גולשת תמיד בשמחה
Well-known member
בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
אותי זה מעליב, החלטתי לא להתחסן בחיסון ה-4.
ואתכם?
ואתכם?
ממה שאני הבנתי זה תמריץ לקופת החולים , לא למתחסןבנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
ואתכם?
לא אתחסן, הרי ראש הממשלה בנט רוצה חיסון עדר מדוע גם להכניס חומר מזיק לגוף, כשאין הנחיות ברורות. הרי אפשר להדבק למרות החיסון. שדה תעופה עמוס בנוסעים, חיים כמו אין קורונה, שאם הסבר ושום תמריץ לא ישכנע אותי להתחסן, כמו שנתניהו שיכנעבנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
ואתכם?
אני כבר התחסנתי בלי התמריץ... ואם יהיה עוד חיסון אני אלך ברצון ישר כשיהיה....בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
ואתכם?
לדעתי את טועה... וצר לי לומר לך זאת.אני כבר התחסנתי בלי התמריץ... ואם יהיה עוד חיסון אני אלך ברצון ישר כשיהיה....
אני לא חושבת שצריכים להכריח אותי להתחסן... החיסון נותן לי להיות בטוחה.
לי נותן הגנה המסיכות,,והתרחקות מרחק סביר מאנשיםאני כבר התחסנתי בלי התמריץ... ואם יהיה עוד חיסון אני אלך ברצון ישר כשיהיה....
אני לא חושבת שצריכים להכריח אותי להתחסן... החיסון נותן לי להיות בטוחה.
ומעל גיל 70 מקבל 200?בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
ואתכם?
חחחחה אהבתי סבושומעל גיל 70 מקבל 200?![]()
חחח, זה מתבקש, לא?חחחחה אהבתי סבוש
יש תוספת "קשישים"ומעל גיל 70 מקבל 200?![]()
תאמיני לי, יש לנו מדינה נהדרת.יש תוספת "קשישים"![]()
כרגע זו רק תוספת ק-שישים.יש תוספת "קשישים"![]()
שיקח הרמאי הזה את המאה ש"ח שלי וידחוף עמוק עמוק...בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
ואתכם?
100 ש"ח לא ישכנעו אף אחד, זולת אולי כמה בני נוער, להתחסן אם לא תכננו זאת ממילא. בשביל להמריץ את הציבור להתחסן צריך לתת לו את התחושה שפועלים נגד הנגיף ברצינות ושהחיסונים הם חלק ממערך שלם בעניין. בלי זה, כשהכל נראה מנותק ולא רציני, זה אפס פשוט לא רציני באמת.בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
ואתכם?
מה שיקרה כעת זה שכל מי שכבר התחסן ירגיש פראייר, כי מי שהתעכב מקבל פרס. בסבב החיסונים הבא הרבה לא יתחסנו עד לשלב בו ישחדו אותם.בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
ואתכם?
עזבי, הוא הרי אדיוט.מה שיקרה כעת זה שכל מי שכבר התחסן ירגיש פראייר, כי מי שהתעכב מקבל פרס. בסבב החיסונים הבא הרבה לא יתחסנו עד לשלב בו ישחדו אותם.
יאייועוד לא דיברתי על הסבל שנגרם לי עקב שעון הקיץ המחורבן הזה שהוא קבע לנו עכשיו, כשבחוץ עדיין חשוך וקפוא.
נכון,לילה אחד.יאיי
איזה קוטר
כולה לילה אחד
וכבר עברת כמה וכמה כאלה
כן, רק הממשלה הזאת גרמה לשעון קיץ לקרות ביום חמישי האחרון של חודש מרץ. זה מעולם לא קרה קודם, בטח לא כשנתניהו היה ראש הממשלה.נכון,לילה אחד.
רק שהלילה הזה הוא כמו: "לילה ראשון בלי אמא".
במקרה של הממשלה הזאת זה: "כל השנה בלי אבא".![]()
אבל נתניהו היה אבא של כולנו.כן, רק הממשלה הזאת גרמה לשעון קיץ לקרות ביום חמישי האחרון של חודש מרץ. זה מעולם לא קרה קודם, בטח לא כשנתניהו היה ראש הממשלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.