תערוכת זוחלים

תערוכת זוחלים

אני יודע שרבים (אם לא כולם) מעוניינים לדעת מתי תהיה התערוכה הבאה שבה יהיה אפשר לפגוש אחד את השני. מועד התערוכה יהיה בחופשת סוכות. הכוונה הפעם היא לעשות תערוכה שתהיה פתוחה לקהל הרחב ולא רק לגולשי האינטרנט והמקורבים כמו שהייתה הקודמת. פרטים נוספים (תאריך, מיקום ותוכנית מפורטת) ינתנו בהמשך. אנשים המעוניינים להציג חיות או ציוד למכירה בתערוכה מוזמנים להתקשר לרפאל יפרח "ילד הג'ונגל" 052-250029 ולברר פרטים נוספים בנוגע להשכרת דוכן. נשמח לשמוע רעיונות שיש לכם בנוגע לתערוכה, אתם מוזמנים לכתוב אותם כאן על גבי הפורום.

salingre

New member
ומה עם התארוחה

שהייתה אמורה להיתקיים ב30\25 לאוגוסט??

BabaGee

New member
תערוכה

* אם התערוכה פתוחה לקהל הרחב אז ידוע באיזה מתכונת היא תהיה ? הרצאות ודוכנים כמו הקודמת או שיהיה גם משהו שימשוך אנשים שלא ממש מעוניינים ללמוד על גידול צרצרים או מחלות נפוצות בזוחלים ?? * היא תערך ברינתיה ? לא נראה לי שיהיה שם מספיק מקום לקהל הרחב לא ? אני מניח שרק מגדלים יהיו שם יותר מאשר בתערוכה הקודמת אז איפה הקהל הרחב יכנס ? ( אל תשכח שהוא קצת רחב הקהל הזה
)

dreaming h

New member
אני מעריכה

שאחת המטרות היא שמי שמעוניין לקחת חלק במפגש, מוזמן לתרום את רעיונותיו (באם יש כאלו) בנוגע למתכונת האירוע. אם מצאו חן בעיניכם ההרצאות - תגידו. אם יש משהו נוסף שהייתם רוצים לראות שם - תגידו. אם יש משהו שלא מצא חן בעיניכם - תגידו. המקום ברינתיה לא כל כך קטן, ואני חושבת שנתקשה למצוא מקום גדול יותר ומתאים יותר ללא תוספת תשלום. ובבא, יש לך רעיונות לגבי איך למשוך אנשים להתעניינות ראשונית? נשמח לשמוע. :)

BabaGee

New member
כח כח כח אהמ אהמ ובכן....

