תמי 4 המכשיר הירוק !!!

לנו יש קצת ירוקת כזאת,

המכשיר שלנו בן 3 שנים אני חושבת. מדי פעם אני עוברת על זה עם מטלית או עם ספוגית הקסם וחלק יורד. כל עוד זה לא ממש על הפייה זה לא מפריע לי, כי זה אומר שזה לא נכנס בכלל למים שאני שותה. זה סתם פגם אסתטי שבקושי רואים אותו. גם אצלך זה לא על הפייה - זה על הציפוי שליד הפיות של הברזים. לי זה ממש לא מפריע, גם בברזים ובכיורים שלי בבית מצטברת לפעמים חלודה או כל מיני דברים אחרים.

chubeza

New member
המכשיר שלנו בן 3.5 והפיה היתה

במצב נוראי החלפנו לפני 5 חודשים ומה שאת רואה בצילום זה כעבור 5 חודשים בעיני זה פשוט לא בא בחשבון!

אצלנו המצב דומה לתמונות שלך

אבל שוב, זה לא בפייה עצמה. המים שאת מוזגת לעצמך לא נוגעים בירוק הזה. לי זה לא מפריע חוץ מהקטע האסתטי, וזה יורד קצת עם מטלית יבשה אפילו בלי להפעיל כוח או חומר ניקוי.

lulalo

New member
תעברי לפרימו

אין לו פיה כזו
יותר טוב - שתמי 4 יפצו אותך ויתנו לך פרימו!

chubeza

New member
השירות הלקוחות בתמי 4

לא חושבים שהם צריכים לפצות אותי (מהסיבה הפשוטה שהם צריכים לפצות עוד אלפי לקוחות) אי לכך ובהתאם לזאת הם הציעו לי לקנות את מכשיר הפרימו או כמו שאומרים פחחחחחחחחחחחחחחחח

chubeza

New member
בסיכומו של שירשור, זאת תעודת עניות לתמי4

שיש להם פה את הבמה להגיב מטעם שירות הלקוחות שלהם אבל הם רק טרחו לירוק את אותו טקסט מילה במילה ולהעלם. אין להם תשובות אין להם היכולת לתת שירות הולם אין להם את היכולת להתנצל. נו, זה הזמן לתביעה.

ברח ולא שמתי לב,

אני כבר שנים עם המי עדן ואין שם שום סיכוי שמשהו כזה יקרה... אפילו כשהיה לא את המכשיר האדום, הוא התחיל להתקלף בתחתית שלו (לא בשום מקום שקרוב למים) והתקשרתי למי עדן כי זה הפריע לי והם החליפו. אומנם ביקשו 99 שקל אבל לא קיבלו...

mereng

New member
תראי, אני לא נציגת החברה או משהו דומה

והמכשיר אצלי רק 3 חודשים - אבל בינתיים התופעה ממש לא מוכרת לי. אין אצלנו שום צבע ירוק, לא על הפיה ולא וסביב לה. לפי מה שאני רואהמהצילומים שצרפת, ההסבר שקבלת מהחברה דווקא הגיוני - זה צבע של קורוזיה שנובעת מהתחמצנות של מינרלים או מתכות. אני מניחה שאת משתמשת גם באופציית המים הרותחים, כך שכנראה האדים שנפלטים מהפיה יצרו את ההתגבשויות הללו והן התחמצנו- זה תהליך שלא פוגע בשום פנים ואופן באיכות המים ! לא אסטטי במיוחד אבל ממש לא פוגע בטיב המים. וזאת אגב בניגוד לביופיל - ירוקת שנובעת ממושבות של חיידקים, והיא חלקלקה כזו כמו אצות. יש לה צבע אופייני והיא מופיעה בתוך צנרת מש ולא מסביב לה כמו בתמונות שצרפת. אני מניחה שאם היית משתמשת רק באופציית המים הקרים זה לא היה קורה כלל. צורת המזיגה של המים הרותחים במכשיר היא כזו שהאדים עולים מעלה וסביב לפיה נוצרת עננת אדים אשר תורמת למינרליזציה אשר מתחמצנת. בקיצור, אני מבינה שזה מכעיס אותך אבל קצת יצאת מפרופורציות לדעתי ..... כולה להעביר סמרטוט פעם בשבוע וזהו. איכות המים לא נפגעת כלל, זה רק אסטטי וניתן לפתור את זה בקלות. גילוי נאות1: הכותבת הינה מהנדסת מכונות, שהיתה אחראית בעבר על מערכות טיהור וזיקוק מים במפעל ולכן מכירה את התחום לא רע בכלל, כולל סוגי ירוקת והגורמים להן גילוי נאות2: הכותרת שלך גרמה לי לחשוב שעוד מישהו חוץ ממני התלבט בין המכשיר הירוק-מנטה לבין המכשיר התכלכל
רציתי להמליץ על התכלת שבמציאות יצא ממש יפה....

