תמי 4 המכשיר הירוק !!!

chubeza

New member
ואין לך בעיה לשלם 800 ש"ח לשנה

(במקרה הטוב) ולקבל מוצר פגום... כי בתכלס הוא לא אמור להיות ככה... ? שלא לדבר על זה שהמכשיר עצמו עולה קרוב ל... 4000 ש"ח!!! באמת שאת לקוחה מצטיינת של תמי 4 מקבלת את הדין.

אני לא משלמת....

דבר ראשון את המכשיר קיבלתי מתנה לכניסה לבית דבר שני- אני במסלול מנויים ככה שאני משלמת 600 ש"ח דבר שלישי- שאר האופציות עדיין לא מספקות אותי לכן אני נשארת עם המוכר והידוע

הערכה לא פותרת את הבעיה

אולי רק אם מרגע שמחליפים את הפיה מנקים באנטי קאלק על בסיס שבועי. אני לא מעוניינת להשתעבד לנקיונות, ונראה לי יותר מגעיל לשתות מהפיה אחרי שנוקתה באנטי קאלק (כמו שאני לא מנקה צלחות וכוסות עם אנטי קאלק). אני חיה עם הירוקת...

chubeza

New member
את יודעת צבת ים ירוקה (
)

מדהים שאני גולשת בפורום הזה שנים (לא נוכחת יותר מדי ב-3 האחרונות) קראתי אינספור שירשורים על המוצר תמי 4 ומעולם(!!!) אף אחד לא ציין את הדפקט הזה עם הירוקת! זה מדהים אותי!

כי זה לא מפריע לרוב האנשים...

זו הסיבה. לא שאני לא מתבאסת על הירוקת, אבל כמות הפעמים שאני מוזגת מים מהתמי בר ונהנית מהם עולה בהרבה על מספר הפעמים שבהן אני טורחת להסתכל על הפיה בעת המזיגה. יש לתמי בר פמילי עוד כמה דפקטים שבוודאי ידועים לך: קושי במזיגה לבקבוקים וסירים וזרם מים חלש. לא בדקתי את הדגם החדש (לשלם על החלפה? כמוך בדיוק אני אומרת לא תודה), אני מקווה שהם פתרו את הבעיות כולל בעית הירוקת. לשירות הלקוחות שלהם אני מציעה א. להודות בכשל. ב. להמליץ לאנשים על האנטי קאלק במקום לשכנע אותם לקנות את הערכה המטופשת. ג. להפנים שהאנטי קאלק עוזר רק במניעה שבועית ולא בחיסול ירוקת שהתפתחה והתקבעה.

זה לא קורה.

המים עוברים דרך פית פלסטיק. המתכת שמושפעת מהירוקת היא מסביב - מדובר במפגע אסתטי. כמפגע אסתטי כן מפריע לי, לא ידעתי את זה עד שראיתי אצלי.

shal0mshal0m

New member
כי זה כן יכול לקרות גם בברזים אחרים

ובאופן כללי יש לי תחושה שזה לא המוצר היחיד שצריך לנקות... נכון שהיה עדיף אם זה לא היה, אבל זה לא מרגיש לי כזה נורא. זה לא מסוכן, ותכלס, גם בקבוקים יכולים להיות לא נקיים, ואת משלמת עליהם הרבה יותר. אני מנקה את הפיה עם חומץ. והאמת, הרבה יותר מבאסת אותי האבנית מאשר הקורוזיה הזו. אגב, המים מהברז ככל הנראה באמת יותר משובחים מהמים בתמי 4. במקרה שלי, הם פשוט מגעילים בטירוף ואני אפילו לא יכולה לבשל אתם. המים של התמי 4 טעימים, וזה חשוב לי.

הלכתי ובדקתי והנה תובנותיי:

1. הירוקת היא על הפיה, אבל לא על החלק ממנו יוצאים מים, שעשוי מפלסטיק. לא נראה לי שיש פה מפגע תברואתי. 2. זה באמת לא אסתטי. 3. גם המשטח עליו מניחים את הכוסות סובל מבעיה אסתטית בעקבות שימוש (במים! במתקן שמיועד למים!) 4. שפשוף קל בספוגית הקסם ואנטי קאלק ("אנטי קאלק חומרים טבעיים", אני בטוחה שניתן לקנות אותו בסופר בדומה לאנטי קאלק הרגיל) מוריד את הירוקת. יכול להיות שאפילו לא צריך את האנטי קאלק וספוגית הקסם מספיקה - אבדוק בפעם הבאה. 5. לאחר ביצוע הפעולה נשארים חלקים פגומים ולא אסתטיים, שהדבר היחיד שאפשר לעשות לגביהם הוא לבקש החלפה. מדובר בפיית המתכת ובמשטח המחורץ שעליו מניחים את הכוסות. 6. מבאס ולא תקין.

chubeza

New member
כיפאק לסעיף 6. מבאס ולא תקין...

