תמי 4 המכשיר הירוק !!!

chubeza

New member
הו! תודה לאל! אני לא לבד בירוקת!!!

כל מי שהיה מעוניין לקנות את הדרעק הזה שיחזור לברז המים הרגיל.

באפל

New member
אין לי תמי 4

כי אנחנו שותים מים מהברז, אבל רק רציתי לומר שזה מה זה בבבבבבבבעעעעעעעעע - ממש מגעיל לחשוב ששותים מזה. גם אם זה לא עובש, זה דוחע. ואכן - מכשיר שמנקה מים, ראוי לו שישאר נקי (בייחוד שטורחים ומנקים לו...)

כל מה שמצאתי על ירוקת שזה

מורכבת מאצות/מיקרובים/עובש/טחב... בקיצור - שום דבר טוב

chubeza

New member
תמי 4 חברה ירוקה!

רויובל

New member
השבוע הזמנו למשרד את ערכת הניקוי

בדיוק מהסיבה שציינת. הופתענו לגלות שהערכה מכילה מוצרים של סנו שנמכרים בכל סופר בהרבה פחות כסף מה- 128 שתמי 4 דורשים. אז לידיעתך, לפני שאת מזמינה ערכת ניקוי הערכה מכילה: בקבוקון 100 מ"ל תרסיס לחיטוי משטחים של סנו. בקבוקון 100 מ"ל מנטי קאלק לניקוי אבנית של סנו. 3 חבילות של מגבונים לחיטוי משטחים של סנו (שבכל חבילה 10 מגבונים). תעשי לבד את החישוב אם משתלם...

chubeza

New member
זה ברור שהם גנבים!

אין סיכוי שאקנה את ערכת הניקוי וכנראה שיש סיכוי סביר שהמכשיר הזה יצא את עצמו בפח עוד השבוע.

foofoo77

New member
חבר ממש טוב שלי מתעסק בהשבחת מים

והוא אומר שזה לא סינון מים כהלכה והמנורות שלהם לא עומדות בשום תו תקן אנחנו מהסוחבים שהפסיקו לסחוב ועברו למי עדן במיכלים בחיי הרבה יותר בריא לי בנשמה וגם לא עולה לי חצי טון חשמל.

בזה הוא טועה

המנורות שלהם עומדות בהחלט בתו תקן- כי יש להם תקן והם עברו אותו.... אישית- בחיים לא אסחוב מים. הוצאות החשמל שלנו לא עלו בכלל ב-3 שנים שיש לנו אותו לעומת זאת כמות הפלסטיק שחסכתי לעולם אדירה (וזה בלי לדבר ע הביספינול שיש בכל הבקבוקים האלה+ העבודה שהם עומדים בשמש ומגיעים לעשרות מעלות)

foofoo77

New member
כשיהיה קיים תקן לסינון מיים

ולא לנורה אני אקשיב להם בינתיים זה תקן לנורה אין שום תקן לסינון ואיכות המים ואת התשובה הזו קיבלתי מהמוקד שלהם.

אני מעדיפה תשובה של מכון התקנים

והנה- מתברר שיש אותה (העתקתי מאתר מכון התקנים): " בשוק קיימות מערכות שונות שבאופן כללי מתחלקות לשתיים: 1. מערכות טיהור רגילות ( תקן ישראלי 1505 חלק 1) 2. מערכות המבוססות על אוסמוזה הפוכה ( תקן ישראלי 1505 חלק 2). נכון להיום אך ורק לחברות תנ"ה ( תמי 4) ומי רווה יש תו תקן של מכון התקנים. אנחנו יכולים להמליץ רק על המערכות בעלות תו התקן שלנו היות והן המערכות היחידות תחת פיקוח מתמיד של מכון התקנים הישראלי. ובמקום אחר הם מסבירים על התקן: "ת"י 1505 מערכות לטיפול במי שתייה לשימוש ביתי: סינון וטיהור" דן בדרישות ושיטות בדיקה למערכות לסינון מים. התקן הינו רשמי כלומר, חובה על פי חוק לייבא לייצר ולשווק רק מערכות המותאמות לדרישות התקן. מה בודקים? יעילות הסינון והטיהור השפעת המוצר על טיב מי השתייה (הפרשת מתכות כבדות, חומרים רעילים, מראה טעם וריח) בטיחות חשמלית תפקוד הידרולי ועוד.... " ופה יש את התקן השלם כמו שאת רואה- זה ממש לא תקן לנורה אלא לכל המערכת http://www.sii.org.il/488-he/SII.aspx?standard_num=101505010

foofoo77

New member
בואי נסכים

שלא להסכים בויכוח הזה אני מצרפת לך את החלק החשוב ואמשיך להאמין למי שמתעסק בזה כל חייו ויודע להראות לי כמה המים של תמי 4 לא מסוננים באמת תקן זה חל על מערכות לטיפול במי שתייה לשימוש ביתי, המתחברות לרשת הספקת המים באמצעות ברז יחיד, סוללות ברזים, ברז ערבוב או צנרת דירתית, ועל מערכות שאינן מתחברות לרשת הספקת המים,כגון:קנקנים ומכלי מים ניידים אישיים;התקן חל גם על בתי מסנן ועל רכיבים חליפים המתכלים בשימוש שהיצרן או המשווק מייעדים אותם להחלפה (להלן:מערכות)

נו את אומרת את אותו הדבר....

זה חל על מערכות שלמות. גם על הסננים, גם על רכיבים המתחלפים ולא רק על הנורה כמו שטענת... אגב- אני לא חושבת שהמיםן שאני שותה מסוננים. למעשה אני גם לא חושבת שיש צורך בסינון. עבורי זה נטו נוחות- הרתחה מהירה, מים טעימים יותר (בחיפה הצנרת גורמת לטעם מזעזע) ויופי. סה טו אה כן- והרבה פחות פסולת מבקבוקים והרבה פחות חשיפה לביספינול

foofoo77

New member
לא זה על הרכיבים המתכלים

מה במערכת למעט המנורה מתכלה???

somethin

New member
לא נציגה של החברה

אבל עובדת בתחום. לתמי 4 יש מסנני פחם עם תקן. לתמי 4 באופן כללי יש תקן מיקרוביאלי, כימי והנדסי (ונראה לי עוד משהו, איזשהו פטנט על חיבור, אבל לא סגורה על זה). לתמי 4 יש סנן שהוא פחם פעיל ומה שהוא עושה זה מוריד כלור ותרכובות אורגניות. סה טו. אז לא ברורה לי הטענה של חבר שלך שהמים של תמי 4 לא מסוננים. יצא לי לבדוק ת המים של תמי 4 גם מבחינה כימית וגם מיקרוביאלית- והמכשירים בהחלט עושים את מה שהם צריכים לעשות.

למעלה