תמריץ להתחסן

מ ש ה 53

Well-known member
עזבי, הוא הרי אדיוט.
אם הוא חשב שהוא יצליח להשכין שלום במרומיו בין זלנסקי לפוטין
אז מה הפלא שהוא חושב ששטרות של 100 שקלים יגרמו לסרבני החיסון לרוץ אל עבר המרפאות ?
אגב לא רק הוא, נתניהו הציע 5 אלף שקלים לכל מסתנן שירצה לעזוב מעצמו.
תכפילי את הסכום במספר המסתננים השחורים 5.000X60.000 = שלוש מאות מיליון שקלים (יכול להיות שמדובר בדולרים אני לא בטוח)
אפשר היה בסכום הזה לשפץ מחדש את איזור התחנה המרכזית ה"חדשה" ובכך לפצות את התושבים המסכנים
על כל הסבל שנגרם להם.
ועוד לא דיברתי על הסבל שנגרם לי עקב שעון הקיץ המחורבן הזה שהוא קבע לנו עכשיו, כשבחוץ עדיין חשוך וקפוא.|קר|
וממש כדי להכעיס, כאן החל לרדת ברד אדיר עם סופת רעמים, ממש על הבוקר השמשי שהחל את היום הזה...

אפרת10512

Well-known member
בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
אותי זה מעליב, החלטתי לא להתחסן בחיסון ה-4.
ואתכם?
התלבטתי מאוד אם לעשות את החיסון הרביעי, לבסוף החלטתי להתחסן והיום כחולת קורונה אני מאושרת שהתחסנתי! אני מאמינה שבזכות החיסון הרביעי אני עוברת היום את הקורונה בצורה קלה עם גורמי סיכון.

התלבטתי מאוד אם לעשות את החיסון הרביעי, לבסוף החלטתי להתחסן והיום כחולת קורונה אני מאושרת שהתחסנתי! אני מאמינה שבזכות החיסון הרביעי אני עוברת היום את הקורונה בצורה קלה עם גורמי סיכון.
זה מה שחשוב, בדיוק כמו הפלסבו שאנשים מאמינים שלקחו תרופה.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני התחסנתי רק פעמיים, חליתי לפני חודש וחצי יחסית קל.עשיתי גם חיסון שפעת ולגביי יתר החיסונים-אין מצב,אחרי שהבנתי את הפאניקה שהם זורעים בציבור,גל רודף גל,ויש עוד חיסונים,, הזוי .

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
אותי זה מעליב, החלטתי לא להתחסן בחיסון ה-4.
ואתכם?
מבחינתי זה לא תמריץ גם אם זה היה 500שח.
אני קיבלתי שני חיסונים,חליתי לפני חודש וחצי וזהו..סיימתי עם החיסונים.(,וכמובן חיסון לשפעת).

למעלה