ארץ ישראל , הייחוד שלהם ,הסכנות בהם ודרך הטיפול בנפגעי הכשות (כולל תמונות מזוויעות שיוציאו לאנשים את החשק לנסות ללכוד צפע כדי להרשים את החבר'ה. (אבל מצד שני יהיו שם גם ילדים והורים שלא מכירים את התחום אז זה רק יכול לתרום לפוביה. צריך להפעיל שיקול דעת בעניין הזה של תמונות ההכשות.) אם מישהו יוכל להציג תצלומים של זוחלים חולים על איזה לוח עם הסבר על כל מחלה, זיהוי וטיפול זה יהיה מצויין (אני יודע שהייתה מצגת במפגש הקודם אבל לא כולם הספיקו לראות אותה, אני למשל
) הצגה אינקובטור להדגרה באיזה פינה עם דף מידע על הדרישות הכלליות להדגרה ודרך הבנייה של אחד בבית יהיה רעיון נחמד לדעתי. אם יש למישהו סרטוני וידאו מעניינים אז גם להם יש מקום. אולי איזה פלקט עם שרטוט של התפתחות הזוחלים והמיקום שלהם בשרשת המזון והשלב האבולוציוני שלהם גם יהיה במקום. הסבר כללי על נחשים: אנטומיה,דרך חיים,מנגנוני השרדות ומידע מבוסס שיפריך כמה אמונות תפלות שקיימות על נחשים. עוד דבר שיכול להיות טוב למארגנים מבחינה כספית היא לנסות לארגן קצת ספרות מקצועית ומגדירי זוחלים למכירה במקום במחיר משתלם. (על ההצעה הזאת אני דורש את האחוזים שלי). למרות שאני בספק אם כמות הרכישות תצדיק את המאמץ. זה כל מה שעולה לי לראש כרגע אבל אם יהיה עוד אז אני מבטיח ליגע אתכם בעוד רעיונות.