תנועות הנוער- לאן...?!

EverMan

New member
נכון

אבל כאן צצה הבעיה. היום המצב המדיני הוא לא היחיד , והוא בטח שלא היחיד שקובע , אם כי המצע הביטחוני+המדיני. והוא מה שמשפיע הרי על מה רבים ? -להישאר בשטחים או לא ? (ביטחוני) -לתת את השטחים למדינה או לא ? (מדיני+ביטחוני) -לעשות טרנספר (שלא נתון בכלל לדיון) (ביטחוני+מדיני) וכו וכו. המדיני לא חייב להיות קשור לביטחוני. אני בהחלט שייך לגוש השלום (השמאל) אך איני חושב שצריך לצאת מהשטחים כל עוד יש שם טרור מסיבי וכל עוד אנשים שם לא יכולים לחיות ללא פחד מרובים. זה אומר שאני עדיין שמאל , אך ביטחוניסט , ומשם שאני לא שמאל-שמאל כמו מה שמגדירים היום שמאל.

EverMan

New member
היי !

בלי השמצות ! אמרתי גוש השלום , לא גוש-שלום. אני לא שייך לתנועה שכל מה שהיא מסוגלת להגיד זה רוצים שלום - שלום עכשיו.

שלתי

New member
עזוב את זה

שהוא שייך לנוער העבודה, תנועה שיודעת לומר רק דה דה דה.....חחח

EverMan

New member
דווקא אני התכוונתי לסיבוב עם מלקחים

אבל אם לזה התכוונת

דריעד

New member
מסכים מאד,

עוד שנכנסתי לתפקידי כיו"ר נוער עבודה בכרמיאל (זה היה לפני שנה ומשהו), ניסיתי (ביחד עם יו"ר נוער הליכוד המקומי דאז) לארגן את תנועות הנוער בכרמיאל, אני מצטער להגיד שלא קיבלנו שיתוף כלכך מהתנועות היותר גדלות בעיר (נוע"ל שמו"ץ) - אולי בגלל שהתאריך היה קרוב להחלפת הקומנרם (כחודש) או מכל סיבה אחרת. הבעיה לדעתי באיחוד כזה - והסיבה שאינו מחזיק - זה התנגדות של תנועות יותר גדולות להשתתף בצורה מלאה - כנראה מפחד לבריחת חניכים. (שוב זו דעתי והתרשמותי מהנסיון הקודם). אני מקווה כי אכן יצליחו להקים מחדש פורום פעיל של תנועות נוער - כי בתכלס - הכי חשוב זה תמיד לזכור שלמרות הכל אנחנו אותו עם!

למעלה