הדבר הכי חשוב למשיכת אנשים זה פירסום , אני יודע שזה דבר בעייתי כיוון שתקציב האירוע גם ככה מוגבל ורוב האנשים שתורמים לאירוע עושים את זה בשביל ה fun ו pure אהבת זוחלים (כמובן שיש גם קצת רווחים באירוע אבל אני בטוח שזה לא המניע המרכזי) ושאלת 1,000,000 ה $ היא איך לפרסם . פרסום בכלי התקשורת הסטנדרטיים לא בא בחשבון בגלל בעייה תקציבית אבל מה שכן אפשר לעשות (בהשקעה מינימלית שתבוא משכירת הדוכנים ודמי הכניסה) הוא להדפיס פוסטרים מושכי עין ולהדביק אותן בחנויות לממכר בע"ח ובכל מיני לוחות מודעות (הפריסה של הפרסום הזה תהיה בעייתית אבל זה יותר טוב מכלום) את ההדבקה יעשו מתנדבים מהאיזור שמוכנים לקחת על עצמם כמה פוסטרים ולפזר אותם בחנויות שהם מכירים (כולם מכירים חנויות בע"ח) מיותר לציין שגם בבית החיות וילד הג'ונגל ידביקו
(אולי אפילו להציע למדביקים כניסה חינם לאירוע או משהו כזה.) כדאי לנצל את האינטרנט ופשוט לפרסם את זה בהרבה פורומים, זאת עבודה למנהלים אחרי שיבקשו אישור גורף ממנהלי הפורומים של תפוז בפורום מנהלים שלהם (מה יש ?? שיתחילו לעבוד כבר שני אלה
) הצעה קצת בעייתית שתמשוך את הקהל שלא מתעסק בזוחלים ביום יום היא הופעה עם זוחלים אני מניח וגישה "חופשית" (עד כמה שאפשר כמובן לליטוף והחזקת זוחלים (איזה פיתון או בואה בנחשים ואיגואנה רגועה בלטאות עם אפשרות להצטלם עם אחד ) כולם הרי רוצים להתקרב ל"מפלצת" ואם זה לא יעזור אז רקדניות בחוטיני שמפזזות בן המבקרים עם חזיה קטנטנה יבטיחו הצלחה וקהל רב
(אני יודע שאני יבוא בשבילן
) אפשר להוסיף הרצאה על זוחלי ארץ ישראל , הייחוד שלהם ,הסכנות בהם ודרך הטיפול בנפגעי הכשות (כולל תמונות מזוויעות שיוציאו לאנשים את החשק לנסות ללכוד צפע כדי להרשים את החבר'ה. (אבל מצד שני יהיו שם גם ילדים והורים שלא מכירים את התחום אז זה רק יכול לתרום לפוביה. צריך להפעיל שיקול דעת בעניין הזה של תמונות ההכשות.) אם מישהו יוכל להציג תצלומים של זוחלים חולים על איזה לוח עם הסבר על כל מחלה, זיהוי וטיפול זה יהיה מצויין (אני יודע שהייתה מצגת במפגש הקודם אבל לא כולם הספיקו לראות אותה, אני למשל
) הצגה אינקובטור להדגרה באיזה פינה עם דף מידע על הדרישות הכלליות להדגרה ודרך הבנייה של אחד בבית יהיה רעיון נחמד לדעתי. אם יש למישהו סרטוני וידאו מעניינים אז גם להם יש מקום. אולי איזה פלקט עם שרטוט של התפתחות הזוחלים והמיקום שלהם בשרשת המזון והשלב האבולוציוני שלהם גם יהיה במקום. הסבר כללי על נחשים: אנטומיה,דרך חיים,מנגנוני השרדות ומידע מבוסס שיפריך כמה אמונות תפלות שקיימות על נחשים. עוד דבר שיכול להיות טוב למארגנים מבחינה כספית היא לנסות לארגן קצת ספרות מקצועית ומגדירי זוחלים למכירה במקום במחיר משתלם. (על ההצעה הזאת אני דורש את האחוזים שלי). למרות שאני בספק אם כמות הרכישות תצדיק את המאמץ. זה כל מה שעולה לי לראש כרגע אבל אם יהיה עוד אז אני מבטיח ליגע אתכם בעוד רעיונות.

GUYLI9

New member
פששששששש

איזה רעיונות! אבל לא כולם טובים... אהבתי את הרעיון של הרקדניות!
יש כבר עוד פרטים על האירוע?

BabaGee

New member
אני בטוח שלא כולם טובים....

אבל טוב היית עושה אם גם היית מציין איזה מהם לא טוב ומה אפשר לעשות במקומו או אפילו רעיונות אחרים בלי קשר לשלי. מי לא יאהב את הרעיון של הרקדניות ??

maorkn

New member
הרעיון לגביי הפרסום

על לוחות מודעות וחניות בע"ח מעולה כשיהיו יותר פרטים אני אפרסם בירושלים... אפשר גם במשרדי וטרינרים ובגן החיות התנכ"י, בכל אופן רעיון טוב אני חושב גם שצאיך לדבר אם תפוז לגביי באנר בעמוד הראשי אפשר לדבר גם אתרים אחרים שיש להם מענה רחב יותר אבל אני חושב שהזווית של אוהבי חיות (וטרינרים, חנויות וכו') היא הדרך, אולי גם באתר של החברה להגנת הטבע ודומיהן.

maorkn

New member
ברור אבל חשבתי אולי איפה שיש את

הכותרות מהפורומים.

naja

New member
הרעיון של הפוסטרים הוא מצויין.

