מאמי קשה ? בסדר אבל פדופילה?!
ה הגרה שלו New member 27/11/05 #53 יפה לך על היזמות העיסקית תגידי... אולי את מחפשת שותפה נוכל לחלוק בילד וברווחים {סתם } אלוהים ישמור מה נהייתי דרך אגב שמת לב במיקרה איך אני שולטת בפורום ?! אני מתה לישון אבל יש לי ייסורי מצפון אל זה שאני יושנת באמצע יום ראית דבר כזה פעם?
יפה לך על היזמות העיסקית תגידי... אולי את מחפשת שותפה נוכל לחלוק בילד וברווחים {סתם } אלוהים ישמור מה נהייתי דרך אגב שמת לב במיקרה איך אני שולטת בפורום ?! אני מתה לישון אבל יש לי ייסורי מצפון אל זה שאני יושנת באמצע יום ראית דבר כזה פעם?
Y yuval charash New member 27/11/05 #82 אני מוכן להשיב על כל שאלותייך לא הבנתי את מה שכתבת , מה זאת אומרת "למה בית-קברות" ? פרוייד אמר הרבה דברים , השאלה באיזה הקשר . שלך יובל
אני מוכן להשיב על כל שאלותייך לא הבנתי את מה שכתבת , מה זאת אומרת "למה בית-קברות" ? פרוייד אמר הרבה דברים , השאלה באיזה הקשר . שלך יובל
ל לא נסיך ולא מושלם New member 27/11/05 #5 ../images/Emo7.gif התנפחה לי העיין שוב ../images/Emo10.gif אוףףףףףףףףףףףףף אני הולך להשתין על עצמי ..... הצילו? איפה אמא, אני רוצה את אמא
../images/Emo7.gif התנפחה לי העיין שוב ../images/Emo10.gif אוףףףףףףףףףףףףף אני הולך להשתין על עצמי ..... הצילו? איפה אמא, אני רוצה את אמא
A a girl named tal New member 27/11/05 #6 מה אתה מתבכיין? אתה לא אוהב מין?? לא, כי שעורה זה אחד משבעת המינים
ל לא נסיך ולא מושלם New member 27/11/05 #7 האמת? עכשיו כשאת אומרת את זה כך מזל שזה בעיין ולא במקום אחר עכשיו אני מבין למה הפסדתי בשש בש .....
M MaYcHuK New member 27/11/05 #10 בכיין! מתי תודה שההפסד בששבש לא היה קשר לעין ולגודל הששבש? אני מזהה תסמונת הפחד מתבוסה!!!