תמי 4 המכשיר הירוק !!!

chubeza

New member
תמי 4 המכשיר הירוק !!!

אהלן, מזמן שלא 'סתובבתי כאן... שאלה/תהייה/שיתוף: כבעלת מכשיר תמי 4 מאז שנת 2008 אני תוהה, מדוע בכל פעם מחדש צצה ירוקת/קורוזיה/פטרוזיליה(?) על המכשיר?!?! פניתי חזור ופנו לחברה אלו החליפו לי את הפיה אבל הירוק הירוק הזה ח ז ר מעבר לאיכס האסתתטי הדבר הזה לא נראה הכי בריא! אין לחברה מענה אמיתי חוץ מ: א. זה רק עניין אסתטי ב. אתם לא מנקים טוב ג. יאללה תרכשו את ערכת הניקוי של סנו שפיתחנו במיוחד(!?!) דבר החוביזה: א. באלוהים אני מנקה יופי יופי ב. בשנת 2008 אף אחד לא דיבר על ערכות ניקוי ג. מדוע באתר החברה ערכת הניקוי המפוארת מופיעה כבדרך אגב א ב ל כשמדברים עם נציגי החברה הם טורחים ואומרים שקניית הערכה היא הכרחית אחרת הירוק הירוק הזה יצוץ!?! ד. איך יתכן שמכשיר ש"מייצר" מים "רגיש" למים! אשמח לשמוע את דבר הקהילה. לרוויה חוביזה.

chubeza

New member
והנה ערכת הטיפוח היוקרתית שהם מציעים

***אגב, החלפת הפיה בכל פעם כשהתלוננתי עלתה לי כסף מן הסתם!

chubeza

New member
עלתה ועוד איך עלתה לי...

עשו לי טובה ונתנו לי אותה ב-50% הנחה... עלאק ובאמת... למה את החלפת פיה???

מאותה סיבה אחרי שימוש של יותר מארבע שנים

מסיביות ובלי יותר מדי השקעה בניקוי זה היה נראה לי שהגיע הזמן

chubeza

New member
אותו כנ"ל רק שכעבור 5 חודשים

הירוקת זרקה גם בפיה החדשה!

מסחטת כסף התמי 4 האלו...

לנו יש פילטר שהתקנו לבד וזהו...כמה סיפורים אני שומעת על כל המכשירי תמי 4 ודומיהם...נראה לי חתיכת טרחה וכסף...

chubeza

New member
עיזבי טרחה וכסף...

העיניין פה הוא בריאותי מה זה הירוק הזה??? מדוע המכשיר משמיד את עצמו??? ושוב, אנחנו טורחים לנקות/לנגב/ליבש/להתפלל לאלוהי התמי 4 אבל נראה לי קצת מופרע הסיפור הזה של לקנות ערכה מיוחדת ואשכרה לעבוד בלנקות את המכשיר האידיוטי הזה!

באמת מה זה הירוק הזה

זה כמו הירוקת בחמת גדר? אולי תשימו באמבטיה רותחת ותהנו ממרחצאות טבעיים-בריאים... (מי יש לו את הידע להסביר לי מה בריא בירוקת של חמת גדר?) אבל ברצינות עכשיו - זה ממש מקומם - משלמים הרבה כסף כדי לשתות מים מטוהרים - ואז באה לך הירוקת הזו... מעניין מה זה אבל... הלכתי לחפש ברשת...

chubeza

New member
נראה לי שאם שאר לקוחות תמי 4

יטרחו להתכופף קצת כולם יגלו את הדבר הזה...

chubeza

New member
אציין כי הפיה הירקרקה שצילמתי

היא בסה"כ בת 5 חודשים!

M00PS

New member
הסבירו לי פעם על הירוק הזה

לא זוכרת בדיוק אבל זה קשור לתגובה של מתכות ומים חמים (זה לא עובש). אפשר לנקות את זה לבד, אני לא בטוחה בדיוק מה החומר הנכון עבור זה, אבל זה בטוח לא יעלה לך 128 שקל.

chubeza

New member
אבל אין במכשיר שום מתכות!

בטח לא הפיה... היא עשויה מפלסטיק! ובאשר לפתרון הניקיון הדרעק הזה שב ומופיע כל הזמן משהו דפוק במכשיר ולא באופן הטיפול המסור שלי בו

עפרי37

New member
לא יכולת לכתוב את ההודעה הזו לפני חודש?

לפני שקנינו מהם מכשיר כזה? - איזה בעסה, מה זה הדבר הדוחה הזה?

chubeza

New member
קחי 4 חודשים קדימה... ותגלי פניצילין במכשיר!

פחות מרתיח אותי המכשיר כמו היחס המתנער של החברה!!! הם לא מוכנים להודות שהמכשיר דפוק אז הם מגלגלים את האחריות ללקוחות שלא יודעים לנקות את המכשיר או שלא קנו את הערכה המפוארת שלהם (שברור שהם פיתחו אותה בגלל כל הבעיות הללו!) אגב, המכשיר שאני מדברת עליו נדמה לי שנקרא דגם family

קרינוש84

New member
התופעה לא מוכרת לי

ואני מכירה הרבה שיש להם תמי 4 אז מוזר לי מה שאת מתארת. אצל ההורים מעולם לא ראיתי כזה דבר וזה מוזר. הייתי מחפשת ברשת למי יש בעיה דומה ואם כמות האנשים גדולה מספיק לפנות אליהם בצורה מרוכזת אגב אולי זה עניין של לחות או משהו שהמכשיר סופג? ליד מה הוא נמצא?

chubeza

New member
לא נמצא ליד כלום.

על השיש. מטבח רגיל. טמפ' חדר. ת"א. איפה טעיתי!

אגב, בזמן שאנחנו מדברות

פה מעל - מופיעות הצעות לרכישות של מי עדן, תמי 4 ועוד משהו... הריגול הזה קריפי...

למעלה