משתפרת1
Well-known member
אני בת חורגת.אבל נתניהו היה אבא של כולנו.![]()
אני בת חורגת.אבל נתניהו היה אבא של כולנו.![]()
כן, את חורגת אותי. (במבטא פולני)אני בת חורגת.
וממש כדי להכעיס, כאן החל לרדת ברד אדיר עם סופת רעמים, ממש על הבוקר השמשי שהחל את היום הזה...עזבי, הוא הרי אדיוט.
אם הוא חשב שהוא יצליח להשכין שלום במרומיו בין זלנסקי לפוטין
אז מה הפלא שהוא חושב ששטרות של 100 שקלים יגרמו לסרבני החיסון לרוץ אל עבר המרפאות ?
אגב לא רק הוא, נתניהו הציע 5 אלף שקלים לכל מסתנן שירצה לעזוב מעצמו.
תכפילי את הסכום במספר המסתננים השחורים 5.000X60.000 = שלוש מאות מיליון שקלים (יכול להיות שמדובר בדולרים אני לא בטוח)
אפשר היה בסכום הזה לשפץ מחדש את איזור התחנה המרכזית ה"חדשה" ובכך לפצות את התושבים המסכנים
על כל הסבל שנגרם להם.
ועוד לא דיברתי על הסבל שנגרם לי עקב שעון הקיץ המחורבן הזה שהוא קבע לנו עכשיו, כשבחוץ עדיין חשוך וקפוא.![]()
זה לא יקרה, כי לא היתה החלטה כזו. מדובר על תגמול קופות החולים.מה שיקרה כעת זה שכל מי שכבר התחסן ירגיש פראייר, כי מי שהתעכב מקבל פרס. בסבב החיסונים הבא הרבה לא יתחסנו עד לשלב בו ישחדו אותם.
התלבטתי מאוד אם לעשות את החיסון הרביעי, לבסוף החלטתי להתחסן והיום כחולת קורונה אני מאושרת שהתחסנתי! אני מאמינה שבזכות החיסון הרביעי אני עוברת היום את הקורונה בצורה קלה עם גורמי סיכון.בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
אותי זה מעליב, החלטתי לא להתחסן בחיסון ה-4.
ואתכם?
זה מה שחשוב, בדיוק כמו הפלסבו שאנשים מאמינים שלקחו תרופה.התלבטתי מאוד אם לעשות את החיסון הרביעי, לבסוף החלטתי להתחסן והיום כחולת קורונה אני מאושרת שהתחסנתי! אני מאמינה שבזכות החיסון הרביעי אני עוברת היום את הקורונה בצורה קלה עם גורמי סיכון.
אני התחסנתי רק פעמיים, חליתי לפני חודש וחצי יחסית קל.עשיתי גם חיסון שפעת ולגביי יתר החיסונים-אין מצב,אחרי שהבנתי את הפאניקה שהם זורעים בציבור,גל רודף גל,ויש עוד חיסונים,, הזוי .התלבטתי מאוד אם לעשות את החיסון הרביעי, לבסוף החלטתי להתחסן והיום כחולת קורונה אני מאושרת שהתחסנתי! אני מאמינה שבזכות החיסון הרביעי אני עוברת היום את הקורונה בצורה קלה עם גורמי סיכון.
מבחינתי זה לא תמריץ גם אם זה היה 500שח.בנט החליט לתת 100 ש"ח לכול מתחסן מעל גיל 60.
אותי זה מעליב, החלטתי לא להתחסן בחיסון ה-4.
ואתכם?
התחסנתי ב-3 חיסונים, את הרבעי תרמתי לבנטמבחינתי זה לא תמריץ גם אם זה היה 500שח.
אני קיבלתי שני חיסונים,חליתי לפני חודש וחצי וזהו..סיימתי עם החיסונים.(,וכמובן חיסון לשפעת).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.