chubeza

New member
אשמח לסגור את הדיון הזה... אז

לסיום: א. אופציית המים החמים קיימת, כך שאם האדים פוגמים במכשיר, המכשיר פגום. ב. "להעביר סמרטוט פעם בשבוע" לא עוזר, החלפתי כבר את הפיה. ג. המכשיר שלך רק 3 חודשים, נו מה הפלא, חכי... ד. מכשיר שעולה 4000 ש"ח פלוס 60 ש"ח חודשי לא אמור להראות ככה, וכן יש אנשים שיש להם בעיה עם עיניינים אסטטיים מה לעשות. ה. לא הוכח שזה לא פוגע במים. ו. מסתבר שאני אחת מתוך לקוחות זועמים רבים. ז. נחמד שאת החלטת שיצאתי מפרופורציות בזמן שאין לך מושג מה הפרופורציות שלי. שבועטוב.

krina

New member
אני דוקא מסכימה איתה,

גם אצלנו מכשיר חדש ובינתיים אין תקלות (הירוקמנטה הכי חתיך {בעיקר כי הזוגי לא הסכים לשמנת}).. שמעתי הרבה תלונות על תמי 4, ויתכן ואני טועה, אבל נראה לי הגיוני שאחרי 4 שנים תהיה קורוזיה על הפיה. נכון שהמכשיר יקר, אך מבחינתי שום מכשור לא עמיד בפני הזמן ואחרי כמה שנים יש פגמים, קילופים או ירוקת. אני מבינה אותך שברמה האסטטית זה לא נעים ומקווה שלא נגיע לזה, אך אולי הכעס שלך הוא קצת מוגזם?

chubeza

New member
באלוהים אני לא כועסת. אני פשוט

לא שבעת רצון. מקווה שחידדתי את עצמי. יאללה נעבור לשירשור אחר ותודה לכל לקוחות תמי 4 שכתבו לי בפרטי.

krina

New member
את סתם עוקצנית לחינם...

את לא מסכימה עם דעתי - אחלה ומקובל, זה לא מחייב אותך לעוף עלי כי הבעתי דעה שונה משלך..

בנושא תמי 4

אני מבינה את העצבים שלך,לא ברור לי למה את לא פונה אליהם, ראיתי שהם ענו לך והציעו לעזור... אני במקומך הייתי מנסה, מי יודע

מרנג שימי לב

אם קצת תזניחי את העניין, הירוקת (היא עוד תצוץ) שיורדת בקלות תשאיר אחריה מתכת פגומה ולא אסתטית. לכן אני ממליצה לדאוג לתחזוקת ניקוי שוטפת שבועית/חודשית (בחרי את תשובת נציג "תמי בר" החביבה עליך). כשקניתי את המכשיר לא ידעתי שאני משתעבדת לחובת ניקוי נוספת בבית, וגם לא ידעתי שאם לא אקפיד לנקות שום ניקוי לא יעזור למתכת שנפגמה. יש פיתרון לחלקים שנפגמים - פיה ומשטח הנחת הכוסות - הם ברי החלפה, אבל כנראה רק בתשלום.

למעלה