שירות לקוחות תמי 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה איזו תגובה קטנה? ס.אמק.

Snagit

New member
יש לי תמי 4 כבר יותר מ 4 שנים ולא נתקלתי בזה

אני אסתכל שוב עם זכוכית מגדלת כשאגיע הביתה!

chubeza

New member
הכפרה למה את צינית?

לא צריך זכוכית מגדלת בשביל לראות את הח@א הזה...

Snagit

New member
לא צינית

לא ראיתי דבר כזה, אז יכול להיות שפיספסתי....

שירות תמי 4

שלום chubeza, מכשירי שטראוס מים משמרים את המינרליים הטבעיים במים. בעת מזיגת מים נשארים מינרליים טבעיים בפיית המזיגה( מלחים, סידן ועוד). כתוצאה מכך נוצרת אבנית על פיית המזיגה. משילוב של אבנית ואור נוצרת התחמצנות אשר יכולה לגרום לירוקת בפיה הזהה לכל ברז הנמצא בביתנו. על מנת למנוע זאת חברת תמי 4 בשיתוף חברה סנו פיתחה ערכת ניקוי למכשירי תמי 4 המסייעת לשימור מראה המכשיר לאורך זמן. הערכה כוללת תרסיס להסרת אבנית, תרסיס לחיטוי הפיה , ומגבונים לניקוי כללי של מעטפת המכשיר. מומלץ לנקות את המכשיר אחת לשבוע ובנוסף על פי הצורך וזאת על פי הצטברות האבנית בפיה. במידה ויש לך שאלות נוספות את מוזמנת לפנות אלינו למייל המצורף [email protected] בברכה, ליאת, שירות תמי 4

chubeza

New member
ליאת תודה על התגובה הלא מהירה

את הטקסט הזה שמעתי משירות הלקוחות שלכם מילה במילה בערך שבעים פעם כך שאני יכולה לדקלם אותו ואף להלחין אותו. צר לי, לא עזרת לי כמו לעוד לקוחות רבים וטובים שלא מבינים מדוע עליהם לשלם 4000 ש"ח על מוצר פגום! ולא! לקנות ערכת ניקוי מיוחדת (שיש המעידים שאינה עוזרת כלל!) וללקק את המכשיר על מנת שלא יעלה עובש זאת בעיה במכשיר! אני חושבת שבאמת הגיע הזמן שתמי 4 תודיע רשמית על המוצר שלה כעל מוצר פגום! אה! והדוגמא שאתם נותנים בשרות הלקוחות וגם פה ש"ירוקת בפיה הזהה לכל ברז הנמצא בביתנו" כל הברזים בבית פועלים נון-סטופ לאף אחד מהם אין ערכה מיוחד בשיתוף עם סנו ו... אין עליהם שום ירוקת! אגב נחמד שאת מציינת שיש לנקות את המכשיר אחת לשבוע כי בשירות הלקוחות הקווי שלכם המוקדנית המליצה על ניקוי פעם בחודש (חחח). אין לכם מושג על מה אתם מדברים, אה!?

ועל זה נאמר בולשיט

כמה קישקושים בהודעה אחת. התנערות מהלקוחות. מילא היית מציעה מכשיר חדש או ניחא אבל ככה אתם רק מבריחים לקוחות פוטנציאלים וגם קיימים. ואם המציאו משהו שינקה את הנ"ל כנראה את לא היחידה מה שמראה שהמכשיר זבל.

באפל

New member
רק שתדעו

שעברו לי בתקופה האחרונה מחשבות כפירה במי הברז המעולים שלנו... אבל ראיתי איך אתם מטפלים בחובזה וזה הספיק לי לכל החיים לא להתקרב אליכם (וגם אין לאף ברז בבית שלי את הירוקת המגעילה הזאת, לא מבפנים לא מבחוץ ולא בשום מקום) חובזה - תודה שהצלת נפש בישראל...

לפי הצבע והמרקם זו קורוזיה

נכון שהפיה עשויה פלסטיק, אך היא מצופה בצבע שמכיל מתכת כלשהיא שנותן ברק. להערכתי, לפי הצבע מדובר פה בנחושת שהתחמצנה. לא הכי בריא לשתות מזה אבל גם לא נראה לי נורא. בכל מקרה זה חוצפה שתמי 4 מייצרים חלקים שלא עמידים לקורוזיה (הזוי, זה מתקן למים הלא?). יתכן שניקית עם משהו קצת חומצי שעודד את הקורוזיה? נגיד, מלח לימון או חומר להסרת אבנית?

למעלה