וזה גם הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה, אבל זה רק השיטת פירסום שיווק. השאלה הגדולה היא מה לרשום בהם כדיי שימשכו את הקהל. בעיקרון אין יותר מידיי גופים רציניים בארץ בענף הזוחלים, ומכל אלה שישנם רפי הוא היחיד שבאמת רוצה להרים את התערוכה הזו והאמת היא שאני לא חושב שיהיה איזשהו משקיע שיקח על עצמו את כל העלויות הגבוהות של ההקמה של האירוע הזה.

dreaming h

New member
קודם כל - כל הכבוד

על ההשקעה במחשבה ועל הסבלנות לכתוב כל כך הרבה :). אז ככה: לגבי הפוסטרים (באם נחליט להכין כאלו) אני לוקחת על עצמי את העיצוב שלהם והכיתוב, אני אכין מספר סקיצות ונבחר את הטובה ביותר לדעת כולם. אני אברר בכמה בתי דפוס שאני מכירה לגבי הדפסת הפוסטרים, ונראה מה אפשר לעשות עם העלויות (ובכל מקרה אני אשמח לקבל רעיונות מכם). לגבי פרסום בפורומים אחרים, חלקנו גולשים גם בפורומים אחרים, ולא צפויה בעיה בפניה למנהלי הפורומים, גם הנושא הזה ייבדק. "פינת ליטוף" היא רעיון מצוין בעיני, ולדעתי לא מצריכה יותר מידי מאמץ, מלבד מישהו שיהיה מוכן להיות אמון על הפינה הזו. סרטוני וידאו: הבעיה עם סרטונים או סרטים המוצגים בטלויזיה היא בדרך כלל היציאה מהפרופורציות, והפיכת הזוחל ליצור מפלצתי, מסוכן האורב לנו בכל פינה. אם יש סרטונים יותר אינפורמטיביים, סביר שהם פחות מושכים, אבל אולי אפקטיביים יותר. לגבי מכירת מגדירים: גם כן רעיון מצוין! על אף שנושא המפגש הוא זוחלים, אולי אפשר ל"ערבב" גם ספרי טבע ובע"ח אחרים מלבד זוחלים, כדי שהדבר יהיה יותר אטרקטיבי להוצאת הספרים. בכל מקרה, אני אבדוק את הנושא מול "כתר", ורשתות ספרים נוספות, ואחזור אליכם עם תשובה. לגבי רווח מהנושא - אני בספק. ודבר אחרון: לגבי הבחורות בבקיני, הבקשה הופצה למספר גורמים, והנושא בבדיקה. אם זה מה שצריך לעשות, זה מה שצריך לעשות.....

בסרטוני וידאו אפשר

למשל שכול אחד יצלם את הזוחל שלו טורף נגיד אני ממש אוהב איך שהקינג שלי קופץ על העכבר או שרפי יצלם איך הקוברה אוכלת (זה משהו שאני רוצה לראות כבר הרבה זמן) או למי שיש פיתון גדול יצלם איך הוא אוכל ארנבת או משהו כזה....

GUYLI9

New member
לצלם את הזוחל שלך טורף?

מה בדיוק מעניין בזה שהאיגואנה שלי מסננת את הגזר משאר הסלט ורק אותו לא אוכלת?

naja

New member
אל תתאמצי עם הפוסטרים.

אם התערוכה תצא לפועל, אני משער שיהיה איזשהו גוף מסחרי שיסכים לקחת עליו את עלויות ההדפסה והחלוקה של הפוסטר, תמורת שטח פירסום על גביו. אני חושב שרפי כבר מזמן בדק את הנושא.

הכוונה היא לערוך את התערוכה

במקום גדול ולא ברינתיה למרות שהיה מאוד נחמד שם זה עדיין מקום קטן מדי בשביל לאכלס כמויות של אנשים כמו שאנחנו רוצים שיבואו להחשף לתחום. הבסיס זה הרצאות ודוכנים ועוד אטרקציות. בתערוכה שהייתי בה בארה"ב היו שתי בחורות שמכרו פוסטרים שלהן חשופות חזה עם נחשים על הידיים והלך להן לא רע.... אם מישהו מעוניינת לקחת יוזמה אני חושב שכולנו נשמח
הכוונה היא למשוך אנשים שמתעניינים בזוחלים ואנשים שמתחילים להתעניין (וגם כאלו שצריכים תעסוקה לילדים). ובנוגע לפרסום זה יהיה גם בפורומים, גם בחנויות חיות (בעזרת יבואני ציוד שיש להם אינטרס ועסקים עם חנויות רבות) ואפשר ורצוי גם בתקשורת בעזרת כתבות שכביכול אמורות לתת אינפורמציה לגבי ארועים ולמעשה מפרסמות ארוע. אני מקווה שרפי יפרח יכנס הערב ויוכל לתת קצת יותר פרטים.

למעלה